-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
185/65/R14T Michelin Energy saver με 250 ευρώ.
Να τα βάλω ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στην διάσταση αυτή?Κοίτα κι αυτό που είχα βρει, αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο.
http://www.arspneu.sk/download/testy/2.pdf -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για τι χρηση??Αμα θες δες μια και τα dunlop sp sport fast responce.
Λαστιχάς είσαι;
Ο πατερας μου δουλευει σε βουλκανιζατερ και κατι εχω ψιλομαθει.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Τι δεν τα εχεις κανει ακομα?Επρεπε να τα ειχες κανει περιπου στα 20.000χλμ ενα μπρος πισω.Στα 35 λεω εγω να τα κανεις μια αλλαγη....Είναι γενικά λάθος τα φθαρμένα λάστιχα να μπαίνουν πίσω.
-
Ο χρήστης VIRSS έγραψε:
Τι δεν τα εχεις κανει ακομα?Επρεπε να τα ειχες κανει περιπου στα 20.000χλμ ενα μπρος πισω.Στα 35 λεω εγω να τα κανεις μια αλλαγη....
Είναι γενικά λάθος τα φθαρμένα λάστιχα να μπαίνουν πίσω.
Δε την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια.Ειχε ριξει εναν τσακωμο με εναν ανθρωπο λεγοντας πως δε πρεπει να κανεις αλλαγη και πως ειναι λαλακες αυτη που κανουν αλλαγη επειδη χανεις τον κολο στο αμαξι.Δεν την καταλαβαινω αυτη τη νοοτροπια.Λες και πισω στο αμαξι δεν εχεις λαστιχα αλλα σανιδες.Μωρε πανε καλα ολοι τους?Το λαστιχο δεν καταστρεφεται εντελως φλοιδα και μετα το βαζεις πισω.Το θελα του μπρος πισω ειναι να φαγοθουν ομοιομορφα τα λαστιχα.Δε το καταλαβαινω αυτο ομως καθολου.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Λαστιχάς είσαι;
Εμπορεύεστε και good year ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λαστιχάς είσαι;
Εμπορεύεστε και good year ε;
Τα παντα εμπορευεται το μαγαζι αλλα κυριος τα goodyear dunlop.Εχει και προσφορες.Αν δεν αντιπρωσοπευσω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει.
-
Ναι, οκ απλά μου έκανε εντύπωση το άσχετο των dunlop και είπα να επιβεβαιώσω κάτι.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, οκ απλά μου έκανε εντύπωση το άσχετο των dunlop και είπα να επιβεβαιώσω κάτι.Γιατι ασχετο?Δεν το καταλαβαινω αυτο.Αυτο το λαστιχακι ειναι για αμαξια πολης βγαζει πολλα χλμ.
-
Οκ είπαμε.
-
Χεχε, τις προάλλες σε βουλκανιζατέρ 'GoodYear' πάει φίλος για Premium Contact 2 ή Eagle F1. Τα F1 δεν υπήρχαν στη διάστασή του, οπότε λέει για Premium.
'Εγώ να στα βάλω, .... αλλά γιατί δε βάζεις κάτι άλλο; Να, έχω τα Goodrich (κάποιο Profiler) που είναι και πιο φθηνά! Φοβερό λάστιχο, σαν το Exalto2 περίπου, αλλά πιο φθηνό!'
Σκέφτεται, τελικά επιμένει, Conti Premium Contact 2.
'ΟΚ. Εγώ να στο βάλω. ...αλλά γιατί δεν βάζεις το Dunlop FastResponse? Τρομερό και δοκιμασμένο λάστιχο!'
Τελικά ο φίλος πείστηκε και έβαλε FastResponse!
Τώρα μη ρωτήσετε αν όντως αυτά που έλεγε ο μαγαζάτορας τα πίστευε ή απλά είχε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους γιατί το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ.
-
Εγω για κοντι δε θα πηγαινα σε goodyear dunlop.Τωρα βαλαμε σε ενα yaris γνωστου τα fast response και ειναι πολυ καλα στο πατημα τους.
-
Ο χρήστης harlek έγραψε:
Χεχε, τις προάλλες σε βουλκανιζατέρ 'GoodYear' πάει φίλος για Premium Contact 2 ή Eagle F1. Τα F1 δεν υπήρχαν στη διάστασή του, οπότε λέει για Premium.'Εγώ να στα βάλω, .... αλλά γιατί δε βάζεις κάτι άλλο; Να, έχω τα Goodrich (κάποιο Profiler) που είναι και πιο φθηνά! Φοβερό λάστιχο, σαν το Exalto2 περίπου, αλλά πιο φθηνό!'
'ΟΚ. Εγώ να στο βάλω. ...αλλά γιατί δεν βάζεις το Dunlop FastResponse? Τρομερό και δοκιμασμένο λάστιχο!'
