-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Διαστάσεις; -
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Διαστάσεις;
Τα έχω γράψει παραπάνω στο πρώτο post
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Να'μαι κι εγω . TΙ γνωριζεται για τα P7 Cinturato (πως στο καλο τα λενε )???Νορμάλ λαστιχάκι(το γνωρίζω σε octavia tsi),γενικά ικανοποίει παντού.Το θεωρώ καλύτερο από τα energy saver,αν και τα pilot sport 3 φαντάζουν σούπερ
-
Παρντόν, διάβασα απ' του Θωμά και κάτω (γκαβάδι).
Hankook K110
Hankook S1
Kumho KU31
Dunlop SP Sport Fast Response
Michelin Pilot Sport 3
Continental Sport Contact 2/3
Toyo T1 Sport -
Να σας ευχαριστησω πολυ παιδια. Και κατι ακομα ολα αυτα που προτεινατε ειναι με σκληρη γομα?? Μαλακη την ξεχναω γτ κινουμαι σε πολλους χωματοδρομους . Επισης καθοτι πισωκινητος την ρεζερβα θα την βαλω μπροστα και το μπροστα στη θεση του σκασμενου?? Κατι τετοιο θυμαμαι για τα μπροστιοκινητα .
-
Δεν κάνουν για σένα αυτά Θωμά βάλε κάτι σκληρό όπως τα Primacy HP ή τα P7 τα άλλα θα τα παίξουν σε χρόνο dt
-
Επάλειψη με και θα είναι όσο σκληρά χρειάζεται
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Βέβαια, με ένα 50άρι παρακάτω παίρνει τα Conti PremiumContact 2 (προσοχή, όχι τα 'νέα' PC2 E !!! ) ...
Eπειδη καποια στιγμη θα αγορασω κι εγω τα Conti PremiumContact για το oικογενειακο αμαξι,
μηπως μπορεις να μου πεις τι εννοεις με αυτο το PC2 E ?και τι ακριβως να ζητησω/προσεξω οταν παω να τα αγορασω?
(δυστυχως ειμαι ασχετος, μονο τη διαφορα Sport/Premium/Eco ξερω)
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
Βέβαια, με ένα 50άρι παρακάτω παίρνει τα Conti PremiumContact 2 (προσοχή, όχι τα 'νέα' PC2 E !!! ) ...
Eπειδη καποια στιγμη θα αγορασω κι εγω τα Conti PremiumContact για το oικογενειακο αμαξι,
μηπως μπορεις να μου πεις τι εννοεις με αυτο το PC2 E ?
και τι ακριβως να ζητησω/προσεξω οταν παω να τα αγορασω?
(δυστυχως ειμαι ασχετος, μονο τη διαφορα Sport/Premium/Eco ξερω)Έχω παρατηρήσει, ότι από φέτος κυκλοφορούν στην αγορά παράλληλα με τα 'απλά' PC2 και τα αντίστοιχά τους με την 'οικολογούσα' ταμπέλα 'Ε', όπερ σημαίνει 'energy', 'economy', 'efficiency' κλπ., κλπ. 'μοδάτα' κουραφέξαλα ...
Αφού λοιπόν υπάρχουν και τα δύο, προσωπικά θα επέλεγα αυτά χωρίς ταμπέλα (τα οποία εξ' άλλου έχω εδώ 3 και κάτι χρόνια και είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένος) . -
ok, σε ευχαριστω για την απαντηση.
νομιζα οτι υπηρχαν μονο τα ΕcoContact, δεν ηξερα οτι τωρα βγαλανε και PremiumContact Eco...
Επισης, υπαρχουν και αλλες παραλλαγες στα PremiumContact? Εκτος απο PC2 υπαρχουν και αλλα?Να κανω και μια αλλη ερωτηση τωρα, oποιος ξερει να με κατατοπησει.
Στο μικρο αμαξι, για το οποιο ρωτουσα παλιοτερα, αλλαξα σημερα λαστιχα.
Βρηκα μια 'ευκαιρια' να αλλαξω και τις σιδερενιες ζαντες, αγοραζοντας ενα πακετο ζαντολαστιχα (αλουμινιου+Μichellen Energy) ελαφρως μεταχειρα.Το θεμα ειναι οτι ο λαστιχάς εβαλε τα Energy πανω στις ζαντες με προς τα εξω την πλευρα που λεει 'ΙNSIDE'
του το ειπα και μου λεει 'μη φοβασαι το ιδιο ειναι, σου το κανω γιατι η αλλη πλευρα ειναι ελαφρα ταλαιπωρημενη απο τη χρηση ενω αυτη πιο καθαρη', για να φθαρει τωρα απο τα πεζοδρομια η λιγοτερο ταλαιπωρημενη.Σωστα τα λεει, ή θα μπω σε περιπετειες?
Αλλιως γιατι η Michelen το γραφει το INSIDE εντονα και σε πολλες γλωσες?
