-
Ένα μικρό 'βυζί' είναι, πιθανότητα δεν θα πάθει τίποτα αλλά ίσως αστοχήσει κάνοντας μπαμ (υπό πίεση και σε υψηλές ταχύτητες). Το ξέφτι στο χείλος, εκεί που συναντάει την ζάντα, προϋπήρχε;
-
Όχι,μήπως ξεράσε τα σωθικά του?
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Σαν χτύπημα σε λακούβα η πεζοδρόμιο μου κάνει. Βέβαια καμιά φορά είναι απλή αστοχία. Λίγα χλμ είχαν πάντως...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σαν χτύπημα σε λακούβα η πεζοδρόμιο μου κάνει. Βέβαια καμιά φορά είναι απλή αστοχία. Λίγα χλμ είχαν πάντως...Η μαυριλα στην ζαντα ειναι απο το χτυπημα.
Προσωρινα μπορει να βαλει τα μπροστα πισω .Ημιμετρο
-
Όντως έπεσα σε λακουβα κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα τώρα που το σκέφτομαι,οπότε μάλλον από εκεί είναι,το θέμα που είχα με αυτα τα λάστιχα ήταν ότι στις πιέσεις του κατασκευαστή φαίνονταν ξεφούσκωτα,έπρεπε να ανέβω αρκετά στην πίεση για να μην φαίνονταν έτσι,οπότε και προτίμησα την λυση του κατασκευαστή,ήταν δηλαδή από κάποια φάση και μετά σα να ξεχειλωσαν και ήθελαν παραπάνω αέρα να γεμίσουν.Μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο
Sent from my E10i using Tapatalk
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Όντως έπεσα σε λακουβα κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα τώρα που το σκέφτομαι,οπότε μάλλον από εκεί είναι,το θέμα που είχα με αυτα τα λάστιχα ήταν ότι στις πιέσεις του κατασκευαστή φαίνονταν ξεφούσκωτα,έπρεπε να ανέβω αρκετά στην πίεση για να μην φαίνονταν έτσι,οπότε και προτίμησα την λυση του κατασκευαστή,ήταν δηλαδή από κάποια φάση και μετά σα να ξεχειλωσαν και ήθελαν παραπάνω αέρα να γεμίσουν.Μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλοSent from my E10i using Tapatalk
Τι προφιλ εχεις? φαινονται πολυ λεπτα... 40? 35?
-
175/50 ειναι αν βλεπω καλα στην φωτο.
-
Αλλαγή , Άμεσα .
Απλά σκέψου πόσο την χειρότερη που μπορεί να σου συμβεί και πόσο αυτή θα κοστίσει αν δεν τα αλλάξεις . -
175/55 ειναι η διασταση
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
175/55 ειναι η διαστασηΜπερδευτικα φαινονται πολυ λεπτα στην φωτο... τι διαολο?
-
Ειναι μικρο το πελμα, αν ηταν 35αρι το προφιλ θα ηταν 1 εκατοστο το πλαϊνο...
-
Για ό,τι έχει ειπωθεί στο παρόν τόπικ από τις 29 Ιανουαρίου η απάντηση είναι Χάνκουκ.
-
Δεν έχω πρόωλημα με μικρό βυζί αλλά αυτό δεν είναι μικρό βυζί, είναι μεγάλο βυζί και όχι μόνο σημειακό αλλά ακτινωτής φοράς δηλαδή η ζημιά στο σκελετό δεν είναι αμελητέα.
-
Στείλτα.....a.s.a.p....
-
Καλημερα γνωριζει κανεις αν ειναι λαθος οι διαστασεις που φοραει το clio rs 2007 ενω γνωριζω οτι το σωστο ειναι 215/45/17 εχει επιπτωση?
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
δεν εχω διαβαση ολο το θεμα αλλα αν ψαχνετε μαρκα ελαστικων δειτε τα nokian ειναι φιλανδικα και πολυ καλαΤα δικά μου είναι Nokian, άλλα **ρώσικα **και δα θα τα χαρακτήριζα καλά!
