-
Ο χρήστης piii έγραψε:
Εγώ για τα P Zero μόνο καλά λόγια έχω ακούσει πάντως όσον αφορά απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο. Οι γνώμες όμως ξέρεις σαν τι είναι, καθένας έχει κι από μία
Μιας και έχεις 205/50/16 αν θες μπορείς να ψάξεις εντυπώσεις και για τα Falken FK 452
Είναι αρκετά φτηνότερα του ανταγωνισμού και οι γνώμες που υπάρχουν στο interwebs τα βγάζουν εξαιρετικά, ειδικά για τα λεφτά τους κορυφαία. Και κάποιος γνωστός που είχε προσωπική εμπειρία με αυτά μου είπε τα καλύτερα. Τα σκέφτομαι πολύ σοβαράMichelin είναι πανάκριβα λόγω ονόματος..
Τα συγκεκριμένα(fk 452) τα φοράω εδώ και 25.000 περίπου χλμ σε διάσταση 225/45/17.
Η αλήθεια είναι πως για το κόστος τους ανταποκρίνονται αρκετά καλά.
Στην μέχρι τώρα εμπειρία στο στεγνό απεδείχθησαν άριστα, στο δε βρεγμένο μέτρια προς καλά.
Δεν ξέρω τι αντοχή θα έχουν στην μετέπειτα πορεία τους.Thanx για τη γνώμη!
Βασικά αφού ήδη σου έχουν κρατήσει 25.000χλμ και κοιτάνε προς το μέλλον άφοβα είναι ικανοποιητικότατα. Η απόδοση στο βρεγμένο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και δεν τρέχω όταν βρέχει (φύλαγε τα ρούχα σου που λένε ). Αρκεί να μην παρουσιάζουν aquaplaning.
Τα έχω βάλει στο μάτι -
Σκεφτομαι τελικα να βαλω Pirelli απλα πρεπει να βγω στη γυρα στους λαστιχαδες να δω τι παιζει απο τιμες Παντως με τα Bridgestone Turanza εχω μεινει ευχαριστημενος και σε βροχη και σε στεγνο. Γενικα ειμαι ακομα σε μια φαση ψαξιματος
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ για τα P Zero μόνο καλά λόγια έχω ακούσει πάντως όσον αφορά απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο. Οι γνώμες όμως ξέρεις σαν τι είναι, καθένας έχει κι από μία
Μιας και έχεις 205/50/16 αν θες μπορείς να ψάξεις εντυπώσεις και για τα Falken FK 452
Είναι αρκετά φτηνότερα του ανταγωνισμού και οι γνώμες που υπάρχουν στο interwebs τα βγάζουν εξαιρετικά, ειδικά για τα λεφτά τους κορυφαία. Και κάποιος γνωστός που είχε προσωπική εμπειρία με αυτά μου είπε τα καλύτερα. Τα σκέφτομαι πολύ σοβαράMichelin είναι πανάκριβα λόγω ονόματος..
Τα συγκεκριμένα(fk 452) τα φοράω εδώ και 25.000 περίπου χλμ σε διάσταση 225/45/17.
Η αλήθεια είναι πως για το κόστος τους ανταποκρίνονται αρκετά καλά.
Στην μέχρι τώρα εμπειρία στο στεγνό απεδείχθησαν άριστα, στο δε βρεγμένο μέτρια προς καλά.
Δεν ξέρω τι αντοχή θα έχουν στην μετέπειτα πορεία τους.Thanx για τη γνώμη!
Βασικά αφού ήδη σου έχουν κρατήσει 25.000χλμ και κοιτάνε προς το μέλλον άφοβα είναι ικανοποιητικότατα. Η απόδοση στο βρεγμένο δεν με απασχολεί ιδιαίτερα μιας και δεν τρέχω όταν βρέχει (φύλαγε τα ρούχα σου που λένε ). Αρκεί να μην παρουσιάζουν aquaplaning.
