-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
το αμαξι χρειαζεται λιγο πιο φαρδυ λαστιχακι ομως.
Γιατί; Τι όφελος θα έχω;
Δεν ξερω για εσενα, εγω θα το ηθελα.
(Εχω και εγω 107) -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
το αμαξι χρειαζεται λιγο πιο φαρδυ λαστιχακι ομως.
Γιατί; Τι όφελος θα έχω;
Δεν ξερω για εσενα, εγω θα το ηθελα.
(Εχω και εγω 107)Κάτσε φρόνιμα μια χαρά διάσταση λαστιχάκια φοράμε!!!!!!
-
Μια χαρά μπορεί να είναι η διάσταση, μια χαρά λάστιχα δεν βρίσκεις δυστυχώς.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.elastika-online.gr/
αυτο χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι για συγκριση τιμων.
Και μετα παραγγελνουν στο http://www.camskill.co.uk/Καλά ... τρελάθηκα ... πολύ φθηνά !!!!! Να παραγγείλω;;; πως πληρώνω;;; είναι καλά;;;;;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μια χαρά μπορεί να είναι η διάσταση, μια χαρά λάστιχα δεν βρίσκεις δυστυχώς.Aυτο ακριβως.
-
http://www.elastika-online.gr/
αυτο χρησιμοποιουν οι πιο πολλοι για συγκριση τιμων.
Και μετα παραγγελνουν στο http://www.camskill.co.uk/Καλά ... τρελάθηκα ... πολύ φθηνά !!!!! Να παραγγείλω;;; πως πληρώνω;;; είναι καλά;;;;;;;;
Aν σε συμφέρει να παραγγείλεις. Εγώ έχω πάρει από εκεί για φίλο. Πληρώνεις με πιστωτική. Είναι κάλλιστα!
-
Μια χαρούλα το camskill! Καθυστερεί το εμπόρευμα να σού'ρθει, καθ'ότι οδικώς, όμως τα παίρνεις μισότιμής σε σύγκριση με τους εν Ελλάδι επαγγελματίες λωποδύτες (λ.χ. TOYO T1R ανεξαρτήτως διάστασης) και είναι μια χαρά φρεσκότατο!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πληρώνεις με πιστωτική. Είναι κάλλιστα!Μόνο με πιστωτική;; Με αντικαταβολή δε γίνεται;;
ΥΓ Δεν έχω πιστωτική και ούτε προτίθεμαι να βγάλω!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Μια χαρά μπορεί να είναι η διάσταση, μια χαρά λάστιχα δεν βρίσκεις δυστυχώς.
Aυτο ακριβως.
Βάλτε βρε 165/60-14, κάθονται μια χαρά στη ζάντα, το έχω δει με τα μάτια μου. Βγαίνουν και τα Cinturato P6, μια χαρά αξιοπρεπή είναι για τα αυγουλάκια σας!
-
Όσοι έχουν θέμα με την καλοκαιρινή πρόσφυση των ελαστικών τους μπορούν να δοκιμάσουν την κιμπάρικη λύση που ακολούθησα εγώ και είδα αδιανόητα απρόσμενη βελτίωση:
έπλυνα τα λάστιχά μου με πιεστικό νερού σε φουλ πίεση έφυγαν όλες οι σκόνες που κάλυπταν την επιφάνεια του ελαστικού και έγινε κατάμαυρο και καθαρό σαν την πρώτη του μέρα (παρ'όλο που τα έχω 2.5 χρόνια). Στην επαφή με το δρόμο στριγγλίζει ξανά όπως όταν ήταν φρέσκο και η πρόσφυση γύρισε 1 χρόνο πίσω, τότε που ήταν 1.5 χρόνου ακόμα Δεν περίμενα να δω τέτοια βελτίωση, αν και μάλλον είναι προσωρινή μέχρι να σκονιστούν ξανά -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Βάλτε βρε 165/60-14, κάθονται μια χαρά στη ζάντα, το έχω δει με τα μάτια μου. Βγαίνουν και τα Cinturato P6, μια χαρά αξιοπρεπή είναι για τα αυγουλάκια σας!
Και μόλις είδα κι άλλο αβγό με Yokohama A.drive 165/60! Κάθονται άριστα. Μάλλον αυτή τη διάσταση θα τη βλέπουμε όλο και πιο συχνά καθώς όλο και περισσότερα αυγά αλλάζουν τώρα τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης με το πορνοδιαστροφικό 155/65/14.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Και μόλις είδα κι άλλο αβγό με Yokohama A.drive 165/60! Κάθονται άριστα. Μάλλον αυτή τη διάσταση θα τη βλέπουμε όλο και πιο συχνά καθώς όλο και περισσότερα αυγά αλλάζουν τώρα τα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης με το πορνοδιαστροφικό 155/65/14.
Τα γιοκοχάμα λέω να του βάλω και.... ίσως κάνω την υπέρβαση!!!!
-
Πληρώνεις με πιστωτική. Είναι κάλλιστα!
