-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
αγαπητέ φίλε εδώ μέσα δεν μπήκες για να κάνεις διάλογο αλλά να κάνεις μειωτικούς χαρακτηρισμούς σε βάρος των υπολοίπων κραδαίνοντας τις γραφές επί των κεφαλών μας.Δε χρειάζεται να σας προσβάλει κενείς συνομιλητής,φρόντισε να το κάνει η θρησκεία για σας αυτό.Λύστε λοιπόν τα επικοινωνιακά προβλήματα μεταξύ σας.
ο φανατισμός όμως είναι κακός όποιο ένδυμα και αν φέρει είτε του σταυροφόρου είτε του ποσταρίσματος.
Μιλάτε εσείς για σταυροφορίες και τολμάτε να τις αγγίζεται ως παραδείγματα?
ομοίως η επίδειξη εξυπνάδας και γνώσεων μάλλον καταδεικνύει ότι καμία απολύτως σχέση δεν έχεις με την αρχαία ελλάδα και όσα προπαγανδίζεις ότι υποστηρίζεις. εμείς μπορεί να είματσε αμαθείς αλλά χείρον της αμάθιας η ημιμάθια.
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ήξερα πολλα περισσότερα για την Αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.
Βλέπεις το παιδαγωγικό μας σύστημα σε συνεργασία με το θρησκευτικό επιτελείο όμως έχουν διαφορετική άποψη.
Παρ όλα αυτά η απώλεια του χρόνου αναπληρώνετε και ποτέ δεν είναι αργά....περίμενε το δία και τους άλους ελ να κατέβουν με τα χάλκινα βιβλία να κυνηγήσετε τους νεφελίμ και άσε εμάς να ζούμε εβραιοχριστιανικά όπως πιστεύεις και συ αρχαιοπρεπώς
Οι λιακόπουλοι οι φουράκηδες και οι όμοιοί τους σας βολεύουν προφανώς για να τους χρησιμοποιείτε ως αντίλογο.
Σας διαφεύγει όμως το γεγονός ότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείτε μαζί τους.
Επίσης,μάλλον θα πρέπει να επικοληθεί κάπου το γεγονός ότι όλα ήταν συμβολικά στην αρχαία θρησκεία μπας και το εμπεδώστε.
Εγώ δεν περιμένω κανέναν μεσσία,εσείς τον περιμένετε να κατέβει δια να σώσει τας ψυχάς σας -
νομίζω ότι ο μόνος που έχει επικοινωνιακό πρόβλημα με τους άλλους εδώ μέσα είσαι εσύ. εσύ μας προσβάλλεις με τον τρόπο και τους χαρακτηρισμούς σου. κανένα μεσσία δεν περιμένουμε είτε εβραίο είτε ολύμπιο. είσαι το ίδιο φανατικός με τους χουντοχριστιανούς που κατηγορείς και τους σταυροφόρους. οι σταυροφόροι προσωπικά με αηδιάζουν για πολλούς λόγους και ένας εκ των οποίων είναι η κατάλυση της ρωμαικής αυτοκρατορίας το 1204 με την άλωση της Πόλης.η ελληνική φιλοσοφία ουδεμία σχέση έχει με τα κηρύγματα φανατισμού και μισαλοδοξίας που με τόση ευκολία διατυμπανίζεις.
υπερ βωμών και εστιών αγωνίζονταν και θα αγωνίζονται οι έλληνες όπως και αν λέγονται και ότι και αν συμβολίζουν οι βωμοί. προσωπικά μάλιστα δεν ανήκω στη κάστα που έχει προσκόληση με την εκκλησία και στέκομαι επικριτικά σε πολλά ζητήματα και κοσμικά και θεολογικά. εσύ όμως δεν θες να συζητήσεις θες να αλώσεις με επιθέσεις το φόρουμ λες και είσα μέλος των sa του Ε. Ρεμ. τα επιχειρήματα και οι επιθέσεις στερούνται πλέον λογικής και ουσίας οπότε σε αφήνω μόνο σου να συνεχίσεις τον τυφλό από μίσος και ανθελληνισμό επιθετικό σου μονόλογο. οι έλληνες φιλόσοφοι πριν μιλήσουν άκουγαν και πριν ακούσουν μελετούσαν.
οι έλληνες υπήρχαν πριν τον χριστιανισμό αι πίστεψε με θα υπάρχουν και μετά από αυτόν. αν ηρεμούσες τους τόνους σου θα συνειδητοποιούσες ότι συμφωνούμε σε πολλά επρισσότερα από ότι νομίζεις για την ιστορική διαδρομή των ελλήνων και το ρόλο της θρησκείας. -
Ειρήνη υμίν αγαπητοί συμφορουμίτες χριστιανοί και μη.
