-
Ετοιμάζομαι για αλλαγή ελαστικών στο SMARTάκι .
145/65/R15 και 175/55/R15 . Θα βρώ τίποτε (απλά αλλά) επώνυμα μέχρι τα 280€ ή ... -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Ετοιμάζομαι για αλλαγή ελαστικών στο SMARTάκι .
145/65/R15 και 175/55/R15 . Θα βρώ τίποτε (απλά αλλά) επώνυμα μέχρι τα 280€ ή ...Δυσκολο ,καλυτερα ψαξου σε φθηνοτερες μαρκες αλλωστε το σμαρτ πιο πολυ στην πολη θα το κινεις.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δυσκολο ,καλυτερα ψαξου σε φθηνοτερες μαρκες αλλωστε το σμαρτ πιο πολυ στην πολη θα το κινεις.
Eυχαριστώ για την απάντηση.
Πάντως βρήκα τα FULDA ecoCONTROL- 4άδα και τοποθετημένα- στα 300 € . -
Και πιο φθηνα μπορεις να τα βρεις αν και δεν εχω σπιτι μου τον καινουριο καταλογο του 2012 στον οποιο εχει ανεβαζει τις τιμες.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Δυσκολο ,καλυτερα ψαξου σε φθηνοτερες μαρκες αλλωστε το σμαρτ πιο πολυ στην πολη θα το κινεις.
Eυχαριστώ για την απάντηση.
Πάντως βρήκα τα FULDA ecoCONTROL- 4άδα και τοποθετημένα- στα 300 € .Με τέτοιο ...εύρος διαστάσεων στο Σμαρτάκι είναι κομματάκι δύσκολο να βρεις τετράδα ελαστικών ίδιας μάρκας-μοντέλου. Υπάρχουν τόσο τα Fulda, που αναφέρεις, όσο και τα Pirelli P6 Cinturato, αλλά και τα Kumho Solus KH17. Το 300άρι για τα Fulda μάλλον είναι υπερβολικό και απαιτεί έρευνα αγοράς !
-
Ο χρήστης stergiosbik έγραψε:
Δε βγαίνει σε 13άρι το P1 όμως...
Σωστα
Σωστοί και οι δύο...το P4 βγαίνει.
-
Μετά τις συμβουλές και νουθεσίες των καλών φίλων , αλλά και επιμονή στην έρευνα αγοράς , ......
βρέθηκαν για το SMART και αύριο τοποθετούνται τα FULDA ecoControl με 260€ ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μετά τις συμβουλές και νουθεσίες των καλών φίλων , αλλά και επιμονή στην έρευνα αγοράς , ......
βρέθηκαν για το SMART και αύριο τοποθετούνται τα FULDA ecoControl με 260€ !Καλοπερπατοφόρετα.....
-
Λοιπόν ήρθε ο καιρός να αλλάξω τα λάστιχα στο Hyundai 175/70/13. Έχω ακούσει πολυ καλά λόγια για το continental και εδώ και αλλού και από φίλους και βρίσκω τα eco contact 3 220€ κομπλέ (βαλβίδες , ζυγοστάθμιση φπα). Θα τα είχα βάλει μιας και φίλοι μου που τα έχουν και τα έχω δει και οδηγήσει μια χαρά λαστιχάκια είναι , έχω όμως ένσταση γιατί έχουν μαλακά πλαϊνά και επείδη δεν έχω ρεζέρβα αλλά κιτ επισκευής φοβάμαι μην σκιστεί κανένα αν και δεν τα κακομεταχειρίζομαι (πεζοδρόμια χωματοδρομοι κλπ) μόνο και μόνο οι υπέροχοι δρόμοι μας φτάνουν νομίζω. Με τα michelin είμαι αρνητικά προκατειλημμένους επειδή τα πλαινά τους σε όσα έχω δει ψωριάζουν στο εξάμηνο και είναι και αυτά μαλακά. Η τιμή δεν είναι το κύριο κριτήριο άλλωστε για λάστιχα μιλάμε και δεν φαντάζομαι σε αυτή την κατηγορία οι διαφορές να είναι τόσο μεγάλες. Δεν ψάχνω το σπορ κράτημα μιας και ούτε εγώ ούτε το αυτοκίνητο είναι τέτοιου προσανατολισμού αλλά να του έχεις εμπιστοσύνη στις στροφές και στο φρενάρισμα σε νορμαλ οδήγηση και να μην μου πέρνουν τα αυτιά. Για την άνεση με 70αρι προφίλ φαντάζομαι λίγο πολύ όλα τα ίδια είναι. Όλες οι προτάσεις δεκτές.
