-
Οι βόρειοι βρισκόμαστε κάθε βδομάδα Ηρακλή...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι βόρειοι βρισκόμαστε κάθε βδομάδα Ηρακλή...Το ξέρω!!! Ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος καταλήγετε;
Θα έρθω ... μόλις ξεμπερδέψω με τις ιώσεις ... -
Συνήθως βρισκόμαστε στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ αλλά καλού κακού βλέπε και το αντίστοιχο τοπικ κάθε Παρασκευή.
-
αμορτισερ αλλαξες???
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνήθως βρισκόμαστε στο Πλαιζίρ απέναντι από το ΙΚΕΑ αλλά καλού κακού βλέπε και το αντίστοιχο τοπικ κάθε Παρασκευή.Πλαιζίρ; Καινούργιο τούτο!
Εντάξει,θα παρακολουθώ το τοπικ ...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αμορτισερ αλλαξες???Πο-Πο, Ποπολαρε!!! Τώρα το είδα!
Όχι, δεν τα άλλαξα ακόμα. Λίγο πριν την αλλαγή στο σέρβις μου τα μέτρησαν. Είπαν πως μια χαρά είναι ακόμα.
Την διαφορά (πιο σκληρά πλαϊνά) σε σχέση με τα Saver (Michelin) που είχα κατάλαβα την ίδια μέρα.
-
Καλησπερα. Τι λαστιχα προτεινετε για Colt Ralliart του 2010?
Το αυτοκινητο το οδηγει η γυναικα μου και σκεφτομαι να αλλαξω και προφιλ. Απο 205/45/16 να παω σε 205/55/16.Γνωμες???
-
θα χαλασεις το βημα του αυτοκινητου ..........και θα παρεις λιγο ανεση στις λακουβες
-
Καμια προταση για μαρκα-μοντελα?
-
Colt Ralliart = czt;
-
το καινουργιο μοντελο
-
Αρχικα καλως σας βρηκα παιδες,την βοηθεια σας θα θελα για λαστιχα για Mercedes C-class AMG look,225/45/17 μπροστα και 245/40/17 πισω.Απο την μανα του φοραγε Cont sport 3,αλλα μετα απο 2.5 χρονια,ενα 'καρουμπαλο' τωρα τελευταια στα πλαινα του μπροστινου λαστιχου,και αρκετο ABS - ESP απο την αρχη,ηρθε η ωρα να τ αλλαξω.
Απο μια μικρη ερευνα αγορας σκεφτομαι τα Michelin PS3 ,Bridgestone ER050Α και τα Goodyear F1 eagle assymetric 2.Η χρηση τους θα ειναι μεικτη( πολη-ταξιδια).Θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας γι αυτα τα λαστιχα και εννοειται και καποια διαφορετικη προταση
Ευχαριστω -
Ο χρήστης thanragouss έγραψε:
Το αυτοκινητο το οδηγει η γυναικα μου και σκεφτομαι να αλλαξω και προφιλ. Απο 205/45/16 να παω σε 205/55/16.Γνωμες???
Μην το κανεις ειναι λαθος!!!
ασε που το κοντερ σου θα χανει σχεδον 10%
-
Με τίποτα αυτό που λες.Βάλε αν θες 195/50/15(την φοράνε τα 13άρια,αν και το ralliart λόγω δύναμης θα τα αφήνει κάτω) ή το πολύ πολύ 195/50/16.
-
Μην αλλαξεις το προφιλ τοσο πολυ... Πηγαινε σε 195/50/16 και βρες ενα μαλακο και νορμαλ λαστιχακι... Premium contact 2 ή κατι τετοιο...
-
Μαμα φοραει 205/45/16 και εγω να παω σε στενοτερο???? απλα το θεμα μου ηταν το προφιλ....ακομα και στο 50αρι να παω ειναι πανω απο 3% η διαφορα οποτε........ο βασικος λογος που ρωτησα ηταν αν εχετε να προτεινετε μαρκα/μοντελο. Τωρα φοραει Continental Spost Contact 2, και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Σκεφτομαι αναμεσα στα Conti, Bridgestone or Yokohama.......
-
Ο χρήστης drg1974 έγραψε:
Αρχικα καλως σας βρηκα παιδες,την βοηθεια σας θα θελα για λαστιχα για Mercedes C-class AMG look,225/45/17 μπροστα και 245/40/17 πισω.Απο την μανα του φοραγε Cont sport 3,αλλα μετα απο 2.5 χρονια,ενα 'καρουμπαλο' τωρα τελευταια στα πλαινα του μπροστινου λαστιχου,και αρκετο ABS - ESP απο την αρχη,ηρθε η ωρα να τ αλλαξω.
Απο μια μικρη ερευνα αγορας σκεφτομαι τα Michelin PS3 ,Bridgestone ER050Α και τα Goodyear F1 eagle assymetric 2.Η χρηση τους θα ειναι μεικτη( πολη-ταξιδια).Θα θελα να ακουσω τις αποψεις σας γι αυτα τα λαστιχα και εννοειται και καποια διαφορετικη προταση
ΕυχαριστωΘα σου πρότεινα Bridge ,θα τα ευχαριστηθείς.........Ρίξε μια ματιά και στο Potenza S001.Γενικότερα τα Bridge,είναι τα πιό αξιόπιστα ελαστικά....και στεγνό και βρεγμένο είναι super....και παραμένουν και ολόισια..
-
Thanks!Δεν τα χω τσεκαρει,ποια ειναι η διαφορα τους με τα 050Α?Για τα F1 eagle assymetric 2 που στα τεστ πανε πολυ καλα γνωριζεις κατι?
-
Ο χρήστης drg1974 έγραψε:
Thanks!Δεν τα χω τσεκαρει,ποια ειναι η διαφορα τους με τα 050Α?Για τα F1 eagle assymetric 2 που στα τεστ πανε πολυ καλα γνωριζεις κατι?Το S001 εκτός από τελευταίας γενιάς γόμα(με ότι αυτό συνεπάγεται),είναι πιό 'απόλυτο'...Μην ξεχνάμε ότι είναι το πιο σπόρ Potenza..
ΥΓ.Τα F1 as2.....δεν τα έχω σε εκτίμηση...από θέμα αξιοπιστίας (αρκετά παράπονα για 'βυζάκια' και θέματα ευθυγράμμισης).Συν το ότι μεταμορφώνονται αρνητικά,εντελώς ξαφνικά,μετά από λίγες χιλιάδες χλμ.Αλλάζει πολύ απότομα η απόδοσή τους.
ΥΓ2.Τα συγκριτικά του εξωτερικού,όπως και οι απόψεις....δεν είναι 'πανάκια'.............άλλοι δρόμοι εδώ αδερφέ!!! -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αναζητω τα Yokohama Advan Neova AD08http://www.1010tires.com/tire.asp?tireb ... Neova+AD08
υπαρχει κανεις που να ξερει ο ιδιος προσωπικα αν υπαρχουν στην ελλαδα ειτε ετοιμοπαραδοτα ειτε τα φερνει καποιος και σε τι τιμη?
UP
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]