Δεν χρειάζεται να ανεβάζετε τους τόνους, κουβεντούλα κάνουμε, στο κάτω κάτω ανεξιθρησκία έχουμε ρε αδερφε
Εμένα μπορείτε να μου λύσετε μια απορία:
Γιατί κλειδώθηκε το προηγούμενο θέμα και γιατί άνοιξε αυτό
Είχα την εντύπωση ότι το θέμα εξαντλήθηκε;Πάντως αν θέλετε την γνώμη μου 'όλα είναι θέμα εξουσίας και συμφέροντος', πάντα έτσι ήταν.
Διαβάζοντας τα παραπάνω θυμήθηκα την πρώτη ταινία 'Κόναν ο Βάρβαρος' εκεί όπου ο εχθρός του Κόναν βαρέθηκε να σφάζει και ίδρυσε θρησκεία
Δεν χρειαζόταν πλέον να κουράζεται να σφάζει αρκεί να πεί κάποιον να πέσει στον γκρεμό και αυτός έπεφτε
Απόλυτη εξουσία μιλάμε, όπως και σήμερα δηλ.
G60 άδικα κουράζεσαι να πείσεις τον ιταλάκια ή τον όποιον ιταλάκια, αυτός μπορεί αυτήν την στιγμή να τα ξ@$#@ σπίτι του γιατί εργάζεται σε μια μητρόπολη όπου δεν χρειάζεται καν να πάει, ή να βρήκε δουλειά μέσω αυτής.
Ποτέ δεν ξέρεις τα συμφέροντα του καθενός. Κάτι σαν τα πολιτικά να ουμ. Νομίζεις όλοι (ή μάλλον υπάρχει έστω και ένας) όσοι υποστηρίζουν κόμματα πιστεύουν στην ιδεολογία του Άραγε οι ίδιοι οι αρχηγοί πιστέυουν στην ιδεολογία του κόμματός τους
Αυτή την στιγμή το εκκλησιαστικό μέσο είναι ισχυρότερο του πολιτικού για έναν απλό λόγο 'H ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ'
Οπότε, μεγάλε, μήπως θα πρέπει και εσύ σιγά σιγά να δεις το φώς το αληθινό -
ΠΑΙΔΙΑ καλησπέρα να ξεκαθαρίσω κάτι,ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει η όχι όπου θέλει και ότι θέλει.
Αλλά δεν δέχομαι από καμία ρασοφορεμενη-κουστουμαρισμενη-δημοσιογραφικη εξουσία να με δουλεύει ξενδιαντροπα :whatever
το καλό με αυτό το forum είναι ότι ο καθένας λέει την γνώμη του και ο άλλος μπορεί να απαντήσει χωρίς λογοκρισία και αυτό μου αρέσει,γιαυτό και είμαι εδώ
(εκτός αν ξεφύγουμε λιγουλάκι οπότε μας περιμένει η χατσαρα του κάπτεν kouk) -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
οτι και να λετε εγω θα συνεχισω να πιστευω στον Χριστο.
Καμία αντίρρηση φίλε μου, και εγώ μαζί σου, αλλά είναι δικαίωμα μου να ρωτάω τι θέλουν τα πιάτα στο μοναστήρι
δεν μου αρέσει να με δουλεύουν ξεδιάντροπα.Στο μοναστηρι δεν πας για τα πιατα φιλε μου .Σαφως και υπαρχουν οπως υπαρχουν και αυτοι που καπιλευονται τον χριστιανισμο και ξεφτιλιζουν το νοημα της αγαπης και της αλληλεγγυης των λαων που διδαξε ο Χριστος.
Οτι και να γραφτει ακομα στο φορουμ απο διαφονουντες του Χριστου αφορουν αυτους και μονο αυτους.
Ολα τα αλλα ειναι παρερμηνειες που γινονται για την προσβολη της θρησκειας.
Θυμαμαι εναν συμμαθητη μου που ηταν Μαρτυρας Ιαχωβα.Οτι και να του ελεγες παντα ειχε μαζι του ενα κειμενο που αντεκρουε αυτα που εγραφε το ευαγγελιο η η Καινη και Παλαια Διαθηκη και μαλιστα επαιρνε κειμενα μεσα απο τα λεγομενα των ευαγγελιστων και απο αλλες αναφορες των ιερων μας βιβλιων και σου τα παρουσιαζε τελειως αντιθετα απο αυτα που εχουμε ακουσει μεχρι τωρα.
