-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
toyo R1R ?πλάκα κάνεις φαντάζομαι?!?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
toyo R1R ?
πλάκα κάνεις φαντάζομαι?!?
γιατι?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
toyo R1R ?
γιατι?
Έξοχη επιλογή αν δεν σε ενδιαφέρει η διάρκεια για πέρα των 20000 χιλιομέτρων!!! Απλά άπαιχτο ελαστικό το φοράω περίπου εννιά μήνες και 12000 χιλιόμετρα.
-
σε τι αμάξι και με τι ανάρτηση ???
στο 106, τα Ζ211 hard, τα κρατούσα για 10.000χλμ ....
-
Και ποιες οι εντυπώσεις σου από τα 3 διαφορετικά λάστιχα που έχεις δοκιμάσει; Γιατί αν σου άρεσαν βάλε τα ίδια αν όμως ψάχνεις για κάτι διαφορετικό πες τι το διαφορετικό αναζητάς.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
toyo R1R ?
γιατι?
Έξοχη επιλογή αν δεν σε ενδιαφέρει η διάρκεια για πέρα των 20000 χιλιομέτρων!!! Απλά άπαιχτο ελαστικό το φοράω περίπου εννιά μήνες και 12000 χιλιόμετρα.
τότες γιατί όχι Michelin Pilot Sport Cup ή και Pirelli P Zero Corse?
-
γιατί είναι ακόμα πιο μαλακά και πολύ πιο ακριβά, τι δείκτη φθοράς έχουν ???
μια άλλη επιλογή είναι και τα bridgestone 050A , που έχουν δείκτη φθοράς 140
υπάρχουν και αυτά ...
http://www.in.gr/auto/tech/introduction ... chID=70102 -
δείκτη φθοράς 140μικρός ή μεγάλος είναι αυτός;
φθείρονται ευκολα ή δυσκολα δλδ;
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και ποιες οι εντυπώσεις σου από τα 3 διαφορετικά λάστιχα που έχεις δοκιμάσει; Γιατί αν σου άρεσαν βάλε τα ίδια αν όμως ψάχνεις για κάτι διαφορετικό πες τι το διαφορετικό αναζητάς.κοίτα φίλε, να μου αρέσουν και τα τρία αδύνατο!
και να έρχομαι εδώ μέσα να ρωτήσω επίσης παράλογο...
ρωτάω γιατί ακριβώς δεν με ικανοποίησαν τα προηγούμενα και να ακούσω εμπειρίες...
τα γερμανικά ήταν επιεικώς μέτρια, τα δε ιταλικά ήταν καλά αλλά με λάθος δείκτη τοποθέτησης αφού ήταν ΜΟ... προορίζονταν για ΜΒ AMG για τον εμπρός άξονα (τιμόνι)... όλα τα υπόλοιπα P Zero έρχονται και χωρίς δείκτη ειδικό... Αυτά η αντιπροσωπεία δεν εισάγει τα απλά κι όταν τα βάζεις σου λέει ότι δεν θα προτίθεται να σε καλύψει αφού έχουν δείκτη Mecedes Only και εσύ έχεις άλλη μάρκα αυτοκίνητο αλλά ούτε και εισάγουν το απλό που υπάρχει σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δείκτη φθοράς 140
μικρός ή μεγάλος είναι αυτός;
είναι μικρός ..... κάτω από το 100 παίζουν τα semislick
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δείκτη φθοράς 140
μικρός ή μεγάλος είναι αυτός;
Ευκολότερα από ένα με αντίστοιχο δείκτη (π.χ.) 200.
Δες και κάτι λίγα εδώ. -
αυτό λεω κ εγω...
-
σε τι αμάξι και με τι ανάρτηση ???στο 106, τα Ζ211 hard, τα κρατούσα για 10.000χλμ ....
Σε ceed 1,4 με μάμα ανάρτηση. Δεν είναι σέμι αλλά κάτι ανάμεσα σε σέμι και νορμάλ δρόμου. Έχουν δείκτη φθοράς 140. Τα έχω απλά ερωτευτεί!!!
