-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Κοίτα πιο πάνω ένα λινκ που έβαλα, κινέζικη εταιρεία με καλές τιμές. Η επόμενη μου αγορά μετά το Πάσχα, θα είναι από εκεί. Ένα 2-DIN... Touchscreen, CD/DVDplayer, GPS, κτλ.Με τελωνεία τί παίζει γνωρίζουμε?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κοίτα πιο πάνω ένα λινκ που έβαλα, κινέζικη εταιρεία με καλές τιμές. Η επόμενη μου αγορά μετά το Πάσχα, θα είναι από εκεί. Ένα 2-DIN... Touchscreen, CD/DVDplayer, GPS, κτλ.
Με τελωνεία τί παίζει γνωρίζουμε?
Εδώ Αγγλία που είμαι, δεν έιχα κάποιο πρόβλημα. Παρήγγειλα κάμερα σπιτιού από εκεί.
Τώρα, όσον αφορά την ποιότητα, εγώ το πρότεινα ως μια φθηνή λύση. Αν θες κάτ ενδεδειγμένα καλό, δίνεις 1200 ευρώ και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Κινεζιές ο ελτεο ε και hid
Yeahh!
hid τοποθετημένα στο αμάξι μου δεν υπάρχουν, μόνο συσκευασμένα κουτιά στα ράφια του citrokagoura.
Προς οποιον γνωριζει το κινητο του σαββα να του στειλει ενα μηνυμα να με παρει γιατι το εχω χασει και ειναι αυριο πρωι να ερθει αλλα θα λειπω
με βρήκες ;
kon5 το κινεζάκι μου δεν το αλλάζω στα λεφτά του με τίποτα. Κάνει τα πάντα. Εχουμε ένα θεματάκι με την ποιότητα του ήχου (όχι ότι είμαι κ@βλωμένος με ICE και τα σχετικά) αλλά αυτό μπορεί να λυθεί με ένα subάκι από του Βαγγέλα.
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μα είναι δυνατόν τα επώνυμα (κυρίως τα ALPINE/PIONEER/JVC/KENWOOD) να μην είναι πολύ καλύτερα στα **ποιοτικά **χαρακτηριστικά τους από τα Κινέζικα;Καταλαβαίνω τι εννοείς, και συμφωνώ ότι μπορεί να υπάρχουν ποιοτικές διαφορές (λιγότερο ή περισσότερο αντιληπτές) αλλά και δε ξεχνάμε ότι και τα επώνυμα μάλλον κινέζικα είναι... Άσε που υπάρχει η πιθανότητα μερικά από αυτά να φτιάχνονται στο ίδιο εργοστάσιο από τις ίδιες πηγές και η διαφορά από τα επώνυμα να είναι μόνο το όνομα...
-
καλησπέρα ,είχα μια 3100 της pioneer οθόνη και τώρα την έδωσα και πήρα την 3200.λοιπόν λέω να βάλω τον focal solid 4 για να παίξω της μάνας του τα ηχεία και ένα sub.ποια είναι η γνώμη σας και τι προτείνετε.
-
Υπομονή 3 χρόνια έκανα δεν άντεξα με το άθλιο ηχοσύστημα στο sx4 μιλάμε για car davadur κανονικό
Σήμερα άφησα το αυτοκίνητο σε γνωστό μου για να αρχίσουμε τις αλλαγές. Σε πρώτη φάση λόγω μείωσης κόστους είπα να αφήσω την εργοστασιακή πηγή. Αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα την αλλάξω.
Βάζω 4κάναλο ενισχυτή hertz. Ηχεία μόνο μπροστά διαιρούμενα hertz. 12άρι sub πίσω spl dynamics και μόνωση dynamat στις εμπρός πόρτες. Άντε να δούμε.
-
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Υπομονή 3 χρόνια έκανα δεν άντεξα με το άθλιο ηχοσύστημα στο sx4 μιλάμε για car davadur κανονικόΣήμερα άφησα το αυτοκίνητο σε γνωστό μου για να αρχίσουμε τις αλλαγές. Σε πρώτη φάση λόγω μείωσης κόστους είπα να αφήσω την εργοστασιακή πηγή. Αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα την αλλάξω.
Βάζω 4κάναλο ενισχυτή hertz. Ηχεία μόνο μπροστά διαιρούμενα hertz. 12άρι sub πίσω spl dynamics και μόνωση dynamat στις εμπρός πόρτες. Άντε να δούμε.
ρε συ, έχω 2 12άρια sub για πούλημα! θα σου κλείσει τον χώρο ρε, είναι τεράστιο και δεν αξίζει...
