-
Πολυ μεγαλη καμπινα το πορτ παγκαζ για να αποδωσει σωστα ενα γουφερ εκτος και αν εννοεις κουτα με γουφερ.Θα δω τι θα κανω στοχος μου ειναι να πουλησω το γουφερ που ηδη εχω μιας και παει ακλαφτο να το χαρει καποιος να παρω εναν ενισχυτη!
Επισης αυτα τα γουφερακια τι λενε?Απο οτι εχω ακουσει αποδιδουν καλα τα εχει προτιμησει κανεις???
http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_120Το βρηκα και σε Ελληνικο σιτε!
http://www.kris-karras.gr/dls-subwoofer ... e-oa8.html -
βασικά εννοούσα ηχεία με μεγάλα γουφεράκια για να κουμπώσουν στην εταζέρα για να χεις ένα ικανοποιητικό μπάσο από την πηγή, όσο μπορεί να δώσει. θύμησέ μου ποια έχεις
ποιο υπογούφερ έχεις ;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βασικά εννοούσα ηχεία με μεγάλα γουφεράκια για να κουμπώσουν στην εταζέρα για να χεις ένα ικανοποιητικό μπάσο από την πηγή, όσο μπορεί να δώσει. θύμησέ μου ποια έχειςποιο υπογούφερ έχεις ;
Εχω μια σειρα της helix b 62c λεγονται διαιρουμενα στις μπροστα πορτες!Πισω εχω μαμα οβαλ 5χ7.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
βασικά εννοούσα ηχεία με μεγάλα γουφεράκια για να κουμπώσουν στην εταζέρα για να χεις ένα ικανοποιητικό μπάσο από την πηγή, όσο μπορεί να δώσει. θύμησέ μου ποια έχεις
ποιο υπογούφερ έχεις ;
Εχω μια σειρα της helix b 62c λεγονται διαιρουμενα στις μπροστα πορτες!Πισω εχω μαμα οβαλ 5χ7.
ρε συ σε διαιρούμενα πήγες κι έβαλες πυκνωτή;
ειναι όπως σου είπε ο Ερνέστοςείπες παραπάνω ότι έχεις ένα γούφερ στην άκρη, σκέτο ή με κούτα, και αν ναι ποιο; δώσε info
-
Εχω βαλει και αγγελια!Το ειχα παρει πριν 2 χρονια απο εναν φιλο του Ερνεστου και δε το χρησιμοποιησα βασικα μια φορα σε ενα αυτοκινητο αλλο για να το δω γιατι εγω δεν εχω ενισχυτη και καλωδιωσεις και επαιζε πολυ ωραιο μπασο!
Οριστε η αγγελια!
http://www.car.gr/parts/view/2458895/
Και εδω τα χαρακτηριστικα των γουφερ!
http://www.crutchfield.com/S-nQtnnfoMVl ... W3012.html -
επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από την φωτό, είναι 2 ενωμένα ή 2 ξεχωριστά; μπορείς επίσης να γράψεις και τις διαστάσεις της κούτας, εάν πρόκειται για μία;
πάντως από χαρακτηριστικά δε το βλέπω κάτι τρομερό, έχει πολύ χαμηλή ευαισθησία -
Ε ναι νταξει αλλα ειναι δυο και εχει διαφορα.Ειναι και τα δυο ενωμενο!
-
Διπλό σασί και συντονισμός τη σβήνουν την αναισθησία, με 300-400RMS παίζει μια χαρά. Το κουτάκι παίζει πολύ καλά και γρήγορα για μπας-ριφλέξ. Best-buy θα το έλεγα άνετα, στο Mazda για το οποίο το σχεδίασα/συντόνισα άντε να έπαιξε 6-7 ώρες συνολικά.
-
Ερνεστο σε παρακαλω εχε το στο νου μη το δωσουμε!Ειναι ακριβως το ιδιο απλα εχει βγει η μοκετα και εχει βαφτει μαυρο.
-
Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αυξήσω την ένταση στο corsa μου (2001). Διαθέτει 2 ηχεία στις πόρτες, τα εργοστασιακά του. Βασικά δεν έχω καθόλου γνώσεις. Δεν θέλω να τραντάζεται από την ένταση, θέλω απλώς να δυναμώσει αισθητά, όχι και ενοχλητικά. Μπορείτε να μου πείτε στο περίπου τιμές και τι ακριβώς θα γίνει στο αμάξι? Λογικά θα προστεθούν ηχεία πίσω ε?
