-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
To κινητό μου το έχεις, έτσι;Σωστά, το δικό σου παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Πάντα είμαι ανοιχτός στο να οδηγήσω κωλάμαξα... μου προκαλούν μία ακατανόητη έλξη...
Το κακό είναι ότι μετά πας και τα αγοράζεις..
Αυτό πάντως με τις διαστάσεις δεν το κατάλαβα ποτέ. Υπάρχουν μερικές που το μικρότερο προφίλ(45άρι π.χ.), είναι φθηνότερο από το λίγο μεγαλύτερο(50άρι)
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάντα είμαι ανοιχτός στο να οδηγήσω κωλάμαξα... μου προκαλούν μία ακατανόητη έλξη...
Ακόμα δεν έχω αγοράσει γιαπωνέζικο υπετροφοδοτούμενο κουβαδάκι που δεν στρίβει!
Αυτό πάντως με τις διαστάσεις δεν το κατάλαβα ποτέ. Υπάρχουν μερικές που το μικρότερο προφίλ(45άρι π.χ.), είναι φθηνότερο από το λίγο μεγαλύτερο(50άρι)
Παίζει ίσως να εξαρτάται από το πόσο εύκολο είναι να παραχθεί. Τι εννοώ:
Πχ για 195/50/15 μπορεί να έχει μία παραγωγή 1εκ. τεμάχια. Για το 195/55/15 η παραγωγή να είναι 100χιλ τεμάχια... Οπότε αναλογικά επιβαρύνεται με πολύ περισσότερα κόστη στησίματος μηχανών, σταματήματος, κτλ... Λέω... μπορεί και να λέω μπαρούφες βέβαια και αυτά να μην ισχύουν... Αλλά είναι προφανές ότι δεν έχει σχέση με το πόσο υλικό αγοράζεις...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ακόμα δεν έχω αγοράσει γιαπωνέζικο υπετροφοδοτούμενο κουβαδάκι που δεν στρίβει!
Δεν στρίβει, αλλά μοιράζει lipton αβέρτα....
Παίζει ίσως να εξαρτάται από το πόσο εύκολο είναι να παραχθεί. Τι εννοώ:
Πχ για 195/50/15 μπορεί να έχει μία παραγωγή 1εκ. τεμάχια. Για το 195/55/15 η παραγωγή να είναι 100χιλ τεμάχια... Οπότε αναλογικά επιβαρύνεται με πολύ περισσότερα κόστη στησίματος μηχανών, σταματήματος, κτλ... Λέω... μπορεί και να λέω μπαρούφες βέβαια και αυτά να μην ισχύουν... Αλλά είναι προφανές ότι δεν έχει σχέση με το πόσο υλικό αγοράζεις...
Μάλλον κάτι τέτοιο θα παίζει
Σωστές παραθέσεις παρακαλώ. [Mod]
-
Γενικά πάντως τα προφιλ σε 5 είναι πιο ακριβά, συνηθίζεται.
