-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το υγρό αυτό δέν έχει καμία διαφορά απο το Fast για μηχανάκια που πουλάνε σε σπρέυ. Στην αντιπροσωπεία σίγουρα υπάρχουν ανταλακτικά μπουκάλια αλλά άν για κάποιο λόγο δέν μπορείς να βρείς απλά παίρνεις 2-3 μπουκάλια Fast και πιθανόν να σου έρθει και πιό φτηνά.
Αυτό το υγρό μπορεί να κλείσει μόνο τρύπες απο καρφιά μέχρι ένα μέγεθος. Αν το καρφί είναι πολύ μεγάλο ή το λάστιχο έχει σκίσιμο τότε το υγρό θα βγαίνει όπως είναι απο την τρύπα πρίν προλάβει να στερεοποιηθεί.
Αν το υγρό πιάσει πάντως, μετά το λάστιχο ανοίγεται στο βουλκανιζατέρ, πλένεται εσωτερικα να φύγει το υγρό και μπορεί να επισκευαστεί.
thanks για τις πληροφορίες, ειδικά το τελευταίο!. Πρέπει να βρω να πάρω ένα σετάκι πάντως. Γνωρίζουμε που πωλούνται? (να ψάχνω εβαυ? )
Λοιπόν είχα πάει χθες στο praktiker και είχε:
-
ένα σπρέυ σαν το fast της sonax που επιδιορθώνει το λάστιχο =>10ε. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν το φουσκώνει κιόλας ταυτόχρονα.
-
υγρό βουλκανιζατέρ (όπως το έγραφε), δλδ υγρό που επιδιορθώνει το σκάσιμο. Ήταν πράσινο (όνομα slime -mpliax) και αυτό στάνταρ δεν φούσκωνε. Είχε αρκετή ποσότητα (>1 φορά) και έκανε 9ε.
3)fast απλό που θέλω για το μηχανάκι δεν βρήκα! Που θα βρω?
Εμένα το μξ έχει κομπρεσσεράκι για φούσκωμα και έλεγα να πάρω το (2) αλλά θα προτιμούσα να ήταν μάρκας του (1). Καμμια γνώμη?
-
-
-
Τα ελαστικά σου έχουν σαμπρέλα ή όχι; Δεν επισκευάζονται με τον ίδιο τρόπο. Σπρέι τύπου 'φαστ' δοκίμασα στη προηγούμενη μου μηχανή -με σαμπρέλες- αλλά δεν έκανε δουλειά. Από την άλλη όμως, δεν τρύπησε απλώς αλλά κοπάνησε άσχημα ο τροχός και μάλλον σκίστηκε πολύ η σαμπρέλα. Στη τωρινή (με tubeless) έχω κιτ επιδιόρθωσης με 'μακαρόνι' και αμπούλες CO2 αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμα.
-
Αφού έχεις ήδη κομπρεσέρ, το Slime σου αρκεί λογικά.
-
-
Καλός φίλος με Subaru Impreza STi του 2004, πουσαρισμένο στα 400 άλογα σκοπεύει να αλλάξει ελαστικά. Αυτή τη στιγμή φοράει τα Sport Contact 2 σε 225/40/18. Επειδή το αμάξι γράφει λίγα χιλιόμετρα ετησίως (5-6.000), θέλει ένα σχετικά μαλακό ελαστικό το οποίο να είναι συνάμα υψηλών επιδόσεων...Το φιλαράκι βγάζει σπάνια το αμάξι για ταξίδια 200χλμ πάνω κάτω αλλά όταν το βγάζει το σκίζει. Αυτή τη στιγμή σκέφτεται τα Toyo R888 (ημισλίκ) ή εναλλακτικά τα Τoyo R1R...
Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια ελαστικά, έχετε να προτείνετε κάτι κοντά στα ζητούμενα; -
δες κι εδώ ...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Καλός φίλος με Subaru Impreza STi του 2004, πουσαρισμένο στα 400 άλογα σκοπεύει να αλλάξει ελαστικά. Αυτή τη στιγμή φοράει τα Sport Contact 2 σε 225/40/18. Επειδή το αμάξι γράφει λίγα χιλιόμετρα ετησίως (5-6.000), θέλει ένα σχετικά μαλακό ελαστικό το οποίο να είναι συνάμα υψηλών επιδόσεων...Το φιλαράκι βγάζει σπάνια το αμάξι για ταξίδια 200χλμ πάνω κάτω αλλά όταν το βγάζει το σκίζει. Αυτή τη στιγμή σκέφτεται τα Toyo R888 (ημισλίκ) ή εναλλακτικά τα Τoyo R1R...
Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια ελαστικά, έχετε να προτείνετε κάτι κοντά στα ζητούμενα;O θείος μου που έχει evo 9 στα ίδια και παραπάνω άλογα είχε φορεμένα τα toyo και μου είχε πει ότι ήταν καλά γενικά αλλά δεν έβγαλαν πολλά χλμ και είχαν φθαρεί πολύ τα πλαινά τους.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
3) Τα ελαστικά σου έχουν σαμπρέλα ή όχι; Δεν επισκευάζονται με τον ίδιο τρόπο. Σπρέι τύπου 'φαστ' δοκίμασα στη προηγούμενη μου μηχανή -με σαμπρέλες- αλλά δεν έκανε δουλειά. Από την άλλη όμως, δεν τρύπησε απλώς αλλά κοπάνησε άσχημα ο τροχός και μάλλον σκίστηκε πολύ η σαμπρέλα. Στη τωρινή (με tubeless) έχω κιτ επιδιόρθωσης με 'μακαρόνι' και αμπούλες CO2 αλλά δεν έχει χρειαστεί ακόμα.- Αφού έχεις ήδη κομπρεσέρ, το Slime σου αρκεί λογικά.
