-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Για corsa 1.4 που κάνει λίγα χλμ το χρόνο, τι προτείνετε από τα παρακάτω (χαλαρή οδήγηση, να κρατήσουν θέλουμε και να ζεσταίνονται εύκολα):
195/55/16 (δείκτη δεν θυμάμαι, Τ ή Η)
*Pirelli P6: ~420ε
*Michelin Energy Saver: ~420e (δεν ψήνομαι)
*Conti PC5: ~500e (ομοίως, πολλά $)
*Hankook Ventus Prime 2: 375e
*Bridgestone Turanza ER300: 400eVentus Prime 2 κορυφαιο λαστιχο σε ολες τις συνθηκες... Μην το σκεφτεσαι καν...
P6 μετρια, energy saver για κανενα λογο σε 16αρα σε Corsa και λιγα χλμ, θε ξεραθουν αμεσως.
Tα pc5 ειναι μια χαρα, αλλα πολλα λεφτα ενω υπαρχουν τα ventus prime 2.
ΤuranzaER300 για κανεναν λογο εκτος κι αν σκοπευεις να ταξιδευεις με 180 στην εθνικη εν ωρα καταιγιδας.
Δεν ζεσταινονται ποτε και ειναι θεοσκληρα.Trust me Ventus Prime 2 δαγκωτο...
Τα φοράς καιρό? Έχει πέσει η απόδοση? Ζεσταίνεται εύκολα? Απόδοση σε βρεγμένο?
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ξερει κανεις αν τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης που φερουν το ειδικο σηματακι του κατασκευαστη(πχ ΑΟ για την Audi ,MO για ΜΒ) μπορουμε να τα βρουμε στο εμποριο?Εχουν διαφορες απο τα κοινα λαστιχα?
Και βεβαια μπορεις να τα βρεις ,αρκει να το ζητησεις.
Συμφωνα με τον κατασκευαστη,με τα συγκεκριμενα λαστιχα που φερουν το σημα αυτο,το αμαξι εχει βελτιωμενες επιδοσεις.Αυτό είναι αλήθεια......μπορούν να 'δώσουν' μέχρι και 12 άλογα....
-
Aν τα δίνουν στις χαμηλές να το σκεφτώ σοβαρά κ εγώ!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Για corsa 1.4 που κάνει λίγα χλμ το χρόνο, τι προτείνετε από τα παρακάτω (χαλαρή οδήγηση, να κρατήσουν θέλουμε και να ζεσταίνονται εύκολα):
195/55/16 (δείκτη δεν θυμάμαι, Τ ή Η)
*Pirelli P6: ~420ε
*Michelin Energy Saver: ~420e (δεν ψήνομαι)
*Conti PC5: ~500e (ομοίως, πολλά $)
*Hankook Ventus Prime 2: 375e
*Bridgestone Turanza ER300: 400eVentus Prime 2 κορυφαιο λαστιχο σε ολες τις συνθηκες... Μην το σκεφτεσαι καν...
P6 μετρια, energy saver για κανενα λογο σε 16αρα σε Corsa και λιγα χλμ, θε ξεραθουν αμεσως.
Tα pc5 ειναι μια χαρα, αλλα πολλα λεφτα ενω υπαρχουν τα ventus prime 2.
ΤuranzaER300 για κανεναν λογο εκτος κι αν σκοπευεις να ταξιδευεις με 180 στην εθνικη εν ωρα καταιγιδας.
Δεν ζεσταινονται ποτε και ειναι θεοσκληρα.Trust me Ventus Prime 2 δαγκωτο...
μονο με το pc5 συγκρινεται το οποιο θα ειναι και 100 ευρω πανω και πιο μαλθακο
σε αυτη τη διασταση το ventus prime βγαινει V..το ξερω απο mito φιλου
βρεγμενο ειναι κατηγορια απο μονο του -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ξερει κανεις αν τα λαστιχα πρωτης τοποθετησης που φερουν το ειδικο σηματακι του κατασκευαστη(πχ ΑΟ για την Audi ,MO για ΜΒ) μπορουμε να τα βρουμε στο εμποριο?Εχουν διαφορες απο τα κοινα λαστιχα?
