-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καποιες προτασεις για 195/50/15 & 285/35/20?
ανεξαρτητου κοστους, με προτεραιοτητα την αποδοση στο στεγνο.Στη δεύτερη διάσταση που ρωτάς, πόσα λάστιχα πιστεύεις πως υπάρχουν ;
(και για ποιό αυτοκίνητο μιλάμε ; )
-
Για την Ε200 να βάλει τα Continental.
Για το Mazda 6 να κοιτάξει τα Fulda (οικονομικά, ήσυχα, καλά στο βρεγμένο, τίμια στο στεγνό). -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Για τον τύπο οδήγησης που φαντάζομαι ότι εννοείς (ήπιο, πολιτισμένο κ.λ.π.), νομίζω ότι με το Uniroyal Rain Expert θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εξαιρετικό κατά την άποψή μου.
Το ειχα πολυυυυυυ παλια σ ενα peugeot 309 κι ηταν ολιγον αθλιο κι εκανε και θορυβο... τα χουν φτιαξει καθολου? εχω δει οτι εχουν τελειως διαφορετικη χαραξη πλεον...
Μάλλον εννοείς το προηγούμενο, εγώ αναφέρομαι στο Rain Expert-2. Δεν έχω εμπειρία από το μοντέλο που χρησιμοποιούσες, πάντως από το '2' είμαι ικανοποιημένος βάσει των παραπάνω συνθηκών οδήγησης, φορεμένο σε Citroen C3.
Πάντως ομολογουμένως εάν έχεις άσχημη εμπειρία από προηγούμενο μοντέλο, δύσκολα αλλάζεις γνώμη. Χρυσό να μου κάνανε το Energy, δεν θα το ξανάβαζα ποτέ...
Κοίτα πάντως και μερικά reviews...
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Uniro ... Expert.htm -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
ανεξαρτητου κοστους, με προτεραιοτητα την αποδοση στο στεγνο.Στη δεύτερη διάσταση που ρωτάς, πόσα λάστιχα πιστεύεις πως υπάρχουν ;
πιο δυσκολο μαλλον ειναι να βρεθουν λαστιχα για το 195/50/15 μου φαινεται...
-
Conti Sport Contact 2 υπαρχει πλεον ή οχι;
Αν οχι, ποιο ειναι το αντιστοιχο της Continental τωρα; -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Αν οχι, ποιο ειναι το αντιστοιχο της Continental τωρα;Το 3!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Αν οχι, ποιο ειναι το αντιστοιχο της Continental τωρα;Το 3!
δε βγαινει σε 15'
-
Τα Sport Contact 3 βγαινουν σε 205/55/16;
Δεν τα βρισκω. -
Τα 2 βγαίνουν σε 16αρα.
-
Το ξερω, αυτα εχω τωρα, αλλα δεν καταργηθηκαν;
-
Mέχρι αρκετά πρόσφατα τα έβλεπα ως πρώτης τοποθέτησης σε καινούρια αμάξια (κάτι octavia5 σίγουρα) και φρέσκιας κατασκευής. Δεν γνωρίζω αν άλλαξε κάτι τους τελευταίους μήνες.
-
Εχω την εντυπωση οτι σταματησε η παραγωγη τους, γι αυτο το ρωτησα και προηγουμενως.
Αν δεν εχει 205/55/16 η Conti, μαλλον παω για Michelin Pilot Exalto II. -
Ο χρήστης leotas έγραψε:
Μάλλον εννοείς το προηγούμενο, εγώ αναφέρομαι στο Rain Expert-2.Δεν πρέπει να υπάρχει '2', ένα είναι το RainExpert. Και είναι αρκετά καινούργιο λάστιχο, ούτε δύο ετών, οπότε ο φίλος με το Peugeot 309 σίγουρα το μπερδεύει με άλλο.
-
Εχω την εντυπωση οτι σταματησε η παραγωγη τους, γι αυτο το ρωτησα και προηγουμενως.
Αν δεν εχει 205/55/16 η Conti, μαλλον παω για Michelin Pilot Exalto II.Έχω την εντύπωση ότι σταμάτησε η παραγωγή τους.
-
Τι στο καλο εχει τοτε το αλλο αμαξι; Ποτε σταματησαν κι αυτα;
Τι λαστιχο να του βαλω του κακομοιρου; χαχαχα -
Πλέον θα τα βρίσκεις ως Michelin Pilot Sport. Τουλάχιστον έτσι κυκλοφορεί στην πιάτσα των λαστιχάδων.
205/55/16 έχεις επιλογές πάντως νομίζω.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εντάξει, αλλά τώρα πες μας τίνος είναι το GT-R !!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Εντάξει, αλλά τώρα πες μας τίνος είναι το GT-R !!
εχεις p.m.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πλέον θα τα βρίσκεις ως Michelin Pilot Sport. Τουλάχιστον έτσι κυκλοφορεί στην πιάτσα των λαστιχάδων.205/55/16 έχεις επιλογές πάντως νομίζω.
Επιλογες εχω, μην παω να βρω καμια φολα ειναι το θεμα
Οποτε προσανατολιζομουν κυριως προς Conti (που εχω ηδη κι ειναι πολυ οκ) και Michelin που ειχα στο παλιο μου αμαξι και εχουν στο νεο C4 οι γονεις (κι ειναι επισης οκ)
-
Τα Sport Contact 3 βγαινουν σε 205/55/16;Οχι
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]