-
αποψη εχω μονο για zv3-pc2 (θετικη) και το pirelli p6 (αρνητικη) σε τελειως ασχετο αυτοκινητο ομως. καλυτερες εναλλακτικες????
-
αν και δεν το ηθελες για καθημερινη χρηση οπως ειπες εννοειται πως θα συμφωνησω με τα παιδια και θα σου πω πως δεν κανουν τα λαστιχα αυτα για το αυτοκινητο
T δεικτης ταχυτητας δεν υπαρχει σε 195/50/15 και γνωμη μου ειναι να βαλεις Vανεβα ενα κλικ πιο πανω στις εταιριες που ανεφερες..δεν ανεβαινει πολυ το κοστος
η κανεις μια δουλεια σωστα η την κανεις σωστα..επισης τα dunlop και τα avon σε αυτη τη διασταση δεν εχουν καλους εκπροσωπους
-
Ακριβοτερα μοντελα δεν βρισκω...
αλλιως τα Bridge RE002, Yoko S-DRIVE, Toyo Τ1r? -
βαλε το re002 η το hankook k110..
-
Επιτελους μια ξεκαθαρη απαντηση. Ευχαριστω καμπια, καληνυχτα σας!
-
Ο χρήστης upoulikampia έγραψε:
βαλε το re002 η το hankook k110..+1
κοιτα και για παραντα και advan neova! -
αυτά ... είναι semislick
-
Τα parada ειναι για κλωτσιες,τα δευτερα δεν βγαινουν σε 195-50-15
-
Γνωριζει κανεις τα VENTUS RS-3 τις HANKOOK σε 195/50 R15;;;;
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Τα parada ειναι για κλωτσιεςΝα και κάτι στο οποίο συμφωνούμε.... Όντως τα parada είναι ο αρχηγός των drifterάδων....
-
Ο χρήστης B.M-SPORT έγραψε:
Γνωριζει κανεις τα VENTUS RS-3 τις HANKOOK σε 195/50 R15;;;;κανε ενα research γιατι δεν τα εχει ισως κανεις..δεν υπαρχουν ελλαδα
μονο απο camskill -
μαλιστα!
Εγω φοραω παραντα 195/50/15 και οι εντυπωσεις μου ειναι οι εξης:
πολυ ανθεκτικο λαστιχο.
Στην καθημερινη οδηγηση ειναι νορμαλ, φρεναρει καλα, κραταει καλα σε στεγνο και βρεγμενο, τονιζω παντα σε νορμαλ οδηγηση.
οταν οδηγησεις σπορ και επιθετικα στο στεγνο δεν εχει αντιπαλο, το κρατημα του συγκρινεται μονο με σεμισλικ, και johnkyr δεν ειναι σεμισλικ, ειναι κανονικο ελαστικο.
Στο βρεγμενο με γρηγορη οδηγηση δεν ειναι για πολλα, θελει λιγο προσοχη να οδηγας νορμαλ.Στα μειων ο θερυβος κυλισης και τα μαλακά πλαϊνα για σπορ ελαστικο.
Tα εχω εδω και 50.000 σε 206 με αναρτηση peugeot sport και ραβδους -αντιστρεπτικες peugeot sport.
Εσυ ΧρηστοΣ8 που το εχεις δοκιμασει?
Επισης:
http://www.camskill.co.uk/m12b0s662p59628/YOKOHAMA_TYRES_TRACKDAY_TRACK_DAY_YOKOHAMA_AD08_ADVAN_NEOVA_YOKOHAMA_AD_08_-195_50R15_82V_TL
Eιναι επιπεδου R1R. -
το παραντα το μονο 'καλο' που εχει ειναι η σχεδιαση του πελματος...
το r1r μπροστα στο advan neova που εχεις στο λινκ ειναι για κλοτσιες,μακραν μπροστα το yoko -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εσυ ΧρηστοΣ8 που το εχεις δοκιμασει?
Επισης:
http://www.camskill.co.uk/m12b0s662p59628/YOKOHAMA_TYRES_TRACKDAY_TRACK_DAY_YOKOHAMA_AD08_ADVAN_NEOVA_YOKOHAMA_AD_08_-195_50R15_82V_TL
Eιναι επιπεδου R1R.Στην Lancia του μάλλον.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
πολυ ανθεκτικο λαστιχο.Στα μειων ο θερυβος κυλισης και τα μαλακά πλαϊνα για σπορ ελαστικο.
Tα εχω εδω και 50.000 σε 206 με αναρτηση peugeot sport και ραβδους -αντιστρεπτικες peugeot sport.αυτά ειναι.
κάποιος απο τους 2 σας δεν κάνει καλά τη δουλεια του.
προσπαθώντας να μαντέψω, λεω οτι και οι 2 δεν κάνετε καλά τη δουλεια σας.
-
Ο χρήστης greeneyes έγραψε:
Οι γνώστες του φόρουμ τι λάστιχα έχουν να μου προτείνουν για Audi TTS;
Αυτή την στιγμή φοράει τα μαμά λάστιχα της Continental 255/35 ZR19 96Y τα οποία όμως σχετικά σύντομα θα χρειαστούν αλλαγή.
