-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν αναφέρομαι στο βίντεο, σε σένα αναφέρομαι.αλλά μάλλον έχεις δίκιο, γιατί η Αϊτή είχε υπογράψει συμβόλαιο με το διάολο
Μετα το [url βαζεις το = και την διευθυνση που θες (τριτη φορα δεν το φτιαχνω)
-
Koτζαμ θεός και δεν μπορεί να κοντρολάρει ένα φυσικό φαινόμενοαφού δεν πιστεύετε σε μαθηματικά και μαλακίες περί διάδοσης των κυμάτων, πού κολλάτε σε λεπτομέριες
Ποιος είπε ότι δεν το κοντρολάρει;
- μυστήριες οι βουλές του
- κι αν θέλει να τελειώνει με τους σπαζοκλαμπάνιες που έπλασε;
- κι αν θέλει να αναγκάσει τον κόσμο να επαναστατήσει κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων της Υπερδύναμης και των Οργάνων της (ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΕΕ, Ελληνική Δημοκρατία κλπ);
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν αναφέρομαι στο βίντεο, σε σένα αναφέρομαι.
αλλά μάλλον έχεις δίκιο, γιατί η Αϊτή είχε υπογράψει συμβόλαιο με το διάολο
Μετα το [url βαζεις το = και την διευθυνση που θες (τριτη φορα δεν το φτιαχνω)
ρε μπιλ εσύ το πείραζες
Το βλέπω λάθος, πάω να κάνω εδιτ και βλέπω το =, λέω καλά, μλκς είμαιμερσι
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Koτζαμ θεός και δεν μπορεί να κοντρολάρει ένα φυσικό φαινόμενο
αφού δεν πιστεύετε σε μαθηματικά και μαλακίες περί διάδοσης των κυμάτων, πού κολλάτε σε λεπτομέριες
-
μυστήριες οι βουλές του
-
κι αν θέλει να τελειώνει με τους σπαζοκλαμπάνιες που έπλασε;
ο θεός εκδικητικός? -
κι αν θέλει να αναγκάσει τον κόσμο να επαναστατήσει κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων της Υπερδύναμης και των Οργάνων της (ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΕΕ, Ελληνική Δημοκρατία κλπ);
και η ελεύθερη βούληση ?
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάλι σεντόνι δυστηχώς:
Χαρα στο κουραγιο σου!!!
Αν συνεχισεις να το κανεις αυτο,πολύ συντομα θα καταλαβεις οτι συζητωντας με καποιον οπαδο οποιουδηποτε δογματος,ειναι ανωφελο να παραθετεις λογικα επιχειρηματα.
Μια συζητηση (όπως και ενας καυγας ) χρειαζεται ΔΥΟ για να γινει.Δεν έχεις άδικο, αλλά είναι πρώτης τάξεως πνευματική άσκηση... Σε υποχρεώνει να βρεις ότι επιχείρημα υπάρχει και δεν υπάρχει και στο τέλος ο άλλος θα ψάξει να βρει την παραμικρή τρύπα, πράγμα που θα σε κάνει να το ξαναψάξεις. Ενδιαφέρον, αλλά συμφωνώ βαρετό από ένα σημείο και μετά...
Μη τολμησει κανεις να μου ζητησει σεξουαλικες χαρες,σας το ξεκοβω απο τωρα.
Αναφέρθηκε κανείς στο άτομό σου;;;;
Οπως το περίμενα .Χαβαλες και ότι να'ναι!
Ας αποδειξει καποιος ότι μπορει να τα κανει και βλέπουμε.coupeas κάνεις λάθος. Αυτό που ισχυρίζεσαι είναι κάτι που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αυτά που όλοι αναγνωρίζουμε ως φυσικά φαινόμενα.
Αυτός που προσπαθεί να πείσει για κάτι εκτός των δεδομένων πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, όχι ο άλλος που απλά το απορρίπτει γιατί είναι εξωπραγματικό! Αυτό λέει η λογική!
Αν πχ εγώ πω ότι χθες είδα το φάντασμα της προγιαγιάς μου θα το δεχτείς; Θα ζητήσεις αποδείξεις! Λογικό! Το παράλογο θα ήταν να σου έλεγα 'όχι, ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις ότι ΕΓΩ ΔΕΝ το είδα'... όπως κάνεις (άθελά σου) εσύ.
