-
για ΜΡ2 2000 moodel τι προτεινετε? διαστασεις εμπρος 185/55/15 πισω 205/50/15
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Να πω και εγώ για την δική μου περίπτωση με το αυτόματο 2 και τις 16'. Τελικά θα μπούνε τώρα κάποια Toyo αγνώστων λοιπών στοιχείων με 300 ευρώ.. Όπως και να 'χει, πολύ fail διάσταση το 195/45 για mazda2 80 ίππων.. Τέτοια φοράει το swift sport
Αν ήταν δικό μου το αυτοκίνητο θα πετούσα ζάντες και λάστιχα όπως ήταν και θα έβαζα 15ρες με energy 185/55.Βάλε hankook s1 evo είναι καλύτερα(άσε τους λαστιχάδες να παραμιλάνε) με παρόμοια τιμή .Τα toyo φθείρονται γρήγορα σχετικά,θορυβούν,και μέτρια σε βροχη,τα hankook μια κλάση πάνω.
-
Ο χρήστης nteminio έγραψε:
για ΜΡ2 2000 moodel τι προτεινετε? διαστασεις εμπρος 185/55/15 πισω 205/50/15Προφανώς τα θέλεις για sport χρήση, επομένως Michelin Pilot Exalto 2
-
Ο χρήστης akiskev έγραψε:
Να πω και εγώ για την δική μου περίπτωση με το αυτόματο 2 και τις 16'. Τελικά θα μπούνε τώρα κάποια Toyo αγνώστων λοιπών στοιχείων με 300 ευρώ.. Όπως και να 'χει, πολύ fail διάσταση το 195/45 για mazda2 80 ίππων.. Τέτοια φοράει το swift sport
Αν ήταν δικό μου το αυτοκίνητο θα πετούσα ζάντες και λάστιχα όπως ήταν και θα έβαζα 15ρες με energy 185/55.Ξέρεις πόσο κοστίζουν τα Ένερτζι σε 185/55/15 ;
(έχω τη διάσταση και είμαι παθών: 350€ τα PremiumContact 2...)
-
195/50-15 παίδες...
-
Σε αυτοκίνητα που ξεκινούσαν από 175άρια και για αλλαγή ανά 3-4 χρόνια; Γιατί, για ένα ...50ρικο ...;
-
Έτσι όπως το θέτεις έχεις απόλυτο δίκιο.
-
Σε διασταση 186-60/14 ειμαι μεταξύ contipremium 2 και yokohama c.drive2.
Υπο αλλες συνθηκες θα πηγαινα 'καρφι' στα conti αλλά επειδη και το yoko ειναι νεο λάστιχο επιπλεον τις διαφορας τιμης 30€ ( 270-240) βλέπω σοβαρα την αγορα των c.drive.
Τωρα φοραω pilot exalto2 3 χρονια + με ~ 60000 κμ και σιγουρα δεν θελω να πέσω πολύ σε 'χαρακτηρα'.
Γνωριζω οτι τα conti ειναι μαλακα αλλα και τα yoko το ιδιο σχετικα. Να ποντάρω στα conti ή να δοκιμασω και τα yokohama? -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Υπο αλλες συνθηκες θα πηγαινα 'καρφι' στα conti αλλά επειδη και το yoko ειναι νεο λάστιχο επιπλεον τις διαφορας τιμης 30€ ( 270-240) βλέπω σοβαρα την αγορα των c.drive.
Τωρα φοραω pilot exalto2 3 χρονια + με ~ 60000 κμ και σιγουρα δεν θελω να πέσω πολύ σε 'χαρακτηρα'.
Γνωριζω οτι τα conti ειναι μαλακα αλλα και τα yoko το ιδιο σχετικα. Να ποντάρω στα conti ή να δοκιμασω και τα yokohama?Και τα δύο μια χαρά είναι,ίσως να έβαζα τα γιόκο λόγω τιμής και περισσότερης διάρκειας(εγώ 2 σετ κοντινεντάλ δεν μπόρεσα να βγάλω πάνω από 33000 χλμ ).Σε τι αμάξι?
-
185/60/14?
Αν ναι ίδια διάσταση φοράμε.. Από που πήρες τις τιμές? Εδώ στην περιοχή?
-
Ακριβά στα δίνει τα continental... 240€ τα έβαλα την άνοιξη.
Όσον αφορά τη διάρκεια, τα προηγούμενα άντεξαν περίπου 50κ
Send from my Galaxy 5
-
οι τιμες ειναι με περαστικα και αν γνωστος για τη Συνεργασια με τη continental εχει καλη καβατζα και συνεργασια πλεον με την yokohama. Το αμαξι εναι corsa C, περιοχη Σερρε
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
οι τιμες ειναι με περαστικαΠεραστικα και ζυγοσταθμιση, εννοειται.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γνωριζω οτι τα conti ειναι μαλακα αλλα και τα yoko το ιδιο σχετικα. Να ποντάρω στα conti ή να δοκιμασω και τα yokohama?Τα Yoko είναι πιο σκληρά και πιο σπορ από τα Conti.
-
viva yoko
απο δευτερα θα παω να τα 'φορεσω'! -
Σε τι αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε τι αυτοκίνητο;Το λέει παραπάνω
-
Τα φορεσα τα c.drive 2.
Με βαρια καρδια όμως αποχωριστηκα τα PE2 που αν δεν ερχοταν χειμωνας και βροχες θα μπορουσα νομίζω ανετα να περάσω ακομη ενα ετος.
Αναρωτιεμαι ομως πλεον μην εκανα μακαλια που δεν εβαλα τα conti... σε ποσα χιλιομετρα τα λαστιχα θεωρουνται 'στρωμενα' για να κινηθουμε στο μεγιστο των αντοχων τους χωρις να κανουμε πατιναζ? -
Σε καμιά 300αριά χιλιόμετρα ήρεμης οδήγησης, χωρίς γλυστρίματα και 'ταρζανιές' είναι μια χαρά.
-
Pilot Sport 3 σε 205/55/16 και δεικτη Η δεν βρισκω πουθενα. Υπαρχουν μονο σε V και πανω;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]