-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Pirelli P Zero Rosso αγοράζει κάποιος που θέλει να 'το σκίζει' και ίσως για αυτό δεν σου άρεσαν... αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Δηλ τα pirelli δεν ειναι για στριψιμο? Το ''σκισιμο'' δεν περιλαμβανει και το στριψιμο μεσα?
ε? μα αυτό λεώ... ότι τα ιταλικά είναι για απαιτητικούς ενω τα άλλα εξανεμίζονται ακόμη και με normal χρήση...
-
Δεν το ζορίζω , ξέρω. Σε σχέση με τα Rosso είναι πιο μαλακό και άνετο και μου άρεσε πολύ αυτό. Μιας και φοράω 225/40/18.
όλα τα νέα ελαστικά είναι πιο μαλακά από αυτά που φορούσαμε χρόνια... άνετο σαφώς θα ήταν αφού τα Pirelli είναι τα πιο σκληρόπετσα... αλλά για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αν είσαι στριφτερός θα δεις να εξατμίζεται η περιουσία των 600 ευρώ σου άμεσα με τα Conti αφού βόλτα κάνεις και χάνεις πέλμα...
Εγώ πάντως με τα SC 5P δεν έχω δει ιδιαίτερη φθορά στον 1+ χρόνο που τα φοράω και ούτε διαφορά μπροστά με τα πίσω, που είναι και τα πιο δραστήρια.
δεν θυμάμαι τι αυτοκίνητο έχεις///
Z4 2,5 SMG.
καλά κατάλαβα από το avatar... παράξενο που δεν τρως πίσω λάστιχα... έχω δύο γνωστούς μου με τρίλιτρη και δίλιτρη και οι δύο τους τα πίσω τα αλλάξανε...
Και η πλάκα είναι ότι φεύγω πολλές φορές με fishtailing ενώ το γυρίζω και ενίοτε.
Χαίρομαι πάντως, ήταν ιδιαιτέρως αλμυρά, ειδικά τα πίσω.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωρίζουμε πόσο διαφέρουν σε κόστος (αν έχουν αξιοσημείωτη διαφορά δλδ) τα: 195/55/16 - 185-65-15?Εχουνε μεγαλη διαφορα , με τα δευτερα να ειναι αρκετα φθηνοτερα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Γνωρίζουμε πόσο διαφέρουν σε κόστος (αν έχουν αξιοσημείωτη διαφορά δλδ) τα: 195/55/16 - 185-65-15?
Εχουνε μεγαλη διαφορα , με τα δευτερα να ειναι αρκετα φθηνοτερα.
400-410€ τα πρώτα (MICHELIN ENERGY SAVER, BRIDGESTONE TURANZA ER300 κτλ)
280-290€ τα δεύτερα (CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2, MICHELIN ENERGY SAVER κτλ)από ένα γρήγορο τσεκ στο car για καινούρια πάντα
-
Τα 195-55-16 ENERGY μαλλον δεικτη Τ θα εχουν ,διαφορετικα βγαινουν ακριβοτερα σε Η
-
και έγινε πιο πολίτικοσαν χαλβάς από το Πέραν.......;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γνωρίζουμε πόσο διαφέρουν σε κόστος (αν έχουν αξιοσημείωτη διαφορά δλδ) τα: 195/55/16 - 185-65-15?
280-290€ τα δεύτερα (CONTINENTAL PREMIUM CONTACT 2, MICHELIN ENERGY SAVER κτλ)από ένα γρήγορο τσεκ στο car για καινούρια πάντα
Ένα 100ρικο διαφορά δλδ ε? Πιστεύω δεν αξίζει το ψάξιμο για την αλλαγή στις ζάντες (έχει 16'). Το θέμα είναι τι να βάλουμε σε οικονομικό πάντα μοτίβο (δεν μας νοιάζει η φθορά, κάνει λίγα χλμ)?
Πάντως 400ε δεν θυμάμαι να είχα βρει κάποια επώνυμα...
-
Αφου λες οτι δεν σε νοιαζει η φθορα ,βαλε τα kleber τα οποια εχουν καλη προσφυση τοσο στο στεγνο οσο και στο βρεγμενο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ένα 100ρικο διαφορά δλδ ε? Πιστεύω δεν αξίζει το ψάξιμο για την αλλαγή στις ζάντες (έχει 16'). Το θέμα είναι τι να βάλουμε σε οικονομικό πάντα μοτίβο (δεν μας νοιάζει η φθορά, κάνει λίγα χλμ)?
Ε όχι και 15αρα στο ΜουΧου ρε, κρίμας...
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
και έγινε πιο πολίτικο
σαν χαλβάς από το Πέραν.......;
συγγνώμη, μου ξέφυγε ο τόνος!
-
Οδηγός για τις πιέσεις όταν κανείς αλλάζει διαστάσεις ελαστικών (plus sizing) από την Toyo:
-
και έγινε πιο πολίτικο
σαν χαλβάς από το Πέραν.......;
συγγνώμη, μου ξέφυγε ο τόνος!
-
Καλησπέρα,
έχω ένα audi A3 FSI τρίπορτο του 2006 και πρέπει να του αλλάξω λάστιχα. Οι διαστάσεις είναι 225/45R17. Τώρα το αμάξι έχει michelin pilot sport 2.
Πήγα στο πράκτικερ και μου είπαν τις εξής τιμές (μαζί με τοποθέτηση):
- Bridgestone 5001.............565€
- Dunlop sport maxx RT........499€
- Sava............................467€
Ξέρει κανείς να προτείνει για το συγκεκριμένο αμάξι ποιά λάστιχα είναι καλύτερα και γιατί? Γενικά δεν τρέχω πολύ αλλά θέλω να πάρω κάτι καλό που να μου παρέχει τη μεγαλύτερη ασφάλεια.
Επίσης αν μπορεί κανείς να μου προτείνει συγκεκριμένο κατάστημα δοκιμασμένο και με καλές τιμές ας μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
-
Περιοχή;
-
αν εισαι κοντα σε Φιλαδελφια πανε στον Κυριαζη........παντως το πρακτικερ δεν εχει και τις καλυτερες τιμες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε όχι και 15αρα στο ΜουΧου ρε, κρίμας...
Για το κόρσα είναι...
(δεν μπαίνουν
-
Περιοχή;Κέντρο. Αλλά μπορώ να κινηθώ σε οποιαδήποτε περιοχή της Αθήνας. Κοίταξα τιμές και στο e-elastika.gr και είναι συγκρίσιμες με αυτές του πράκτικερ για τις συγκεκριμένες μάρκες.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
πανε στον Κυριαζη...... -
πανε στον Κυριαζη......
Που ειναι ο Κυριαζης??
-
Κωστή Παλαμά.....παράδρομος της εθνικής στο ύψος του πρώην μεταγωγών στη Ν.Χαλκηδόνα(πρίν τη Τσούντα)...
υγ.sorry...αλλά μου κόλλησε το copy-paste.. για να σου έδινα ττο χάρτη...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]