-
ναι γιατι? θελουμε να ακουσουμε και την αλλη αποψη
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
υ.γ.2 έχω αρχίσει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο 2nd account και troll. κάποιος πρέπει να έχει βγάλει πολύ γέλιο τότε
Θα απογοητευτω εαν δεν ισχυει αυτο το σεναριο.
Θα σας το χαλάσω, αλλά δεν είμαι ούτε ο Πατρινός, ούτε η κόρη του αλλουνού, ποιανού δε θυμάμαι λέγατε...
Είμαι Κ Ο Π Ε Λ Α και απλώς μου κίνησε το ενδιαφέρον το φόρουμ. Ουδείς γελάει πίσω από τις πλάτες σας.Tελικα τι αμαξι θα αγορασεις;
Ποιος ξέρει... Διάβαζα τη σχετική ενότητα με τα 1000ράκια και άκρη δεν βρήκα... Λοιπόν γεια σας από δω..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι γιατι? θελουμε να ακουσουμε και την αλλη αποψηΕ καλέ τι άλλο να ακούσεις; Τις είπα τις απόψεις μου. Τόσα ποστ έκανα. Στο τέλος θα γίνω φορτική
-
Ο χρήστης Monika έγραψε:
ναι γιατι? θελουμε να ακουσουμε και την αλλη αποψη
Ε καλέ τι άλλο να ακούσεις; Τις είπα τις απόψεις μου. Τόσα ποστ έκανα. Στο τέλος θα γίνω φορτική
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ένας Θεός που επιτρέπει τον θάνατο 100.000 (και πλέον) ήδη φτωχών και κατατρεγμένων (Αϊτή), ή απίστευτα σαδιστής είναι, ή όπως θα έλεγε κάποιος πιστός 'άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου'.
Ο ίδιος Θεός επιτρέπει την εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά και τον θάνατο (πολλές φορές μαζικό) ανθρώπου από άνθρωπο...
Εγώ απλά αναρωτιέμαι αν είναι Πανάγαθος και Παντοδύναμος, πότε σκοπεύει να το δείξει;Θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια δύναμη που με προσέχει αλλά κάτι τέτοια βλέπω (τα παραπάνω) και απομακρύνομαι από την πίστη...
αν ο θεος δεν επετρεπε σε κανεναν να πεθανει τωρα θα ειχαμε πληθυσμο τοσο μεγαλο που δεν θα χωραγαμε να περπατησουμε.
αν εγω τωρα ριξω μια χειροβομβιδα σε ενα κλαμπακι επειδη ειμαι τρελος ,ο θεος τι πρεπει να κανει,να μου την παρει απτα χερια μου πριν την ριξω η να τους εξαφανισει ολους ξαφνικα απο το μαγαζι;
ο καθενας κρινεται απο τις πραξεις του ,ετσι θα κριθω κι εγω που θα ριξω την χειροβομβιδα ετσι και οι αλλοι που θα την φανε.
γιαυτο πρεπει να ημαστε σε εγρηγορση ,γιατι δεν ξερουμε ποτε θα ερθει το τελος μας.
-
Πάλι σεντόνι δυστηχώς:
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
υ.γ.2 έχω αρχίσει και σκέφτομαι το ενδεχόμενο 2nd account και troll. κάποιος πρέπει να έχει βγάλει πολύ γέλιο τότε
Θα απογοητευτω εαν δεν ισχυει αυτο το σεναριο.
Το έχω σκεφτεί και εγώ αλλά δεν έχω τίποτε καλύτερο να κάνω
Πάντως ανάλογη περίπτωση έχω γνωρίσει από κοντά (πραγματικά ΘΛΙΒΕΡΗ κατάσταση).Προσοχή, ακολουθεί σεντόνι:
...
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη; Ποιοί από την επιστημονική κοινότητα χρησιμοποίησαν ψευδή δεδομένα για να παραπλανήσουν το κοινό και σε τι ακριβώς αποσκοπούσαν;Βεβαίως, βεβαίως Θυμίσου την πρόσφατη ιστορία με τον δήθεν ιό και τα δήθεν σωτήρια εμβόλια. Όλα αυτά από επιστήμονες έγιναν και μάλιστα οι γιατροί που είχαν πάρει 'κατεύθυνση' απο κει που στην αρχή ήταν κατά του εμβολίου, μετά έλεγαν όλοι μαζικώς 'κάντε το'.
