-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ακριβως ιδια ειναι
κριμα
-
αν και εισαι αθεος κατι θα κανω.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αν και εισαι αθεος κατι θα κανω.Να φας σκ@τά ρε που θα με κάνεις και χάρη παλιοιταλομαφιόζε με τα προβληματικά σου punto
Ααααα.......δεν είμαι άθεος,άθρησκος είμαι -
Ας του πει ρε του Ιtalakia κάποιος να βάλει μια τετράδα michelin να δει πως στρίβουν τα car
Πάντως ρε italakia το έχω απορία,πως είναι δυνατόν οι Ιταλοί με τα στριφτερα και τιμονάτα μοτέρια τους (η αξιοπιστία κάνει τζιζ.....μην τα συζητάμε τώρα ) να βγάζουν λάστιχα σαπούνια(pirelli )
Nα πω για τα bridgestone,αντε κομάτια να γίνει τουλάχιστον εκείνα πάνε μόνο ευθεία
αλλά για τα ιταλικά να βάζετε λάστιχα απ τους γείτονες?
Αίσχος ΡΕ -
δεν φταις εσυ ,εγω φταιω που καθομαι και συζητω με εναν ανθρωπο που πιστευει στους 12 χαζους του ολυμπου.
-
Χαζός είσαι εσύ που πιστεύεις ότι πιστεύω σε 12 θεούς κι εσύ στον μουσάτο θεο(όχι του φόρουμ)
Για τα λάστιχα θα με πεις? -
bridgestone εχω βαλει
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
bridgestone εχω βαλειΡε τρισάθλιε,σαπούνια έβαλες?
ΔΕ φτάνει που το έχεις στο συνεργείο κάθε μέρα να μην στρίβει κι όλας? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
bridgestone εχω βαλει
Ρε τρισάθλιε,σαπούνια έβαλες?
ΔΕ φτάνει που το έχεις στο συνεργείο κάθε μέρα να μην στρίβει κι όλας?Μακη σαπουνια αλλα γιαπωνεζικα ομως , ειναι και αυτο μια προοδος ε
-
ΣΠΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ.ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 185ΑΡΙΑ 60ΑΡΙ ΠΡΟΦΙΛ ΕΧΟΥΜΕ;ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΧΕΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕ . ΣΑΣ ΜΕΡΣΩ!
-
Pilot Exalto2.
-
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΥΤΑ?ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΙΜΙΣΗ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ. .
-
Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με πεζούς ελληνικούς χαρακτήρες.
Σε 14αρες ψάχνεις τα λάστιχα; Προς τι η γερμανοφιλία;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ας του πει ρε του Ιtalakia κάποιος να βάλει μια τετράδα michelin να δει πως στρίβουν τα carΗ μισλέν μάλλον σταμάτησε την παραγωγή ΡΕ2. Οπότε πάμε γι άλλα...
Μάλλον θα αναγκαστώ να βάλω conti sc2 και δεν το πολυθέλω.Έχει προσφορά ο καμσκιλλ τα ΤΟΥΟ τ1ρ σύνολο με μεταφορικα =>345ε. (+κανα 30άρι τοποθέτηση).
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η μισλέν μάλλον σταμάτησε την παραγωγή ΡΕ2. Οπότε πάμε γι άλλα...
Που το άκουσες αυτό ;
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Που το άκουσες αυτό ;
Και 'γω έτσι νόμιζα, όταν έψαχνα ν' αντικαταστήσω τα Michelin στο μηχανάκι μου... Για την 'περίεργη' πίσω διάσταση που έχει (110/80/14) πραγματικά δεν ήξερε κανείς να μου πει, πότε θα ερχόταν (ή εάν θα ερχόταν) νέα 'φουρνιά'. Η επικοινωνία μέσω e-mail είναι σαν να επιχειρείς να μιλήσεις με Renault Γαλλίας (δηλ. σαν να μιλάς σε τοίχο), οπότε η λύση 'βρέθηκε' στην Pirelli ...
Γιατί επιμένεις με τα Exalto; Πόσο έχει η τετράδα ;;!! -
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Που το άκουσες αυτό ;
Έχω πάρει σε πάρα πολλούς μεγάλους λαστιχάδες και μόλις ακούνε μοντέλο μου λένε ξέχασε το. Περιμένουν ΡΕ2 από 6 μήνες έως 1 χρόνο μου είπαν. Τι να πω? Μήπως λένε για τη συγκεκριμένη διάσταση? Δε νομίζω πάντως...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατί επιμένεις με τα Exalto; Πόσο έχει η τετράδα ;;!!
Όλα τα ελαστικά σε 205/50/16 παίζουν από 500 - 650ε δυστυχώς. Τα ΡΕ2 τα είχα βρει στην καταπληκτική τιμή (πράγματι) των 550ε αλλά τα λάστιχα πουθενά. Επέμενα σε αυτά γιατί συνδυάζουν όνομα, δείκτη V, καλή συμπεριφορά στη βροχή, μαλακότητα, διάρκεια (για μένα που κάνω λίγα χλμ). Τα PS3 αργούν, οπότε λέω να πέσω στα τ1ρ που εδώ τα δίνουν 500ε+ και βλέπω. Και γι αυτά έχω ακούσει τα καλύτερα για βροχή, αλλά είναι πολύ μαλακά (με βολεύει εμένα αυτό). Μόνο από διάρκεια δεν ξέρω τι κάνουν...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Που το άκουσες αυτό ;
Έχω πάρει σε πάρα πολλούς μεγάλους λαστιχάδες και μόλις ακούνε μοντέλο μου λένε ξέχασε το. Περιμένουν ΡΕ2 από 6 μήνες έως 1 χρόνο μου είπαν. Τι να πω? Μήπως λένε για τη συγκεκριμένη διάσταση? Δε νομίζω πάντως...
Μάλλον θα μιλάνε για την 50άρα διάσταση γιατί για τις υπόλοιπες δεν πρέπει να υπάρχει έλλειψη
-
Τα DYNAXER HP2 τα έχει δοκιμάσει κανείς ή και τα Kleber γενικότερα?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]