-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο συντάκτης που πρότεινε τα Energy έχει δίπλωμα;
Ως ένα βαθμό είναι αναμενόμενα τα συμπεράσματα καθώς το τεστ έγινε στα Μέγαρα...
Σε τι αυτοκίνητο δοκιμάστηκαν;
-
Noμίζω λεόν αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Noμίζω λεόν αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.Ναι ήταν ένα Leon το θυμάμαι το άρθρο.
-
ΦΟΡΑΩ ΛΑΣΤΙΧΟ 195-50-15
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ CINTURATO TIS PIRELLI ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ P4 P6 P7
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ 270 ΕΥΡΩ
ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PIRELLI KAI TA OIKOLOGIKA CINTURATO? -
Γεια σου καταρχάς γράφε με μικρά γράμματα καλύτερα γιατί τα κεφαλαία είναι ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
Εκτός από την σειρά υψηλών επιδόσεων της Pirelli την Pzero τα υπόλοιπα Pirelli δεν είναι και τίποτα σπουδαίο προτίμησε σε αυτή την διάσταση Michelin Pilot exalto 2 και continental PremiumContact2 -
Τι ιπποδύναμη έχεις, πως οδηγάς και που?
-
Τα P4 Cinturato είναι για μικρές διαστάσεις ελαστικών, στη δικιά σου βγαίνει το P6 Cinturato. Είναι μια χαρά all-around ελαστικό και πιστεύω ότι θα σε αφήσει ικανοποιημένο.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τι ιπποδύναμη έχεις, πως οδηγάς και που?80 αλογα
οδηγαω normal
σε αστικα κεντρα συνηθωσ -
Δεν έχεις και τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα απλά Πιρέλλι επαρκούν, τα Εχάλτο και ΠρίμιουμΚοντάκτ περισσεύουν.
Όταν ένα λάστιχο λέει οικολογικό συνήθως σημαίνει ότι έχει λίγο λιγότερη τριβή κύλισης από ένα άλλο. Αυτό σημαίνει απειροελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση, αλλά και συνήθως λίγο περισσότερο φρένο μέχρι να σταματήσει. Απλά και όχι οικολογικά δεν διατίθενται?, εγώ αυτά θα έβαζα. -
Για τα premium contact 2 πχ, ρώτησες τιμή??? Ένας λαστιχάς που χρόνια βάζουμε εκεί λάστιχα, έχει φοβερές τιμές, σχεδόν τιμές http://www.camskill.co.uk, που βλέπω έχουν στο camskill 240 ευρώ τα premium contact, άρα σε αυτόν που πάω εγώ τουλάχιστον, θα τα έχει κάτω από 300. Αν είναι να έχουν 270 τα p7, ε δε χρειάζεται να σου πω ότι θα κοιτάξεις τα premium contact 2 φυσικά!
Ενδεικτικά αυτό που σου λέω για τις στο συνεργείο ελαστικών που πάω, τα michelin primacy hp σε διάσταση 205/55/16 τα έχει 360 ευρώ, και στο camskill έχουν 350 ευρώ..
Ψάξε λίγο τιμές για premium contact 2, αν 'ξεφεύγουν', τότε πας στα p7 όπως λέει και ο dtsou, θα σου είναι υπέραρκετά μια και προορίζονται για την πόλη με νορμάλ οδήγηση -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Δεν έχεις και τίποτα ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα απλά Πιρέλλι επαρκούν, τα Εχάλτο και ΠρίμιουμΚοντάκτ περισσεύουν.
Όταν ένα λάστιχο λέει οικολογικό συνήθως σημαίνει ότι έχει λίγο λιγότερη τριβή κύλισης από ένα άλλο. Αυτό σημαίνει απειροελάχιστη διαφορά στην κατανάλωση, αλλά και συνήθως λίγο περισσότερο φρένο μέχρι να σταματήσει. Απλά και όχι οικολογικά δεν διατίθενται?, εγώ αυτά θα έβαζα.Μεσα στην πόλη ειδικά είναι που θέλουμε ένα καλό λάστιχο, δεδομένου ότι τα οικολογικά κοιμούνται του καλού καιρού. Εγώ ένα premiumcontact2 θα το ψήφιζα άνετα.
-
Premium Contact 2e
-
Auto Express | Tyre Guide Winners.
Η διάσταση ήταν 215/55/16 με δείκτες V/W και δόθηκε περισσότερη έμφαση στο βρεγμένο.
-
παιδια τα yokohama s drive τα εχει δοκιμασει κανεις?
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Auto Express | Tyre Guide Winners.Η διάσταση ήταν 215/55/16 με δείκτες V/W και δόθηκε περισσότερη έμφαση στο βρεγμένο.
όλα τα τεστ ελαστικών στο ίντερνετ είναι ότι να ναι ο καθένας βγάζει ότι γουστάρει νικιτή
-
Ο χρήστης panos3 έγραψε:
παιδια τα yokohama s drive τα εχει δοκιμασει κανεις?Τα έχω οδηγήσει. Ωραίο σπορτίφ λάστιχο με πολύ καλή πρόσφυση και πληροφόρηση/τιμόνι αλλά θέλει λίγο ζέσταμα πρώτα. Αν είσαι ανήσυχος οδηγός συνιστώνται!
ΥΓ: Για τι αυτοκίνητο όμως;
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Auto Express | Tyre Guide Winners.
Η διάσταση ήταν 215/55/16 με δείκτες V/W και δόθηκε περισσότερη έμφαση στο βρεγμένο.
όλα τα τεστ ελαστικών στο ίντερνετ είναι ότι να ναι ο καθένας βγάζει ότι γουστάρει νικιτή
Είναι ανάλογα και το πως γίνεται το test, τι χαρακτήρα έχει και σε τι ειδικές συνθήκες δίνουν περισσότερο βάση. Δεν μπορεί να είναι και εντελώς αβάσιμα τα αποτελέσματα.
-
Ρε παιδιά πείτε μου καμιά τιμή για μισελέν ή γιοκοχάμα για το 107 , διαστάσεις 155-65-14!!!!!!!
-
φιλε realzeus για πουντο σπορτινγκ 1.4 2005. παντως ο κατασκευαστης προτεινει δεικτη v.υπαρχει περιπτωση να μην μπορει να τα ζεστανει?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Ρε παιδιά πείτε μου καμιά τιμή για μισελέν ή γιοκοχάμα για το 107 , διαστάσεις 155-65-14!!!!!!!200 έως 230 €.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]