-
Εγω την Μεταμορφωση την ηξερα λιγο πανω απο Ν.Φιλαδελφεια...........μετακομισε προς Νευροκοπι μερια;;;;
Χαλαρωσε ........ακομη με σορτς και κοντομανικο ειναι ο κοσμος! -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά απέφυγα τα kleber επειδή κατάλαβα πως μάλλον έχουν πολύ σκληρή γόμα, και εφόσον δεν είχαμε απαιτήσεις για φθηνά (θυγατρική εταιρία). Επίσης τα 4 εποχών δεν τα βρήκα στο κατάστημα (αν και τα είχα βρει γενικώς στο internet).Έτσι πήγα σε Pirelli P1 που είναι κάτι καλό μάλλον (είδα και tyrereviews).
Άλλη ερώτηση: Όσοι έχουμε χειμερινά στο υπόγειο, είναι καιρός να τα βάλουμε ή είναι πολύ νωρίς;
Οι μέγιστες θερμοκρασίες φαίνεται να πέφτουν πλέον κάτω από τους 20 και οι διαδρομές μου έχουν διάρκεια 15' το πολύ....Τα χειμερινά είναι για κάτω από 7 βαθμούς. Βασικά στην Αθήνα δεν χρειάζονται σχεδόν ποτέ.
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
Έχεις δίκιο Σπύρο-Φοίβο.
Στα τέστ που βλέπω είναι πιο πάνω από τα michelin primacy 3, τα οποία πωλούνται προς ..520 ευρώ(θα λιώσω απο τα γέλια).
Και τα dunlop blue πρέπει να είναι καλά, αλλά πρέπει να ανήκουν στην ίδια βάση με αυτά που έχω τώρα, οπότε απορρίπτονται.
Τώρα έχω τα conti eco 5...Στεγνό πολύ καλά, φρενάρισμα πολύ καλό αλλά στη βροχή, το ESP δουλεύει υπερωρίες (στην ευθεία) και έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν.
Εκτός αυτού μαγουλιάζουν απίστευτα (με σταματημένο όχημα) πράγμα που σημαίνει ότι για να κρατήσεις ευθεία, παλεύεις με το τιμόνι.Και free να σας τα δώσουν, μη τα βάλετε ποτέ.Αν είναι και made in japan τα toyo, οκ... με γεια μου!
Γιατι ρε φιλε μου δουλευει συνεχως το esp? και στην βροχη μεχρι στιγμης ειναι καλα...τα ιδια λαστιχα φοραμε σε ιδιο αυτοκινητο(το δικο 4χ4) εχω 33.000χλμ και δεν εχω παραπονο απλα ειναι πολυ μαλακα και τα φοβαμαι σε λακουβες αλλα τα pirelli p7 να ξερεις θα αργουν να ζεσταθουν....Σε νιωθω φιλε μου γιατι και εγω δεν ξερω ποια να βαλω γιατι καθε test βγαζει αλλα οποτε ειναι θεμα τυχης...
-
Κατα τ'αλλα σε ολα τα τεστ,αριστευουν.......
-
Εντάξει,παντως δεν υπάρχει ελαστικο που να μην βγει κάποιος να πει οτι ειναι τελείως μάπα, όλο και κάποιος βγαίνει.
-
Ο χρήστης shopoyk έγραψε:
ρε lemouz.....ποια pirelli ρε τρελέ;
για τα toyo proxes cf2 μιλάω. !!!GGAB τα τέστ γράφουν για τα conti premium contact 5.
Ενώ εγώ γράφω για τα conti eco contact 5.Ε,ναι.........ουτε που το προσεξα
-
Καλησπέρα σε όλους ! θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για αλλαγή ελαστικών. Στο Hyundai getz φοράω 175/65/14 michelin , και είμαι ανάμεσα σε toyo proxes cf2 και pirelli cinturato P1 ποιο προτείνετε ? και αν γνωρίζετε ή έχει κανεις εμπειρια για σιδερένα ζάντα 14άρα και 5 inches πλάτος αν μπορώ να πάω σε 185/60/14 ? Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης mike17 έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους ! θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για αλλαγή ελαστικών. Στο Hyundai getz φοράω 175/65/14 michelin , και είμαι ανάμεσα σε toyo proxes cf2 και pirelli cinturato P1 ποιο προτείνετε ? και αν γνωρίζετε ή έχει κανεις εμπειρια για σιδερένα ζάντα 14άρα και 5 inches πλάτος αν μπορώ να πάω σε 185/60/14 ? ΕυχαριστώΒαζεις τα cf2 φυσικα.....και μπορεις να πας σε 185/60,αλλα για ποιο λογο;;;
-
κι εγώ ψηνόμουν για toyo cf2 αλλά συνάδελφος μου λέει ότι φαγώνονται πολύ γρήγορα. Εν τω μεταξύ σε διάσταση 195/50r16 δεν υπάρχει λάστιχο που να μην ακούω κάτι στραβό. Σκεφτόμουν bluresponse αλλά φοβάμαι τα μαλακά πλαϊνά. Pirelli P1 Verde το ίδιο, τώρα βρίσκω σε κάποια καταστήματα (μακριά βέβαια αλλά δεν βαριέσαι) Vredestein Sportrak και Uniroyal Rainsport 3. Ανάθεμα στη Michelin που δεν βγάζει τα Primacy 3 σε αυτή τη διάσταση πλέον. Αυτά φορούσε απ΄τη μάνα του και μια χαρά λάστιχο είναι εν αντιθέσει με το Saver+ που βγάζει τώρα η εταιρεία. Και δεν μιλάμε για τίποτα extreme καταστάσεις απλά να είναι ένα λάστιχο ασφαλές σε στεγνό-βρεγμένο, καλή αίσθηση -τα 'οικολογικά' bluresponse, p1 verde μου είπε λαστιχάς ότι δεν θα φύγουν μεν, αλλά θα σε τρομάξουν λίγο γιατί θα νομίζεις ότι φεύγουν. Τι να πω χάσιμο...