Τώρα μη ρωτήσετε αν όντως αυτά που έλεγε ο μαγαζάτορας τα πίστευε ή απλά είχε μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους γιατί το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ.
Σαφώς και δεν τα πίστευε. Έλεγε ότι του είπαν από πιο πάνω να πει.
@georgefocus: ναι οκ, και γω ήθελα να βάλω exalto2 σε yaris και ο λαστιχάς χτυπιόταν ότι τα energy είναι πολύ καλύτερα από αυτά. Γιατί άραγε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χεχε, τις προάλλες σε βουλκανιζατέρ 'GoodYear' πάει φίλος για Premium Contact 2 ή Eagle F1. Τα F1 δεν υπήρχαν στη διάστασή του, οπότε λέει για Premium.
'Εγώ να στα βάλω, .... αλλά γιατί δε βάζεις κάτι άλλο; Να, έχω τα Goodrich (κάποιο Profiler) που είναι και πιο φθηνά! Φοβερό λάστιχο, σαν το Exalto2 περίπου, αλλά πιο φθηνό!'
Σαφώς και δεν τα πίστευε. Έλεγε ότι του είπαν από πιο πάνω να πει.
@georgefocus: ναι οκ, και γω ήθελα να βάλω exalto2 σε yaris και ο λαστιχάς χτυπιόταν ότι τα energy είναι πολύ καλύτερα από αυτά. Γιατί άραγε;
Μηπως επειδη δε θα ζεσταινονταν απανω στο yaris τα λαστιχα??
-
Μια χαρά ζεσταίνονται. Ακόμα και έτσι, με κρύο το PE2 έχει πολύ καλύτερο φρενάρισμα από τα Energy E3A που φορούσε πριν.
-
Πηγες σε αντιπροσωπο της michelen τοτε....
-
Exalto και energy της michelin είναι.
-
Οχ σορρυ ρε συ μιλαω σκαϊπ και δεν εδινα σημασια.Πιστευω πιο λαστιχο πολης το energy.Το exalto το βλεπω παραπανω σε πιο μεγαλα αμαξια.
-
H αντιπροσωπεία των Goodyear, Dunlop πρέπει να δίνει πραγματικά καλά bonus στους λαστιχάδες, γιατί κι εγώ πριν βάλω τα δικά μου και ρωτούσα παντού για Michelin PE2, Continental PremiumContact2, όταν πήγα στον Ζανιά (από τα γνωστά βουλκανιζατέρ στα νότια προάστια), μιλάμε πως επέμεινε πάρα πολύ για τα πρώτα ενώ ψιλοέθαψε διακριτικά αυτά που ήθελα εγώ!
Μάλιστα, Goodyear, Dunlop έχουν και μια εγγύηση, αλλά δεν νομίζω πως συγκρίνονται με τα Michelin και Conti. Tελικά επέλεξα τα Michelin, όπως έχω γράψει και μέχρι στιγμής, απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα πρέπει να πάω να βάλω το ΤPMS σύστημα που μου έχει έρθει πριν λίγες μέρες και να σας γράψω και εντυπώσεις. Αν το είχα σκεφτεί πριν την αλλαγή...
Δεν βαριεσαι, ας μην μας τα παίρνει μόνον η κυβέρνηση...
-
δε ξερω για goodyear αλλα η dunlop δινει ρεσιταλ..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπα, ούτε αυτά φθείρονται τόσο... Αλλά έχουν πέσει αρκετά σε απόδοση (2 χρόνια, περίπου 40k χλμ), πρέπει να πάρουν πόδι σε λίγο.Τα Permium Contact 2 δεν έχεις; Εγώ τα είχα κρατήσει 46.500χλμ αυτή τη φορά και από φρενάρισμα είχα φτάσει σε πολύ οριακά σημεία... Από κράτημα βέβαια είχε μειωθεί αρκετά, αλλά ήταν πολύ προοδευτικό και δεν μπορώ να πω ότι με ενόχλησε ιδιαίτερα...
Την ώρα και τη στιγμή βέβαια που έβαλα τα καινούρια είδα άλλο αυτοκίνητο...
Μα εννοείται ότι τα Energy είναι καλύτερα αγαπητέ!
185/65/R14T Michelin Energy saver με 250 ευρώ.
Να τα βάλω ή έχετε κάτι άλλο να προτείνετε στην διάσταση αυτή?Προσωπικά θα σου έλεγα να τα βάλεις... Αφού σ' ενδιαφέρει πολύ η διάρκεια. Τα προηγούμενα Energy είχαν δείκτη φθοράς 480 !!! Τώρα από κράτημα ή φρενάρισμα μετά από 20.000χλμ ποιος ξέρει...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]