-
Καλησπέρα,
Αγοράστηκαν πριν λίγο τα Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 για καβάντζα, προνομιακή τιμή φυσικά (36,5 ευρώ το 5Λ)....
.....η επόμενη αλλαγή όμως (Οκτώβριο περίπου) θα γίνει με τα υπάρχοντα Castrol Edge Formula RS 0W40, τα οποία τα αγόρασα για αλλαγή των Castrol Edge Turbo Diesel 0W30 που ήδη έχει μέσα το μοτέρ (εδώ και 25000ΚΜ).....θα δείξει εάν τα 40λαρια αξίζουν όσο τα 30άρια...
-
Για πιό λόγο να βάλεις τα 40 ρια τώρα?
Φύλαξέ τα για ελλάδα, ΙΜΟ -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Για πιό λόγο να βάλεις τα 40 ρια τώρα?
Φύλαξέ τα για ελλάδα, ΙΜΟΜα με αλλαγή Οκτώβριο, η χρήση τους θα γίνει μόλις 2 μήνες εδώ πάνω, μετά.....επιστροφή στα πάτρια εδάφη....
-
I forgot that...
-
:slap: I forgot that...Όσα λάδια προλάβεις για καβάτζα τότε....
-
Φαντάζομαι τί έχεις να κατεβάσεις κάτω
Πρέπει να δω τελικά αν θα επιχειρήσω το 0-40μούσάτε, αυτό λόγω του εύρους του ιξώδους κρατάει λιγότερα χλμ, σωστό?
-
Φαντάζομαι τί έχεις να κατεβάσεις κάτω
....Μπα, ψιλοπράγματα......λάδια, φίλτρα λαδιού - αέρος - καμπίνας - πετρελαίου, τακάκια, δίσκους, λάστιχα, αμορτισέρ......ψιλοπράγματα λέμε....
-
μηπως γνωριζει να μου πει καποιος περι των λιπαντικων Torco ειναι ποιοτικα?καποιος μου ειπε οτι ειναι ισως απο τα καλυτερα ισχυει?
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Πάνε 2 μήνες σχεδόν που είχα παραγγείλει το Blackstone Labs Test Kit και τίποτα, πριν 2 μέρες το παρήγγειλα ξανά......μήπως δεν στέλνει Γερμανία??
ΥΓ: Πλησιάζει η αλλαγή λαδιών (σε 4000ΚΜ συμπληρώνω τα 30.500ΚΜ)
Καλησπέρα,
Σήμερα έφτασε το πολυπόθητο Blackstone Labs Test Kit, είμαστε έτοιμοι για την επιχείρηση, άλλα 3000ΚΜ έμειναν......κοίτα που έχω και αγωνία
-
Ρώτησέ τους αν μπορούν να μετρήσουν soot (κάπνα) επειδή είναι πετρελαιοκίνητο. Μπορεί να χρειάζεται να αλλάζεις πιο συχνά λάδια αν το λάδι μαυρίζει πολύ.
(όχι όπως φαίνεται με το μάτι γιατί στα πετρελαιοκίνητα το λάδι μαυρίζει σε 5 λεπτά) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ρώτησέ τους αν μπορούν να μετρήσουν soot (κάπνα) επειδή είναι πετρελαιοκίνητο. Μπορεί να χρειάζεται να αλλάζεις πιο συχνά λάδια αν το λάδι μαυρίζει πολύ.
(όχι όπως φαίνεται με το μάτι γιατί στα πετρελαιοκίνητα το λάδι μαυρίζει σε 5 λεπτά)Νομίζω πως τσεκάροντας την επιλογή 'Diesel' θα τα ελέγξουν όλα...
-
τα texaco για diesel 5-40 ειναι καλα λαδια ;; και ποσο κοστιζει ανα λιτρο;;;
-
drdine τα asl τα έχεις στείλει για ανάλυση?
-
Τσουκ, not yet!!
-
Οκ θενξ
-
Καλησπέρα,
Με την ευκαιρία παράθεσης φωτό από το δείκτη λαδιών του αυτ/του μου σε άλλο φόρουμ (όπου δεν γινόταν πιστευτό πως έχει 26000ΚΜ με τα ίδια λάδια δίχως να κάψει τίποτα), είπα να βάλω κι εδώ τις φωτό:
Εν αναμονή της επερχόμενης αλλαγής & συλλογής του χρησιμοποιημένου λαδιού για περαιτέρω ανάλυση από την Blackstone Labs.....
-
Mε τόσες φωτό του ίδιου τοπίου η μηχανή σου θα αρνείται να δουλέψει σε λίγο
Α και στην τελευταία φωτογραφία ο δείκτης είναι τελείως φλου -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Mε τόσες φωτό του ίδιου τοπίου η μηχανή σου θα αρνείται να δουλέψει σε λίγο
Α και στην τελευταία φωτογραφία ο δείκτης είναι τελείως φλουΌχι και φλου βρε, είναι κόκκινος κανονικά και όπου έχει λάδι φαίνεται μαύρος....για ξαναδές.....
-
H φωτογραφία είναι εστιασμένη στο κράσπεδο, ο δείκτης είναι φλού την ξαναείδα
Δοκίμασε με σπότ εστίαση ή με το μάκρο ενεργοποιημένο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
H φωτογραφία είναι εστιασμένη στο κράσπεδο, ο δείκτης είναι φλού την ξαναείδα
Δοκίμασε με σπότ εστίαση ή με το μάκρο ενεργοποιημένοΑ καλά τώρα, .......you cannot teach an old dog new tricks....
Περι λιπαντικών γενικώς [#2]