-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Στο ψητό: Ελαστικά για G Punto Tjet σε 205/45/17. Προτάσεις? (σημ: το κόστος είναι ούτως ή άλλως υψηλό, δε θα τσιγκουνευτούμε 5 πανω, 5 κάτω.... )
Conti sport contact 3 ή 5
Toyo proxes 4Αν θες κατι σε σπορ δηλαδη. Αν και σ αυτη τη διασταση δυσκολα να βρεις κατι πιο οικογενειακο!
Εχεις οδηγησει καποιο απο τα 3 δηλαδη ρε και τα προτεινεις; μουχαχα
Pilot Exalto 2 για καλο all around.
-
για ριξτε μια ματια σε αυτο http://www.falkentire.com/Tires/Passeng ... X-ZE-912-2
εγω στο 6αρι που εχει αντιεμπορικη διασταση 215/50/17 τα εβαλα 530ευρω.... -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εχεις οδηγησει καποιο απο τα 3 δηλαδη ρε και τα προτεινεις; μουχαχαPilot Exalto 2 για καλο all around.
Χεσε μας κι εσυ τωρα θες να τ ακουσεις μου φαινεται!
-
Είχε πει κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη, πως είχε βάλει Yokohama 205/55/16 σε focus.
Έχει εντυπώσεις από το λάστιχο??
Τα βρήκα 350€ προσφορά..
Αξίζει ή είναι κούτσουρα?? -
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
Είχε πει κάποιος φίλος από Θεσσαλονίκη, πως είχε βάλει Yokohama 205/55/16 σε focus.
Τα βρήκα 350€ προσφορά..
Αξίζει ή είναι κούτσουρα??320 τα πήρα το Φθινόπωρο..έχει σπορ προσανατολισμό το συγκεκριμένο ελαστικό. Δλδ. μαλακό μια φορά δεν είναι βέβαια εγώ το φοράω σε extra load Ένα από τα καλά είναι η προστασία ζάντας που παρέχει. Δεν το έχω δοκιμάσει σε ακραίες συνθήκες(πολύ δυνατά φρεναρίσματα, γρήγορες στροφές). Σε βροχή τα πήγε πολύ καλά και με ικανοποιητικές ταχύτητες.
-
Βάρος το αμάξι δεν έχει σχεδόν ποτέ..
Ξέρω ότι έχει σκληρό σκελετό και άρα είναι γερό λάστιχο..
5 χρόνια εγγύηση δίνουν..
320€ που τα βρήκες??
Προλαβαίνουν να ζεσταθούν ή μέσα στην πόλη θα κάνουμε κλωτσοπατινάδες??Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Στο ψητό: Ελαστικά για G Punto Tjet σε 205/45/17. Προτάσεις? (σημ: το κόστος είναι ούτως ή άλλως υψηλό, δε θα τσιγκουνευτούμε 5 πανω, 5 κάτω.... )
Conti sport contact 3 ή 5
Toyo proxes 4Αν θες κατι σε σπορ δηλαδη. Αν και σ αυτη τη διασταση δυσκολα να βρεις κατι πιο οικογενειακο!
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Κάποια πληροφόρηση για τις διαφορές των 3 και 5? Αν και την έχω μια αρνητική προδιάθεση στα Γερμανικά προϊόντα τελευταία. Περιέργως....
Ψάχνοντας, βρήκα αυτά....
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-5.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Conti ... tact-3.htmΑν και, με προβληματίζει οτι ενω τα 3αρια εμφανίζει πολυβραβευμένα, αλλατα 5αρια έχουν την καλύτερη βαθμολογία συνολικά.
Τα Pirelli τα Nero κάποια άποψη?
Και θα εκτιμούσα αν μπορούσε να μιλάμε πάντα συγκριτικά με τα 'μαμά' Potenza RE050 -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Κάποια πληροφόρηση για τις διαφορές των 3 και 5? Αν και την έχω μια αρνητική προδιάθεση στα Γερμανικά προϊόντα τελευταία. Περιέργως....
Τα 5αρια ειναι σχετικα καινουργια πρεπει να εχουν κανενα 6μηνο που κυκλοφορουν. Τα 3αρια ειναι πολυβραβευμενα και ηταν για πολλα χρονια τοπ σ αυτη την κατηγορια.
Παντως και τα Michelin Pilot exalto 2 ειναι καλη επιλογη για τον χαρακτηρα του αμαξιου. Δε ψαχνεις τις απολυτες επιδοσεις αλλα και καποια ανεση και τα exalto 2 ειναι πιο μαλακα αθορυβα κλπ...
Απο τα 050 σε θεμα επιδοσεων, θα βρεις καλυτερα τα conti και τα 3 και τα 5 πιστευω. (Αν εχεις τα 050 τα απλα και οχι τα 050Α που ειναι κορυφαιο λαστιχο)
-
Αν ειχες τα RE050A (και καταφερνες να τα ζεστανεις) μαλλον δεν θα βρεις καλυτερο ελαστικο...
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τα βρήκα 350€ προσφορά..