Το παράδειγμα σου δεν μπορώ να πω ότι συνεισφέρει εποικοδομητικά στη συζήτηση. Αν κάνεις τον κόπο να ασχοληθείς με το θέμα, θα δεις ότι η ιατρική επιστήμη ήταν μάλλον διχασμένη για την επικινδυνότητα του ιού, γεγονός λογικό με δεδομένο το πόσο λίγος χρόνος υπήρχε για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
Ο πανικός προερχόταν από τα ΜΜΕ (σε παγκόσμια κλίμακα) που είχαν βρει μια ιστορία να πουλήσουν.
Σε κάθε περίπτωση οποιοσδήποτε θεωρώ ότι μπορούσε να ελέγξει τα δεδομένα που ήταν διαθέσιμα και να κάνει μια εκτίμηση για το αν θα έκανε το εμβόλιο ή όχι. Προσωπικά εγώ θεώρησα ότι δεν άξιζε τον κόπο γιατί η μέχρι τότε θνησιμότητα του ιού ήταν κοντά στις τιμές της εποχικής γρίπης.
Γιατί αναφέρεσαι με τιε λέξη 'δήθεν' μπροστά από τον ιό;Προς ενημέρωση των αγαπητών συμφορουμιτών, η θεωρία του Δαρβίνου για την οποία κάνατε νύξη, ότι ο άνθρωπος κατάγεται από το αγαπητό κατά τ άλλα ζωάκι, έχει αρχίσει να αμφισβητείται από τους ίδιους τους επιστήμονες, καθώς και η θεωρία της εξέλιξης εν γένει.
Πηγές που υποστηρίζουν τα παραπάνω μπορείς να βρεις σε δευτερόλεπτα με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο.
Αντιθέτως, πηγές για τους δικούς σου ισχυρισμούς δεν βρήκα πουθενάΚαι είναι φυσικό να μην βρεις, αφού θέλουν να σε πείσουν ότι κατάγεσαι από τα πηθικάκια.. και η αντίθετη άποψη αποσιωπείται.
'Οσο για το τι ακριβώς πρεσβεύει η σύγχρονη Βιολογία, άς θυμηθούμε το τελευταίο συνέδριο του Σικάγου στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 160 επιστήμονες παγκοσμίου κύρους, Βιολόγοι, Γενετιστές, Εμβρυολόγοι, Παλαιοντολόγοι, Γεωλόγοι και Οικολόγοι, και θα πάρουμε την απάντηση.
Σου ζήτησα πηγές, μου παραθέτεις αοριστίες.
Ποιό συνέδριο ήταν αυτό και με ποιό ακριβώς θέμα; Ποιό έτος έγινε και από ποιόν οργανώθηκε; Ποιοί ήταν οι 160 επιστήμονες παγκόσμιου κύρους; Υπάρχει επισημονικός κλάδος 'Οικολογία'; (Ρωτάω γιατί βλέπω ότι συμμετείχαν και 'Οικολόγοι').Αν νομίζεις ότι αυτά είναι δύσκολο να βρεθούν, κάνεις λάθος. Αν το συνέδριο είναι πραγματικό, τότε αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο για χρόνια μετά την πραγματοποίησή του.
Ένα τυχαίο παράδειγμα: συνέδριο χημείας με θέμα τα φουλερένια (μόρια αποτελούμενα από άνθρακα) που πραγματοποιήθηκε το 1993 στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας. Εδώ [springerlink.com] είναι διαθέσιμο *.pdf αρχείο με την οργανωτική επιτροπή, το θέμα, τους βασικούς συμμετέχοντες και το θέμα των ομιλιών τους. (Μέρος του αρχείου είναι διαθέσιμο στο σύνδεσμο 'free preview' γιατί τα επιστημονικά περιοδικά είναι συνήθως συνδρομητικά. Αν σε ενδιαφέρει ολόκληρη η σύνοψη, μπορώ να στη στείλω).Έχεις την καλοσύνη να μου παραθέσεις τις πληροφορίες που ζητάω ώστε να μπορέσω να εξετάσω τι παρουσιάστηκε; Σε διαφορετική περίπτωση είμαι υποχρεώμενος να απορρίψω τους ισχυρισμούς σου ως ανακριβείς.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, την Δαρβίνειο και την Νεοδαρβίνειο συνθετική θεωρία της εξελίξεως την έκανε κυριολεκτικώς σ κ ό ν η καταλήγοντας :
« Τέτοια εξέλιξη που να αφορά τον άνθρωπο δ έ ν υ π ά ρ χ ε ι » . (εφημ. Σάνταιυ Τάϊμς ).Ποιός την έκανε σκόνη; Δεν αναφέρεται όνομα!