-
Ο χρήστης αλε έγραψε:
κι εγώ ψηνόμουν για toyo cf2 αλλά συνάδελφος μου λέει ότι φαγώνονται πολύ γρήγορα. Εν τω μεταξύ σε διάσταση 195/50r16 δεν υπάρχει λάστιχο που να μην ακούω κάτι στραβό. Σκεφτόμουν bluresponse αλλά φοβάμαι τα μαλακά πλαϊνά. Pirelli P1 Verde το ίδιο, τώρα βρίσκω σε κάποια καταστήματα (μακριά βέβαια αλλά δεν βαριέσαι) Vredestein Sportrak και Uniroyal Rainsport 3. Ανάθεμα στη Michelin που δεν βγάζει τα Primacy 3 σε αυτή τη διάσταση πλέον. Αυτά φορούσε απ΄τη μάνα του και μια χαρά λάστιχο είναι εν αντιθέσει με το Saver+ που βγάζει τώρα η εταιρεία. Και δεν μιλάμε για τίποτα extreme καταστάσεις απλά να είναι ένα λάστιχο ασφαλές σε στεγνό-βρεγμένο, καλή αίσθηση -τα 'οικολογικά' bluresponse, p1 verde μου είπε λαστιχάς ότι δεν θα φύγουν μεν, αλλά θα σε τρομάξουν λίγο γιατί θα νομίζεις ότι φεύγουν. Τι να πω χάσιμο...Γνωστης ο συναδελφος εκτος αν θελει να βγαζουν 100Κ χλμ......οποτε πασο.
-
τι να σου πω, γενικώς ασχολείται και ξέρει λόγω προηγούμενης δουλειάς. Μου προτείνει τα Uniroyal αν και δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμα στο κατάστημα που τα είδα online. και Goodyear Efficient Grip αλλά δεν βγαίνουν στη διάστασή μου κι αποφάσισα καλώς ή κακώς να μην αλλάξω διάσταση. Τι να σου πω, απ΄την απάντηση καταλαβαίνω ότι θεωρείς καλά τα Toyo. Κι εγώ από test και τέτοια μια χαρά τα βλέπω. Τώρα αν είναι καλύτερα από Bluresponse που επίσης τα βλέπω καλά ή P1 Verde δεν ξέρω.
-
Και για τα Ρ1 ακούγονται καλά λόγια πάντως.
-
τα P1 ή τα P1 Verde? γιατί μόνο τα τα 2α παίζουν στη διάσταση αυτή. Όντως πάντως τα Pirelli έχουν καλές κριτικές για χρήση στους 'καταπληκτικούς' ελληνικούς δρόμους. Δεν είναι κορυφαία κάπου αλλά είναι αξιόλογα στους περισσότερους τομείς.
-
Ο χρήστης αλε έγραψε:
κι εγώ ψηνόμουν για toyo cf2 αλλά συνάδελφος μου λέει ότι φαγώνονται πολύ γρήγορα. Εν τω μεταξύ σε διάσταση 195/50r16 δεν υπάρχει λάστιχο που να μην ακούω κάτι στραβό. Σκεφτόμουν bluresponse αλλά φοβάμαι τα μαλακά πλαϊνά. Pirelli P1 Verde το ίδιο..Απο ποτε τα Pirelli θεωρούνται μαλακα;
-
τα p1 verde ως οικολογικά θεωρούνται πιο μαλάκα από τα Nero π.χ.
-
Σύγκριση touring με super sport, που δεν στέκει. Αν τα p1 ειναι μαλακα τότε τα Dunlop,Goodyear,continental ειναι μαρμελάδα.
-
ναι προφανώς, δεν το συζητάω είναι διαφορετικής κατηγορίας λάστιχα. Η αλήθεια είναι μεταξύ Dunlop, Pirelli κι εγώ στα 2α τείνω. Απλά τώρα μπήκαν στη λίστα και τα Toyo και τα Uniroyal - Θεωρητικά και τα Vredestein αλλά πρακτικά δεν ξέρω αν θα τα βρω.
-
Κοιτά αν δεν έκανες τυπογραφικο στην διάσταση, τότε μιλάμε για πολυ ακριβή διάσταση και χαλαρά θα πήγαινα στην θεςη σου σε εγγυημένες δεύτερες εταιρείες ελαστικών τύπου falken,toyo.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Κοιτά αν δεν έκανες τυπογραφικο στην διάσταση, τότε μιλάμε για πολυ ακριβή διάσταση και χαλαρά θα πήγαινα στην θεςη σου σε εγγυημένες δεύτερες εταιρείες ελαστικών τύπου falken,toyo.Οχι τοσο διαφημισμενες ΝΑΙ....δευτερες με τιποτα!!!!
-
Εντάξει κάτι θα κάνουν σωστά και η Michelin,Pirelli,continental και σια για να ειναι premium.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]