-
thanks!
ανάμεσα σε Continetal SportContact2 και Miscelin Exalto2 ποιο θα διαλέγατε?στα ίδια λεφτά τα βρίσκω?καμιά άλλη πρόταση? 205/55/16
το exalto δεν έχει δείκτη Η (έχω 1600cc)
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
το γράφει στα πλάγια αν ειναι το 2?μάλλον όχι γιατί το exalto 1 που έχει στο google δεν το έχω δει σε αμάξι ποτέ κιόλαςδεν το γραφει στο πλαι
ουτε τα pilot sport που εβαλα πχ εγω το γραφουν στο πλαι οτι ειναι τα 2
απλα το ξερεις και απλα δεν παραγονται πλεον τα παλια
να πεσεις σε αλλαγη ειναι λιγο δυσκολο και σπανιο
αν και εγω ειχα sport contact 2 ως πρωτης τοποθετησης ενω ειχαν βγει τα 3
(τα continental γραφουν 2,3 κτλ...) -
thanks!ανάμεσα σε Continetal SportContact2 και Miscelin Exalto2 ποιο θα διαλέγατε?στα ίδια λεφτά τα βρίσκω?καμιά άλλη πρόταση? 205/55/16
το exalto δεν έχει δείκτη Η (έχω 1600cc)
sport contact 3 εχουν βγει τωρα, αρα ξεχνα τα 2
δυσκολη επιλογη μου αρεσουν και τα 2 (τα ειχα και τα 2)
νομιζω exalto ειναι πιο κατω σαν κατηγορια και πιο καταλληλα για 1600αρι, τα αλλα ειναι για πιο ζμπορ καταστασεις
-
SportContact2 βγαίνουν ακόμη και υπάρχουν σε όσους ρώτησα
για το 3 δεν ρώτησα τιμή γιατί νόμιζα θα είναι ακριβότερατα μισελεν τα πολυπήγαινα γιατί πάντα τα είχα ως υπερβολικά μαλακά στο μυαλό μου
-
SportContact2 βγαίνουν ακόμη και υπάρχουν σε όσους ρώτησα
για το 3 δεν ρώτησα τιμή γιατί νόμιζα θα είναι ακριβότερατα μισελεν τα πολυπήγαινα γιατί πάντα τα είχα ως υπερβολικά μαλακά στο μυαλό μου
και τα conti ειναι επισης πολυ μαλακα και προσοχη στα πεζοδρομια φευγει κομματι με το παραμικρο, τα απλα conti που ειχαμε στο clio μας μας ειχαν κοπει 2 φορες σε λακουβες αλλα τα απλα λαστιχα ολων τω εταιρειων ειναι γτπ
τα sc2 πρεπει να ειναι στοκ , δεν τα εχουν στο site (και σε 2 βουλκανιζατερ που ρωτησα μου ειπαν οτι δε τα φερνουν πια , μονο τα 3) παρε το καινουριο μοντελο το ιδιο πρεπει να κανουν και στο κατω κατω μη παρεις τη παλιατζουρα
http://www.conti-online.com/generator/w ... ex_en.html -
Τα Sport Contact 3 δεν βγαίνουν σε 205/55/16 οπότε πρέπει να κοιτάξεις άλλη διάσταση......και ποια θα ήταν άραγε η διάσταση που θα είχε τη μικρότερη δυνατή απόκλιση;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κανονικά η αλλαγή βαλβίδων επιβάλεται απο τον κατασκευαστή σε κάθε αλλαγή ελαστικού Περίεργο που στις χρέωσε
Dridine για πες μας σε σένα στις άλλαξε τζάμπα?380 με αλλαγή βαλβίδων και ζυγοστάθμιση
ίσως επειδή πήγες με τα λάστιχα...
Πάντως και στον καψάλη όταν είχα πάει να φορέσω μια 4αδα στις πιστοζάντες, στην τιμή των περαστικών περιλαμβανόταν και οι βαλβίδες και η ζυγοστάθμιση.
-
τα SportContact2 δεν ξέρω αν είναι στοκ αλλά φίλος έβαλε πρόσφατα και η ημερομηνία ήταν 7 εβδομάδων.Μια χαρά δηλαδή
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κανονικά η αλλαγή βαλβίδων επιβάλεται απο τον κατασκευαστή σε κάθε αλλαγή ελαστικού Περίεργο που στις χρέωσε
Dridine για πες μας σε σένα στις άλλαξε τζάμπα?380 με αλλαγή βαλβίδων και ζυγοστάθμιση
ίσως επειδή πήγες με τα λάστιχα...
Πάντως και στον καψάλη όταν είχα πάει να φορέσω μια 4αδα στις πιστοζάντες, στην τιμή των περαστικών περιλαμβανόταν και οι βαλβίδες και η ζυγοστάθμιση.
Ναι, μάλλον γι' αυτό. Μου πήρε 20 για τις αλλαγές, 30 για ζυγοστάθμιση, 12 που έγιναν 10 για τις βαλβίδες Πολλά λεφτά, πιστεύω 30 € είναι ένα τυπικό κόστος τοποθέτησης.
Όμως είχα βαρεθεί μη βρίσκοντας πουθενά τα PEII και αφού εμφανίστηκαν κάπου, τα άρπαξα. Προφανώς επειδή τα λάστιχα τα είχα πάρει απ' αλλού [από τον Καλπάκη, ο οποίος με 390 € μου τα έδινε περασμένα (μου τα άφησε 370), αλλά φοβήθηκα καθώς συμφορουμίτης είπε ότι οι μάστορες του είναι απρόσεκτοι στην τοποθέτηση και του έγδαραν και τις 4 ζάντες], στον Τσέτη θέλησαν να βγάλουν το κέρδος που θα είχαν αν μου τα πουλούσαν αυτοί..
