-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα βαλεις primacy HP στο σιροκο?και νομιζεις οτι σε συμφέρει απο camskill να τα αγορασεις???
Ακούω γνώμες και απόψεις...
-
bridgestone RE050A
michelin exalto 2
continental sport contact 3τρια που μου ερχονται γρηγορα στο μυαλο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
bridgestone RE050A
michelin exalto 2
continental sport contact 3τρια που μου ερχονται γρηγορα στο μυαλο.
Αν ανατρέξεις τα προηγούμενα posts θα καταλάβεις...τα πρώτα που προτείνεις έχω και υπάρχει θέμα στο ότι δεν ζεσταίνονται.
Θέλω κάτι all around κι όχι τόσο σπορ
-
Exalto 2
Sport Contact 3 -
aveo?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
aveo? -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Tα exalto2 προσφερουν αυτο τον συνδυασμο.
Δεν τα βρισκεις σε αυτη την διασταση?Σε αυτήν την διάσταση βρίσκω μόνο τα πολύ σπορ ( Michelin Pilot Sport 2-3, Sport Contact 2-3, Pzero Rosso, F1 Asymmetric κλπ κλπ).
Η γνώμη μου είναι ότι αυτά τα ελαστικά είναι για αυτοκίνητα πάνω από 200 άλογα κλπ για να ζεσταίνονται και να παραμένουν ζεστά.
Γι αυτό ψάχνω κάτι πιο 'πολιτικό' αλλά και επώνυμο, μικρές θυγατρικές των επωνύμων κατασκευαστών αποκλείονται για ψυχολογικούς κυρίως λόγουςΣτην διάσταση σου, 225 κλπ, βγαίνουν και τα Exalto 2 και τα Pilot Sport 3 σε V και W. Μπορείς να τα βρείς σε καλές τιμές στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης αντί να τα αγοράσεις από το camskill. Τα Πρίμασυ έχουν τελειως άλλο προσανατολισμό και μάλλον θα απογοητευτείς. Α και τα Pilot Sport 3 είναι πλέον X Green δλδ προσφέρουν και μειωμένη κατανάλωση
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα Πρίμασυ έχουν τελειως άλλο προσανατολισμό και μάλλον θα απογοητευτείς.Πάρα πολύ όμως...
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Τα Πρίμασυ έχουν τελειως άλλο προσανατολισμό και μάλλον θα απογοητευτείς.
Πάρα πολύ όμως...
Σουτ γκρινιάρη
-
Η αλήθεια είναι ότι τα γλυκοκοιτάω τα PS3....αν τα βρώ με σωστό δείκτη και γύρω στα 550-600€ θα τα χτυπήσω.
Προκειμένου να απογοητευτώ
-
Για fiat bravo 150 ps εχω καταληξει σε sport contact 3 και pilot sport 3 τωρα εχω το bridgestone potenza.Θελω να ειναι μαλακο για να μην βαραει ,κατι που συμβαινει με το τωρινα λαστιχα και να ζεσταινονται πιο γρηγορα.Αυτα ειναι και τα μονα παραπονα που εχω απο τα bridgestone αλλιως εχουν πολυ καλο κρατημα ,οταν ζεσταθουν ομως.
-
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Για fiat bravo 150 ps εχω καταληξει σε sport contact 3 και pilot sport 3 τωρα εχω το bridgestone potenza.Θελω να ειναι μαλακο για να μην βαραει ,κατι που συμβαινει με το τωρινα λαστιχα και να ζεσταινονται πιο γρηγορα.Αυτα ειναι και τα μονα παραπονα που εχω απο τα bridgestone αλλιως εχουν πολυ καλο κρατημα ,οταν ζεσταθουν ομως.+100000
Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις 50χλμ για να ζεσταθούν
-
Για πείτε τα καλύτερα μαγαζιά που ξέρετε στη Θεσσαλονίκη μιας κι εγώ ενδιαφέρομαι....(εχω ακούσει καλά για τον Καλπάκη στην Μοναστηρίου 124)
-
Για fiat bravo 150 ps εχω καταληξει σε sport contact 3 και pilot sport 3 τωρα εχω το bridgestone potenza.Θελω να ειναι μαλακο για να μην βαραει ,κατι που συμβαινει με το τωρινα λαστιχα και να ζεσταινονται πιο γρηγορα.Αυτα ειναι και τα μονα παραπονα που εχω απο τα bridgestone αλλιως εχουν πολυ καλο κρατημα ,οταν ζεσταθουν ομως.θα σου πρότεινα να κοιτάξεις σοβαρά τα Pirelli Pzero Rosso.
