-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα DYNAXER HP2 τα έχει δοκιμάσει κανείς ή και τα Kleber γενικότερα?Είναι εδώ και χρόνια μια ακόμα εταιρία της Michelin, είχαν παλαιότερα καλό όνομα στη βροχή, είναι λάστιχα μαλακά γενικώς, είναι για ομαλή οδήγηση αυτοκινήτων με ήρεμη απόδοσης της δύναμης τους.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όλα τα ελαστικά σε 205/50/16 παίζουν από 500 - 650ε δυστυχώς. Τα ΡΕ2 τα είχα βρει στην καταπληκτική τιμή (πράγματι) των 550ε αλλά τα λάστιχα πουθενά. Επέμενα σε αυτά γιατί συνδυάζουν όνομα, δείκτη V, καλή συμπεριφορά στη βροχή, μαλακότητα, διάρκεια (για μένα που κάνω λίγα χλμ). Τα PS3 αργούν, οπότε λέω να πέσω στα τ1ρ που εδώ τα δίνουν 500ε+ και βλέπω. Και γι αυτά έχω ακούσει τα καλύτερα για βροχή, αλλά είναι πολύ μαλακά (με βολεύει εμένα αυτό). Μόνο από διάρκεια δεν ξέρω τι κάνουν...Έχουν UTQG 320/AA/A.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Kumho ecsta SPT KU31Είσαι alternative τύπος, ε?
Έχουν UTQG 320/AA/A.
Κονγκολέζικα είναι αυτά?
-
Κάτι εκεί Κορέα-Ασία μεριά είναι, drift-ο-λάστιχο. Ναι καλώς κακώς κοιτάω τις πιό ασυνήθιστες επιλογές πρώτα
-
Πρεπει να έχει τέστ το αμερικάνικο car and driver και αν δε με απατά η μνήμη μου είναι αξιολογότατο λάστιχο στο στεγνό. Στο βρεγμένο είναι ΟΚ αλλά όχι κάτι φοβερό
-
'Φρέσκες' δοκιμές από ADAC στις διαστάσεις 185/65/15 Η και 225/45/17 W & Y.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
'Φρέσκες' δοκιμές από ADAC στις διαστάσεις 185/65/15 Η και 225/45/17 W & Y.Energy Saver: το αφθαρτο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Energy Saver: το αφθαρτο
Φαίνεται να είναι καλό στο στεγνό πάντως ...
Στο βρεγμένο, άσε καλύτερα ! -
Στα Pirelli πάντως δεν έχει τα Pzero...
Ελπίζω να μην έκανα χοντρή μακακία, είπα να δοκιμάσω κι εγώ τα Pzero Nero που τα είχα καιρό άχτι!Αν είναι μούφα, θα τα πετάξω στο πίσω άξονα και θα βάλω εμπρός Michelin ή Conti!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Energy Saver: το αφθαρτο
Φαίνεται να είναι καλό στο στεγνό πάντως ...
Στο βρεγμένο, άσε καλύτερα !Στο στεγνό τα σπάει για το είδος του. Στο βρεγμένο ,σε γαλλική άσφαλτο, είναι απλώς καλό αλλά αισθάνεσαι διαφορά σε σχέση με το στεγνό κυρίως στην αίσθηση του τιμονιού το οποίο ελαφραίνει αρκετά. Τα όρια πλευρικης πρόσφυσης πέφτουν αλλά σε κάθε περίπτωση η απώλεια έρχεται προοδευτικά. Μπλοκαρίσματα κλπ δεν έχω παρατηρήσει ακόμα και σε απότομα φρεναρίσματα ούτε σε στεγνό ούτε σε βρεγμένο. Φθορά πάντως υπάρχει αλλά σε πολύ μικρό βαθμό και μπορώ να πώ οτι βγάζει άνετα 40 με 50κ χιλιόμετρα ακόμα και σε Ευρωπαϊκή άσφαλτο με υψηλό συντελεστή τριβής με βάση αυτό που βλέπω σε λάστιχα των 10κ χιλιομέτρων. Γενικά όπως έχω πεί και παλαιότερα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την επιλογή μου. Αν ζούσα μόνιμα Ελλάδα θα είχα πάει σε 185/60/14 από 185/65/14 και Εξάλτο.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Κάτι εκεί Κορέα-Ασία μεριά είναι, drift-ο-λάστιχο. Ναι καλώς κακώς κοιτάω τις πιό ασυνήθιστες επιλογές πρώταΕννοώ ότι δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό:
Έχουν UTQG 320/AA/A.