Συμφωνα με τον κατασκευαστη,με τα συγκεκριμενα λαστιχα που φερουν το σημα αυτο,το αμαξι εχει βελτιωμενες επιδοσεις.ας πούμε καλύτερα τις βέλτιστες(κατά τον κατασκευαστή) επιδόσεις γιατί να βελτιώνεται σε όλα το αυτοκίνητο από τα λάστιχα δεν είναι εφικτό...
-
Αφού στο λέει επαγγελματίας λαστιχέμπορ........
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Συμφωνα με τον κατασκευαστη,με τα συγκεκριμενα λαστιχα που φερουν το σημα αυτο,το αμαξι εχει βελτιωμενες επιδοσεις.ας πούμε καλύτερα τις βέλτιστες(κατά τον κατασκευαστή) επιδόσεις γιατί να βελτιώνεται σε όλα το αυτοκίνητο από τα λάστιχα δεν είναι εφικτό...
Βελτιωμενες επιδοσεις οσον αφορα την αποδοση των ελαστικων αρα και του αυτοκινητου στον δρομο.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Αφού στο λέει επαγγελματίας λαστιχέμπορ........Δεν το λεω εγω ,η michelin το λεει.Ξυπνα.
-
Αφού το λέει η Michelin........
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ο Billopoulos τα φοραει εδω και 1 χρονο σε C4 σε διασταση 205/55/16.
Ζεσταινονται πολυ ευκολα, ειναι μαλακα, δε κανουν θορυβο. Απο αποδοση μια χαρα σε στεγνο και βρεγμενο. Για τους κωλοδρομους μας μια χαρα... -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Ο Billopoulos τα φοραει εδω και 1 χρονο σε C4 σε διασταση 205/55/16.
Ζεσταινονται πολυ ευκολα, ειναι μαλακα, δε κανουν θορυβο. Απο αποδοση μια χαρα σε στεγνο και βρεγμενο. Για τους κωλοδρομους μας μια χαρα...οκ, θενκς.
-
Αφού το λέει η Michelin........Γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να μάθω τι λέει ο touring the m3 1.6 για το θέμα.
-
Και εγώ θα ήθελα....τη Λολό...στα 25 της......
-
δεν απαντάς όμως...
-
πιστευετε οτι με τα λαστιχα θα κανετε οικονομια;;;;;και αν ναι ποση ωστε να αποσβεσετε το παραπανω κοστος αγορας;;;;
μηπως χαμηλη αντισταση κυλησης=χαμηλη τριβη=χειροτερο φρεναρισμα;;;
μια εταιρια θα πει οτι θελει για να προωθησει το προιον της και αυτο δεν αλλαζει..... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν απαντάς όμως...Τα πολλά posts,σου δίνουν αυτομάτως το δικαίωμα της δικηγορίας;
Απάντησα....μου είπε τι θα ήθελε και του είπα και εγώ τι θα ήθελα..... -
δεν απαντάς όμως...
Τα πολλά posts,σου δίνουν αυτομάτως το δικαίωμα της δικηγορίας;
Απάντησα....μου είπε τι θα ήθελε και του είπα και εγώ τι θα ήθελα.....Τα πολλά ποστ τα κοιτούν αυτοί που έχουν κόμπλεξ με αυτά.
Από την στιγμή που γράφεις δημόσια έχω κάθε δικαίωμα να συμμετέχω. Ειδικά όταν είσαι και ειρωνικός. -
Δουλεύεις για τη Michelin;...
υγ.ειρωνικός δεν είμαι... είμαι λίιιγο πιο ευθύς απ'ότι έχεις συνηθίσει...μάλλον... -
Δεν έχω σχέση με λαστιχέμπορους. Γιατί από ότι βλέπω όποιος διαφωνεί μαζί σου έτσι τον ονοματίζεις.
Στο αμάξι μου φοράω Continental. Απλά δεν σε είδα να απαντάς σε αυτό που σε ρώτησε ο KWSN_Men. -
Γιατί από ότι βλέπω όποιος διαφωνεί μαζί σου έτσι τον ονοματίζεις.
Φίλτατε...μάλλον δε βλέπεις καλά........
Αφού το έχει στην υπογραφή του ο άνθρωπος.....δε το βγάζω από το μυαλό μου!!!!
υγ....εγώ φοράω Pirelli......παλεύεις;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]