-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Δεν εχω εμπειρια απο 4δρομων. Και των 3δρομων σε απλο ηχοσυνολο μια χαρα κανουν την δουλεια τους. Τα πρωτα θα επαιρνα. Δεν θα εχεις προβλημα με την πηγη. Μπορει να μπουκωνουν τα ηχεια οταν πας σε μεγαλη ενταση την πηγη. Αυτο δεν σημαινει απαραιτητα οτι δινεις πολυ ενταση. Συμβαινει και οταν δεν παιρνουν τα ηχεια την μαξιμομ ενταση. Δεν παθαινουν τπτ. Χρειαζονται ενισχυτη για αν θες να τα αξιοποιησεις 100%. Εν ολιγοις, με την πηγη που εχεις δεν τα καις τα ηχεια, με την υποθεση οτι η ονομαστικη ισχυς ειναι κοντα στα 70w το μισο ειναι συνηθως. Η πηγη σου δινει 25w.
Ούτε 20 δεν δίνει
Μαλιστα. Ε θα ειναι σιγουρος πως δεν θα καει το ηχειο. Θυμαμαι τις παλιες που εδιναν ονομαστικη 25 στο καθε καναλι. Ψοφιμια
Γιάννη για πιο εξειδικευμένη πληροφόρηση τηλεφώνησε στον παρακάτω που ειδικεύεται στο car audio (είχα ξαναγράψει),
http://www.kiokasnet.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=knflypage.tpl&product_id=6132&category_id=79&option=com_virtuemart&Itemid=9&lang=el -
Οκ εκανα την παραγελία πήρα τα πρώτα http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4 ... 54&cat_id= .
Εν το μεταξύ εχθές ανακάλυψα οτι έχω και πίσο ηχεία..δέν τα ειχα δεί εκει που είναι...πρεπει να τα αλλάξω και αυτα τι λέτε? δέν τα έβγαλα έξω αλλ απότι είδα πρέπει να είναι ποιο μικρά.
αν τα αλλάξω και αυτα δέν παιζει θέμα να βάλω αλη εταιρια φανταζομαι.. -
Ο χρήστης giannis_007 έγραψε:
Οκ εκανα την παραγελία πήρα τα πρώτα http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4 ... 54&cat_id= .
Εν το μεταξύ εχθές ανακάλυψα οτι έχω και πίσο ηχεία..δέν τα ειχα δεί εκει που είναι...πρεπει να τα αλλάξω και αυτα τι λέτε? δέν τα έβγαλα έξω αλλ απότι είδα πρέπει να είναι ποιο μικρά.
αν τα αλλάξω και αυτα δέν παιζει θέμα να βάλω αλη εταιρια φανταζομαι..Εκτός από το balance (δεξιά-αριστερά) πρέπει να έχεις επιλογή fader (μπρος-πίσω) στην πηγή. Το γυρνάς στα πίσω, ακούς και ανάλογα προχωράς (δεν έχει σημασία αν είναι άλλης εταιρείας)
-
βασικά σιγουρα θα θέλουν αλλαγή σκέψου 12 χρονών είναι..και απότι είδα μόλις τώρα ειναι 13cm. στα mediamarkt τα εχει ενα 20αρικο ιδια εταιρία με αυτα που παρήγειλα.. οπότε θα αλλάξω και τα πίσο λιγα χρήματα ετσι κ αλιός..
οποτε μετά μένει ενα ενεργό γούφερ και ειμαι πένα. αυτό όμος ποιο μετά. -
αν τα αλλάξω και αυτα δέν παιζει θέμα να βάλω αλη εταιρια φανταζομαι..Poy ειναι αυτα τα ηχεια; Ειναι στα πισω καθισματα ή στα στηριγματα της καπελιερας; Τα ηχεια θελουν στρωσιμο. Για καμια βδομαδα αστα στο χαλαρο και μετα ζορισε τα. Καλοφορετα!
Τι γραφω ρε γμτ. Εννοω στις πισω πορτες. -
δέν ξέρω τι ειναι αυτο το roy που αναφέρεις..τα ηχεια ειναι πίσο αριστερα και δεξια σκεψου μέσα στα σταθερα πλαστικα που εχει πίσο απο τα σημεία που κουμπώνει τα κάθε κάθισμα (εκει που κουμπόνει για να μεινουν ορθια).