έλα να δεις το smart απο κοντα και να καταλάβεις
αυτά που θα βάλεις ακούγονται υπερβολικά!
-
τελικα αυτο το dynamat extreme αξιζει???
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ρε συ, έχω 2 12άρια sub για πούλημα! θα σου κλείσει τον χώρο ρε, είναι τεράστιο και δεν αξίζει...Το είδα στην κούτα του πριν το βάλω. Μένει αρκετός ελεύθερος χώρος και το sub είναι μετακινούμενο. Αν θέλω να κάνω μετακόμιση απλά το αφαιρώ. Άλλωστε πίσω είναι 90% άδειο... free bird είμαι
έλα να δεις το smart απο κοντα και να καταλάβεις
Τί σχέση έχει ο χώρος αποσκευών του smart ρε με του sx4
αυτά που θα βάλεις ακούγονται υπερβολικά!
Μια χαρά είναι. Και τα watts λογικότατα και ο ενισχυτής οδηγεί ένα ζεύγος μπροστά και τα άλλα δύο κανάλια γεφυρωμένα το sub. Ο τεχνικός μου είπε ότι αν έβαζα μικρότερο από 12άρι sub δεν θα έβγαζε αρκετά χαμηλές συχνότητες.
Φεύγω γυμναστήριο Πέτρο έλα
@popolar αύριο που το παραλαμβάνω θα σε πάω βόλτα.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τελικα αυτο το dynamat extreme αξιζει???Μειώνει τον θόρυβο του δρόμου.
Στη μουσική δεν ξέρω πόσο επηρεάζει γιατί μαζί με τη μόνωση άλλαξα και ηχεία.Μειονέκτημα είναι αν χτυπήσεις τη πόρτα η λαμαρινοδουλειά είναι δύσκολη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
τελικα αυτο το dynamat extreme αξιζει???
Μειώνει τον θόρυβο του δρόμου.
Στη μουσική δεν ξέρω πόσο επηρεάζει γιατί μαζί με τη μόνωση άλλαξα και ηχεία.Μειονέκτημα είναι αν χτυπήσεις τη πόρτα η λαμαρινοδουλειά είναι δύσκολη.
το εβαλες μονος σου??
μπαινει ευκολα??
υπαρχουν ισως καποια hint and tips;;;
μειωνει τον θορυβο σε μεγαλο βαθμο??
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Υπομονή 3 χρόνια έκανα δεν άντεξα με το άθλιο ηχοσύστημα στο sx4 μιλάμε για car davadur κανονικόΣήμερα άφησα το αυτοκίνητο σε γνωστό μου για να αρχίσουμε τις αλλαγές. Σε πρώτη φάση λόγω μείωσης κόστους είπα να αφήσω την εργοστασιακή πηγή. Αν δεν μείνω ικανοποιημένος θα την αλλάξω.
ωραίος ο κων/νος!
εγώ το μπαζουκα το έβγαλα γιατί μου έπιανε πολύ χώρο κ δεν την πάλευα και ο citrokagouras μου έφτιαξε ένα κουτάκι με ένα ηλεκτρονικό 2,5αρι νομίζω. Θα βάλω φωτό πιο μετά. Η απόδοσή του είναι καλύτερη από το μπαζούκα.
Είναι στην ίδια τιμή όμως με το μπαζούκα οπότε μάλλον κάτι θα αξίζει. Μου αρέσει που όταν το παραγγέλναμε το παληκάρι έλεγε μήπως δεν έφτανε ο ήχος μπροστά. -
Δεν το έβαλα εγώ.
Αν βγάλεις τη ταπετσαρία και ξεκολλήσεις προσεκτικά το νάιλον της πόρτας, μετά δεν πρέπει να είναι δύσκολο. Είναι ένα κομμάτι κολλημένο στο μέσο της πόρτας, όχι από άκρη σε άκρη.
Το αμάξι συνεχίζει να κάνει θόρυβο (δεν έχω μετρητή) αλλά σε μένα φάνηκε ότι μετά ο θόρυβος ακούγεται από πίσω, δηλαδή μειώθηκε λίγο μπροστά και ακούγεται περισσότερο πίσω. -
-
Ποσο βαρος προσθετει ομως;
-
κων
θα πειραματιστουμε στο δικο σου ή στο δικο μου πρωτα???
bill νομιζω κανενα 10κιλο at most
-
Κατά τα specs 2,20 κιλά ανά τ.μ. αν δεν κάνω λάθος http://dynamat.com/download/specs/2204_ ... Xtreme.pdf
Στο δικό μου γείτονα, μιας και ήδη ξεκίνησε ο πειραματισμός
-
μήπως να το πούλαγες ...καλύτερα ;
Car audio [#2]