-
Αν και τα μεν PC2/turanza ήταν 195/65/15 και τα δε Exalto2 είναι 205/55/16, τα PC2 ήταν σαφώς πιό ήσυχα από τα exalto. Τα turanza έπαιζαν σε δική τους κατηγορία θορύβου.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Βουητό;
Υποτίθεται ότι τα pc2 είναι 'αθόρυβα', έτσι δεν είναι;Sent
Σε νορμάλ οδήγηση είναι πραγματικά εντυπωσιακά αθόρυβα. Σε συνθήκες πίεσης έδειξαν διαφορετικά. Ίσως είχε να κάνει και με το οδόστρωμα. Αύριο θα έχω λεπτομερέστερη και πληρέστερη άποψη.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Βουητό;
Υποτίθεται ότι τα pc2 είναι 'αθόρυβα', έτσι δεν είναι;
SentΣε νορμάλ οδήγηση είναι πραγματικά εντυπωσιακά αθόρυβα. Σε συνθήκες πίεσης έδειξαν διαφορετικά. Ίσως είχε να κάνει και με το οδόστρωμα. Αύριο θα έχω λεπτομερέστερη και πληρέστερη άποψη.
Θορυβούν αρκετά στον αυτοκινητόδρομο (και το 'πρόβλημα' εντείνεται αν οδηγείς σούπερ μίνι με κακή αεροδυναμική, όπως εγώ ...) . Υπό πίεση προειδοποιούν με ένα 'χρρρρ' περισσότερο (μάλλον μόνο εγώ κατάλαβα τι έγραψα), παρά με στρίγγλισμα, αλλά αυτό δεν το αποκαλείς 'θόρυβο δρόμου' ...
-
ο θορυβος κυλησης αλλωστε αντιλαμβανεται διαφορετικα απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο(ηχομονωση,θορυβος μοτερ κτλ)
-
Λοιπόν σήμερα έκανα ένα τεστ για τα PC2.
Αρχικά η διαδρομή είχε λιγοστή κίνηση και έπρεπε να περιμένω. Αυτό που επέλεγα να κάνω είναι να μένω λίγο πίσω στα στροφιλίκια να επιταχύνω , προσπαθώντας να δω πώς συμπεριφέρονται. Στη συνέχεια στο δεύτερο κομμάτι της διαδρομής δε συνάντησα κανένα αυτοκίνητο, τα πίεσα πάρα πολύ και ευπειθώς αναφέρω οτι τα ελαστικά
Γ@μάνε!!!!!!!!!!!!!
Ξεπερνάς την αρχική σου επιφύλαξη επειδή είναι μαλακά, αλλά αν ξέρεις το αυτοκίνητό σου δεν ανησυχείς, και μετά..απολαμβάνεις!!!! Πολύ καλό φρενάρισμα, τρομερή πρόσφυση, γλυκιές αντιδράσεις, σούπερ!! Το κατα ευχαριστήθηκα!!!! Η ουρά βέβαια έγινε λίγο πιο φρόνιμη, αλλά μπορείς να παίξεις πάρα πολύ, αφού νιώθεις το ελαστικό να σου εμπνέει εμπιστοσύνη!
Να και τα πρώτα σημάδια φθοράς, έπειτα από ~ 700χλμ / 30 χλμ πίεσης (δε βλέπω να τα κρατάω πάνω από 20.000 χλμ )
-
Δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο την πίεση.
-
τα ξεκ@λιασε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τα ξεκ@λιασε
Όταν είδα τη φωτό, σκέφτηκα ακριβώς το ίδιο, αλλά είπα να μην εκφραστώ, για λόγους ... ευγένειας !!!
-
!!!
Μετά από 3+ χρόνια και 20+ χιλιάδες χλμ. με τα ίδια λάστιχα, πραγματικά δεν το 'χω καταφέρει αυτό ...
Και δεν φαίνεται καν να 'χρησιμοποίησες' τα πλαϊνά τους ... -
Κακίες
Είναι νωρίς ακόμα για τα πλαϊνά, περίμενε λίγο καιρό...
-
Δεν το είπα για 'κακία' ...
Απλά μου φαίνεται λίγο 'περίεργη' και υπερβολική η φθορά τους για τόσο λίγα χιλιόμετρα... -
Ναι βρε δε θα παρεξηγηθούμε κιόλας! Εγώ θεώρησα οτι το είπες σαν 'σπόντα' για πλάκα, οτι δλδ είναι ένδειξη οτι δεν έστριβα γρήγορα
Όντως η φθορά είναι υπερβολική. Και να πεις οτι μιλάμε για κανένα οδόστρωμα της προκοπής...Ίσως λόγω της ζέστης που είχε σήμερα να την άκουσαν λίγο παραπάνω. Απ την άλλη, στην προσπάθειά μου να τα 'ανακαλύψω' έκανα εσκεμμένα κάποιες άγαρμπες τιμονιές (σε ασφαλή σημεία φυσικά), για να δω τη συμπεριφορά τους στο όριο (το δικό μου).
Η αλήθεια είναι οτι δε με στεναχωρεί ιδιαίτερα που έχουν τόση φθορά από τώρα. Αν είναι να είναι ασφαλή και να τα απολαμβάνω, ε ας είναι...
-
Γιατι εχουν γινει τοσο πολυ ετσι;
Τα πιεσες 30χλμ κι ειναι λες κι εχουν graining... -
Να και μια σύγκριση με το πώς ήταν όταν τα τοποθέτησα (άλλη δουλειά δε κάνω, βγάζω φωτογραφίες τα ελαστικά )
-
Τα λαστιχα μπορει να >Ο χρήστης thymios έγραψε:
Γ@μάνε!!!!!!!!!!!!!
αλλα εσυ τα γ@μησες
-
Καλά τα έκανε, γιαυτό είναι τα λάστιχα.
Θύμιο, τι ημερομηνία παραγωγής έχουν;
-
Εβδομάδα 04 του 11.
Δεν είναι τόσο καινούργια, ώστε να δικαιολογείται...Μήπως έπρεπε να περιμένω κι άλλο, να τα στρώσω κι άλλο και μετά να τα πιέσω; Αν δε κάνω λάθος τα πίεσα (πολύ λίγο όμως) μετά τα 250 χλμ. Στην τοποθέτηση είχαν πιέσεις 31, σήμερα τις αύξησα μόλις στο 32, αφού κυρίως ήθελα να δω τη συμπεριφορά του ελαστικού στην μόνιμη κατάστασή τους, δεν πήγα και στα Μέγαρα...
-
Πολύ μεγάλη φθορά για 30 γρήγορα χιλιόμετρα σε δημόσιο δρόμο. Παραείναι μαλακά τα PC2 τελικά...
-
Μπα, σε μένα δεν έγιναν έγιναν έτσι.
-
καλά, εσύ είσαι γνωστό κουλάδι
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]