δέν ξέρω πος βγαινουν απλά το γοογλαρα και βρήκα οτι φοράει τετοιο μέγεθος πίσο -
δέν ξέρω τι ειναι αυτο το roy που αναφέρεις..τα ηχεια ειναι πίσο αριστερα και δεξια σκεψου μέσα στα σταθερα πλαστικα που εχει πίσο απο τα σημεία που κουμπώνει τα κάθε κάθισμα (εκει που κουμπόνει για να μεινουν ορθια).
δέν ξέρω πος βγαινουν απλά το γοογλαρα και βρήκα οτι φοράει τετοιο μέγεθος πίσοΔεν φταις εσυ Γιαννη για το poy Ξεχασα στα αγγλικα το πληκτρολογιο και την λεξη Που την εγραψα Poy. Πισω απο την πλατη των καθισματων, στις ακρες τους (δξια, αριστερα). Βγαλε την καπελιερα και κοιτα απο κατω τα μπλαστικα αυτα 'μπρατσα' απο κατω ομως. Θα πρεπει να δεις τα ηχεια (το κατω μερος τους). Δες βασικα αν απο κατω εχει καλωδια συνδεδεμενα, μην ειναι μονον η πλαστικη σιτα κουφια, χωρις ηχεια.
Δλδ, την βαζει την θηκη ο κατασκευαστης, βαζει την πλαστικη σιτα, αλλα δεν βαζει ηχεια. Αν εσυ θες βαζεις ηχεια. Για αυτο σου λεω δες απο κατω αν εχει ηχεια, αν εχει καλωδια, και αν χρειαστει που δεν νομιζω ριξε την πλατη των πισω καθισματων.
Ψαξτο χωρις καπελιερα απο κατω. Μπες με τον κλο στο πορτ-μπαγκαζ και ξαπλωσε λιγο αν χρειαστει.Ρε Γιαννη μπας και τα εχεις αλλου τα πισω ηχεια; Εκτος αν λαθος καταλαβα. Αυτα πρεπει να ειναι στις πισω ταπετσαριες. Ειναι κουφια. Δεν εχουν μεσα ηχειο.
Δες εδω τι και πως.
https://www.youtube.com/watch?v=BJhOf6qBqEg
Ακυρο Astra ειναι. -
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
δέν ξέρω πος βγαινουν απλά το γοογλαρα και βρήκα οτι φοράει τετοιο μέγεθος πίσοΔεν φταις εσυ Γιαννη για το poy Ξεχασα στα αγγλικα το πληκτρολογιο και την λεξη Που την εγραψα Poy. Πισω απο την πλατη των καθισματων, στις ακρες τους (δξια, αριστερα). Βγαλε την καπελιερα και κοιτα απο κατω τα μπλαστικα αυτα 'μπρατσα' απο κατω ομως. Θα πρεπει να δεις τα ηχεια (το κατω μερος τους). Δες βασικα αν απο κατω εχει καλωδια συνδεδεμενα, μην ειναι μονον η πλαστικη σιτα κουφια, χωρις ηχεια.
Δλδ, την βαζει την θηκη ο κατασκευαστης, βαζει την πλαστικη σιτα, αλλα δεν βαζει ηχεια. Αν εσυ θες βαζεις ηχεια. Για αυτο σου λεω δες απο κατω αν εχει ηχεια, αν εχει καλωδια, και αν χρειαστει που δεν νομιζω ριξε την πλατη των πισω καθισματων.
Ψαξτο χωρις καπελιερα απο κατω. Μπες με τον κλο στο πορτ-μπαγκαζ και ξαπλωσε λιγο αν χρειαστει.Έτσι και ο Puntακας είχε τις θέσεις δεξιά-αριστερά από την τάβλα αλλά ηχεία...νέμα
Δες ένα σχετικό, -
Εμένα έχει ηχεία.
απο κάτω ακριβός απο κάθε ηχειο έχει μια τρύπα η οποιοα δέν ξέρω ακιβός σε τι εξυμπηρετεί και μπορώ να δώ μέσα στα ηχεια και φαινονται. το πός θα βγούν δέν έψαξα ακόμα ισος γιαυτο είναι αυτη η τρύπα δέν ξέρω μάλον θα ξυλωθουν τα πλασυτικά γιατι δέν εχω ορατότητα εκε μέσα καλή. παρήγειλα και πηγή πριν λίγο αυτην εδώ http://www.skroutz.gr/s/4354775/Pioneer-FH-460UI.html -
Εμένα έχει ηχεία.