-
Αυτή η μίτσλεν σκοπεύει να αντικαταστήσει το εξάλτο ή το γύρισε στα πράσινα ελαστικά;
Μετά από σχεδόν 50Κ χλμ (και ένα μπρος-πίσω στα 10Κ) μπορω να πω ότι τα exalto μου άρχισαν να γλιστράνε. Θεωρώ πως έδειξαν εξαιρετική αντοχή για το αίμα που τους ήπια. Το προηγούμενο σετ γλιστρούσε παραπάνω στα 35.000, κάτι που μάλλον οφειλόταν στην τεράστια ταλαιπωρία που είχαν δεχτεί από τα φθαρμένα αμορτισέρ (+συν την εκτεταμένη επανάληψη μιας ιδιαίτερα λαστιχοβόρας διαδρομής )
Τίποτα άλλο καινούριο, σπορ προσανατολισμού, σε 195/50/15 υπάρχει ή θα βάλω για 3η φορά εξάλτο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αυτή η μίτσλεν σκοπεύει να αντικαταστήσει το εξάλτο ή το γύρισε στα πράσινα ελαστικά;Μετά από σχεδόν 50Κ χλμ (και ένα μπρος-πίσω στα 10Κ) μπορω να πω ότι τα exalto μου άρχισαν να γλιστράνε. Θεωρώ πως έδειξαν εξαιρετική αντοχή για το αίμα που τους ήπια. Το προηγούμενο σετ γλιστρούσε παραπάνω στα 35.000, κάτι που μάλλον οφειλόταν στην τεράστια ταλαιπωρία που είχαν δεχτεί από τα φθαρμένα αμορτισέρ (+συν την εκτεταμένη επανάληψη μιας ιδιαίτερα λαστιχοβόρας διαδρομής )
Τίποτα άλλο καινούριο, σπορ προσανατολισμού, σε 195/50/15 υπάρχει ή θα βάλω για 3η φορά εξάλτο;
-
Tα χει βάλεις κανείς αυτά ή απλά τα προτείνεις μέχρι κάποιος να ψαρώσει;
Χάρη, εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί να δοκιμάσεις κάτι άλλο;
-
εχω ξαναγραψει οτι σιγα σιγα ολες οι εταιριες θα βγαζουν πρασινα λαστιχα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χάρη, εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί να δοκιμάσεις κάτι άλλο;
Μήπως ανανεώσουμε τη σχέση μας με το punto, μετά από 100.000+ χλμ (γιατί το βλέπω να μένει για άλλα τόσα )
-
Αμα θες να την ανανεώσεις κάνε του κανένα δωράκι. Τα εξαλτο ειναι εκ των ουκ ανευ, δεν πιάνονται.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tα χει βάλεις κανείς αυτά ή απλά τα προτείνεις μέχρι κάποιος να ψαρώσει;Χάρη, εφόσον είσαι ευχαριστημένος γιατί να δοκιμάσεις κάτι άλλο;
Προτείνω μέχρι κάποιος να ψαρώσει! Εγώ σε αυτά έχω καταλήξει μελλοντικά ωστόσο.
Σε διάσταση 195/50/15 έχει στο camskill special offer τα toyo proxes t1r με 176 ευρώ στην πόρτα σου.
-
Οκ να αγοράσουμε από camskill σε τιμές ξεφτίλα
Αλλά ξέρετε κανέναν λαστιχά που να μη στραβώνει όταν του πας τα λάστιχα για τοποθέτηση; Εδώ λάδια σε συνεργείο πας και τα ρίχνουν με ύφος ' ' ενώ κερδίζουν από ένα σωρό άλλες εργασίες. Ο λαστιχάς που το μεγαλύτερο κέρδος του περιμένει να το βγάλει απ τα ίδια τα ελαστικά φοβάμαι ότι θα το κάνει αγγαρεία-προχειροδουλειά με αποτέλεσμα καμιά γδαρμένη ζάντα Πρέπει να βρεις σωστό επαγγελματία για να κάνεις έτσι τη δουλειά+1 για τα sportrac3 πάρ'αυτα
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Αλλά ξέρετε κανέναν λαστιχά που να μη στραβώνει όταν του πας τα λάστιχα για τοποθέτηση; Εδώ λάδια σε συνεργείο πας και τα ρίχνουν με ύφος ' ' ενώ κερδίζουν από ένα σωρό άλλες εργασίες. Ο λαστιχάς που το μεγαλύτερο κέρδος του περιμένει να το βγάλει απ τα ίδια τα ελαστικά φοβάμαι ότι θα το κάνει αγγαρεία-προχειροδουλειά με αποτέλεσμα καμιά γδαρμένη ζάντα Πρέπει να βρεις σωστό επαγγελματία για να κάνεις έτσι τη δουλειά+1 για τα sportrac3 πάρ'αυτα
Δίκιο έχεις, προσωπικά αν ήταν να γλιτώσω μέχρι 50 ευρώ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία, αλλά έχει κάτι προσφορές ώρες ώρες πάρα πολύ δελεαστικές.
Τα sportRAC 3 τα φοράς εσύ ή ψαρώνεις επίσης?