Τα έχω βάλει στο μάτιΟ λόγος στο βρεγμένο που είναι σχετικά μέτρια, ενδεχωμένος να έχει να κάνει και με την διάσταση.
225 δεν είναι και ακριβώς μικρό το πέλμα.
Πάντως εντελώς ενημερωτικά, επειδή ενθουσιάστηκα με τα παραπάνω, αποφάσισα να χτυπήσω χειμερινό λάστιχο ίδιας μάρκας σε ποιό μικρή φυσικά διάσταση, και μέχρι τώρα με έχουν βγάλει και αυτά ασπροπρόσωπο, με μοναδική εξαίρεση το απάτητο χιόνι, όπου εκεί την έφαγα πανηγυρικά. -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ασφαλείς επιλογές πάντως είναι σίγουρα τα Exalto, SC2 & 3 και τα P Zero Nero που μέσες-άκρες ξέρουμε ότι είναι καλά όπου κι αν δοκιμάστηκαν.
Από κει και πέρα, random κατάστασηΜα και για τα πιρέλλι αν δεις σε αυτό που γράφω παραπάνω μερικοί το βγάζουν πολύ καλό στο βρεγμένο, μερικοί χάλια.
Τα εξάλτο δε, έπρεπε να τα πουλάνε σε κοσμηματοπωλεία.
αφού τελικά θα ξοδευτείς τι το καθυστερείς
ρίξε ζεστό χρήμα στην αγορά και πάρε τα exalto 2 και σταμάτα να το αναβάλεις
-
Hankook Ventus V12 Evo
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Εγώ για τα P Zero μόνο καλά λόγια έχω ακούσει πάντως όσον αφορά απόδοση σε στεγνό και βρεγμένο. Οι γνώμες όμως ξέρεις σαν τι είναι, καθένας έχει κι από μίαΜιας και έχεις 205/50/16 αν θες μπορείς να ψάξεις εντυπώσεις και για τα Falken FK 452
Είναι αρκετά φτηνότερα του ανταγωνισμού και οι γνώμες που υπάρχουν στο interwebs τα βγάζουν εξαιρετικά, ειδικά για τα λεφτά τους κορυφαία. Και κάποιος γνωστός που είχε προσωπική εμπειρία με αυτά μου είπε τα καλύτερα. Τα σκέφτομαι πολύ σοβαράΌταν λες αρκετά φθηνότερα? Με ενδιαφέρει πολύ η συμπεριφορά στο βρεγμένο και μετά στο στεγνό. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλουν χλμ μιας και δεν κάνω πάνω από 10-12κ χλμ.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αφού τελικά θα ξοδευτείς τι το καθυστερείς
ρίξε ζεστό χρήμα στην αγορά και πάρε τα exalto 2 και σταμάτα να το αναβάλεις
Λες ε? Το πιο φθηνό που τα έχω βρει είναι 550 τα άτιμα! (και αυτή άκρως προνομιακή μιας και έχω ακούσει μέχρι 695 )
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν το αμάξι κάνει λίγα χιλιόμετρα βάλε κάτι που φθείρεται γρήγορα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις λάστιχα με καλό πέλμα στην πενταετία... οπως??
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Αν το αμάξι κάνει λίγα χιλιόμετρα βάλε κάτι που φθείρεται γρήγορα. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάζεις λάστιχα με καλό πέλμα στην πενταετία.
.. οπως??
Punto του '05 είπαμε; Για ποια διάσταση μιλάμε; Αν έχει τις 15άρες αλουμινίου, με 185/55/15 (σαν τα δικά μου δηλαδή), τότε PremiumContact 2 χωρίς σκέψη ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Είναι αρκετά φτηνότερα του ανταγωνισμού και οι γνώμες που υπάρχουν στο interwebs τα βγάζουν εξαιρετικά, ειδικά για τα λεφτά τους κορυφαία. Και κάποιος γνωστός που είχε προσωπική εμπειρία με αυτά μου είπε τα καλύτερα. Τα σκέφτομαι πολύ σοβαράΌταν λες αρκετά φθηνότερα? Με ενδιαφέρει πολύ η συμπεριφορά στο βρεγμένο και μετά στο στεγνό. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλουν χλμ μιας και δεν κάνω πάνω από 10-12κ χλμ.