-
Δηλαδή όταν δυναμώνεις την έντση τι γίνεται, παραμορφώνει και ακούγεται άσχημα ή απλά δεν ακούγεται αρκετά δυνατά.
Εκτός από δύο ηχεία ξέρεις τι πηγή έχει; Κάτι εργοστασιακό ενσωματωμένο από το οποίο είναι δύσκολο να απαλλαγείς ή άλλο; Γενικά καλό θα ήταν να αναφέρεις τα τεχνικά χαρακτηριστικά των όσων έχεις και αν καλύπτεσαι ποιοτικά από τον ήχο και το θέμα είναι μόνο έντασης.
Αν η πηγή σου έχει καλή ποιότητα αλλά υστερεί σε ισχύ ίσως θέλεις ενισχυτή.
Αν η πηγή σου έχει ισχύ αλλά τα ηχεία σου είναι μάπα τότε ίσως να αρκούν καλύτερα και πιο ευαίσθητα ηχεία. Καλό είναι να ξέρεις τι διαστάσεις μεγαφώνων χωράνε στις εργοστασιακές θέσεις (διάμετρος και βάθος).
Το να προσθέσεις επιπλέον ηχεία πίσω (ή οπουδήποτε) μπορεί να αυξήσει την ένταση (αν ο ενισχυτής της πηγής σου το σηκώνει) αλλά αν δεν γίνει σωστά μπορεί η ποιότητα να επιδεινωθεί. Αυτή ίσως είναι η πιο εύκολη και απλή λύση αν μάλιστα υπάρχουν έτοιμες θέσεις ή και καλώδια για ηχεία.
Αν θέλεις η αύξηση της έντασης να περιλαμβάνει και τις χαμηλές συχνότητες πιθανόν να χρειαστείς πιο μεγάλα ηχεία ή σαμπγούφερ.
Ξεκίνα όμως με το τί έχεις ηχητικά και από συσκευές και το τι περιμένεις από την αναβάθμιση. -
Κοίτα, δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις να σου απαντήσω σε όλα αυτά. Ξέρω ότι υπάρχουν δυο ηχεία στις πόρτες, προφανώς τα εργοστασιακά. Δεν υπάρχει κάτι 'πρόσθετο'. Το ραδιοcd είναι επίσης το εργοστασιακό. Θέλω να δυναμώσει η ένταση και φυσικά η ποιότητα να είναι αντίστοιχη. Ίσως ισχύει αυτό που λες, μπορεί να είναι κάπως 'αδύναμα' τα ηχεία και να χρειάζονται αντικατάσταση. Άλλωστε η προσθήκη επιπλέον ηχείων ισοδυναμεί με προσθήκη καλωδιών που θα συνδεθούν με το ραδιοcd και γενικά θα υπάρξει 'αναστάτωση' στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, πράγμα που δεν θέλω! . Θα πάω σε ηλεκτρονικό να ρωτήσω, απλά για να μην με πιάσει κορόιδο, τι τιμές να περιμένω? Για αντικατάσταση των ηχείων και για προσθήκη αντίστοιχα.
-
Πρεπει να βαλεις αλλα ηχεια στις πορτες και μια αλλη πηγη ισως.
-
χαιρετω τη παρεα...
ψαχνω για ενα player και με ενδιαφερει να εχει τα εξης
τηλεκοντρολ
και η ενταση να ειναι με ροδελαοπως καταλαβατε παει για κοπελα
γενικα οτι φθηνοτερο υπαρχει,επωνυμο ομως
ευχαριστω προκαταβολικα για τις προτασεις
-
Εδω εισαι!
http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... id=55&t=2-
Αλλιως λιγο παραπανω
http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... id=55&t=2-
-
Το τηλεκοντρόλ είναι συνήθως εξτρά (ή δεν προσφέρεται καθόλου) στη χαμηλή κατηγορία τιμής. Προσωπικά δεν το βρήκα ποτέ βολικό και προτιμούσα να χειρίζομαι το ηχοσύστημα κατευθείαν από την πηγή (δεν έχω χειριστήρια στο τιμόνι προφανώς). Πιστεύω ότι με μια πηγή Kenwood η κοπέλα θα είναι εντάξει. Ακόμα και τα entry level μοντέλα της φίρμας έχουν πλέον μια σειρά ρυθμίσεων για τα ηχεία ώστε με λίγο παίξιμο να βρεθεί η ιδανική θέση.