Μπορείς να μου παραθέσεις σύνδεσμο με το άρθρο των Sunday Times; Έψαξα (ειλικρινά) αλλά δεν βρήκα κάποιο άρθρο στην εφημερίδα που να δηλώνει ότι η εξέλιξη δεν υπάρχει.
Επίσης, αν η κατάρριψη της εξέλιξης δημοσιεύεται σε εφημερίδα με την αναγνωσιμότητα των Sunday Times, τότε ο ισχυρισμός σου ότι κάποιοι (ποιοί; σε τί αποσκοπούν; δεν το επεξηγείς!) προσπαθούν να με πείσουν ότι κατάγομαι από πιθήκους, έχουν αποτύχει, έτσι δεν είναι;Και ο καθηγητής Τζών Σεπκόσκι του Πανεπιστημίου του Σικάγου δήλωσε « Κουράσθηκα να ακούω να μιλούν για ατέλειες αποδείξεων στα απολιθώματα. Μέσα σε έναν αιώνα έπρεπε να τεκμηριωθεί επί τέλους μια επιστημονική άποψη ».
Πότε το δήλωσε αυτό; Πού; Στο πρόσφατο συνέδριο που αναφέρεις παραπάνω;
Ο εν λόγω καθηγητής είναι νεκρός από το 1999 και στο σύντομο βιογραφικό του [uchigaco.edu] που παρατίθεται από το πανεπιστήμιο του Σικάγο γίνεται μνεία στο έργο του στην επιβεβαίωση και κατανόηση της θεωρίας της εξέλιξης!
Έκανα αναζήτηση (το Google είναι φίλος μας) στην παραπάνω πρόταση που εικάζεται ότι έχει δηλώσει (και στα ελληνικά και στα αγγλικά) αλλά δεν βρήκα τίποτα. Ξανά, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου παράθετες τις πηγές σου.Ο δε Φραντζέσκο Αγιάλα ( F. j. Ayala ) αυθεντία της σύγχρονης συνθετικής θεωρίας της εξελίξεως, παραδέχθηκε έντιμα παρ΄ ολο ότι είναι μαθητής του Ντομπλάνσκυ, ότι έχει πλέον πεισθεί, πώς οι μικρές αλλαγές δεν συσσωρεύονται ώστε να δημιουργούν βαθμιαία εξέλιξη ( περιοδικό Science ).
Δεν γνωρίζω από που αντιγράφεις αυτά που δημοσιεύεις εδώ, αλλά οι συγγραφείς του αρχικού κειμένου δεν μπορούν ούτε την ορολογία να γράψουν σωστά. 'Συνθετική θεωρία' της εξέλιξης δεν υπάρχει. Ακόμα η παραπάνω πρόταση δεν έχει λογικό νόημα. Τί εννοεί 'οι μικρές αλλαγές δεν συσσωρεύονται'; Ποιές μικρές αλλαγές; Πώς διαφοροποιούνται από τις μεγάλες (αν υπάρχουν);
Λείπουν επίσης πάλι οι αυθεντικές δηλώσεις και σύνδεσμοι στα άρθρα του Science. Στο παράδειγμα που αναφέρα παραπάνω, δίπλα στη λέξη 'Issue' έχει σύνδεσμο [springerlink.com] όπου αναγράφεται το τεύχος και η έκδοση του περιοδικού με δημοσιευμένα όλα τα άρθρα από το εν λόγω συνέδριο σε μορφή *.pdf. Σου είναι εύκολο να παραθέσεις σύνδεσμο με το με το τεύχος και την έκδοση του Science όπου ο καθηγητής δηλώνει τα όσα του αποδίδεις; Σε διαφορετική περίπτωση, δυστηχώς θα θεωρήσω το κείμενο σου ως ψευδές.Επιπλέον εδώ [pbs.org] ο καθηγητής F. A. Ayala φαίνεται να δηλώνει πως (δική μου μετάφραση) 'η εξέλιξη δεν αμφισβητείται'. Επίσης εδώ [universityofcalifornia.com] γίνεται αναφορά σε βραβείο που έλαβε για το έργο του στην κατανόηση της εξέλιξης.
