-
Παιδες εχω μια Logitech Momo που δεν εχει βγει απο το κουτι εδω και δυο χρονια. Επειδη ειναι κριμα, οποιος τη θελει μου στελνει pm και την παιρνει, εννοειται δωρεαν (ή μονο τα μεταφορικα αν ειναι εκτος Αθηνας). Ειναι με πολυ λιγη χρηση, σχεδον καινουργια θα ελεγα.
-
Δεν το βάζεις κι εδώ?, η το βάζει ο Χάρης η εγώ αν θέλεις.
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Video από NFS εγώ? Μήπως είδες του Χάρη και μπέρδεψες με μένα? Εγώ F1 στη Suzuka πόσταρα ποιό πάνω.... καλά .... Οκ λοιπόν , Χαρη τι μηχάνημα έχεις ?
(Πωπω εκείνο το DVD.... )
Nevermind .... ( θα τα πούμε στο RF2 )
-
rFactor Corvette C6 ZR1 at the Ring, 7:31 not quite Jim Mero
Youtube VideoZR1 Nurburgring Official 7:26.4 Record Corvette Run
Youtube VideoTrying to do a 'Jim' (Chevy's test driver who set a 26.4) and failing, but still the resemblence is quite good; revs and speeds often match, I just make a few too many mistakes and aren't quite smooth enough! Watch them side by side:
Κάντε τον κόπο να τα δείτε σε αντιπαραβολή σε δίπλα δίπλα παράθυρα! Το πρώτο από rFactor και το δεύτερο το πραγματικό Corvette ZR1! Απίστευτες ομοιότητες στην πίστα του Norchleife και πραγματικά ίδια αλλαγές ταχυτήτων σε πολλα σημεία, στροφών του μοτέρ, χιλιομέτρων κλπ!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σε PC ή σε Playstation?Αν ήταν σε PC, δοκιμάστε να φτιάξετε τουλάχιστον το FFB της G25.
Επίσης προτείνω το NoBloom ενώ αν είστε... τολμηροί δοκιμάστε και το Simulation SK 2.7
Γενικώς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν διάφορα mods και με τα BFF Tools που βγήκαν χτες αναμένεται έξαρση.
Σε pc!!!Θα τα κοιταξουμε.Θενξξ
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
[snip] Οκ λοιπόν , Χαρη τι μηχάνημα έχεις ?
Που έχεις χαθεί ρε συ; Ακόμα πάνω είσαι;
Το PC μου είναι το κάτωθι (συν μια XFX 8800GTX)
Nevermind .... ( θα τα πούμε στο RF2 )
Αργεί πολύ ακόμα ρε γμτ
-
-
Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο από το 2006 διοργανώνουμε και φέτος ελληνικό, εκπαιδευτικό πρωτάθλημα με την demo έκδοση του Live For Speed
Το GVRteam UMC Demo 2009 είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες και είναι αθλοθετημένο με Τρεις (3) S2 άδειες του Live For Speed (ακολουθήστε το link για λεπτομέρειες).
Αύριο στις 5.30 θα γίνει πρόβα τζενεράλε με ένα τελευταίο δοκιμαστικό αγώνα (Formula BMW στη Blackwood GP) ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στη GVRteam TV (όπως ζωντανά θα μεταδοθούν και όλοι οι αγώνες).
Τη Δευτέρα ξεκινάνε τα 5ήμερα προκριματικά του 1ου επίσημου αγώνα (Κυριακή 18 Οκτ 2009).
Πρωταθλήματα σαν τα UMC αποτελούν ιδανική ευκαιρία και για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική προσομοίωση και για όσους θέλουν να αγωνιστούν χωρίς περιττα άγχη πρωταθλητισμού.
Σας περιμένουμε, είτε ως αγωνιζόμενους είτε ως... τηλεθεατές!
-
-
Η GVRteam βρίσκεται σε αναζήτηση νέου λογότυπου και LFS banner.
Λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό θέμα που ανοίχτηκε ειδικά για αυτό το σκοπό.
Ουσιαστικά ζητάμε τη βοήθεια όσων... το 'χουν το καλλιτεχνικό στο αίμα τους, για να επιλέξουμε στο τέλος (μέχρι 29 Οκτωβρίου 2009).
-
Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο από το 2006 διοργανώνουμε και φέτος ελληνικό, εκπαιδευτικό πρωτάθλημα με την demo έκδοση του Live For Speed
Το GVRteam UMC Demo 2009 είναι ανοιχτό σε όλους τους Έλληνες και είναι αθλοθετημένο με Τρεις (3) S2 άδειες του Live For Speed (ακολουθήστε το link για λεπτομέρειες).
Tην Κυριακη 25 Οκτωβρίου θα γινει ο 2ος αγώνας ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στη GVRteam TV .
Το πρωτο group θα τρεξει στις 5.30 ενω το δευτερο στις 6.30.Μια γεύση για το τι έγινε στον προηγούμενο αγώνα.
(Επιλεξτε Οn-Demand-->Recorded Broadcasts-->UMC Demo 09) -
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ένα Lap μου στην Interlagos με Brawn GP.Mod?
-
WCP
-
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 0474975813
-
Κανενας που να εχει το F1 2006 για PS2 και να μην το θελει και το πουλαει, υπαρχει;!
-
Εχω ολα τα φ1 απο το 2001 και μετα για Ps2 που καθονται.Θα σε φτιαξω.
-
Tην Κυριακη 1 Οκτωβρίου θα γινει ο 3ος αγώνας ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά στη GVRteam TV .
Το πρωτο group θα τρεξει στις 5.30 ενω το δευτερο στις 6.30.Μια γεύση για το τι έγινε στους προηγούμενους αγώνες.
(Επιλεξτε Οn-Demand-->Recorded Broadcasts-->UMC Demo 09) -
Έπιασα το LFS μετά από 1.5 χρόνο και στους πρώτους 10 γύρους που έκανα κατέβασα μισό δευτερόλεπτο στην BL Gp με το Fox
Αλλά από σταθερότητα....
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
WCPΔεν ξερω αν το εχεις δει αλλα στο επισημο site τους εχουν την εκδοση 1.3 και οχι την 1.2 που ειναι στο rfactorcentral!ΒTW εγω μονο μοντσα εχω τρεξει και το καλυτερο 1.23.9 αν θυμαμαι καλα χωρις καθολου ψαξιμο σε σεταπ.
F1 Games/Simulators [#2]