απο κάτω ακριβός απο κάθε ηχειο έχει μια τρύπα η οποιοα δέν ξέρω ακιβός σε τι εξυμπηρετεί και μπορώ να δώ μέσα στα ηχεια και φαινονται. το πός θα βγούν δέν έψαξα ακόμα ισος γιαυτο είναι αυτη η τρύπα δέν ξέρω μάλον θα ξυλωθουν τα πλασυτικά γιατι δέν εχω ορατότητα εκε μέσα καλή. παρήγειλα και πηγή πριν λίγο αυτην εδώ http://www.skroutz.gr/s/4354775/Pioneer-FH-460UI.htmlΚαλοφόρετα και περιμένουμε τις εντυπώσεις σου για να περάσουμε στο επόμενο project
-
το επόμενο ειναι το γουφερ πίσο και μετα βλέπουμε ολο και κάτι θα βρώ.
σκευτομαι να του βάλω αυτες της πόρτες που ανοιγουν προς τα πάνω..ξέρεις..αααχαχαχαχαχα -
Καλησπέρα σε όλους, αυτές τις μέρες φλερτάρω πολύ με την ιδέα της αλλαγής των ηχείων του αυτοκινήτου μου μιας και τα ήδη υπάρχων αρχίζουν να τα παίζουν..... Δεν θέλω κάποια ακριβή λύση αλλά θέλω κάτι αξιοπρεπή που να μπορεί να βγάζει σωστή και σε γενικές γραμμές δυνατή και καθαρή μουσική.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.
Συγχωνεύτηκε με το θέμα Car audio [#2] [mod]
-
Έτσι και ο Puntακας είχε τις θέσεις δεξιά-αριστερά από την τάβλα αλλά ηχεία...νέμα
Αρχηγος. Με το τσιγαρο στο στομα. Δεν βγαινει με τπτ απο το στομα του. Φουγαρο ο αρχοντας
Μαλλον πρεπει να βγουνε τα πλασικα Γιαννη, αλλα τι να βαλεις εκει; Αν βαλεις θα βαλεις στην καπελιερα. Τεσπα αν θες να παιδευτεις ορμα. Κατσε ρε συ πρωτα να βαλεις και την πηγη (καλοριζικη!), να ακουσεις και μετα αποφασιζεις. Εχεις και ενα λαστιχο παρατερο να αλλαξεις, μην το ξεχνας Πλακα σου κανω. Μην μου πας αυριο για ενα λαστιχο!
Αααχ θα σε φαω τωρα. Ξερεις ε; Εχει και κατι αλλες πηγες που βγαινει η οθονη και βλεπεις DVD. Εχει και προσκεφαλα με οθονες για τους πισω αν θες. Αν θες εχει και ενισχυτη για να ακους surround στο αμαξι. Ιδεες να θες. Δεν ειναι ομως για εμας Γιαννη. Θα σου κοστισουν οσο το αμαξι και βαλε. -
Ο χρήστης Diversion έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους, αυτές τις μέρες φλερτάρω πολύ με την ιδέα της αλλαγής των ηχείων του αυτοκινήτου μου μιας και τα ήδη υπάρχων αρχίζουν να τα παίζουν..... Δεν θέλω κάποια ακριβή λύση αλλά θέλω κάτι αξιοπρεπή που να μπορεί να βγάζει σωστή και σε γενικές γραμμές δυνατή και καθαρή μουσική.Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις προτάσεις σας.
Προτείνω πάντα Focal. Κοίτα σε αυτη σειρά που ειναι η universal και budget friendly:
http://www.focal.com/en/56-universal- -
Focal και budget friendly στην ίδια προταση; απο ποτε;
Και με τα δεδομένα που έθεσε ο ts? Απο ποτε;
Καλά τα focal αλλά να ξέρουμε που και ποτε να τα προτεινουμε! Σαν να ζητάει κάποιος ενα φθηνό, απλό αμαξάκι και να του λες...εγώ προτείνω παντα bmw, κοιτά τη σειρα 1 που βγαίνει οικονομική...συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνα εδώ μέσα!
