-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Παιδιά είμαι ανάμεσα σε Continental Premium Contact 2 και Michelin Energy Saver σε διάσταση 205/55-R16 σε ένα MAZDA 3 1.6L του 2007.
Τώρα φοράω τα Conti PC 2 και είμαι ευχαριστημένος αλλά επειδή στην δουλειά μου, μου δίνουν ένα opel astra 1.4 με τα saver, μου άρεσαν λόγω της άνεσης τους και του αθόρυβου προφιλ τους.
Είδα και το παρακάτω συγκριτικό στους 4Τ και μάλλον πάω για τα saver.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12664Οδηγώ κυρίως μέσα και γύρω από την πόλη και κανά 2-3 ταξιδάκια εκτός.
Ποια είναι η γνώμη σας;Κάτσε να το δει αυτό ο iant και θα σου πω μετά για το λάθος που έκανες να αναφέρεις καν το όνομα Saver!
-
Καλημέρα eudel.Εδω και 1400χλμ.φοράω τα cinturatoP7,στο 3άρι μου.Πρίν,φορούσα τα er300.Κυρίως μέσα στη πόλη,με 3με4 ταξίδια.Συνολικά,κάνω 10 με 12Κ το χρόνο.Στο στεγνό,εφάμμιλα των er300.Στο βρεγμένο ακόμα καλύτερα.Η μεγάλη διαφορά όμως είναι στην άνεση!!!Δέν έχει το τετραγωνισμένο άκρο των er300,είναι λίγο πιό στρογγυλεμένα και τα πλαινά τους είναι λίγο πιό μαλακά,μια μέση κατάσταση ανάμεσα σε bridge και conti.Εν ολίγοις,πολύ άνετο,αθόρυβο(το διαπιστώνεις αμέσως με ένα μικρό ταξίδι,ακόμα και σε μία μικρή διαδρομή της ΑΟ).Αν πρέπει να βρώ κάτι αρνητικό,αυτό είναι η έλλειπής προστασία ζάντας,σχεδόν καθόλου.Γιά μένα,απλώς μια λεπτομέρεια άνευ σημασίας.Στα προτείνω ανπιφύλακτα!!
ΥΓ.Γνώμη μου,μην βάλεις το michelin.... -
Κάτι πολύ βασικό επίσης,η εγγύηση 20Κ ή 18μηνών για ότι ζημιά πάθει! (350 ευρώ στον Κυριαζή).
ΥΓ.2 Τα δουλεύω με άζωτο,31 εμπρός 30 πίσω. -
Το ίδιο, φίλε μου, είχα πάθει με τα Conti PC 2.
Είχα κι εγώ τα er300, ότι χειρότερο μπορεί να φορέσει το αμάξι μας! Δεν ζεσταίνονταν εύκολα, σπινιάριζαν παντού και δεν κρατούσαν σε απότομες στροφές.
Όταν έβαλα τα Conti έπαθα πλάκα! Αθόρυβα, με γερά κρατήματα και τρομερή κατευθυντικότητα.
Απλά έλεγα να δοκιμάσω τα SAVER γιατί στο astra είναι επίσης πολύ άνετα και αθόρυβα.
Αλλά βλέπω ότι ο κόσμος προτιμάει Conti από Michelin! -
Για Eλλάδα κι εγώ τα Conti θα προτιμούσα
-
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να δοκιμάσεις τα saver.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης eudel έγραψε:
Παιδιά είμαι ανάμεσα σε Continental Premium Contact 2 και Michelin Energy Saver σε διάσταση 205/55-R16 σε ένα MAZDA 3 1.6L του 2007.Σε ζαντα μεγαλυτερη απο 14 ιντσες ξεχασε τα τα Saver θα σκοτωθεις. Δαγκωτο Premium contact 2.
-
παω κι εγω για τα 205/55/16 Premium Contact 2 , πολυ το καθυστερησα.
Λεω να παω στον Καρλη που τα εχει 350 λεει.
εχετε καμμια γνωμη επι του θεματος?
παιζει τιποτα με χωρες παραγωγης? -
]Το ίδιο, φίλε μου, είχα πάθει με τα Conti PC 2.
Είχα κι εγώ τα er300, ότι χειρότερο μπορεί να φορέσει το αμάξι μας! Δεν ζεσταίνονταν εύκολα, σπινιάριζαν παντού και δεν κρατούσαν σε απότομες στροφές.
Όταν έβαλα τα Conti έπαθα πλάκα! Αθόρυβα, με γερά κρατήματα και τρομερή κατευθυντικότητα.
Απλά έλεγα να δοκιμάσω τα SAVER γιατί στο astra είναι επίσης πολύ άνετα και αθόρυβα.
Αλλά βλέπω ότι ο κόσμος προτιμάει Conti από Michelin![/quote]Ότι χειρότερο....δεν κρατούσαν σε απότομες στροφές...(bridge)
Γερά κρατήματα....τρομερή κατευθυντικότητα....(conti)
Είσαι σίγουρος;Αν έχει κάτι το bridge,είναι το γερό κράτημα και κατευθυντικότητα.
