-
Ο χρήστης kxryso έγραψε:
Είμαι μεταξύ ContiPremiumContact 5 και Michelin pilotsport3 στην ίδια τιμή παίζουν πάνω κάτω. Δεν οδηγώ σπορ αλλά θέλω κρατήμα στις στροφές και απόκριση στο φρενάρισμα κάτι που είχα με sportcontact2 δε με πρόδωσαν.και απο μενα τα michelin ειναι καλυτερα γι αυτο που θες και εχουν και ενα χρονο εγγυηση....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
οι κατασκευαστές ελαστικών, λένε ότι για κάθε γράμμα Α>>Β>>C>>D>>E>>F>>G έχεις μείωση κατανάλωσης 0.1-0.2 λτ/100Αυτό με τα γράμματα υπάρχει πουθενά; Τα λάστιχα το γράφουν ή υπάρχει κάποια λίστα;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Tι προτεινετε για Punto sporting 1.4 που φοραει 185/55R15 ;
Η φιλη που το εχει φοραει exalto2 5 ετων και θελει κατι οσο γινεται 'μαλακο'Μπορει να ξαναβαλει το ιδιο. Μπορει να δοκιμασει και αυτο (δοκιμασμενο μαλακο): http://goo.gl/HLuqA
Ευχαριστώ Βασίλη.
Για Continental, Dunlop, Pirelli τι λέτε για τέτοια κατηγορία? -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
οι κατασκευαστές ελαστικών, λένε ότι για κάθε γράμμα Α>>Β>>C>>D>>E>>F>>G έχεις μείωση κατανάλωσης 0.1-0.2 λτ/100
Αυτό με τα γράμματα υπάρχει πουθενά; Τα λάστιχα το γράφουν ή υπάρχει κάποια λίστα;
http://tosconto.gr/ευρ%C ... %8E%CE%BD/
-
Ο χρήστης alphani81 έγραψε:
νομίζω ότι τα pilotsport3 δεν αντικαθιστούν τα pilotsport2
από την λίστα που γράφεις πολύ καλές εντυπώσεις έχουν όλοι από τα goodgear asymmeric2Αν τώρα το Α3 είναι 1,6 μπορεί καλύτερη λύση να είναι και τα μισελιν primacy3
[/quote]
1,6 είναι.
Τί εννοείς ότι τα pilotsport3 δεν αντικαθιστούν τα pilotsport3?Γιατί να προτιμήσω τα primacy3 από τα pilotsport3? Τι διαφορές έχουν?
Με το χρόνο ζωής τι παίζει? Ρώτησα στο κατάστημα και μου είπαν ότι όλα έχουν το ίδιο. Μήπως τα bridgestone που είναι πιο σκληρά έχουν και μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο ή μιλάμε για ασήμαντες διαφορές?[/quote]
τα exalto2 έχουν αντικατασταθεί από τα pilotsport3
και
τα pilotsport2 που έχεις, έχουν αντικατασταθεί από το pilotsport http://www.michelin.gr/tyres/michelin-p ... &dont-knowστο α3 1.6 θα έβαζα τα michelin primacy3 http://www.michelin.gr/tyres/michelin-p ... yres-sizes
σρο α3 2.0Τ τα pilotsport3
και στο S3 τα new pilotsport -
Για Opel Corsa 1.4 που δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά κάνει καμιά 14.000 χλμ. το χρόνο, βρίσκω 2 εκδόσεις του Michelin Energy Saver με σημαντική διαφορά τιμής:
195/55-16 87Τ στα 410€
195/55-16 87Η στα 460€
Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μην προτιμήσω τα πρώτα; -
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Tι προτεινετε για Punto sporting 1.4 που φοραει 185/55R15 ;
Η φιλη που το εχει φοραει exalto2 5 ετων και θελει κατι οσο γινεται 'μαλακο'Μπορει να ξαναβαλει το ιδιο. Μπορει να δοκιμασει και αυτο (δοκιμασμενο μαλακο): http://goo.gl/HLuqA
Ευχαριστώ Βασίλη.