-
40-50 συνήθως παίρνουν για αλλαγή/ζυγοστάθμιση/βαλβίδες/κερασμένο φραπεδάκι
-
τα SportContact2 δεν ξέρω αν είναι στοκ αλλά φίλος έβαλε πρόσφατα και η ημερομηνία ήταν 7 εβδομάδων.Μια χαρά δηλαδήκαι σε καινουρια αυτοκινητα τα εχω δει TTS , απλα κανονικα οπως ειδες και στο site εχουν αντικαταστεθει
τι να σου πω? βαλε τα 3 να εισαι σιγουρος και μη μασας..
σιγουρα θα ειναι καλυτρερα και δε νομιζω να υπαρχει χρηματικη διαφορα ή και να υπαρχει θα αξιζει ωστε να εχεις το νεο μοντελο (ποσο μεγαλη να ναι τελοσπαντων? ) -
τα δεδομένα όμως έχουν ως εξής....16άρι με 100άλογα πίσω κίνηση
μήπως παραπάει το SportContact3 και το exalto είναι μια μέση λύση? -
τα δεδομένα όμως έχουν ως εξής....16άρι με 100άλογα πίσω κίνηση
μήπως παραπάει το SportContact3 και το exalto είναι μια μέση λύση?σε αυτα τα αλογα τα exalto ειναι εγγυημενα τελεια (εγω τα ειχα σε 125 αλογα απο 1600αρι )
εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος
-
- Για terios II 1,5 που φοράει από μαμά dunlop 235/60-16:
Tα uniroyal 4x4 street (για ασφάλτινη χρήση μόνο ενδιαφέρομαι και επίσης δεν με ενδιαφέρει η αντοχή σε χλμ διότι κάνω λίγα χλμ/ετος) σε διάσταση 215/65-16 (λέω να βάλω στενότερα) μου τα δίνουν 500 ευρώ.
Τα toyo HT allcountry με την προσφορά πάνε 380.
Αξίζουν λέτε τα uniroyal τη διαφορά; Να τα βάλω;
- Για A3 160+ ίππους με 225/45-17:
continental contact sport 3 μου τα δίνουν 570 ευρώ. Σκεφτόμουν και τα uniroyal rainsport2 (δεν έχω τιμή γι αυτά) καθώς και τα toyo t1r (ή τα proxes) που πάνε 500 τοποθετημένα.
(επίσης δεν με ενδιαφέρει η αντοχή σε χλμ διότι κάνω λίγα χλμ/ετος)
Καλές επιλογές τα uniroyal για το terios και τα continenral για το Α3; Τις τιμές (με τοποθέτηση) πως τις βλέπετε;
-
άσχετο άλλα βλέποντας πόσο τα προτείνουμε τα exalto 2 -όχι άδικα- έπρεπε ήδη η michelin hellas να εχει σπονσοράρει το Forum
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
άσχετο άλλα βλέποντας πόσο τα προτείνουμε τα exalto 2 -όχι άδικα- έπρεπε ήδη η michelin hellas να εχει σπονσοράρει το Forumνα οργανωθει κανα group buy
(αν και εγω εχω παντου καινουρια λαστιχα αυτη τη στιγμη ) -
Ο χρήστης fonzareli έγραψε:
.....Για το Terios δεν μπορώ να πω... Για το Α3, μην κάνεις καμιά μ@λ@κί@ με τα Uniroyal όμως!
Είχα τα 550 rallye στο 206 και ήταν παντού χειρότερα από τα Premium Contact II ... Και στη βροχή (γ@μώ τα βροχολάστιχά μου... ) και φυσικά σε κάθε άλλη κατάσταση. Επίσης έπεσαν πολύ γρήγορα... Μόνο σε άνεση υπερτερούσαν (θόρυβο και άνεση), αλλά για λίγα χλμ...
Τώρα, αν το rainsport είναι τόσο καλύτερο... Τι να πω... Δεν το αποκλείω βέβαια, αλλά εγώ θα πρέπει να δοκιμάσω (σε άλλο αυτοκίνητο, όχι δικό μου! ) ξανά Uniroyal και να μ' αρέσει για να ξανατολμήσω...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
.....
Για το Α3, μην κάνεις καμιά μ@λ@κί@ με τα Uniroyal όμως!
Είχα τα 550 rallye στο 206 και ήταν παντού χειρότερα
Ρε παιδιά, μη γενικεύετε με τις 'μάρκες'! Δηλαδή να βγάλουμε και το Exalto II σκάρτο επειδή είναι Michelin, όπως το Energy?
Πιστεύω ότι οι απόψεις πρέπει να αφορούν συγκεκριμένο μοντέλο ΚΑΙ διάσταση που έχουμε δοκιμάσει. -
Πάντως και σε πρόσφατο τεστ γερμανικού περιοδικού που βρήκα για 225/45-17 βγάζει πρώτα pirelli zero και 2ρα πολύ κοντά στα πρώτα τα continental contact sport 3 εώ τα uniroyal rainsport 2 βγαίνουν έβδομα.
Στα 15 συνολικά νομίζω ελαστικά που δοκίμασαν με ένα golf 170 ίππων. -
Ο Κυριαζής στο ποτάμι έχει καινούργια παραλαβή Exalto, όσοι ενδιαφέρεστε σπεύσατε
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]