Κείμενα που να υποστηρίζουν τα όποια παραθέτεις δεν βρήκα, περιμένω της πηγές σου....
Τα γεγονότα που αναφέρεις υποθέτω πως είναι πολύ εύκολο να επιβεβαιωθούν και από τον πλέον δύσπιστο και ελλείψει άλλης εναλλακτικής εξήγησης αποδεικνύεται περίτρανα όχι μόνο η ύπαρξη θεού, αλλά και το γεγονος ότι είναι ο θεός που περιγράφει η ορθοδοξία.
Απορώ λοιπόν που κανείς μέχρι τώρα (ειδικά κάποιος από τους 'άγιους' πατέρες που μόνο τους μέλημα είναι η διάδωση του λόγου του θεού˙ άλλωστε είναι και από τις σημαντικότερες εντολές του αν δεν κάνω λάθος) δεν έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να το διαδώσει στα περίπου 5 δισεκατομμύρια ανθρώπων που δεν είναι χριστιανοί. Ακόμα, η αναστροφή της ροής του Ιορδάνη θα έπρεπε να έχει γίνει αντιληπτή από τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που κατά κανόνα κατοικούν στις όχθες του.
Το πιθανότερο είναι βέβαια ότι οι ισχυρισμοί είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων 'υπερβολικοί'.Οι πατέρες αυτό ακριβώς έκαναν οι περισσότεροι. Προσπάθησαν να διαδώσουν το λόγο του Θεού και μάλιστα κάποιοι ήταν και πολυγραφότατοι. Δες Άγιο Ιωάννη το Χρυσόστομο, δες Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη και πολλοί άλλοι. Το ότι οι άνθρωποι κλείνουν τα αυτάκια τους και δεν ακούνε, δεν μπορούμε να το χρεώνουμε σε κείνους. Δε θα βάλουν την πίστη με το ζόρι σε όσους δε θέλουν. Και ακόμα και σήμερα, δες τις ιεραποστολές στην Αφρική. Όχι των καθολικών φυσικά που έκοβαν το κεφάλι σε όποιον δεν πίστευε, αλλά τις ορθόδοξες ιεραποστολές. Όσο για τους μουσουλμάνους, ο Θεός ο ίδιος να κατέβει, δεν πρόκειται να πεισθούν, λόγω του φανατισμού τους.
http://orthodox-world.pblogs.gr/2008/06 ... mirhs.html Δες. Είδαν με τα ίδια τους τα μάτια τι έγινε και όμως δεν πείστηκαν.Δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα. Σε ρώτησα για ποιό λόγο επαναλαμβανόμενα παραφυσικά φαινόμενα δεν χρησιμοποιούνται για την διάδωση του λόγου του θεού και μου απαντάς για το ότι κάποιοι τύποι έγραφαν πολλά βιβλία. Μετά μου δείχνεις μια σπασμένη κολώνα και κάνεις αναφορά σε υποτιθέμενο θαύμα που συνέβει αιώνες πριν, χωρίς να υπάρχει αξιόπιστη ιστορική καταγραφή. Για να γίνει κάτι αποδεκτό σαν θαύμα, πρέπει να αποκλειστούν όλες οι μη παραφυσικές εξηγήσεις.
Η ερώτηση μου είναι σαφής: για ποιό λόγο επαναλαμβανόμενα ανεξήγητα φαινόμενα, συνδεόμενα μάλιστα με τελετουργικά της ορθοδοξίας δεν χρησιμοποιούνται για τη διάδοσή της (θυμίζω, ξεκάθαρη εντολή του θεού). Ίσως επειδή τα εν λόγω φαινόμενα ουδέποτε έλαβαν χώρα;Για το κείμενο για το Τσερνόμπιλ επίσης δεν απάντησες.
...
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το κείμενο για το Σωκράτη που παραθέτεις είναι ψευδές γιατί πουθενά δεν έχω συναντήσει κάτι ανάλογο σε κείμενα ούτε Πλάτωνα ούτε του Ξενοφώντα.
