-
Ο χρήστης aggelos74 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους
Θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση.
Έχω ένα Honda Jazz του 2005 και είμαι στο όριο να αλλάξω λάστιχα.Μέχρι τώρα είχα τα P6 cinturato αλλά μετα απο κανα 2 πτώσεις σε λακούβες και έπειτα απο 1μιση χρόνο το ένα μου έβγαλε καρούμπαλο.
Τώρα είμαι στην αναζήτηση και σκέφτομαι να δοκιμάσω τα Ventus S1 evo ή τα Ventus V12 evo.
Επίσης βλέπω και τα Dunlop SP Sport Fast Response.
Θα ήθελα να μάθω ποιό απο αυτά είναι πιο μαλακό απο το άλλο και ποιό έχει μικρότερο θόρυβο κύλισης και καλύτερη άνεση και κράτημα
Αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο ευπρόσδεκτο φυσικά σε διάσταση 195/50-15εχω δοκιμασει και τα pirelli p6 cinturato και τα fastresponse,καλυτερη ανεση εχει το πιρελλι εχει πιο μαλακο σκελετο και σκληρη γομα.το dunlop εχει σκληρο σκελετο και μαλακη γομα.θορυβο κυλησης ιδια ειναι.απο θεμα κρατηματος με διαφορα το dunlop.το dunlop εχει πιο ωραια αισθηση στο τιμονι.για τα αλλα 2 δεν ξερω.
-
Ο χρήστης teodor_v έγραψε:
Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια...Για seat leon fr 250+ hp τι προτείνετε? Είμαι ανάμεσα σε nokian V, nokian Z G2 και Bridgestone s001. Ψιλοεπείγει..Ένα φιλαράκι μου φοράει τα bridgestone στο leon του.Σε γενικές γραμμές είναι ευχαριστημένος.Για τα άλλα δύο δεν ξέρω.
-
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλα λάστιχα και τα 3 αλλά είπα να προσπαθήσω να βρώ το καλύτερο απο τα 3 τουλάχιστον σε leon.
-
Σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλα λάστιχα και τα 3 αλλά είπα να προσπαθήσω να βρώ το καλύτερο απο τα 3 τουλάχιστον σε leon.Το καλύτερο σε τι; Σε αυτά που φοράει τώρα τι σου αρέσει, τι δεν σου αρέσει και τι ελπίζεις από τα επόμενα λάστιχά σου;
-
Παιδιά χρειάζομαι λίγη βοήθεια...Για seat leon fr 250+ hp τι προτείνετε? Είμαι ανάμεσα σε nokian V, nokian Z G2 και Bridgestone s001. Ψιλοεπείγει..Λίγο οφφ, αλλά ...
Για τα Nokian έχω ακούσει (διαβάσει) καλά λόγια, αλλά τα περισσότερα για τα χειμωνιάτικα της λάστιχα.
Ήθελα να βάλω τα i3 (δεν ξέρω αν κάνουν για τα 250+ hp) σε GETZ δεν υπήρχαν διαθέσιμα στην διάσταση μου.Αν έχεις δοκιμάσει κανένα λάστιχο της Nokian (i3, H, V, Z G2 ή χειμωνιάτικο) παρακαλώ δυο λόγια εδώ ή με ΠΜ... Ευχαριστώ
-
Δεν γνωρίζω τι διαστάσεις ελαστικών έχει ένα Leon FR, αλλά τα Nokian i3 φτάνουν μέχρι 205/55/16 Η, στην πιο 'σμπορ' τους εκδοχή (δεν έχει δηλ. φαρδύτερα ή με κάτω του 55 προφίλ)...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δεν γνωρίζω τι διαστάσεις ελαστικών έχει ένα Leon FR, αλλά τα Nokian i3 φτάνουν μέχρι 205/55/16 Η, στην πιο 'σμπορ' τους εκδοχή (δεν έχει δηλ. φαρδύτερα ή με κάτω του 55 προφίλ)...Τα Nokian i3 νομίζω πως δεν είναι για σπορ ...
Nokian Z G2 ή V ή H ...
-
panos3 σ'ευχαριστώ για την απάντηση.τα fastresponse
είμαι στη σκέψη να τα δοκιμάσω σαν το επόμενο λάστιχο μου αφού ήδη εχω δοκιμάσει τα pirelli.
Τα hankook απλά μου κάνει εντύπωση που παίρνουν καλές κριτικές σε διάφορα ευρωπαϊκά τεστ ελαστικών και έλεγα μήπως τα έχει δοκιμάσει κάποιοςSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Προφανώς όταν λέω καλύτερα εννοώ σε κρατημα κατα πρώτο λόγω. Απο εκει και πέρα καλο θα ήταν να έχουν και μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά συνήθως αυτά δεν πανε μαζί. nokian εγω δεν έτυχε να ξαναβάλω αλλά ενα φιλαρακι που έβαλε σε rx8 ειναι παρα πολυ ευχαριστημένος. Οι διαστάσεις μου ειναι 225/45/17. Τώρα φοραω τα eagle f1 απο τα οποία ήμουν ευχαριστημένος μέχρι τα πρώτα 15000 χλμ. Αλλά μετα είδα Πολύ μεγάλη και απότομη πτώση. Τώρα που έχουν 22000+ Ειναι για πέταμα...