Ειναι μεγαλη ικανοτητα και το παραδεχομαι! -
το ίδιο μου λένε και άλλοι, φίλε ότι βλέπω αυτό που θέλω,αλά όταν πάω στο όρος (που θα ξαναπάω) δεν πάω με την προϋπόθεση ότι θα δω εκεί μέσα δορυφορικά πιάτα,αλλά έλα που μου τα έχουν φάτσα μπαστούνι,έχω άδικο ότι έχουν αποθρασυνθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν τους νια ζει.
-
καλα αμα θελουν να κανου λαμογιες οι παπαδες δεν νομιζω οτι το κανουν φανερα,δλδ το πιατο μπορει να το εχουν βαλει για καποιον αλλο σκοπο οχι απαραιτητα πονηρο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα αμα θελουν να κανου λαμογιες οι παπαδες δεν νομιζω οτι το κανουν φανερα,δλδ το πιατο μπορει να το εχουν βαλει για καποιον αλλο σκοπο οχι απαραιτητα πονηρο.φίλε μου διαφωνώ και αν προσέξεις την φώτο θα δεις ότι τα πιάτα είναι δυο
-
Βρε παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. με ποιον έχουμε το πρόβλημα με την χριστιανική πίστη ως θρησκεία ή με τους εκπροσώπους της, τους παπάδες?
με τους παπάδες έχετε όλα τα δίκαι να βρίζετε και να τα χώνετε. όλα τα κάνουν και μετά κηρύττουν τα αντίθετα. όσο για τα πιάτα μάλλον είναι για να βλέπουν τα δικά τους . από κλεψιές μέχρι ομοφυλογιλία για όλα έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς. οι τυποί αφόρησαν τον καζαντζάκη.τι να λέμε.
ελπίζω το ίδιο να ενοχλούν όμως και τα πιάτα που μοιράζει το τουρικό προξενείο στην κομοτηνή- Θράκη για να βλέπουν οι ντόπιοι της μειωνότητας τουρικά κανάλια με ότι αυτό συνεπάγεται. -
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
Βρε παιδιά να ξεκαθαρίσουμε κάτι. με ποιον έχουμε το πρόβλημα με την χριστιανική πίστη ως θρησκεία ή με τους εκπροσώπους της, τους παπάδες?
με τους παπάδες έχετε όλα τα δίκαι να βρίζετε και να τα χώνετε. όλα τα κάνουν και μετά κηρύττουν τα αντίθετα. όσο για τα πιάτα μάλλον είναι για να βλέπουν τα δικά τους . από κλεψιές μέχρι ομοφυλογιλία για όλα έχουν κατηγορηθεί κατά καιρούς. οι τυποί αφόρησαν τον καζαντζάκη.τι να λέμε.
ελπίζω το ίδιο να ενοχλούν όμως και τα πιάτα που μοιράζει το τουρικό προξενείο στην κομοτηνή- Θράκη για να βλέπουν οι ντόπιοι της μειωνότητας τουρικά κανάλια με ότι αυτό συνεπάγεται.φίλε μου δεν έχω τίποτα με την ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΜΟΥ με τους ρασοφόρους ναι,άρα συμφωνούμε απόλυτα.σωστά
-
παιδιά οι παπάδες ότι και να πούμε λίγο είναι...τα πάντα όλα..συνεργάτες τούρκων, γερμανών , χουντικών πάντα με την εξουσία και το κατεστημένο το ιερατείο. ιδίως ο υψηλόβαθμος κλήρος. γιατί υπήραν και πολλοί κληρικόί με εθνική δράση και αγώνες.
οι τύποι αφόρησαν την επανάσταση του 1821..τι ψάχνουμε. οπότε συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό -
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
.Προσωπικα, και με τα δυο. Ουτε θεοι ουτε αφεντες
-
σεβαστό απόλυτα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
.Προσωπικα, και με τα δυο. Ουτε θεοι ουτε αφεντες
ΣΕΒΑΣΤΟ
-
σεβαστο
-
Εχει ηχώ εδω μεσα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εχει ηχώ εδω μεσα;θαύμα έχει γίνει στο forum το ευλόγησε η βόδι και σταμάτησε η φαγωμάρα .
-
άκρα του τάφου η σιωπή.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
άκρα του τάφου η σιωπή.Ποιός ασχολείτε με χριστιανοταλιμπάν τώρα .....άλλη ώρα
-
έτσι είμαστε οι έλληνες. των άκρων. η τρωγόμαστε η ομονοούμε και σιωπούμε μέχρι την επόμενη φαγωμάρα
Περί εκκλησίας [#2]