Μηπως η πλευρα αυτη ειναι εξ αρχης λιγοτερο ανθεκτικη στις 'επαφες'?
Μηπως ειναι προβλημα για την προσφυση, που τωρα τα δυο κεντρικα αυλακια ειναι περισσοτερο προς τα εξω, αντι προς τα μεσα που θα ηταν κανονικα? -
Η λέξη 'inside' απ' όσο γνωρίζω, μία μόνον σημασία έχει, όταν αναφερόμαστε σε λάστιχα ...
Σε ό,τι αφορά στα PremiumContact2, υπάρχουν μόνον αυτά. Αν σ' ενδιαφέρουν περισσότερα δες κι εδώ. -
-
Ο χρήστης tommygun έγραψε:
Να κανω και μια αλλη ερωτηση τωρα, oποιος ξερει να με κατατοπησει.
Στο μικρο αμαξι, για το οποιο ρωτουσα παλιοτερα, αλλαξα σημερα λαστιχα.
Βρηκα μια 'ευκαιρια' να αλλαξω και τις σιδερενιες ζαντες, αγοραζοντας ενα πακετο ζαντολαστιχα (αλουμινιου+Μichellen Energy) ελαφρως μεταχειρα.Το θεμα ειναι οτι ο λαστιχάς εβαλε τα Energy πανω στις ζαντες με προς τα εξω την πλευρα που λεει 'ΙNSIDE'
του το ειπα και μου λεει 'μη φοβασαι το ιδιο ειναι, σου το κανω γιατι η αλλη πλευρα ειναι ελαφρα ταλαιπωρημενη απο τη χρηση ενω αυτη πιο καθαρη', για να φθαρει τωρα απο τα πεζοδρομια η λιγοτερο ταλαιπωρημενη.Σωστα τα λεει, ή θα μπω σε περιπετειες?
Μηπως ειναι προβλημα για την προσφυση, που τωρα τα δυο κεντρικα αυλακια ειναι περισσοτερο προς τα εξω, αντι προς τα μεσα που θα ηταν κανονικα?Το 'μεσα' ή 'εξω' δεν ειναι για πιο ανθεκτικα πλαινα αλλα γιατι τα ελαστικα εχουν φορα κατευθυνσης και εχουν αυτη την ενδειξη για να μπαινουν σωστα και να λειτουργουν οπως πρεπει.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν κάνουν για σένα αυτά Θωμά βάλε κάτι σκληρό όπως τα Primacy HP ή τα P7 τα άλλα θα τα παίξουν σε χρόνο dtΒασικά, μάλλον θα ευχαριστηθεί πιο πολύ τα energy... Δείκτης φθοράς 480, δεν φθείρονται με τίποτα.
Added bonus: Δεν κρατάνε καθόλου, άρα παντιλίκια για πλάκα...
Σωστα τα λεει, ή θα μπω σε περιπετειες?
Μηπως ειναι προβλημα για την προσφυση, που τωρα τα δυο κεντρικα αυλακια ειναι περισσοτερο προς τα εξω, αντι προς τα μεσα που θα ηταν κανονικα?Προφανώς δεν σε συμπαθεί πολύ ... Ή ίσως έχει αδερφό λαμαρινά...
Το inside πρέπει να μπαίνει inside!
-
Καλά, οι λαστιχάδες δεν την παλεύουν ώρες ώρες... Φυσικά και το inside πρέπει να' ναι inside, το outside outside και η φορά κύλισης του ελαστικού ίδια με αυτή που δείχνει το βελάκι, όταν δεν υπάρχουν οι προηγούμενες ενδείξεις!
Αλλά τι λέω, εδώ έχω δει να έχουν τοποθετήσει ελαστικό καταφανούς φοράς (με χάραξη 'V') ανάποδα... Όχι Energy, πα' στο διάλο, άμα δε δεις την ένδειξη μπορεί και να το μπερδέψεις...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Δεν κάνουν για σένα αυτά Θωμά βάλε κάτι σκληρό όπως τα Primacy HP ή τα P7 τα άλλα θα τα παίξουν σε χρόνο dt
Βασικά, μάλλον θα ευχαριστηθεί πιο πολύ τα energy... Δείκτης φθοράς 480, δεν φθείρονται με τίποτα.
Added bonus: Δεν κρατάνε καθόλου, άρα παντιλίκια για πλάκα...
Τα τελευταία στο στεγνό κρατάνε πολύ πολύ καλά και ίσως αρκετά καλύτερα από πολλά ελαστικά της αγοράς ακόμα και στην ελληνική άσφαλτο
Στο βρεγμένο βέβαια θα γινόταν χαμός -
Δεν κανω παντιλικια
-
Θα σε πάω σε μια πλατεία να σου μάθω.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Θα σε πάω σε μια πλατεία να σου μάθω.Μηπως να σε μαθω εγω?? και οχι μονο σε πλατειες
-
Σε έχει χαλάσει η παρέα με αυτόν τον κοντράκια τον ορεστη.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]