τα έβαλα την βδομάδα που μας πέρασε στο αμάξι μου πάνω και πραγματικά θυμήθηκα γιατί μου είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις από ό,τι λάστιχο έχω οδηγήσει.
Δουλεύουν ζεστά-κρύα με μικρές αποκλίσεις στην απόδοση ανεξαρτήτως θερμοκρασίας (τους) και επίσης αθόρυβα (σχετικά λόγω διάστασης), κάτι που για μένα είναι πολύ βασικό καθώς με τα bridgeston Potenza RE50A που είχα πριν στο αμάξι, είχα απηυδήσει (και στο θέμα απόδοσης και στο θέμα του θορύβου).
Καμία επαφή και θέμα σύγκρισης ανάμεσα στα 2 λάστιχα.Η τιμή των Rosso είναι λίγο τσουχτερή.Τιμή καταλόγου (της pirelli) για 225/40/18 έχουν 850 ή 900€.
Εγώ τα αγόρασα 650€ αλλά είναι τιμή 'φιλική'.Γενικά όμως ακούω άτομα που τα βάζουν και με 700€ και 750€.
Δεν ξέρω για τι budget μιλάμε βέβαια.Απλώς αναφέρω την τιμή για να είσαι προετοιμασμένος λίγο πριν πας από κοντά. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεν ξέρω για τι budget μιλάμε βέβαια.Απλώς αναφέρω την τιμή για να είσαι προετοιμασμένος λίγο πριν πας από κοντά.
Απο τη στιγμη που θελω να βαλω ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτων που βαζω μεσα και μετα τη δικη μου δεν με νοιαζουν τα λεφτα ,αρκει να πιασουν τοπο.
Μια ερωτηση ομως:Μηπως ειναι υπερβολη για το bravo; -
Απο τη στιγμη που θελω να βαλω ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ αυτων που βαζω μεσα και μετα τη δικη μου δεν με νοιαζουν τα λεφτα ,αρκει να πιασουν τοπο.
Μια ερωτηση ομως:Μηπως ειναι υπερβολη για το bravo;η άποψή μου είναι πως όχι και ειδικά όταν μιλάμε για θέματα όπως η παραπάνω (δική σου) πρόταση.
Επίσης...στο 225/40/18 που είναι η δική μου διάσταση όλα τα καλά λάστιχα παίζουν 50€ πάνω κάτω. -
Tα πλαϊνά των Sport Contact 2, μετά από 15.000χλμ δεν υπάρχουν πια. Μετά από λίγες ΄ζωηρές' στροφές, είδα σήμερα πως το πέλμα στις άκρες έχει εξισωθεί σχεδόν απόλυτα με λείο κύκλο.
Για του λόγου το αληθές, να ένα teaser
Πάρα πολύ γρήγορη φθορά.
-
Geia sas paides!...Molis simera evala ta ContiEcoContact 3 se ena Punto Sporting toy 2002!...Ekana kala?..To epsaksa kana mina gia to to ti tha valo k thelo na ksero apopseis k gnomes!...Eyxaristo!!
-
Οι απόψεις τι νόημα έχουν μετά την αγορά;
ΥΓ: Γράφε με πεζούς Ελληνικούς χαρακτήρες παρακαλώ.
-
Αφού τα αγόρασα ήδη δεν παιζουν και σπουδαίο ρόλο!..Αλλά κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα έχουν εμπιστευτεί κάποιον όσο αφόρά το αυτοκίνητο!... Οι περισσότεροι την λέχουν πατήσει φυσικα!...τελος παντων...απλα όποιος εχει ακουσει για τα ContiEcoContact 3 ή τα εχει χρησιμοποιησεί ας πει εντυπωσεις!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]