Τα ελαστικά μου φυσικά και δεν έχουν σαμπρέλα. Και τα 2 προιόντα είναι για tubeless ελαστικά. Απλά το slime με χάλασε που είναι τελείως άμαρκο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια ελαστικά, έχετε να προτείνετε κάτι κοντά στα ζητούμενα;O θείος μου που έχει evo 9 στα ίδια και παραπάνω άλογα **είχε φορεμένα τα toyo **και μου είχε πει ότι ήταν καλά γενικά αλλά δεν έβγαλαν πολλά χλμ και είχαν φθαρεί πολύ τα πλαινά τους.
Σε ποιον από τους 2 τύπους αναφέρεσαι; Στα 888 ή στα R1R?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Δεδομένου ότι προσωπικά δεν έχω εμπειρία σε τέτοια ελαστικά, έχετε να προτείνετε κάτι κοντά στα ζητούμενα;O θείος μου που έχει evo 9 στα ίδια και παραπάνω άλογα είχε φορεμένα τα toyo και μου είχε πει ότι ήταν καλά γενικά αλλά δεν έβγαλαν πολλά χλμ και είχαν φθαρεί πολύ τα πλαινά τους.
αμα πηγαινει τσιτα λογικο ειναι....
-
Τελική ευθεία:
- Continental EcoContact3
- Pirelli P4 Cinturato
- Bridgestone B250
- Kleber Viaxer
Τα τρία πρώτα στα 190, το τελευταίο στα 165 (διάσταση 165/70-13). Τώρα φοράω Bridgestone B330 EVO. Τι βάζω;
-
B250
-
Ηρθαν απο camskill και τοποθετηθηκαν τα Παραντα σε 205/40/17.Στρωσιμο ακομα να πατησουν λιγακι.
325 EUR και εδω ζητουσαν 760 οι κλεφτες!!!
-
τι πήρες ?
τα μεταφορικά πόσο ?
τα έφεραν σπίτι σου ? -
Yokohama Parada spec 2.
35 eur περιπου τα μεταφορικα.Παραγγελια απο Αγγλια 25/08 εφτασαν σπιτι μου 04/09.Και ολες αυτες τις μερες με track id εβλεπα που ηταν η τετραδουλα μου.Οδικως περασαν απο Γερμανια-Ουγγαρια-Βουλγαρια και μετα εδω!!!Φοβερη εξυπηρετηση οι τυποι.
http://www.camskill.co.uk και ασε τους αλλους εδω να ζητανε τοσα χρηματα!!!
-
thanks !!!
ήξερες πριν πληρώσεις το DOT ? ήταν φρέσκα .. ?
-
Σε Grande Punto με 175/65/15 σε τι διαστάσεις να πάω ώστε να υπάρχουν μερικές επιλογές παραπάνω για αγορά ελαστικού;
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
thanks !!!ήξερες πριν πληρώσεις το DOT ? ήταν φρέσκα .. ?
οχι αλλα ενος φιλου ηταν 2209 εμενα ηταν 1109.Με τετοιες τιμες εμενα προσωπικα δεν με απασχολει το DOT (καλα μην ειναι και κανενα 0408)
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σε Grande Punto με 175/65/15 σε τι διαστάσεις να πάω ώστε να υπάρχουν μερικές επιλογές παραπάνω για αγορά ελαστικού;Μάλλον στην 185/60/15...
Πάντως PremiumContact 2 υπάρχουν σε 175/65 ... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Τελική ευθεία:- Continental EcoContact3
- Pirelli P4 Cinturato
- Bridgestone B250
- Kleber Viaxer
Τα τρία πρώτα στα 190, το τελευταίο στα 165 (διάσταση 165/70-13). Τώρα φοράω Bridgestone B330 EVO. Τι βάζω;
Τελικά παρήγγειλα τα P4 Cinturato. Ποπολάρε δε συμμερίστηκα τελικά την άποψή σου για τα B250 διότι μετά από δύο φορές που φόρεσα το B330 αποφάσισα ότι θέλω κάτι λίγο πιο μαλακό και τα Pirelli πιστεύω ότι θα μου δώσουν ακριβώς αυτό που ζητάω σε σχέση με τη χρήση του αυτοκινήτου πλέον. Εντυπώσεις... όταν πατήσουν καλά!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Σε ποιον από τους 2 τύπους αναφέρεσαι; Στα 888 ή στα R1R?
τα R1R...
-
Εχει κανεις αποψη για τα Dunlop Sp 01 ? Τα βρισκω πολυ φθηνα και ειπα μηπως....
Και κανενας αλλος που να εχει αρνητικες εμπειριες απο Michelin Pilot Exalto 2 ? Το μονο που με προβληματιζει στα παραπανω ελαστικα ειναι η αντοχη τους σε σπορ οδηγηση και σε χτυπηματα, λακουβες, πεζοδρομια....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]