Ο Σωκράτης όντως είχε πει ότι ο Θεός είναι ένας. Ψάξτο στο διαδίκτυο και θα δεις.
Και οι υπόλοιποι αρχαίου Έλληνες είχαν άγαλμα στον 'Άγνωστο Θεό''Το επίσημο κατηγορητήριο ήταν: «Αδικεί Σωκράτης τους τε νέους διαφθείρων και θεούς ους η πόλις νομίζει ου νομίζων, έτερα δε δαιμόνια καινά»'
Αμφισβητούσε ο Σωκράτης το δωδεκάθεο.Το κατηγορητήριο του Σωκράτη ήταν ψευδές, η καταδίκη του Σωκράτη για αυτό το λόγο καταγράφεται σαν τη ντροπή της Αθηναϊκής δημοκρατίας γιατί ήταν άδικη.
Επιπλέον δεν μου παραθέτεις το αυθεντικό κείμενο. Μου προτείνεις να το ψάξω, ο Σωκράτης είναι ένας από τους αγαπημένους μου φιλοσόφους, έχω διαβάσει την πλειοψηφία των έργων που αναφέρονται σε αυτόν αλλά πουθενά δεν έχω συναντήσει νύξη, έστω, ότι αμφισβητούσε το δωδεκάθεο.
Διάλογος με ανακρίβειες και πλαστά στοιχεία για μένα δεν νοείται. Θα σε παρακαλούσα να παραθέσεις το κείμενο στο οποίο ο Σωκράτης δηλώνει κατά του Δωδεκάθεου.Αναρωτιέμαι αν αμφιβάλλουν για την ισχύ των διδαγμάτων της στην προσπάθειά τους να τα διαδώσουν σε τρίτους ή αν τα αμφιβάλλουν και οι ίδιοι και αναζητούν απεγνωσμένα επιπλεόν αποδείξεις, έστω και ψευδείς.
Μήπως κρίνεις εξ ιδίων; Από πάνω λες ότι είναι αδιαμφισβήτητο ότι ο Θεός της ορθόδοξης παράδοσης υπάρχει και μετά κατεβάζεις ένα κάρο επιχειρήματα για να αποδείξεις το αντίθετο. Στην ουσία προσπαθείς να πείσεις τον ίδιο σου τον εαυτό ότι δεν υπάρχει, ενώ μέσα σου δεν το πιστεύεις αυτό από ό,τι είδα.
Δεν έγραψα ΠΟΤΕ ότι ο θεός υπάρχει.
Το κείμενο μου έχει ως εξής:Τα γεγονότα που αναφέρεις υποθέτω πως είναι πολύ εύκολο να επιβεβαιωθούν και από τον πλέον δύσπιστο και ελλείψει άλλης εναλλακτικής εξήγησης αποδεικνύεται περίτρανα όχι μόνο η ύπαρξη θεού, αλλά και το γεγονος ότι είναι ο θεός που περιγράφει η ορθοδοξία.
Αυτό που γράφω είναι πως αν τα 'θαύματα' που αναφέρεις συμβαίνουν κάθε χρόνο, η ύπαρξη του θεού επιβεβαιώνεται, αλλά κανείς από τους παριστάμενους δεν κάνει τον κόπο να καλέσει επιστήμονες και δημοσιογράφους για να διαδώσουν το γεγονός. Η απορία μου είναι, ΓΙΑΤΙ;
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Ένας Θεός που επιτρέπει τον θάνατο 100.000 (και πλέον) ήδη φτωχών και κατατρεγμένων (Αϊτή), ή απίστευτα σαδιστής είναι, ή όπως θα έλεγε κάποιος πιστός 'άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου'.
Ο ίδιος Θεός επιτρέπει την εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο αλλά και τον θάνατο (πολλές φορές μαζικό) ανθρώπου από άνθρωπο...
Εγώ απλά αναρωτιέμαι αν είναι Πανάγαθος και Παντοδύναμος, πότε σκοπεύει να το δείξει;Θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει κάποια δύναμη που με προσέχει αλλά κάτι τέτοια βλέπω (τα παραπάνω) και απομακρύνομαι από την πίστη...