Φαντάσου ότι το Falken FK 452 έχει τιμή καταλόγου 109 ευρώ το ένα σε 205/50/16 W ενώ τα Pirelli P Zero Nero στην ίδια διάσταση με δείκτη Υ είναι στα 186 και το Exalto στα 187.
Αυτές βέβαια είναι οι επίσημες τιμές στους καταλόγους των εισαγωγέων, δεν ξέρω τι προσφορά μπορεί να κάνει ο εκάστοτε λαστιχάς.
Όπως είδες και από τον piii που έγραψε πιο πάνω, σε στεγνό είναι αντίστοιχα με τα κορυφαία της κατηγορίας αλλά σε βρεγμένο πάσχουν λίγο (εδώ τίθεται θέμα αφού λες ότι σε ενδιαφέρει πρώτα το βρεγμένο), ενώ και από διάρκεια τα πάνε εξαιρετικά.
Δεν ξέρω σε Mx-5 πως θα 'κάθονται' βέβαια, δεν παίρνω και όρκο!
(Προσωπικά έχω ψηθεί πολύ ) -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Φαντάσου ότι το Falken FK 452 έχει τιμή καταλόγου 109 ευρώ το ένα σε 205/50/16 W ενώ τα Pirelli P Zero Nero στην ίδια διάσταση με δείκτη Υ είναι στα 186 και το Exalto στα 187.
Bλέπω στον camskill ότι πάνε ~275 με μεταφορικά. Δεν με χαλούσε να σου πω την αλήθεια!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Bλέπω στον camskill ότι πάνε ~275 με μεταφορικά. Δεν με χαλούσε να σου πω την αλήθεια!
πάρε ρε μαντζίρη τα exalto και τελείωνε
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σιγά ρε συ!
Σε V ή σε W? -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σιγά ρε συ!
Σε V ή σε W?παναθεμάσε
οτι λέει το manual
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
[/quote][/quote]
[οφ τόπικ, αλλά τί σημαίνει η λέξη 'μαντζίρη', ... να μαθαίνουμε. ] -
Τσιγγουνης .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Όταν λες αρκετά φθηνότερα? Με ενδιαφέρει πολύ η συμπεριφορά στο βρεγμένο και μετά στο στεγνό. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλουν χλμ μιας και δεν κάνω πάνω από 10-12κ χλμ.http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m62b0s291p51073
Είσαι και εσύ βρόχινος
edit://Καλός είμαι, λάθος διάσταση έδωσα και δεν τα βρίσκω σε 205/50/16!
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Όταν λες αρκετά φθηνότερα? Με ενδιαφέρει πολύ η συμπεριφορά στο βρεγμένο και μετά στο στεγνό. Δεν με ενδιαφέρει να βγάλουν χλμ μιας και δεν κάνω πάνω από 10-12κ χλμ.
http://www.camskill.co.uk/products.php?plid=m62b0s291p51073
Είσαι και εσύ βρόχινος
Πολύ μαλακό πλαϊνο
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πολύ μαλακό πλαϊνοΑυτό που δημιουργεί πρόβλημα? Ρωτάω επειδή λόγω απειρίας δεν γνωριζω.
Btw στο elastika-online.gr τα δίνουν 116 ευρώ το τεμάχιο για 205/50/16.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Σιγά ρε συ!
Σε V ή σε W?παναθεμάσε
οτι λέει το manual
Eίναι σα να βλέπω τον βιασμό να έρχεται! (από τον λαστιχά)
Από πλαινά τι λέει το PE2?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]