-
Δεν πρέπει να πεταχτεί κάποιος εδώ που να πει 'Εγώ τα λάστιχά μου τα ζαντάρω και τα βάζω μόνος μου, σιγά μην άφηνα κανέναν άσχετο λαστιχά να τα περνάει' κλπ. και να συμφωνήσουν και άλλοι με αυτό;
Χάνεται η μαγεία του Forum ρε παιδιά, κάντε κάτι!
-
Πού είναι ο φίλος μας ο Πέτρος να μας προτείνει να πάρουμε ένα μηχάνημα ξεζανταρίσματος από κοινού (μαζί με το δικόλονο , την ευθυγράμμιση και την καλίμπρα που ήδη μας έχει πει );;;;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
μακαρι να ειχαν η λαστιχαδες πελατες τετοιους.
να ερχεται ο αλλος με τα λαστιχα κα ινα του παιρνει καθαρο χρημα για τοποθετηση.
20 -30ευρω δεν ξερω ποσα παιρνουν αλλα μια χαρα ειναι γιαυτους.και στο λεω εγω που ειμαι στο να ανοιξω βουλκανιζατερ δικο μου.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Δίκιο έχεις, προσωπικά αν ήταν να γλιτώσω μέχρι 50 ευρώ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία, αλλά έχει κάτι προσφορές ώρες ώρες πάρα πολύ δελεαστικές.Τα sportRAC 3 τα φοράς εσύ ή ψαρώνεις επίσης?
Ψαρώνω, τα προτείνω για λόγους γκλάμορ
Περιμένω να τα φορέσεις εσύ να μας πεις πως είναι πρώταμακαρι να ειχαν η λαστιχαδες πελατες τετοιους.
να ερχεται ο αλλος με τα λαστιχα κα ινα του παιρνει καθαρο χρημα για τοποθετηση.
20 -30ευρω δεν ξερω ποσα παιρνουν αλλα μια χαρα ειναι γιαυτους.και στο λεω εγω που ειμαι στο να ανοιξω βουλκανιζατερ δικο μου.
Δηλαδή τον χαλάει το λαστιχά να σου φέρει τα λάστιχα που θα βάλει, εκτός απ το να στα τοποθετήσει απλά, και να βγάλει και άλλα 50 ως 150 ευρώ από εκεί; Αφού την ίδια δουλειά θα κάνει στην τελική.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
..............., προσωπικά αν ήταν να γλιτώσω μέχρι 50 ευρώ δεν θα έμπαινα στην διαδικασία, αλλά έχει κάτι προσφορές ώρες ώρες πάρα πολύ δελεαστικές.
Τα sportRAC 3 τα φοράς εσύ ή ψαρώνεις επίσης?Τα συγκεκριμένα απο camskill, σε διάσταση 205/50/R16 V, ειναι σπιτι σου με 350, ενω τα ΤΟΥΟ ΤR1, με 345 ευρώ.
Ο λαστιχάς, με την επιβαλλόμενη ζυγοστάθμιση, θελει 40 ευρώ για να τα τοποθετήσει (αφου δεν έβγαλε απο τα λάστιχα.... )
Ο iδιος λαστιχάς μου έδινε τα πρώτα με 410 ευρώ (+20), αλλά τα δεύτερα 440 (+55).
Τα GOODYEAR F1 όμως, με τα 'περαστικά', στοίχιζαν ακριβώς τα ίδια.
Ερευνα αγοράς λοιπόν και μετά, παραγγελία κατά βούληση... -
Υπαρχει λαστιχο που να πιανει φρενο σε ελληνικη ασφαλτο ''καθρεπτη''? Αν ναι ποιο? Για 13 αρα ζαντα 175/70/13 ενδιαφερομαι.
Σορρυ για εκτος, θελω να ρωτησω, τι βαζουν στους δρομους εδω και σε ενα μηνα κυκλοφοριας εχουν γινει ''γυαλι''?
Προσφατα πηγα στη Τσεχια (πρωτη φορα εξωτερικο) και δεν ειδα δρομο να γυαλιζει ...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]