-
Τα έχω στο SEAT και είναι αυτό που ψάχνεις.
3 χρόνια/26.000χλμ δείχνουν καινούρια, αν και απο κράτημα είναι μέτρια.
Αφού δεν σε νοιάζει όμως (όπως και μένα) λόγω ήπιας οδήγησης, τότε... καλοφόρετα, μιά και η τιμή είναι πολύ καλή. -
καμιά άλλη πρόταση; Κοιτάζω στο ADAC και βλέπω καλά αποτελέσματα για τα Hankook k715 και για τα uniroyal rain expert. Καμία σκέψη;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
καμιά άλλη πρόταση; Κοιτάζω στο ADAC και βλέπω καλά αποτελέσματα για τα Hankook k715 και για τα uniroyal rain expert. Καμία σκέψη;Τα uniroyal ειναι πιο πολυ για βροχη,τα Hankook ειναι ακριβα σε σχεση με τις επωνυμες μαρκες,δεν γνωριζω απο αποδοση στον δρομο γιατι δεν τα δουλευω καθολου.
Στην θεση σου θα πηγαινα σε dunlop StreetResponse το οποιο κραταει καλα και εχει το ανθετικο πλαινο που ζητας. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
καμιά άλλη πρόταση; Κοιτάζω στο ADAC και βλέπω καλά αποτελέσματα για τα Hankook k715 και για τα uniroyal rain expert. Καμία σκέψη;
Τα uniroyal ειναι πιο πολυ για βροχη,τα Hankook ειναι ακριβα σε σχεση με τις επωνυμες μαρκες,δεν γνωριζω απο αποδοση στον δρομο γιατι δεν τα δουλευω καθολου.
Στην θεση σου θα πηγαινα σε dunlop StreetResponse το οποιο κραταει καλα και εχει το ανθετικο πλαινο που ζητας.θα τα κοιτάξω ευχαριστώ
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Πρώτη φορά γράφω στο forum και θα ήθελα την βοήθειά σας.
Έχω ένα seat cordoba μοντέλο 1994 το οποίο φοράει 185/60 R14 και ήθελα να του βάλω κανένα καλό λάστιχο(καθώς κάνω ταξίδια). -
Βάλτου Bridgestone ER300 και καθάρισες.
-
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
βρέθηκαν για το SMART και αύριο τοποθετούνται τα FULDA ecoControl με 260€ !Πως και δεν επέλεξες τα δοκιμασμένα* Continental PC2;
Καλοφόρετα!*από το μισό 4τ.φόρουμ
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Πως και δεν επέλεξες τα δοκιμασμένα* Continental PC2; ..............
Δεν μου περίσσευαν 30€+ που τα έβρισκα , επειδή ετοιμαζόμουν και για αλλαγή αμορτισέρ .
Ζητώ την επιείκεια του μισού 4tforum
-
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17?????? -
Ο χρήστης wiowia έγραψε:
Έχει βγάλει το tsoonami προσφορά 40% σε καινούργια λάστιχα michelin ή bridgestone...
Ποιά λέτε να προτιμήσω για ένα civic με διαστάσεις 225/45/17??????Pilot exalto 2 με zr γιατι οχι...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]