My point exactly:
Πάντως έχει πλάκα να ζητάμε από τους άλλους να αποδείξουν τη μη ορθότητα του δικού μας ισχυρισμού.
Μιραγκέ, είσαι γκέι, απόδειξε το αντίθετο.
Τι ακριβως πρεπει να κανει ο Θεος? Αν επεμβαινει ,τοτε ποιο το νοημα της υπαρξης μας? Μας εδωσε ελευθερη βουληση και για τα θυματα στην Αιτη υπευθυνος ειναι ο ανθρωπος που επιτρεπει να υπαρχουν τριτοκοσμικες χωρες,πεινα,αρρωστιες και χαμοσπιτα που γκρεμιζονται για πλακα.
Δηλαδή οι φτωχοκαρμίρηδες φταίνε που οι καπιτάλες του κόσμου τους καταδίκασαν στη φτώχεια;;;;; Ηθικό δίδαγμα: Αν εκμεταλλεύεστε κόσμο και τους καταδικάζετε στην ανέχεια, τα θύματά σας θα πεθάνουν κι εσείς θα ζήσετε μέσα στα πλούτη!
Ακόμα περιμένω απαντήσεις...
-
Koτζαμ θεός και δεν μπορεί να κοντρολάρει ένα φυσικό φαινόμενο
αφού δεν πιστεύετε σε μαθηματικά και μαλακίες περί διάδοσης των κυμάτων, πού κολλάτε σε λεπτομέριες
-
μυστήριες οι βουλές του
-
κι αν θέλει να τελειώνει με τους σπαζοκλαμπάνιες που έπλασε;
ο θεός εκδικητικός?
Θεός είναι, ό,τι γουστάρει κάνει.
Εσύ πού το ξέρεις ότι δεν είναι εκδικητικός; Επειδή το είπε ο γιος του; (τους Οβριούς μια χαρά τους έσκισε πάντως ) -
κι αν θέλει να αναγκάσει τον κόσμο να επαναστατήσει κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων της Υπερδύναμης και των Οργάνων της (ΔΝΤ, Παγκόσμια Τράπεζα, ΕΕ, Ελληνική Δημοκρατία κλπ);
και η ελεύθερη βούληση ?
Ναι στην ελευθερία, όχι στην κατάχρησή της.
-
-
άλλα σου λέω άλλα μου λες
-
Βασικά συμφωνώ.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Αν υπηρχε Θεος θα εδινε και κανενα πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ ...αντε γιατι κοκκινοπρασινα γυαλια φοραει και του λογου του....Ορθον.
Εδω η επικοινωνια με συνεργατη του.
Youtube Video -
μεχρι την συντελεια του κοσμου ο Μπαοκ δεν θα δει πρωταθλημα
-
Ο χρήστης Hector έγραψε:
Youtube VideoΠιστευετε ακομα οτι καποιος μας εφτιαξε απο πυλο?
Και γιατι σε αυτο το αστρο και οχι σε ενα απο τα αλλα?Αυτό το βίντεο κάνει τον ένα να βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει Θεός και τον άλλο να βεβαιώνεται ότι υπάρχει.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πιστευετε ακομα οτι καποιος μας εφτιαξε απο πυλο?
Και γιατι σε αυτο το αστρο και οχι σε ενα απο τα αλλα?Αυτό το βίντεο κάνει τον ένα να βεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει Θεός και τον άλλο να βεβαιώνεται ότι υπάρχει.
Εμένα πάντως μ' έπεισε για την ύπαρξη της γιγαντιαίας μακαρονάδας.
-
Εγώ έχω πεισθεί ότι ζούμε κατά τύχη, αλλά είναι άσχετο με το θέμα.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πιστευετε ακομα οτι καποιος μας εφτιαξε απο πυλο?
Εμένα πάντως μ' έπεισε για την ύπαρξη της γιγαντιαίας μακαρονάδας.
Eμενα πάλι δε με επεισε για τιποτα.