-
Προφανώς όταν λέω καλύτερα εννοώ σε κρατημα κατα πρώτο λόγω. Απο εκει και πέρα καλο θα ήταν να έχουν και μεγάλη διάρκεια ζωής αλλά συνήθως αυτά δεν πανε μαζί. nokian εγω δεν έτυχε να ξαναβάλω αλλά ενα φιλαρακι που έβαλε σε rx8 ειναι παρα πολυ ευχαριστημένος. Οι διαστάσεις μου ειναι 225/45/17. Τώρα φοραω τα eagle f1 απο τα οποία ήμουν ευχαριστημένος μέχρι τα πρώτα 15000 χλμ. Αλλά μετα είδα Πολύ μεγάλη και απότομη πτώση. Τώρα που έχουν 22000+ Ειναι για πέταμα...Ποια Nokian (Z G2 ή V ή H) έβαλε;
Πόσα χλμ έκανε;
Σε τι τα Nokian διαφέρουν και τι του άρεσε;Πολλές ερωτήσεις, ε..
Σκέφτομαι να βάλω το Nokian Η (ή V ή i3) στο Mazda 3 μου όταν έρθει ώρα..
-
panos3 σ'ευχαριστώ για την απάντηση.τα fastresponse
είμαι στη σκέψη να τα δοκιμάσω σαν το επόμενο λάστιχο μου αφού ήδη εχω δοκιμάσει τα pirelli.
Τα hankook απλά μου κάνει εντύπωση που παίρνουν καλές κριτικές σε διάφορα ευρωπαϊκά τεστ ελαστικών και έλεγα μήπως τα έχει δοκιμάσει κάποιοςSent from my LG-P500 using Tapatalk
Έχω δοκιμάσει σε φιέστα σε 195/50R15 τα Hankook S1 EVO και δεν μου άρεσαν καθόλου. Ξέρω ότι όντως έχουν λάβει καλές κρητικές αλλά εμένα μου φάνηκε ότι χαζογλιστρουσαν με το παραμικρό. Απλά πολύυυ κατώτερα από τα Michelin PE2 που έχω τώρα.
-
συνονόματε σε αυτή τη διάσταση έχεις να προτείνεις κάποιο που σου έκανε καλή εντύπωση?
με τα michelin είσαι ευχαριστημένος? -
συνονόματε σε αυτή τη διάσταση έχεις να προτείνεις κάποιο που σου έκανε καλή εντύπωση?
με τα michelin είσαι ευχαριστημένος?Είναι καινούριο σχετικά το αυτοκίνητό μου και δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο σε αυτή την διάσταση. Τα Michelin τα πήρα επειδή διάβασα ότι είναι πολύ καλή επιλογή στο forum και είχα αλλάξει απ' εφθείας τα Hankook με αυτά. Ναι είναι πολύ καλό ελαστικό και ήταν αυτό που περίμενα. Είναι μαλακό, ζεσταίνεται εύκολα, γενικά είναι κατάλληλο για σπορ οδήγηση και είναι αθόρυβο. Μοναδικό μειονέκτημα ότι είναι πιο τσιμπημένη η τιμή τους σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά από την άλλη ότι πληρώνεις παίρνεις. Ευτυχώς έχουμε όμως φθηνή διάσταση.
Έτυχε να γνωρίσω στην ίδια διάσταση επίσης από Fiesta που έχει ο κολλητός μου τα Continental Premium Contact 2 και τα Toyo Τ1R. Τα πρώτα έχουν επίσης πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως και τα Michelin αλλά είναι για πιο χαλαρές καταστάσεις. Τα Toyo μου φάνηκαν αρκετά αξιόλογα αλλά έκαναν αμφανώς περισσότερο θόρυβο κύλισης και γι αυτό προσωπικά δεν θα τα προτιμούσα. -
Ασσύμετρο φάγωμα σε μπροστινό από Jaguar XF νομίζω το 3.0 V6.
Το ίδιο έχω παρατηρήσει και σε ένα Sottozero 275/40 R19 που τώρα λειτουργεί ως décor σαλονιού. Έχουν όλα τα *μεγαλότροχα *τόσο αρνητικό κάμπερ ή έτυχε;
-
Πισωκίνητο
-
pm
-
Παιδιά το clio2 1.4 (98ps) της γυναίκας μου μετά από δυο χρόνια και 46000ΚΜ με τα BLIZZAK LM20 185/60R14 χειμωνα καλοκαίρι θέλει λάστιχα, αν βάλω καλοκαιρινά με βλέπω για τα conti PC2, τα οποία στο praktiker βγαίνουν 266 Ε, αν βρω σε αντίστοιχη τιμή σε λαστιχά (Ανατ. θεσσαλονίκη ) ενοείτε ότι θα τα βάλω στο λαστιχάδικο, αν τώρα πάω σε ελαφρύ χειμερινό λεω για Nokian WR G2 αλλά σε 175/65 R 14 82 T (που είναι και η μανίσια διάσταση) γιατί δεν βγαίνει σε 185/60/14, λόγο το ότι έχω χάσει το τελευταίο εξάμηνο την επαφή μου με το παρόν θέμα (λάστιχα) θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια-παρατήρηση.
-
ρε αρχηγε, ειλικρινά ΕΛΕΟΣ. οχι και λαστιχα απο πρακτικερ....
-
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
με βλέπω για τα conti PC2, τα οποία στο praktiker βγαίνουν 266 Ε, αν βρω σε αντίστοιχη τιμή σε λαστιχά (Ανατ. θεσσαλονίκη ) ενοείτε ότι θα τα βάλω στο λαστιχάδικο,240€ στο Λαμπροπουλο
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
με βλέπω για τα conti PC2, τα οποία στο praktiker βγαίνουν 266 Ε, αν βρω σε αντίστοιχη τιμή σε λαστιχά (Ανατ. θεσσαλονίκη ) ενοείτε ότι θα τα βάλω στο λαστιχάδικο,
240€ στο Λαμπροπουλο
Ευχαριστώ
Στην Ψελλού;Ποπολάρε τι έχει το praktiker; Μήπως ο κάθε μπαρμπαμήτσος λαστιχάς είναι πιο διαβασμένος ή έχει πιο φρέσκα λάστιχα;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]