-
από θόρυβο, την παλεύεις ????
-
από θόρυβο, την παλεύεις ????δεν εχει τραγικα πολυ θορυβο....
αν παρεις το 306, δεν θα τον σκεφτεσαι κιολας.
στο V50 θα σε χαλασει....
-
στο V50, λέω να βάλω τα PE2.
για 306/clioRS τα R1R είναι τα πρώτα υποψήφια .... -
γιατί είναι ακόμα πιο μαλακά και πολύ πιο ακριβά, τι δείκτη φθοράς έχουν ???μια άλλη επιλογή είναι και τα bridgestone 050A , που έχουν δείκτη φθοράς 140
υπάρχουν και αυτά ...
http://www.in.gr/auto/tech/introduction ... chID=70102toyo t1r και απο μενα
τωρα φοραω τα BRIDGESTONE 050A και δεν βλεπω την ωρα να τα αλλαξω καθως ειναι πολυ θορυβωδη και αποδιδουν αισθητα καλυτερα στο βρεγμενο οπου εκ των πραγματων πας πιο νορμαλ παρα στο στεγνο δρομο,απο φθορα δεν την ακουν με τιποτα! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
σε τι αμάξι και με τι ανάρτηση ???
στο 106, τα Ζ211 hard, τα κρατούσα για 10.000χλμ ....
Σε ceed 1,4 με μάμα ανάρτηση. Δεν είναι σέμι αλλά κάτι ανάμεσα σε σέμι και νορμάλ δρόμου. Έχουν δείκτη φθοράς 140. Τα έχω απλά ερωτευτεί!!!
Ταιριάζει πολύ αυτό το ελαστικό στο ceed από μαρτυρίες 2-3 κατόχων.
(Ο ένας μπορεί να είσαι και εσύ, αν γράφεις στο club Lol)
-
δεν μπορει να ταιριαζει.... το λαστιχο υπερπαραγει προσφυση για τα δεδομενα μιας στοκ αναρτησης...
το αμαξωμα δυστυχως κανει τραμπαλα πανω απο τα εν λογω λαστιχα (και οποιο αντιστοιχο λαστιχο φυσικα).
-
μια άλλη επιλογή είναι και τα bridgestone 050A , που έχουν δείκτη φθοράς 140
δεν ξέρω πώς κάθονται στα άλλα αμάξια, αλλά στο πάτωμα του Golf 4/5/6 κάθονται Α-ΘΛΙ-Α και είναι εντελώς για πέταμα.
Αν νομίζει κάποιος ότι υπερβάλω, ας πάρει το αμάξι μου μία βόλτα μετά από 1,5 χρόνο που τα έχω πάνω και σχετικά ήπια οδήγηση (μόνο σε εθνικές κάνω κάποια ανοίγματα αλλά δεν οδηγώ βίαια σε καμία περίπτωση).Το πέλμα τους δεν είναι ξεραμένο και δεν είναι φαγωμένο όσο τουλάχιστον θα έπρεπε για τα ~30.000km που έχω κάνει.
Και μετά από όλα αυτά να πω ότι το αμάξι κάνει όλα όσα δεν πρέπει:
γλιστράει για πλάκα.σπινιάρει για πλάκα σε οποιοδήποτε οδόστρωμα και το abs έχει γίνει ο κολλητός μου.
Έχω παίξει με πιέσεις, έχω κάνει ό,τι μπορεί να κάνει κάποιος για να πειραματιστεί με τα λάστιχα.
Νομίζω το έχω ξαναγράψει εδώ:όσο δεν είναι τα λάστιχα σε θερμοκρασία λειτουργίας (που είναι πολύ δύσκολο να την πιάσεις γενικότερα και δη μεσα σε πόλη με τι-πο-τα), η κατάσταση που έχεις στις ρόδες σου είναι μία: σαπούνι.Μέσα στο μήνα πάνε για φούντο γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα στην κυριολεξία.
vell, αν κάνεις πολλά km, καλό είναι να μην κοιτάς semi λάστιχα.Φθείρονται πολύ γρήγορα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]