Έτσι είναι, αν πιστεύεις,
σε προστατεύει ο Θεός.Rolling stones - Far away eyes
*I was driving home early sunday morning through bakersfield
Listening to gospel music on the colored radio station
And the preacher said, you know you always have the
Lord by your sideAnd I was so pleased to be informed of this that I ran
Twenty red lights in his honor
Thank you jesus, thank you lord* -
Ο χρήστης e_avgo έγραψε:
Πάλι σεντόνι δυστηχώς:Χαρα στο κουραγιο σου!!!
Αν συνεχισεις να το κανεις αυτο,πολύ συντομα θα καταλαβεις οτι συζητωντας με καποιον οπαδο οποιουδηποτε δογματος,ειναι ανωφελο να παραθετεις λογικα επιχειρηματα.
Μια συζητηση (όπως και ενας καυγας ) χρειαζεται ΔΥΟ για να γινει. -
O θεος δεν εκανε θαυματα για διαφημιση,,,,έλεος ,μην τα ξεφτιλίζετε όλα!
Καποιοι έχουν ψυχωση με αποδείξεις ενω ξερουν οτι το μυαλο όλων μας δεν αρκει για κάμμια πίστη,και καθόμαστε και ψηρίζουμε την μαιμου!
Αν καθησω και ριξω σεντονι δεν θα το σηκωσει ουτε η ψυχιατρικη κλινική,,,,για καθηστε καλα! Και αντε ζητηστε μου μετα αποδείξεις!
Απόψεις διατυπώνουμε βεβαια αλλα ειπαμε ,,,, -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Πάλι σεντόνι δυστηχώς:
Χαρα στο κουραγιο σου!!!
Αν συνεχισεις να το κανεις αυτο,πολύ συντομα θα καταλαβεις οτι συζητωντας με καποιον οπαδο οποιουδηποτε δογματος,ειναι ανωφελο να παραθετεις λογικα επιχειρηματα.
Μια συζητηση (όπως και ενας καυγας ) χρειαζεται ΔΥΟ για να γινει.δεν μπορουμε να ξερουμε ποια ειναι λογικα και ποια οχι.
με εντυπωσιαζουν ομως οι λεξεις που χρησιμοποιητε μερικες φορες.οπως οποιουδηποτε δογματος πχ.
βασικα θεωριες η ταχα μου εχω αποψη αρα ειμαι πιο εξυπνος η σοφος .
τα πολλα βιβλια εχουν και τις παρενεργειες.παντως οπως εχω ξαναπει ο θεος εχει κρυψει την Αληθεια απο τους σοφους και εξυπνους και την φανερωνει μονο στους χαζους και αγαθους.
μην το παρεις προσωπικα ,δεν το λεω για σενα ,γενικα για πολυ κοσμο και εκτος φορουμ βεβαια.
τα υπολοιπα ειναι για σκεπτικιστες,ασοφους κοπριτες που το μονο που κανουν ειναι να ψαχνουν θεωριες αλλα με λαθος τροπο.
δεν θελει ουτε μυαλο,ουτε διαβασμα.μονο πιστη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
δεν μπορουμε να ξερουμε ποια ειναι λογικα και ποια οχι.
με εντυπωσιαζουν ομως οι λεξεις που χρησιμοποιητε μερικες φορες.οπως οποιουδηποτε δογματος πχ.
βασικα θεωριες η ταχα μου εχω αποψη αρα ειμαι πιο εξυπνος η σοφος .
τα πολλα βιβλια εχουν και τις παρενεργειες.παντως οπως εχω ξαναπει ο θεος εχει κρυψει την Αληθεια απο τους σοφους και εξυπνους και την φανερωνει μονο στους χαζους και αγαθους.
μην το παρεις προσωπικα ,δεν το λεω για σενα ,γενικα για πολυ κοσμο και εκτος φορουμ βεβαια.
τα υπολοιπα ειναι για σκεπτικιστες,ασοφους κοπριτες που το μονο που κανουν ειναι να ψαχνουν θεωριες αλλα με λαθος τροπο.
δεν θελει ουτε μυαλο,ουτε διαβασμα.μονο πιστη.
Αυτο ακριβως το πόστ,αντικατοπτριζει τα κίνητρα της υπαρξης των θρησκειων.