Ειναι επιστημονικά ψευδη όλα αυτα τα βιντεο,τα βιβλία,κ.λ.π.Ολοι το ξερουν οτι η γη ειναι το κεντρο του συμπαντος,οτι στηριζεται στις πλατες εφτα γιγαντιαίων χελωνων,γυρω της γυρναει ο ηλιος,και ο Ατλας κραταει στις πλατες του τον ουρανο.
Και όλα αυτα τα δημιούργησε ο θεός,για να στεγασει το υπέρτατο δημιουργημά του.Τον Ανθρωπο!!!!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ έχω πεισθεί ότι ζούμε κατά τύχη, αλλά είναι άσχετο με το θέμα.Βλάσφημε! Αρνείσαι το μεγάλο σχέδιο της γιγαντιαίας μακαρονάδας!
Eμενα πάλι δε με επεισε για τιποτα.
Ειναι επιστημονικά ψευδη όλα αυτα τα βιντεο,τα βιβλία,κ.λ.π.Ολοι το ξερουν οτι η γη ειναι το κεντρο του συμπαντος,οτι στηριζεται στις πλατες εφτα γιγαντιαίων χελωνων,γυρω της γυρναει ο ηλιος,και ο Ατλας κραταει στις πλατες του τον ουρανο.
Και όλα αυτα τα δημιούργησε ο θεός,για να στεγασει το υπέρτατο δημιουργημά του.Τον Ανθρωπο!!!!
Καλά, εσύ είναι γνωστό ότι θα πας στην κόλαση, όπου όλοι οι κολασμένοι τρώνε μόνο κοντοσούβλια και αρνίσια παϊδάκια...
-
Έχει πολύ πλάκα που όσοι δεν πιστεύουν (δικαίωμά τους δεν είπε κανείς το αντίθετο) βάλουν παθιασμένα κατά της θρησκείας. Πολλοί μάλιστα θα πέρασαν τις σκάλες της εκκλησίας για το γάμο τους.
Πολύ μίσος
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχει πολύ πλάκα που όσοι δεν πιστεύουν (δικαίωμά τους δεν είπε κανείς το αντίθετο) βάλουν παθιασμένα κατά της θρησκείας. Πολλοί μάλιστα θα πέρασαν τις σκάλες της εκκλησίας για το γάμο τους.Πολύ μίσος
Πρέπει να ξεχωρίζει κανείς τι απευθύνεται στη θρησκεία και τι σε συγκεκριμένα άτομα (πχ που λένε ότι οι γονείς μου ήταν ανεπαρκείς... ) Και δεν είναι μίσος, απλά ειρωνεία στην προσβολή...
Όσο για τον γάμο, υπάρχουν 2 που παντρεύονται και προσωπικά, επειδή το ήθελε η γυναίκα μου δεν είχα πρόβλημα. Ούτως ή άλλως για εμένα ο γάμος άρχισε από τη στιγμή που το αποφασίσαμε... όλα τ' άλλα ήταν διαδικαστικά...
-
Τι εννοεις τωρα ρε φιλε;Οτι δεν πήγες στην εκκλησια για να ζητησεις την ευλογια του θεου να κραταει το γαμο σου σε αρμονια;
Γιατι,απ'ότι γνωριζω,οσοι ζητανε την ευλογια του παπά,δεν παιρνουν ποτε διαζυγιο -
Πήγε επειδή τον έσυραν έτσι μας λέει
Βλέπω μίσος. Ενώ θα μου άρεζε σαν εικόνα να έβλεπα σεβασμό και αδιαφορία απέναντι σε όσους πιστεύουν σε οποιαδήποτε θρησκεία. Όπως κάνω ο ίδιος που πιστεύω μεν αλλά όποιος μου λέει ότι είναι άθεος τον σέβομαι απόλυτα, χωρίς να του επιτίθομαι και χωρίς να του ζητώ να μου δικαιολογήσει την στάση του. Απλά πράγματα, σεβασμός.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Έχει πολύ πλάκα που όσοι δεν πιστεύουν (δικαίωμά τους δεν είπε κανείς το αντίθετο) βάλουν παθιασμένα κατά της θρησκείας. Πολλοί μάλιστα θα πέρασαν τις σκάλες της εκκλησίας για το γάμο τους.Πολύ μίσος
Μεσα σε δυο γραμμες συνοψισες την ουσια του θεματος
Περί εκκλησίας [#2]