Κάνω περίπου 10-15.000 χλμ το χρόνο, τα περισσότερα εκ των οποίων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.
Μέχρι στιγμής, απο τις πληροφορίες που έχω συλλέξει, κλίνω προς τα PZero της Pirelli.
Έχετε να μου αντιπροτείνετε κάποια άλλα και αν ναι γιατι; Ευχαριστώ
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με Continental SportContact 5P.
Κάνουν χαζογλιστρήματα μέσα στην πόλη όταν είναι κρύα αλλά όταν ζεσταθούν είναι τρομερά. Στη βροχή επίσης τρομερά ακόμα και κρύα. Σχετικά αυξημένος θόρυβος πάντως.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση Μενέλαε. Googlαρα τα 5P για να βρώ και άλλες πληροφορίες όπως τιμές κλπ και όντως παντού αναφέρονται ως ελαστικά με εκπληκτικές επιδόσεις τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο δρόμο.
Έπεσα τυχαία και πάνω σε ένα ωραίο site με συγκριτικά, βαθμολογίες κλπ για ελαστικά που τα έχει ως κορυφαία.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... ct-5-P.htm
Και εκεί που λέω οκ τα λάστιχα σπέρνουν μάλλον βρήκαμε τι θα πάρουμε, πέφτω πάνω σε αυτά:
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Goody ... tric-2.htm
Και τώρα έχω μπεί πάλι σε σκέψεις. Τα Continental υπερέχουν ελαφρώς στο κράτημα (και στο στεγνό και στο βρεγμένο) αλλα τα GoodYear υπερέχουν ξεκάθαρα σε φθορά, άνεση και οικονομία καυσίμου. Βαθμολογούνται στην γενική ως λίγο καλύτερα αλλα είναι επίσης και λίγο ακριβότερα.
Το καλό είναι πως έχω λίγους μήνες ακόμα μέχρι να χρειαστεί να αλλάξω και δεν με πιέζει ο χρόνος. Μέχρι τότε βλέπουμε.
Κάπου πρέπει να σε ξέρω εσένα...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
....... και johnkyr δεν ειναι σεμισλικ, ειναι κανονικο ελαστικο.Tα εχω εδω και 50.000 σε 206 με αναρτηση peugeot sport και ραβδους -αντιστρεπτικες peugeot sport.
για το advan neova έλεγα ...
αν πάντως έχεις PS ελατήρια ραβδους κτλ ...... με ΟΠΟΙΟ 'πολιτικό' έχεις απλά νομίζω ότι δεν δουλεύει
σε 106 είχα PSminiGrA, 22ρες ράβδους, αλ.συνεμπλοκ, το αυτοκίνητο δούλεψε μόνο με τα (σεμι) hankook Z211 και (rallye) Ζ209.
Ότι άλλο 'πολιτικό' είχα βάλει κατά καιρούς μιας και λυπόμουν κάποιες φορές τα σεμι για αρκετά χλμ που έγραφα και στην πολή ..... απλά πήγαινα για πατινάζ ........
'διάρκεια παιχνιδιού με σέμι', λάστιχα κάθε 15.000χλμ αμορτισέρ μπροστά κάθε 20.000χλμ, πίσω κάθε 40.000χλμ (ήταν πανάκριβα)
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πολυ ανθεκτικο λαστιχο.Στα μειων ο θερυβος κυλισης και τα μαλακά πλαϊνα για σπορ ελαστικο.
Tα εχω εδω και 50.000 σε 206 με αναρτηση peugeot sport και ραβδους -αντιστρεπτικες peugeot sport.αυτά ειναι.
50K εχω βγαλει λογω των πολλων ταξιδιων δεν εχει να κανει με το λαστιχο.
Αν το πιεζεις φθειρεται γρηγορα. -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
....... και johnkyr δεν ειναι σεμισλικ, ειναι κανονικο ελαστικο.
Tα εχω εδω και 50.000 σε 206 με αναρτηση peugeot sport και ραβδους -αντιστρεπτικες peugeot sport.
για το advan neova έλεγα ...
αν πάντως έχεις PS ελατήρια ραβδους κτλ ...... με ΟΠΟΙΟ 'πολιτικό' έχεις απλά νομίζω ότι δεν δουλεύει
σε 106 είχα PSminiGrA, 22ρες ράβδους, αλ.συνεμπλοκ, το αυτοκίνητο δούλεψε μόνο με τα (σεμι) hankook Z211 και (rallye) Ζ209.
Ότι άλλο 'πολιτικό' είχα βάλει κατά καιρούς μιας και λυπόμουν κάποιες φορές τα σεμι για αρκετά χλμ που έγραφα και στην πολή ..... απλά πήγαινα για πατινάζ ........
'διάρκεια παιχνιδιού με σέμι', λάστιχα κάθε 15.000χλμ αμορτισέρ μπροστά κάθε 20.000χλμ, πίσω κάθε 40.000χλμ (ήταν πανάκριβα)
εγω εχω την routier και ειναι πιο υποφερτα τα πραγματα.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
50K εχω βγαλει λογω των πολλων ταξιδιων δεν εχει να κανει με το λαστιχο.
Αν το πιεζεις φθειρεται γρηγορα.μολις το έσωσες
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]