Πιστεύω πως το astra με το 3άρι,δεν έχουν καμμία σχέση για να παίρνεις παράδειγμα το στήσιμο του καθενός ,σε σχέση με το ελαστικό που φοράει το καθένα.Θέλω να πώ ,πως ότι ''κάνει'' για το astra,δεν σημαίνει πως θα έχει ίδια απόδοση στο 3άρι.
Περί ορέξεως βέβαια...... -
Τελικά αν δεν δοκιμάζεις ο ίδιος το εκάστοτε ελαστικό,δεν μπορείς να βγάλεις άκρη.....Το υποκειμενικό κακά τα ψέματα προηγείται...
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Παιδιά είμαι ανάμεσα σε Continental Premium Contact 2 και Michelin Energy Saver σε διάσταση 205/55-R16 σε ένα MAZDA 3 1.6L του 2007.
Σε ζαντα μεγαλυτερη απο 14 ιντσες ξεχασε τα τα Saver θα σκοτωθεις. Δαγκωτο Premium contact 2.
Απο που βγαινει αυτη η σιγουρια;
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
παιζει τιποτα με χωρες παραγωγης?Πόσο τα έχει;!
Όταν τα βάλεις, στείλε μου ένα pm αν δεν σου κάνει κόπο να μου πει αν όντως ήταν αυτη η τιμη.
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
παιζει τιποτα με χωρες παραγωγης?Να σου πω εγώ μια γνώμη: σε 185/55/15 τα ίδια λάστιχα έχουν πάει ...370 €, όταν (πριν 3-3,5 χρόνια) είχαν 350 και τα 'δικά σου' 400+ ... Από τιμή είσαι μια χαρά λοιπόν . Σε ό,τι αφορά στις χώρες παραγωγής, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σημασία που είναι φτιαγμένο ένα λάστιχο, από τη στιγμή που εφαρμόζονται οι ίδιες προδιαγραφές παραγωγής. Τα τωρινά μου PC2 είναι φτιαγμένα στη Ρουμανία και δεν είχαν ή έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα...
-
Θάνο, καλά τα PC2, αλλά για πολλή πίεση δεν είναι...
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Θάνο, καλά τα PC2, αλλά για πολλή πίεση δεν είναι...Ναι μπορει... Αλλα σε δυο που έχω παει για sport contact 2, μου είπαν 650 και 660 ο κάθε ένας!
-
Αρχές καλοκαιριού φίλος τα έβλε 340 στον Κυριαζή.
Για ρώτα. Επίσης είχε βρει 380 τα Pilot Sport 3.
-
Βρήκα μια σούπερ προσφορά για να αλλάξω επιτέλους ελαστικά στο si.
Θα βάλω τα P Zero (σκέτα) Runflat που τα βρήκα σε σούπερ τιμή. Εμπρός φοράω 225/40/18 και πίσω 255/35/18.
Απόψεις? Εντυπώσεις?
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
παιζει τιποτα με χωρες παραγωγης?Να σου πω εγώ μια γνώμη: σε 185/55/15 τα ίδια λάστιχα έχουν πάει ...370 €, όταν (πριν 3-3,5 χρόνια) είχαν 350 και τα 'δικά σου' 400+ ... Από τιμή είσαι μια χαρά λοιπόν . Σε ό,τι αφορά στις χώρες παραγωγής, δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ σημασία που είναι φτιαγμένο ένα λάστιχο, από τη στιγμή που εφαρμόζονται οι ίδιες προδιαγραφές παραγωγής. Τα τωρινά μου PC2 είναι φτιαγμένα στη Ρουμανία και δεν είχαν ή έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα...
Δεν τα ξερεις καλα .
Τα 185/55/15 ειναι ακριβοτερα απτα 205/55/16 εστω και με μικρη διαφορα.
Τα 400 πριν 3 χρονια δυσκολο ,εδω μεχρι περσι διναμε τα PILOT με 400 που ειναι και ακριβοτερα απτα conti.Ο φιλος που τα βρηκε με 350 να κοιταξει την ημερομηνια τους πριν τα βαλει,αν και συμβαινει επαγγελματιες που εχουν στοκαρει λαστιχα ή εχουν οικονομικα προβληματα να πουλανε φθηνα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρήκα μια σούπερ προσφορά για να αλλάξω επιτέλους ελαστικά στο si.Θα βάλω τα P Zero (σκέτα) Runflat που τα βρήκα σε σούπερ τιμή. Εμπρός φοράω 225/40/18 και πίσω 255/35/18.
Απόψεις? Εντυπώσεις?
Το καλυτερο pzero ,βαλτα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Βρήκα μια σούπερ προσφορά για να αλλάξω επιτέλους ελαστικά στο si.
Θα βάλω τα P Zero (σκέτα) Runflat που τα βρήκα σε σούπερ τιμή. Εμπρός φοράω 225/40/18 και πίσω 255/35/18.
Απόψεις? Εντυπώσεις?
Το καλυτερο pzero ,βαλτα.
Ευχαριστώ.
Σε σχέση με τα Pirelli P Zero ROSSO runflat?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]