Για Continental, Dunlop, Pirelli τι λέτε για τέτοια κατηγορία?Ισως θα μπορουσε να της κανει ενα Conti Premium Contact (ως πιο καθημερινα ελαστικα και αρα πιθανα πιο μαλακα). Μπορει να δει αν υπαρχει και αν εισαγεται το Premium Contact 5 σε αυτην την διασταση που ειναι και νεο σχετικα ελαστικο. Για Dunlop δεν ξερω (απο εμπειριες οσων γνωστων ειχαν διαφορα μοντελα της Dunlop, τον πρωτο καιρο ειχαν καλο κρατημα και μετα ξαφνικα αποτομη πτωση), τα Pirelli (και τα Bridgestone) δεν θα ειναι μαλακα ελαστικα ομως και αρα δεν θα την βολεψουν.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Για Opel Corsa 1.4 που δεν βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά κάνει καμιά 14.000 χλμ. το χρόνο, βρίσκω 2 εκδόσεις του Michelin Energy Saver με σημαντική διαφορά τιμής:
195/55-16 87Τ στα 410€
195/55-16 87Η στα 460€
Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μην προτιμήσω τα πρώτα;Το να οδηγας με πανω απο 190 χλμ (που δεν το βλεπω).
-
για 185/60/14 τα hankook ventus prime 2 230e με τοποθετηση ειναι καλη τιμη?
-
Ο χρήστης p_george έγραψε:
195/55-16 87Τ στα 410€
195/55-16 87Η στα 460€
Υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος να μην προτιμήσω τα πρώτα;Το να οδηγας με πανω απο 190 χλμ (που δεν το βλεπω).
Ναι, αυτό εννοούσα πως δεν βάζει φωτιά στο δρόμο. Η οδηγός είναι συντηρητική.
Βασικά τα Premium Contact 2 ήθελα να βάλω, αλλά με 450€ τα θεωρώ ακριβά. Όπου βρω τα Michelin με 400€ πάω να τα βάλω.
Μερσι
edit: τώρα είδα λίγο πίσω πως κάποιοι προτείνουν τα Hankook Ventus Prime 2. Δεν τα έχω ξανακούσει... -
Ο χρήστης soch έγραψε:
195/55-16 87Τ στα 410€
195/55-16 87Η στα 460€
Ναι, αυτό εννοούσα πως δεν βάζει φωτιά στο δρόμο. Η οδηγός είναι συντηρητική.
Βασικά τα Premium Contact 2 ήθελα να βάλω, αλλά με 450€ τα θεωρώ ακριβά. Όπου βρω τα Michelin με 400€ πάω να τα βάλω.
Μερσι
edit: τώρα είδα λίγο πίσω πως κάποιοι προτείνουν τα Hankook Ventus Prime 2. Δεν τα έχω ξανακούσει...Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση με σένα. Τα saver ναι μεν είναι σε καλή τιμή αλλά τα θεωρώ ακατάλληλα για τους ελληνικούς δρόμους. Τα bridge θα είναι σκληρά. Και εγώ τα pc5/2 θα έβαζα αλλά είναι πολλά τα $! Μάλλον θα πάω για τα hankook για τα οποία διαβάζω μόνο καλά πράγματα, στα 360ε.
-
-
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
νομίζω ότι τα pilotsport3 δεν αντικαθιστούν τα pilotsport2Και ομως τα αντικαθιστουν.
Ρε συ Χρήστο ΣΒ,μήπως τελικά ασχολείσαι με εμπόριο άλλων ελαστικών και όχι αυτοκινήτων;........Τι να πώ.......
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
για 185/60/14 τα hankook ventus prime 2 230e με τοποθετηση ειναι καλη τιμη?ganian
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Και ομως τα αντικαθιστουν.
Ρε συ Χρήστο ΣΒ,μήπως τελικά ασχολείσαι με εμπόριο άλλων ελαστικών και όχι αυτοκινήτων;........Τι να πώ.......
Bασικα διορθωσε την παραθεση και μετα ειμαι ανοιχτος σε οτι θελεις να μαθεις.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Και ομως τα αντικαθιστουν.
Ρε συ Χρήστο ΣΒ,μήπως τελικά ασχολείσαι με εμπόριο άλλων ελαστικών και όχι αυτοκινήτων;
-
'Here's the table I posted in the other (resurrection) thread, 10 is worst:'
-
Πηγη;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πηγη;Auto Express review:
το βρήκα αναρτημένο σε ένα audi φόρουμ, http://www.a5oc.com/forums/a5-general-q ... tyres.html
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]