Budget friendly απο την απόδοση, ποιότητα και τελικά το value for money των οποίων θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος είναι τα Hertz:
http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autok ... rase=hertz -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Focal και budget friendly στην ίδια προταση; απο ποτε;
Και με τα δεδομένα που έθεσε ο ts? Απο ποτε;
Καλά τα focal αλλά να ξέρουμε που και ποτε να τα προτεινουμε! Σαν να ζητάει κάποιος ενα φθηνό, απλό αμαξάκι και να του λες...εγώ προτείνω παντα bmw, κοιτά τη σειρα 1 που βγαίνει οικονομική...συμβαίνει άλλωστε πολύ συχνα εδώ μέσα!
Budget friendly απο την απόδοση, ποιότητα και τελικά το value for money των οποίων θα μείνει απόλυτα ευχαριστημένος είναι τα Hertz:
http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autok ... rase=hertzΚατ'αρχήν το στυλάκι αυτό αλλού.
Δεύτερον.
Εισαι μες την τσεπη του;;
Αυτό που είναι προσιτό για κάποιον, για εσένα μπορεί να είναι ονειρο θερινής νυκτός.
Ναι, αυτη είναι η budget friendly σειρα των περίφημων focal αν θες ποιοτικό ήχο όπως ζήτησε ο φίλος. Αν εσυ ή ο οποιοσδήποτε δεν αντέχει ας κοιτάξει αλλού. Επιλογές υπάρχουν πολλές δόξα τον θεό. FYI Απο την σειρά IS πήρα μπροστινά 165 μαζί με tweeter και πίσω οβάλ δυο δρόμων σύνολο γύρω στα 250 ευρω ίσως λέω και πολλά γιατί εχουν περάσει κανα 2 χρόνια. Τα μεν Ελλάδα τα δε Amazon αν θυμάμαι καλά. Υπάρχουν ευκαιρίες κι απο ebay. (καινούργια πάντα). Ψάξιμο θέλει.
Απόψεις λέμε, δεν πουλάμε ειρωνία και υφάκι -
Το στυλακι εσύ αλλου, άνοιξε τα ματια σου και δες για τι αυτοκίνητο μιλαει, ποιας χρονιας κι οτι χαρακτηριστικά λέει 'ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΥΣΗ'. Κι επίσης ζήτησε κάτι 'ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ' σε ήχο, όχι την ποιότητα όπως τη λες εσύ.
Αν εχεις πρόβλημα όρασης -> σε οφθαλμίατρο, πρόβλημα κατανόησης&νευρων -> νευρολόγο, πρόβλημα να διαβάσεις τα πολύ απλα αυτά που ζητάει -> πισω στο δημοτικό.
Αμαζον ε; πριν 2 χρονια ε; μήπως ρωτησες αν έχει και καμια revolut? Η θα του βγαλεις εσύ και θα αναλαβεις και την όλη διαδικασία; έλεος!
Τέλος απο μένα, συνέχισε εσύ τις φανφάρες σου όσο θες. -
Δεν χρειάζεται να τσακώνεστε βρε παιδιά. Με ενδιαφέρουν και οι δύο λύσεις απλά στα hertz βλέπω και τιμή ενώ στα focal όχι. Μπορείς να μου πεις σε τι τιμές βρίσκονται τα focal?
-
http://www.skroutz.gr/c/317/hxeia-autok ... rase=focal
Εννοείται να συγκρινεις ίδιες διαστάσεις και βατ βέβαια ναι;
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
ζήτησε κάτι 'ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣ' σε ήχο, όχι την ποιότητα όπως τη λες εσύ.Αξιοπρεπής ήχος αλλά οχι ποιοτικός. Μάλιστα.
Πως γίνεται αξιοπρεπής ήχος χωρίς ποιότητα μόνο ο Alxnks ξέρειΤέρμα κομπλεξικός. Μέχρι και αιχμή για το αυτοκίνητο του παιδιού αφησε, έλεος...
Φιλε diversion βρες τι διαστάσεις ηχεία φοράς κι αμα είναι θα σου βρω εγω τιμές κι απο που.
edit: Ο Storm απο κάτω τα περιέγραψε πολύ καλά. Κάπως έτσι έχουν τα πράγματα.
Car audio [#2]