-
Ο χρήστης NickSot έγραψε:
θα θελα κατι σε συνολικο ποσο γυρω στα 100 ευρα..απ οτι θυμαμαι ενας φιλος μου βρηκε στα media markt την προηγουμενη βδομαδα σετ 2 ηχειακια 250 rms με τιμη γυρω στα 50 ευρω..Υ.Γ Την προηγουμενη φορα που πηγα να συνδεσω ενα cd player στο αυτοκινητο δεν ξερω τι παιζει αλλα ανοιξε το κλιματιστικο..δεν ξερω αν ειναι βραχυκυκλωμα αλλα το κλιματιστικο πριν λιγα χρονια χαλασε και δεν λειτουργει και ακουγεται ενας θορυβος απλα οταν γυρνας το κλειδι...οταν το συνδεσα λοιπον το cd player αρχισε αυτος ο θορυβος με κλειστο διακοπτη..και κατι ακομη..δοκιμασα να βγαλω τις ασφαλειες του κλιματιστικου αλλα ο θορυβος επιμενει...ζητω την βοηθεια σας λοιπον!!
κάπου γίνεται βραχυκύκλωμα.. αν δεν έχεις γνώσεις καλύτερα να πας σε ηλεκτρολόγο... μάλλον κάτι με τις γειώσεις δε πάει καλά.
που σαι βρε Νικόλα να μου πεις για κανά σετάκι διαιρούμενα μπροστά να τα οδηγώ με 4κάναλο Hertz.
-
Mήπως έχει κοινή γείωση με το ac?
Είχα βάλει σε ένα φίλο ένα ραδιοκασσετόφωνο, και είχα κάνει αυτό το λάθος, και όταν πήγε το πρωί να ανοίξει το ράδιο, άνοιξε το καλοριφέρ μαζίΠοιόν audison έχεις;LRx4.5?
-
Έχω ένα Hyundai Getz 1,1 του 2006 και σκέφτομαι να του βάλω σύστημα πολυμέσων με FM,Cd,Mp3,TV,DVD κλπ αφου πρώτα βγάλω το Radio CD.Έχετε καμιά ιδέα πως μπορεί να γίνει η εγκατάσταση του συστήματος;
-
Το 2008 αγόρασα ένα Panda 100 & αντικατέστησα το εργοστασιακό RCD το οποίο έβαλα σε αγγελία.
Blaupunkt RCD 169 C1V2 MP3 (από Fiat Panda 100) Ν.ΤΙΜΗ.Πρόσφατα το έστειλα στο χρήστη jamaica_in για να το τοποθετήσει σε ένα άλλο καινούριο Panda.
Δυστυχώς το RCD δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον εγκέφαλο ώστε να αποθηκευτεί μονίμως ο κωδικός και να μην ζητείται σε κάθε ενεργοποιήση του RCD.
Αν κάποιος έχει λύση στο πρόβλημα αυτό ας με ενημερώσει γιατί θα πρέπει να ακυρώσω την αγγελία.
_
-
Έβαλα επιτέλους πηγούλα στο φόκι. JVC KW-AVX820. Χωρίς TV, navi. Δεν πρόλαβα να βάλω τον αντάπτορα για τα χειριστήρια. Τρομερή διαφορά με το μαμά 6000 ακόαμ κα ιμε τα ίδια ηχεία. Έχασα βέβαια το voice control για το ράδιο, το τηλέφωνο και το clima, αλλά ούτως ή άλλως δεν το χρησιμοποιούσα. Καλώδια και πλαίσιο από εξωτερικό αγορά. Πηγή μέσα από το κλαμπ φορντ. Αυτά.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το 2008 αγόρασα ένα Panda 100 & αντικατέστησα το εργοστασιακό RCD το οποίο έβαλα σε αγγελία.
Blaupunkt RCD 169 C1V2 MP3 (από Fiat Panda 100) Ν.ΤΙΜΗ.Πρόσφατα το έστειλα στο χρήστη jamaica_in για να το τοποθετήσει σε ένα άλλο καινούριο Panda.
Δυστυχώς το RCD δεν μπορεί να συνεργαστεί με τον εγκέφαλο ώστε να αποθηκευτεί μονίμως ο κωδικός και να μην ζητείται σε κάθε ενεργοποιήση του RCD.
Αν κάποιος έχει λύση στο πρόβλημα αυτό ας με ενημερώσει γιατί θα πρέπει να ακυρώσω την αγγελία.
_
Φιλε μου αν μιλας για τον κωδικο που βαζεις στο ραδιο cd τοτε εχει γινει λαθος συνδεσμολογια. Δεν φταει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου. Το ραδιο cd εχει το ρευμα που παιρνει για να ανοιξει και ενα συνεχομενο ρευμα για να κραταει την μνημη του. Για σταθμους, για να μην ξεκιναει το cd παλι απο το πρωτο κομματι και φυσικα για τον κωδικο. Χωρις αυτο το καλωδιο η με λαθος συνδεσμολογια αν του δινει ρευμα απο τον διακοπτη φυσικα και θα ζηταει καθε φορα κωδικο σαν να λειτουργει για πρωτη φορα στο αμαξι.
Πιστευω να βοηθησα. -
όπως τα λέει ο άνωθι, δοκίμασε να αντιστρέψεις το κίτρινο με το κόκκινο
-
Ενδιαφερομαι να βαλω στο εργοστασιακο στερεο του αυτ/του θυρα usb.Κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο και τι ποσοτητα σε φακελους [cds] μπορει να διαβασει ? Επισης η αλλαγη απο cd σε cd με ποια κουμπια του στερεο θα γινεται ? Αν καποιος το εχει ηδη κανει και γνωριζει και το κοστος ας μας ενημερωσει.
