-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Για VW Polo 1,4 των 83 PS τι θα προτείνατε; Επίσης σκέφτομαι να αλλάξω από 165/70-R14 σε 185/60-R14 μπας και βοηθηθεί λίγο το θέμα των στροφών αλλά το φοβάμαι.
Λογικά σε 186/60/14 θα έχει και καλύτερες και πιο πολλές επιλογές από αυτές που αναφέρεις...
Σε 186/60/14 δεν θα εχει καμια επιλογη!!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ηρθε πλεον η ωρα για αλλαγη ελαστικων στο αυτοκινητο των γονιων.
Ειναι ενα Citroen C4 VTS.
[...]Αλλαχθηκαν τελικα. Μπηκαν Conti SportContact 5 σε 205/50/17 89V, κοστος 600€ με εγγυηση.
-
Σε 205/55/16 μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά να μας πει εντυπώσεις;
http://www.goodyear.eu/gr_el/tires/pass ... eedIndex=W
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Σε 205/55/16 μήπως έχει δοκιμάσει κάποιος αυτά να μας πει εντυπώσεις;http://www.goodyear.eu/gr_el/tires/pass ... eedIndex=W
Δεν υπάρχουν 16άρια.........
-
Φίλος σε vw polo απλό, με (edit) 175-70 R14 πάει για αλλαγή ελαστικών. Πάμε για τα PremiumContact 5 που αναφέρθηκαν πιο πάνω; Ή έχουμε και κάποια άλλη εναλλακτική;
edit 2: μάλλον το ecoContact βγαινει σε αυτή τη διάσταση, το premium δε πρέπει να βγαίνει
-
Υπάρχει και το Yokohama A Drive. Γενικά γτπ διάσταση όμως...
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Φίλος σε vw polo απλό, με (edit) 175-70 R14 πάει για αλλαγή ελαστικών. Πάμε για τα PremiumContact 5 που αναφέρθηκαν πιο πάνω; Ή έχουμε και κάποια άλλη εναλλακτική;edit 2: μάλλον το ecoContact βγαινει σε αυτή τη διάσταση, το premium δε πρέπει να βγαίνει
Μπορεί να πάει σε 185/60/14 ώστε να έχει την δυνατότητα να βάλει το Premium Contact 5
-
205/55/16
Παιδιά, από Continental τι λέγαμε; Sport Contact 2 ή Premium Contact 2;
Αν όχι αυτά τότε ποιο; Sport Contact 5;Έσκισα (μαλακία μου) το ένα λάστιχο (~7 μήνες πριν έβαλα ) αν δεν βρω άκρη με την 'ΧΡΗΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ'
της Nokian λέω να αλλάξω τα δυο μπροστινά τώρα, και σε κανένα 1,5 χρόνο τα άλλα δυο ...ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ NOKIAN TYRES
Παρέχει εγγύηση στις διαδρομές σας,- Καλύπτει τα ελαστικά από κάθε μη επιδιορθωμένη ζημιά που θα υποστούν, με υπαιτιότητα του χρήστη.
- Καλύπτει και από ενδεχόμενο ατύχημα
Τριετής εργοστασιακή εγγύηση NOKIAN TYRES
Χρυσή εγγύηση ΝΟΚΙΑΝ επιπρόσθετη πρόσφορα της Εγνατίας Α.Ε.Γ.Ε όπου σας παρέχει κλιμακωτή εγγύηση διάρκειας 2 ετών. Δυο μήνες 100% αντικατάσταση ελαστικού, από τους 3 έως 12 μήνες παρέχει 50% έκπτωση από την τιμή τιμοκατάλογου για αντικατάσταση ελαστικού και από 13 έως 24 μήνες 40% έκπτωση από την τιμή του τιμοκαταλόγου για την αντικατάσταση του ελαστικού.
-
Λογικά θα βρεις άκρη.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λογικά θα βρεις άκρη.Λέμε - 'αν' ... Το Sport Contact 2;
Υ.Γ. Γεια σου, Δία!!!!
-
Καλό θα ήταν να είχες ίδια λάστιχα παντού, οπότε Νοκιαν και πάλι.
Γειά σου και σένα ρε Ηρακλή!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Λογικά θα βρεις άκρη.
Λέμε - 'αν' ... Το Sport Contact 2;
Υ.Γ. Γεια σου, Δία!!!!
μην βαλεις sport , βαλε premium!!1
-
Καλό θα ήταν να είχες ίδια λάστιχα παντού, οπότε Νοκιαν και πάλι.Γειά σου και σένα ρε Ηρακλή!
+1
αλλωστε αν ειναι το nokian h το θεωρω καλυτερο ελαστικο -
Υπάρχει και το Yokohama A Drive. Γενικά γτπ διάσταση όμως...Ισχύει όντως, μαλακίες της vw. Ετσι κι αλλιώς σε κουβαδάκι των 70 αλόγων ότι και να βάλει δε νομίζω ότι θα δει διαφορά, αυτη τη βδομάδα θα πάει να δει.
Ευχαριστώ Άλεξ -
Kαλησπερα!
Θα ηθελα την βοηθεια σας με ενα θεμα.
Εχω ενα ford fiesta 1.2 75hp 2006 και εφτασε ο καιρος να αλλαξω λαστιχα και σε αυτο το θεμα θελω τη βοηθεια σας.
Διαστασεις 175/65/R14 (82Τ ειχα).
Ψαχνοντας στο internet διαβασα καλα λογια για τα Continental Premium Contact 5.
Ενας 'λαστιχας' μου προτεινε τα kleber dynaxer hp3.
Τα εχει καποιος ή εχει ακουσει καποιος για αυτα?Επιπλεον το χειμωνα πηγαινω σε χιονοδρομικα..Αλλα δεν ξερω εαν αξιζει τον κοπο να το ψαξω για all season αφου απ οτι εχω ακουσει μετα εχεις ενα λαστιχο που ειναι μετριο σε ολα,αυξανει την καταναλωση και την φασαρια.Ειναι οντως ετσι?
Εαν παλι καποιος μου προτεινει καποια ευπροσδεκτο.
-
βαλε τα κλεμπερ
-
Εχεις ακουσει καλα λογια για αυτα?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ηρθε πλεον η ωρα για αλλαγη ελαστικων στο αυτοκινητο των γονιων.
Ειναι ενα Citroen C4 VTS.
[...]Αλλαχθηκαν τελικα. Μπηκαν Conti SportContact 5 σε 205/50/17 89V, κοστος 600€ με εγγυηση.
Άντε καλοστριφτα τοτες
-
Σε καμια 10αρια μερες θα πω τις εντυπωσεις μου για αυτα.
Για την ωρα δειχνουν το ιδιο (αν οχι και λιγο καλυτερα) στην ανεση με τα Pilot Exalto 2.
-
Τα εξαλτο 2 εχουν τοσο μαλακο πλαινο που κατανταει κουραστικο
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]