Ελπίζω να μην έκανα χοντρή μακακία, είπα να δοκιμάσω κι εγώ τα Pzero Nero που τα είχα καιρό άχτι!Αν είναι μούφα, θα τα πετάξω στο πίσω άξονα και θα βάλω εμπρός Michelin ή Conti!
Φίλος είναι τρελός με p zero nero. Βάζει μόνο αυτά και με έχει φάει! Απλά δεν ζεσταίνεται εύκολα. Αν κάνεις πολλά ταξίδια όμως είναι κομπλέ! Δεν τρώγονται με τπτ.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φίλος είναι τρελός με p zero nero. Βάζει μόνο αυτά και με έχει φάει! Απλά δεν ζεσταίνεται εύκολα. Αν κάνεις πολλά ταξίδια όμως είναι κομπλέ! Δεν τρώγονται με τπτ.
Nero έγραψα; εεεε Rosso εννοούσα!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κάτι εκεί Κορέα-Ασία μεριά είναι, drift-ο-λάστιχο. Ναι καλώς κακώς κοιτάω τις πιό ασυνήθιστες επιλογές πρώτα
Εννοώ ότι δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό:
Έχουν UTQG 320/AA/A.
Μαμάει και στο tirerack.com.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Φίλος είναι τρελός με p zero nero. Βάζει μόνο αυτά και με έχει φάει! Απλά δεν ζεσταίνεται εύκολα. Αν κάνεις πολλά ταξίδια όμως είναι κομπλέ! Δεν τρώγονται με τπτ.+1
-
Αυτό κυκλοφορεί εδώ?:
ExtremeContact DW
-
Υπάρχει κάποιος που να έχει τα ΤΟΥΟ Τ1ρ να μας πει εντυπώσεις?
-
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα DYNAXER HP2 τα έχει δοκιμάσει κανείς ή και τα Kleber γενικότερα?
Είναι εδώ και χρόνια μια ακόμα εταιρία της Michelin, είχαν παλαιότερα καλό όνομα στη βροχή, είναι λάστιχα μαλακά γενικώς, είναι για ομαλή οδήγηση αυτοκινήτων με ήρεμη απόδοσης της δύναμης τους.
Τα είδα μόλις χθες σε φορεμένα σε ένα ford,ούτε παραγγελία να τα είχα
Αθλιο πλαινό σκέτη σαμπρέλα,είναι για αυτοκίνητα που διανύουν πολλά km σε εθνικες. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που να έχει τα ΤΟΥΟ Τ1ρ να μας πει εντυπώσεις?Τα έβαλε ένας φίλος μου στο καινούριο fiesta σε 195/50R15. Έχουμε κάνει αρκετές γρήγορες βόλτες και τα έχω δει κι εγώ τα λάστιχα. Λοιπόν όσον αφορά την πρόσφηση αν και δεν το περίμενα απο toyo είναι αρκετά καλά. Καλύτερα από τα Premium Contact 2 που έχω δει πάλι σε fiesta αλλά δεν ξέρω να σου πω σίγουρα σε σχέση με τα Exalto ίσως να είναι παρόμοιου επιπέδου με ελαφρώς καλύτερα τα exalto. Αρνητική εντύπωση μου έκανε ο θόρυβος. Πιστεύω πως είναι το πιο θορυβώδες ελαστικό που έχω συναντήσει (με εξαίρεση χιονολάστιχα κτλ). Πάντως έχουν καλή τιμή και πρέπει να αξίζει η αγορά τους ειδικά με την προσφορά του camskill.co.uk
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα DYNAXER HP2 τα έχει δοκιμάσει κανείς ή και τα Kleber γενικότερα?
Είναι εδώ και χρόνια μια ακόμα εταιρία της Michelin, είχαν παλαιότερα καλό όνομα στη βροχή, είναι λάστιχα μαλακά γενικώς, είναι για ομαλή οδήγηση αυτοκινήτων με ήρεμη απόδοσης της δύναμης τους.
Τα είδα μόλις χθες σε φορεμένα σε ένα ford,ούτε παραγγελία να τα είχα
Αθλιο πλαινό σκέτη σαμπρέλα,είναι για αυτοκίνητα που διανύουν πολλά km σε εθνικες.Ελα Μάκηηηηη
Exalto 185/60/14
Πόσες φορές θα το πούμε
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]