Αξίζει ή είναι κούτσουρα??320 τα πήρα το Φθινόπωρο..έχει σπορ προσανατολισμό το συγκεκριμένο ελαστικό. Δλδ. μαλακό μια φορά δεν είναι βέβαια εγώ το φοράω σε extra load Ένα από τα καλά είναι η προστασία ζάντας που παρέχει. Δεν το έχω δοκιμάσει σε ακραίες συνθήκες(πολύ δυνατά φρεναρίσματα, γρήγορες στροφές). Σε βροχή τα πήγε πολύ καλά και με ικανοποιητικές ταχύτητες.
Σε πιεση ομως... Ωραιοτατο!
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης ARJI78 έγραψε:
320€ που τα βρήκες??
Προλαβαίνουν να ζεσταθούν ή μέσα στην πόλη θα κάνουμε κλωτσοπατινάδες??Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση..
320 Θεσσαλονίκη δυτικά στον Τσέτη. Για ζέσταμα που λες...Αυτές τις μέρες με θερμοκρασία μέχρι 6-7 βαθμούς βλέπω στο ξεκίνημα να ψευτογλιστράει σε απότομες κατηφόρες, αλλά μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
320€ που τα βρήκες??
320 Θεσσαλονίκη δυτικά στον Τσέτη. Για ζέσταμα που λες...Αυτές τις μέρες με θερμοκρασία μέχρι 6-7 βαθμούς βλέπω στο ξεκίνημα να ψευτογλιστράει σε απότομες κατηφόρες, αλλά μέχρι εκεί.
Για το C Drive2 λέτε ορέ;
-
Ναι...
-
Δες το και για avon zz3. Φτηνα και καλά, απλά θα τα αλλάξεις λίγο νωρίτερα.
-
τα 050Α τα φοραγα απο μαμα οπου ηταν κορυφαια στο βρεγμενο,πολυ καλα στο στεγνο,κορυφαια αμεσοτητα στις εντολες αλλα και με ενα κουσουρι.......θορυβωδη αρκετα
-
Μάλλον αρχίζω και κλίνω προς τα Premium Contact..
Είχα τα Sport Contact και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. -
Μπήκαν τα SportContact5 και παραλληλα φορεσα 17άρες στο τουτού! Παρατήρησα όμως προχθές οτι τα λάστιχα εχουν το ίδιο load index αλλα δεν είναι XL και με τρώει τώρα γιατί νόμιζα ότι η πιο πλαδαρή αίσθηση στο τιμόνι ήταν λόγω αύξησης του προφίλ, λέτε να παίζει ρόλο που δεν είναι Extra Load;
Στα θετικά το ότι είναι βεντούζες κυριολεκτικά, σαφώς ανώτερα απο τα SC3 (σχετικα φρεσκα και εκεινα αλλα σε 18αρια) τα πιο αθορυβα που εχω βαλει ποτε πανω στο αυτοκινητο, δεν καταλαβα διαφορα μεταξυ στεγνου και βρεγμενου και τελικα συνειδητοποιησα οτι στην Ελλαδα η 17αρα ειναι ταμαμ και μεχρι εκει!
-
Δε θέλεις συντελεστή φορτίου μεγαλύτερο από όσο προβλέπεται. Ο σωστός συντελεστής έχει υπολογιστεί για τα κανονικά φορτία κάθε αυτοκινήτου ώστε το ελαστικό να λειτουργεί σωστά, να ζεσταίνεται όσο πρέπει αλλά να αντέχει και όσο πρέπει.
Η πιο πλαδαρη αίσθηση θεωρώ ότι προέρχεται κυρίως από το μεγαλύτερο προφίλ αλλά ίσως να παίζει ρόλο και το διαφορετικό μοντέλο. Δεν ξέρω αλλά ίσως το SC5 να είναι πιο εύκαμπτο από το SC3. Και έτσι κι αλλιώς τα καινούργια λάστιχα είναι πιο εύκαμπτα από τα παλιά που όσο νά'ναι έχουν κοκαλώσει. -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Μπήκαν τα SportContact5 και παραλληλα φορεσα 17άρες στο τουτού! ...!Με υγεία, καλά κι ευχάριστα χλμ. Δε δοκιμάζεις και σε 16'' για να δεις ακόμη μεγαλύτερη διαφορά στην άνεση;
-
Θέλω να μοιραστώ πάλι τον πόνο και τον εκνευρισμό μου μαζί σας.
Από το Δεκέμβρη έχω παραγγείλει στον λαστιχά μου τα πίσω λάστιχα που δεν υπήρχαν (γιατί τα μπροστά υπήρχαν).
Κι αυτός με τη σειρά του τα παρήγγειλε στη Pirelli. Η Pirelli μας πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα μέχρι που φτάσαμε 25/1 να φέρει στον λαστιχά μου λάστιχα του 2010!!! -->
Γυρίσαμε και τα δυο πίσω στη Pirelli και τα φέρνουμε από Γερμανία με το ίδιο κόστος. Λογικά μέχρι τη Δευτέρα θα τα έχω βάλει πάνω.
Προφανώς δεν ήθελε να πουλήσει ο Έλληνας διανομέας.
Και καλά να πάθει!!
Τουλάχιστον έχει φοβερό mechanical grip το αυτοκίνητο...οπότε και με τέτοια λάστιχα ακόμα κρατάει...και με λίγο γκαζάκι =
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]