-
Κωνσταντινε ΟΧΙ τα γλυστραgrip
Είναι τραγικό λαστιχο (το φοράω τωρα δηλαδή.Μαλλον φοράω ότι έχει απομείνει )
Τα πρώτα 2 που έχεις βάλει είναι πολυ καλες επιλογές και θεωρώ ότι με έξτρα φορτίο κλπ δεν θα έχουν θέμα στα πεζοδρόμια (Εγω βεβαια το PS3 θα έβαζα ) -
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σα να θυμάμαι ότι τα PS3 δεν είναι ακριβώς συνέχεια των PS2, αλλά EXALT-ίζουν κάπως.
-
Ναι κι ειναι κι αρκετα σκληρότερα
-
++ στον Sinananananai
Αρκετα σκληροτερα τα PS3 απο τα Exalto2 δεν νομιζω.
-
Κι όμως είναι αρκετά
Απο 240 treadwear πηγαμε στο 320
Σαν δομη δεν ξερω αλλα σαν γομωση όπως όλα τα Michelin με την προδιαγραφη XGreen ειναι σκληρότερα απο τα προηγουμενα -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σα να θυμάμαι ότι τα PS3 δεν είναι ακριβώς συνέχεια των PS2, αλλά EXALT-ίζουν κάπως.Κανεις λαθος.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σα να θυμάμαι ότι τα PS3 δεν είναι ακριβώς συνέχεια των PS2, αλλά EXALT-ίζουν κάπως.Ναι κι ειναι κι αρκετα σκληρότερα
Αυτός ήταν και ο λόγος που τα κράτησα δυο εβδομάδες τα PS3 προερχόμενος από τα PE2
Έβαλα τα Pirelli CINTURATO P7 και ησύχασα.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά σα να θυμάμαι ότι τα PS3 δεν είναι ακριβώς συνέχεια των PS2, αλλά EXALT-ίζουν κάπως.
Αυτός ήταν και ο λόγος που τα κράτησα δυο εβδομάδες τα PS3 προερχόμενος από τα PE2
Για καντο πιο λιανα αυτο! Τι εντυπωσεις ειχες?
-
το Cinturato είναι το οικολογικό ελαστικό της Pirelli.
δεν ξέρω αν είναι σαν το Saver αλλά αν είναι βράστα.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Για καντο πιο λιανα αυτο! Τι εντυπωσεις ειχες?
Το PS3 έχει πιο σκληρό σκελετό από το PE2 και το Cinturato P7 και είναι απολύτως λογικο γιατί το ένα ανήκει στα Max Performance και τα αλλά δυο στα Ultra High Performance
Για γρήγορη οδηγηση και στροφιλικια είναι πολύ καλά τα PS3 αλλά τις λακκούβες τις καταλάβαινα πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τα αλλά δυο.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ο καθένας βάζει τις δίκες του προτεραιότητες. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το Cinturato είναι το οικολογικό ελαστικό της Pirelli.δεν ξέρω αν είναι σαν το Saver αλλά αν είναι βράστα.
Tι θα πει βραστα;
Τα περισσοτερα συγχρονα λαστιχα ειναι οικολογικα. -
Bράστα θα πει ΒΡΑΣΤΑ! Δες πόσο καλά φρενάρουν τα eco.
KAI OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ECO!
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Το PS3 έχει πιο σκληρό σκελετό από το PE2 και το Cinturato P7 και είναι απολύτως λογικο γιατί το ένα ανήκει στα Max Performance και τα αλλά δυο στα Ultra High Performance
Για γρήγορη οδηγηση και στροφιλικια είναι πολύ καλά τα PS3 αλλά τις λακκούβες τις καταλάβαινα πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τα αλλά δυο.
Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, ο καθένας βάζει τις δίκες του προτεραιότητες.Ωραιος ευχαριστω!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Youtube Video – [13:50..]Bράστα θα πει ΒΡΑΣΤΑ! Δες πόσο καλά φρενάρουν τα eco.
KAI OXI ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ECO!
Εβαλε ο τυπος 4 παλια ,μεταχειρισμενα και βγηκαν πρωτα στο φρεναρισμα.
Δλδ ειναι για να γελας .
Μηπως να σταματησουμε να αλλαζουμε λαστιχα.Ειπα τα περισσοτερα ,οχι ολα.
Δεν διαβαζεις σωστα . -
Δεν σου είπε να βάλεις παλιά. Αλλά είδες το φρενάρισμα των οικολογικών; Εκεί είναι το νόημα.
Γενικά είναι βράστα όλα τους. Ειδικά κάτι Saver είναι για να τα έχεις στην προκυμαία να μην χτυπούν οι βάρκες. -
τα μεταχειρω ηταν χειμωνιατικα, ετσι εξηγησε τη διαφορα στο βρεγμενο το αγορι.
-
Ρε παιδια το λεει, οικολογικα=μειωμενη αντισταση.
Ε οταν φρεναρεις χρειαζεσαι κι αυτη την εξτρα αντισταση κυλισης που με τα οικολογικα δε την εχεις.Τωρα να ονομαζει καποιο σπορ μοντελο μια εταιρια οικολογικο πιστευω ειναι 90% μαρκετινγκ και 10% αληθες.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν σου είπε να βάλεις παλιά. Αλλά είδες το φρενάρισμα των οικολογικών; Εκεί είναι το νόημα.
Γενικά είναι βράστα όλα τους. Ειδικά κάτι Saver είναι για να τα έχεις στην προκυμαία να μην χτυπούν οι βάρκες.Εσυ οτι σου σερβιρουν το τρως να υποθεσω.
Σιγα μην πιστεψω τον τυπο που εβαλε 4 διαφορετικα μαλιστα λαστιχα .Τα saver φιλε μου ,ειναι απτα πρωτα σε πωλησεις στον κοσμο ελαστικα,ειναι το πιο ακριβο ,οποτε αυτα που γραφεις απλα διαψευδονται απτις πωλησεις.
Βεβαια για να κρινεις λαστιχο,χρειαζεται ολοκληρωμενο τεστ και εκτος αυτων ,ξεχνατε την χιλιομετρικη αποδοση.
Το ζητουμενο δεν ειναι μονο μια πολλη καλη συνολικα αποδοση αλλα η αποδοση αυτη να διατηρηται στο μεγαλυτερο μερος της ζωης του ελαστικου.
Τι να το κανω το λαστιχο που κραταει πολυ καλα αλλα μετα απο 6 μηνες γλυστραει .Στα γραφω γιατι μερικοι εχετε φτασει στο εσχατο σημειο να θαβετε εταιριες που ξοδευουν εκκατομυρια για ερευνες,ωστε να σας προσφερουν ελαστικα που παρεχουν ασφαλεια,ανεση και αποδοση + οικονομια στα καυσιμα.
-
Τα οικολογικά είναι για την προκυμαία. Τέλος. Εχω κι εγώ εμπειρία από τέτοιες μπαρούφες. Δεν χρειάζεται να είμαι έμπορος για να τα πουλάω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τα οικολογικά είναι για την προκυμαία. Τέλος. Εχω κι εγώ εμπειρία από τέτοιες μπαρούφες. Δεν χρειάζεται να είμαι έμπορος για να τα πουλάω.Σε διασταση 195-60-15 τι προτεινεις ,εκτος απο οικολογικα;
Αντε να σε δω τωρα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]