Τώρα που τα δοκίμασα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και στην βροχή έχω μια γενική εικόνα.
Έκανα και 2.000+ χλμ... Λοιπόν:- Σε στεγνό: ζεσταίνουν σχετικά γρήγορα και μετά είναι καλούτσικα.
- Σε βρεγμένο: μέτρια.
- Σε 'μείον': ανύπαρκτα! Να μου πείτε πως δεν είναι χειμωνιάτικο, αλλά και στο +4 - +6 πάλι χάλια είναι. Πάντα πάνω στον άσφαλτο
- Σε πάγο: ανύπαρκτα! Ίσως και τα περισσότερα καλοκαιρινά μοντέλα έτσι είναι ...
Τα πλαϊνά τους είναι πιο σκληρά από τα michelin. Νιώθεις όλα τα πετραδάκια και λακουβάκια!
Θα δούμε μετά το καλοκαίρι αν θα παλεύονται! Τα Saver τουλάχιστον ένα καλοκαίρι αντέχουν...Κάλο είναι να βρεθούμε για κανένα καφέ οι ιδιοκτήτες των παρομοίων αυτοκινήτων και να τεστάρουμε τα λάστιχά μας!
Το ένα λάστιχο μπορεί να είναι για έναν 'κάλο', και για τον άλλον 'κακό' ...Προσωπικά έχω ζόρι με χρόνο, αλλά ας μην το αποκλείσουμε ..
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Κάλο είναι να βρεθούμε για κανένα καφέ οι ιδιοκτήτες των παρομοίων αυτοκινήτων και να τεστάρουμε τα λάστιχά μας!
Το ένα λάστιχο μπορεί να είναι για έναν 'κάλο', και για τον άλλον 'κακό' ....Αυτό είναι μια εξαιρετική ιδέα. Άνθρωποι με ίδιο αυτοκίνητο (ή έστω αντίστοιχου βάρους και φιλοσοφίας) να κάνουν μαζί δοκιμές και συγκρίσεις.
Γιατί αυτό που θέλει κάποιος, άλλος το βρίσκει κακό και το κατηγορεί κοκ. Μόνο με άμεση σύγκριση μπορούν όλοι να καταλαβαίνουν τι εννοεί ο καθένας.
Πχ σχετικά με το τιμόνι: ο ένας το λέει κοφτερό/ακριβές ο άλλος νευρικό, ο ένας αναίσθητο ο άλλος ξεκούραστο. Απόλυτο το λάστιχο λέει ο ένας απότομο ο άλλος.... φιλικό ο ένας, σούπα ο άλλος... Ή ανάλογα με την οδήγηση του καθενός μπορεί τα ίδια λάστιχα να βγάζουν υποστροφική ή υπερστροφική συμπεριφορά. Οπότε άλλα λάστιχα βολεύουν κάποιον που οδηγάει υποστροφικά και άλλα κάποιον που οδηγάει υπεστροφικά. -
Ο χρήστης iant έγραψε:
δεν εχω διαβαση ολο το θεμα αλλα αν ψαχνετε μαρκα ελαστικων δειτε τα nokian ειναι φιλανδικα και πολυ καλα
Τα δικά μου είναι Nokian, άλλα **ρώσικα **και δα θα τα χαρακτήριζα καλά!
Τώρα που τα δοκίμασα και σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν και στην βροχή έχω μια γενική εικόνα.
Έκανα και 2.000+ χλμ... Λοιπόν:- Σε στεγνό: ζεσταίνουν σχετικά γρήγορα και μετά είναι καλούτσικα.
- Σε 'μείον': ανύπαρκτα! Να μου πείτε πως δεν είναι χειμωνιάτικο, αλλά και στο +4 - +6 πάλι χάλια είναι. Πάντα πάνω στον άσφαλτο
- Σε πάγο: ανύπαρκτα! Ίσως και τα περισσότερα καλοκαιρινά μοντέλα έτσι είναι ...