Μόνο με πιστωτική;; Με αντικαταβολή δε γίνεται;;
ΟΧΙ βέβαια!
Βγάλε μια prepaid όπως της Κύπρου ή της Πειραιώς.
-
Πληρώνεις με πιστωτική. Είναι κάλλιστα!
Μόνο με πιστωτική;; Με αντικαταβολή δε γίνεται;;
Μπορείς να πληρώσεις και με χρεωστική, αν έχεις λογαριασμό σε κάποια από τις μεγάλες τράπεζες, η κάρτα σου είναι και χρεωστική (λογικά θα γράφει πάνω Visa ή Mastercard).
-
γεια σας παιδια!
ειμαι σχετικα νεα οδηγος.... εχω το nissan almera, 1500 cc, oraio autokinitaki an k megalo gia tia anagkes mou... telos panton! to thema einai to elastika tou. xtes pou ksekinisa akouga ena ntoup, ntoup, ntoup.... opos kilage i roda... me to pou zestathike stamatise. to exei ksanakanei pio entona se mia fasi pou den to eixa metakinisei kana mina, k me to pou ebala aera sta lastixa to stamatise. alla to xtesino dn dikaioloeitai gt eixa tsekarei piesi 2-3 meres noritera... foraei bridgestone b391 185/ 65r15 (apo oti ksero ta bridgestone theorountai kala sosta? ) anyway to piga se boulkanizetera, mou bale tin rezerva k mou pe na ta allakso gt ftaine ta elastika an k dn brike problima (!) apla logo palaiotitas (2,5 xronia) to amaksi exei kanei 15.000 klm sunolika... ok, kero oti k akinito na to exo elastika kathe 2-3 xronia prepei na allazo, alla... exei simbei se kanenan allo kati analogo? ti marka proteinete na balo? dn to xrisimopoio kathimerina, kinoumai me to papi, gia sk boltoules to exo perissotero...
thanx a lot!Καλως ηλθες στο φορουμ.Ενω καλα το ξεκινησες ξεχαστηκες και συνεχισες με greeklish που δεν επιτρεπονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
-
Ο χρήστης raveflower έγραψε:
γεια σας παιδια!
ειμαι σχετικα νεα οδηγος.... εχω το nissan almera, 1500 cc, oraio autokinitaki an k megalo gia tia anagkes mou... telos panton! to thema einai to elastika tou. xtes pou ksekinisa akouga ena ntoup, ntoup, ntoup.... opos kilage i roda... me to pou zestathike stamatise. to exei ksanakanei pio entona se mia fasi pou den to eixa metakinisei kana mina, k me to pou ebala aera sta lastixa to stamatise. alla to xtesino dn dikaioloeitai gt eixa tsekarei piesi 2-3 meres noritera... foraei bridgestone b391 185/ 65r15 (apo oti ksero ta bridgestone theorountai kala sosta? ) anyway to piga se boulkanizetera, mou bale tin rezerva k mou pe na ta allakso gt ftaine ta elastika an k dn brike problima (!) apla logo palaiotitas (2,5 xronia) to amaksi exei kanei 15.000 klm sunolika... ok, kero oti k akinito na to exo elastika kathe 2-3 xronia prepei na allazo, alla... exei simbei se kanenan allo kati analogo? ti marka proteinete na balo? dn to xrisimopoio kathimerina, kinoumai me to papi, gia sk boltoules to exo perissotero...
thanx a lot!Καλως ηλθες στο φορουμ.Ενω καλα το ξεκινησες ξεχαστηκες και συνεχισες με greeklish που δεν επιτρεπονται στο φορουμ,γραφε με ελληνικους χαρακτηρες.[mod]
Με την ρεζέρβα σταμάτησε δηλαδήΣ?
Βάλε το Michelin Energy Saver, δεν κάνει ντουπ ντουπ.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Βάλε το Michelin Energy Saver, δεν κάνει ντουπ ντουπ.
Τι άλλο δεν κάνει?
-
Δεν κάνει και παππάδες μάλλον, αλλά για τις βόλτες της θα είναι τζί-τζί. Θα δείχνει και συνεσταλμένη κοπέλα απέναντι στους άντρες (energy saver -> πνεύμα οικονομίας -> όχι χρηματορουφήχτρα), εγώ το εκτιμάω τουλάχιστον, όπως και η τσέπη μου.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Βάλε το Michelin Energy Saver, δεν κάνει ντουπ ντουπ.[/quote]
ααα ρε Πικο... με έκανες και γέλασα!
πάντως εγώ σε περίπτωση κλονκ κλονκ έβαλα πιρέλι!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Δεν κάνει και παππάδες μάλλον, αλλά για τις βόλτες της θα είναι τζί-τζί. Θα δείχνει και συνεσταλμένη κοπέλα απέναντι στους άντρες (energy saver -> πνεύμα οικονομίας -> όχι χρηματορουφήχτρα), εγώ το εκτιμάω τουλάχιστον, όπως και η τσέπη μου.Τώρα θα σου έγραφα μια ψιλοκαφρίλα, αλλά τέσπα...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]