'Δεν ειμαι αρκετα εξυπνος (ή προθυμος για να κουρασω το μυαλό μου λίγο περισσοτερο) οπότε αφηνω στην 'απ'έξω' τα δυσνόητα και ασπάζομαι ότι ευκολότερο πέσει στην αντιληψή μου'Πεταει ο γαιδαρος;
ΠΕΤΑΕΙ!!!Και φυσικα δεν βρισκω τιποτα που να με στεναχωρεσει στο παραπάνω πόστ σου ώστε να το πάρω προσωπικα.Τον εαυτο σου χαρακτηριζεις ως 'πεφωτισμενο,χαζο και αγαθο'.Τι να με ενοχλήσει εμενα;
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτο ακριβως το πόστ,αντικατοπτριζει τα κίνητρα της υπαρξης των θρησκειων.
'Δεν ειμαι αρκετα εξυπνος (ή προθυμος για να κουρασω το μυαλό μου λίγο περισσοτερο) οπότε αφηνω στην 'απ'έξω' τα δυσνόητα και ασπάζομαι ότι ευκολότερο πέσει στην αντιληψή μου'ναι καπως ετσι ειναι,γιατι να κουραστω αφου ο θεος θα με βοηθησει και θα με προστατευσει;Πεταει ο γαιδαρος;
ΠΕΤΑΕΙ!!!οσοι πιστευουν ξερουν που να λενε ΝΑΙ και που ΟΧΙ
Και φυσικα δεν βρισκω τιποτα που να με στεναχωρεσει στο παραπάνω πόστ σου ώστε να το πάρω προσωπικα.Τον εαυτο σου χαρακτηριζεις ως 'πεφωτισμενο,χαζο και αγαθο'.Τι να με ενοχλήσει εμενα;Δεν θα γινομουν αστειος εαν με χαρακτηριζα εξυπνο και σοφο;[/quote] -
την επομένη φορά που θα κάνεις quote σε μήνυμα προσευχήσου κανα πεντάλεπτο πριν
μπορεί και να πετύχεις καλύτερα τη διαμόρφωση
use the force italakia use the force
-
μια χαρα την κανει την δουλεια της
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οσοι πιστευουν ξερουν που να λενε ΝΑΙ και που ΟΧΙ
ΒΕΒΑΙΩΣ!!!!Εγκρινω και επαυξανω κι'όλας!!!!!
Ξερουν να λένε 'όχι' στην εργασία χιλιάδων εκ'των κορυφαιων μορφων διανόησης της ανθρωπότητας που συνθεσανε (και εξακολουθούνε και προσθετουν καθημερινα ολοένα και περισσοτερες γνωσεις) την επιστημη,ξοδευοντας απειρες εργατοώρες (και κεφαλαια βεβαια) σε εκατονταδες κεντρα ερευνας παγκοσμίως,και λένε 'ναι' σε όποιον τσαρλατανο ξυπνησει γκαβλωμενος ενα πρωι και ισχυριστει ότι ειδε αποκαλυπτικα οραματα,οτι του φανερωθηκε ο θεος και οτι ερχεται το τελος του κοσμου.
Δηλαδη,το ευκολότερο πραγμα για να αποκτησει καποιος εκατομμυρια οπαδους,ειναι να 'το ριξει' στα ισχυρα παραισθησιογόννα.
-
Μόνικα μη φεύγεις ρε συ... Έχω μια τελευταία ερώτηση... Αλλά θέλω ηλικία πρώτα.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνικα μη φεύγεις ρε συ... Έχω μια τελευταία ερώτηση... Αλλά θέλω ηλικία πρώτα.Μην ρωτησεις για φιφες....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνικα μη φεύγεις ρε συ... Έχω μια τελευταία ερώτηση... Αλλά θέλω ηλικία πρώτα.Εσύ δεν θες να κάνεις ερώτηση, κάτι άλλο θες να κάνεις
Να ξέρεις ότι πρέπει να την παντρευτείς πρώτα όμως, αλλιώς... -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνικα μη φεύγεις ρε συ... Έχω μια τελευταία ερώτηση... Αλλά θέλω ηλικία πρώτα.Τσ τσ παντρεμένε κάτσε ήσυχος εσύ .
Η μάχη θα δοθεί ανάμεσα στον θανίξ και σε μένα
Περί εκκλησίας [#2]