Τα πλαϊνά τους είναι πιο σκληρά από τα michelin. Νιώθεις όλα τα πετραδάκια και λακουβάκια!
Θα δούμε μετά το καλοκαίρι αν θα παλεύονται! Τα Saver τουλάχιστον ένα καλοκαίρι αντέχουν...Κάλο είναι να βρεθούμε για κανένα καφέ οι ιδιοκτήτες των παρομοίων αυτοκινήτων και να τεστάρουμε τα λάστιχά μας!
Το ένα λάστιχο μπορεί να είναι για έναν 'κάλο', και για τον άλλον 'κακό' ...Προσωπικά έχω ζόρι με χρόνο, αλλά ας μην το αποκλείσουμε ..
μηπως στο μειον ειχε ο δρομος πιασει παγετο;και τα κατηγορεις τζαμπα.....
σε παγο δεν ξερω καν αν την παλευουν και τα χιονολαστιχα ποσο μαλλον τα καλοκαιρινα -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κάλο είναι να βρεθούμε για κανένα καφέ οι ιδιοκτήτες των παρομοίων αυτοκινήτων και να τεστάρουμε τα λάστιχά μας!
Το ένα λάστιχο μπορεί να είναι για έναν 'κάλο', και για τον άλλον 'κακό' ....Αυτό είναι μια εξαιρετική ιδέα. Άνθρωποι με ίδιο αυτοκίνητο (ή έστω αντίστοιχου βάρους και φιλοσοφίας) να κάνουν μαζί δοκιμές και συγκρίσεις.
Γιατί αυτό που θέλει κάποιος, άλλος το βρίσκει κακό και το κατηγορεί κοκ. Μόνο με άμεση σύγκριση μπορούν όλοι να καταλαβαίνουν τι εννοεί ο καθένας.
Πχ σχετικά με το τιμόνι: ο ένας το λέει κοφτερό/ακριβές ο άλλος νευρικό, ο ένας αναίσθητο ο άλλος ξεκούραστο. Απόλυτο το λάστιχο λέει ο ένας απότομο ο άλλος.... φιλικό ο ένας, σούπα ο άλλος... Ή ανάλογα με την οδήγηση του καθενός μπορεί τα ίδια λάστιχα να βγάζουν υποστροφική ή υπερστροφική συμπεριφορά. Οπότε άλλα λάστιχα βολεύουν κάποιον που οδηγάει υποστροφικά και άλλα κάποιον που οδηγάει υπεστροφικά.Τότε ας πέσουν ιδέες πως και που θα το οργανώσουμε!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
δεν εχω διαβαση ολο το θεμα αλλα αν ψαχνετε μαρκα ελαστικων δειτε τα nokian ειναι φιλανδικα και πολυ καλα
Τα δικά μου είναι Nokian, άλλα **ρώσικα **και δα θα τα χαρακτήριζα καλά!
μηπως στο μειον ειχε ο δρομος πιασει παγετο; και τα κατηγορεις τζαμπα.....
σε παγο δεν ξερω καν αν την παλευουν και τα χιονολαστιχα ποσο μαλλον τα καλοκαιριναΌχι, δεν είχε ίχνος πάγου! Έχω οδηγήσει πάνω στο πάγο με ΜΗ χειμωνιάτικα λάστιχα αρκετά χιλιόμετρα.
Είμαι από την πρώην Σοβιετική Ένωση ...Δεν εχω τρελές απαιτήσεις αλλά να μην μπορείς ούτε με 10 χλμ/ω να πηγαίνεις είναι ... 'ανύπαρκτα'.
Και μιλάμε για λάστιχο ενός μήνα που έκανε 1000 χλμ!!!! Δηλαδή, ήλιο δεν είδε ακόμα
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]