Πχ: http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... d=190&t=2-
ή, αν θέλει να βάζει στικάκι: http://www.dragiotis.gr/store/product_i ... d=190&t=2-
Το πρώτο το έβαλα πρόσφατα σε ένα Βέκτρα και είναι ικανοποιητικότατο. -
χρειαζομαι αμεσα βοηθεια σχετικα μe το ηχοσυστημα.οπως ολοι αποφασισα να κανω και εγω λιγο καλυτερο το ηχοσυστημα ,εψαξα αρκετα σχετικα με το τι να κανω και αποφασισα να αλλαξω τα εργοστασιακα ηχεια.εκανα ερευνα αγορας και βρηκα 4 ηχεια 100αρια 250 ευρω με εργασια ,ειναι καλη επιλογη ? θα εχω αποδοση?
-να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι η πηγη μου (που θα την αλλαξω οπως και να εχει )ειναι ενα silvercrest απο τα lidl και την εχω επανω στο αμαξι μονο και μονο επειδη εχει θυρα usb και εχω μια ακομη πηγη sony xplod cdx-gt310 το οποιο δεν εχει usb (μπορω να την αγορασω σαν extra?)
--τι να κανω? -
ναι συγνωμη ξεχασα οτι θελουμε απαραιτητα κ usb,αλλα σχεδον ολα οσα προτεινατε εχουν,οποτε ομορφα
ομως,δε ξερω αν δε το ειδα καπου,που φαινεται οτι ολα οσα προτεινατε εχουν τηλεκοντρολ?
κοτετσι εξαρταται κ το αμαξι και τον ανθρωπο γενικοτερα..
στο δικο μου το ντελ σολ που εχω ενα alpine με τηλεκοντρολ,ενω με βολευει απολυτα το κοντρολ δε το χρησιμοποιω σχεδον ποτε γιατι δεν εχω που να το βαλω
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
χρειαζομαι αμεσα βοηθεια σχετικα μe το ηχοσυστημα.οπως ολοι αποφασισα να κανω και εγω λιγο καλυτερο το ηχοσυστημα ,εψαξα αρκετα σχετικα με το τι να κανω και αποφασισα να αλλαξω τα εργοστασιακα ηχεια.εκανα ερευνα αγορας και βρηκα 4 ηχεια 100αρια 250 ευρω με εργασια ,ειναι καλη επιλογη ? θα εχω αποδοση?
-να ξεκαθαρισω απο την αρχη οτι η πηγη μου (που θα την αλλαξω οπως και να εχει )ειναι ενα silvercrest απο τα lidl και την εχω επανω στο αμαξι μονο και μονο επειδη εχει θυρα usb και εχω μια ακομη πηγη sony xplod cdx-gt310 το οποιο δεν εχει usb (μπορω να την αγορασω σαν extra?)
--τι να κανω?Τι ηχεια παιρνει το αμαξι να σου πουμε!
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
ναι συγνωμη ξεχασα οτι θελουμε απαραιτητα κ usb,αλλα σχεδον ολα οσα προτεινατε εχουν,οποτε ομορφαομως,δε ξερω αν δε το ειδα καπου,που φαινεται οτι ολα οσα προτεινατε εχουν τηλεκοντρολ?
κοτετσι εξαρταται κ το αμαξι και τον ανθρωπο γενικοτερα..
στο δικο μου το ντελ σολ που εχω ενα alpine με τηλεκοντρολ,ενω με βολευει απολυτα το κοντρολ δε το χρησιμοποιω σχεδον ποτε γιατι δεν εχω που να το βαλω
Κανένα από αυτά που σου προτείναμε δεν έρχεται με κοντρόλ. Όπως προείπα, το κοντρόλ στις χαμηλές κατηγορίες τιμής είτε το προμηθεύεται κάποιος εξτρά είτε τα ηχοσυστήματα δεν έχουν καθόλου πρόβλεψη για ασύρματο χειριστήριο. Αν είναι απαραίτητο θα πρέπει να κοιτάξετε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά όλων των συσκευών για να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει υποστήριξη για IR control. Εξ' όσων θυμάμαι πάντως, ακόμα και τα φθηνότερα μοντέλα της Kenwood υποστηρίζουν τηλεκοντρόλ.
Car audio [#2]