-
Ο χρήστης karasarinis έγραψε:
Φιλε μου αν μιλας για τον κωδικο που βαζεις στο ραδιο cd τοτε εχει γινει λαθος συνδεσμολογια. Δεν φταει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου. Το ραδιο cd εχει το ρευμα που παιρνει για να ανοιξει και ενα συνεχομενο ρευμα για να κραταει την μνημη του. Για σταθμους, για να μην ξεκιναει το cd παλι απο το πρωτο κομματι και φυσικα για τον κωδικο. Χωρις αυτο το καλωδιο η με λαθος συνδεσμολογια αν του δινει ρευμα απο τον διακοπτη φυσικα και θα ζηταει καθε φορα κωδικο σαν να λειτουργει για πρωτη φορα στο αμαξι.
Πιστευω να βοηθησα.όπως τα λέει ο άνωθι, δοκίμασε να αντιστρέψεις το κίτρινο με το κόκκινο
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις, τελικά το RCD το παρέλαβα πίσω γιατί ούτε ηλεκτρολόγος που το πήγε το παιδί, μπόρεσε να λύσει το θέμα αυτό. Ποιο συγκεκριμμένα ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να προσπεράσει το check του εγκεφάλου (μένει μόνιμα στο cancheck χωρίς να προχωράει στην εισαγωγή του κλειδιού).
Οπότε ενδεχομένως να κατάλαβα λάθος το πρόβλημα που υπήρχε.
_
-
Πήρε αυτοκίνητο η αδελφή μου και θέλω να της κάνω δωράκι ένα καλό cd player...
Το αμάξι είναι ένα Micra 1.2 '06, δε ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στην επιλογή.Θέλω το CD player να έχει υποδοχή για usb άλλα να διαβάζει και τους φακέλους, δλδ όχι μόνο τα κομμάτια που είναι χύμα μέσα.
Βρήκα το Sony CDX-GT430U που απ'ότι φαίνεται στη πρόσοψη, έχει αυτό που ζητάω αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω, μήπως ξέρετε κάποιο πιό φθηνο...?
Επίσης θα χρειαστεί κάποια 'μόντα' ή είναι Plug n Play?Ευχαριστώ!
-
Δεν ξέρω στα πόσα βρήκες το Sony αλλά αυτό παίζει γύρω στα 60-70 ευρώ (το έχω δει σε Saturn, Electroworld κλπ) και είναι μια χαρά για τα χρήματά του. Μου το έκαναν δώρο για το φιατάκι και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
http://www.funai.gr/index.php?pid=1696&hl=el -
Το Sony το βρίσκω στα 120 (με μεταφορικά απο online shop και χωρίς απο κανονικά μαγαζιά).
Αυτό που μου προτείνεις κάνει 69Ε και έχει εκπτωτικό κουπόνι 15%, οπότε 69 - 15% -0ο- ...
Έχει αυτό το χαρακτηριστικό που ψάχνω, δλδ να αλλάζεις και album/φακέλους όταν διαβάζει απο MP3 CD ή USB?Ευχαριστώ!!
-
Μόλις κοίταξα το manual, στο οποίο όμως δεν αναφέρεται κάτι σχετικό οπότε με την πρώτη ευκαιρία θα κοιτάξω να περάσω φακέλους σε ένα στικάκι και να δοκιμάσω αν γίνεται. Αναφέρει όμως ως λειτουργία τη δυνατότητα να κάνει κάποιος αναζήτηση κομματιών «πηδώντας» δέκα-δέκα τα mp3. Επίσης, σύμφωνα με το manual (αλλά και με την πρόσοψη του ηχοσυστήματός μου) η μέγιστη ισχύς εξόδου είναι 4x45W και όχι 4x40W όπως αναφέρεται παντού.
-
ΟΚ αναμένω
-
Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις αναζήτηση φακέλων τελικά.
-
Οπότε είμαι ανάμεσα στο Kenwood: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659165
και το Sony: http://www.apothema.gr/Product/5-1-261-62226/Sony/CDX-GT430U.htmlΤο Sony κοστίζει 10-20Ε παραπάνω...
Ποιό θα προτιμούσατε?
-
Ο χρήστης Tomahawk έγραψε:
Οπότε είμαι ανάμεσα στο Kenwood: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.659165
και το Sony: http://www.apothema.gr/Product/5-1-261-62226/Sony/CDX-GT430U.htmlΤο Sony κοστίζει 10-20Ε παραπάνω...
Ποιό θα προτιμούσατε?
Eγώ ακούω πολύ ράδιο στο αυτοκίνητο και επειδή παραδοσιακά η Sony έχει πολύ ευαίσθητους δέκτες με καλή λήψη θα προτιμούσα Sony.
EΊχα αυτό στο Quadra
και κάποιο καλό παιδί μου το αφαίρεσε, ήχος απίστευτα καλός, τώρα έχω αυτό
γιατί λυπήθηκα να ξαναδώσω τόσα λεφτά, είναι εξαιρετικό για τα λεφτά του.
-
Θέλω να εχει σίγουρα USB θύρα και να διαβάζει και τους φακέλους απο το flashακι οπότε...
Μέσα στις επιλογές μου είναι και το Pioneer http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.770386&u=PIONEER-DEH-2200UB...
-
Γενικότερα έχεις δει σε άλλες πηγές τη δυνατότητα αναζήτησης φακέλων από στικάκι/κάρτα μνήμης ή απλά ελπίζεις να έχει; Το ρωτάω διότι δεν έχει τύχει να έχω δει κάτι τέτοιο, εκτός από την κλασσική αναζήτηση φακέλων από δισκάκι mp3 (τη λειτουργία την έχει και το παλιό μου Kenwood 4524G στο άλλο αυτοκίνητο).
-
Car audio [#2]