-
Ο χρήστης leotas έγραψε:
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας
Να σας ενημερώσω ότι η σύζυγος δεν είναι σαν αυτές που φανταζόμαστε... Το κατέχει το θέμα και θα ακούσω τρελή μίρλα... Επίσης το Citroen το οδηγάω και γω και με αφορά - κατα κάποιο τρόπο - το ζήτημα.
Τέλος και πιο σημαντικό απ' όλα, έρχεται μπεμπάκι, οπότε απαιτείται άνεση και ΚΥΡΙΩΣ ασφάλεια. Γι' αυτό και εγκαταλείπω τα Kleber με τα οποία είμασταν o.k. αλλά λέω να ανέβουμε 'κλάση'.Να είσαι καλά και με το καλό να το δεχτείτε το μπεμπάκι.
Όσο για τις επιλογές ελαστικών και εγώ την ίδια πορεία είχα, Goodyear, Kleber, Contiγλυστραλ, Υοκο με τα δεύτερα ασυγκρίτως χειρότερα. -
Στην αδελφή μου (σε 206/1,4) ό,τι και να της έβαλαν καμία διαφορά δεν κατάλαβε.... (εννοείται ότι την ρώταγα λεπτομερώς λίγο μετά από την κάθε αλλαγή...)
Τουλάχιστον την έχω εκπαιδεύσει καλά και δέχτηκε εύκολα την αναβάθμιση από 175/65-14 σε 185/60-14 ενώ μόνη της με κυνηγάει κάθε 2,5 χρόνια για λάστιχα.Σε A-class από προσωπική εμπειρία κατάλαβα ότι γλυστράει χαζά και το σώζει μονίμως το ESP.... Οπότε βάλτου κάτι μαλακό και σταδιακό για να μην παραζορίζονται και τα ηλεκτρονικά... Exalto...
-
Η άσφαλτος δεν είναι καλή και γλιστράει.
Όμως αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα, τα λάστιχα επιδόσεων θα φθείρονται ΓΡΗΓΟΡΑ. -
Ο χρήστης leotas έγραψε:
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για την άμεση ανταπόκρισή σας
Να σας ενημερώσω ότι η σύζυγος δεν είναι σαν αυτές που φανταζόμαστε... Το κατέχει το θέμα και θα ακούσω τρελή μίρλα... Επίσης το Citroen το οδηγάω και γω και με αφορά - κατα κάποιο τρόπο - το ζήτημα.
Τέλος και πιο σημαντικό απ' όλα, έρχεται μπεμπάκι, οπότε απαιτείται άνεση και ΚΥΡΙΩΣ ασφάλεια. Γι' αυτό και εγκαταλείπω τα Kleber με τα οποία είμασταν o.k. αλλά λέω να ανέβουμε 'κλάση'.Άρα γιατί κοιτάς οικολογικά;;;
Εφόσον θέλεις πραγματικά καλό λάστιχο, η σίγουρη λύση υπάρχει και είναι Exalto σε 185/60/14... Ακριβούτσικο βέβαια, αλλά φθηνότερο από φανοποιό... Δεν έχω ακούσει άνθρωπο εδώ μέσα να τα έχει βάλει και να έχει παραπονεθεί για κράτημα - φρενάρισμα...
-
Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να πάω να φορέσω τα χειμερινά ελαστικά και βαριέμαι
Λεωνίδα τα φόρεσες? Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να ανεβούμε φίλε μου
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πρέπει μέσα στην εβδομάδα να πάω να φορέσω τα χειμερινά ελαστικά και βαριέμαιΛεωνίδα τα φόρεσες? Άντε να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά να ανεβούμε φίλε μου
Θα το πας σπρώχνοντας και βαριεσαι;
-
Τσ τσ πνεύμα αντιλογίας
Τα χειμερινά τα έχω στο υπόγειο στο γραφείο που είναι Τσιμισκή. Για να παρκάρω το αμάξι Τσιμισκή δεξιά πρέπει να πάω βράδυ αργά για να μην ενοχλώ. Κατέβα αποθήκη κουβάλα φόρτωσε. Και μετά η ίδια διαδικασία ξανά για να ξεφορτώσω τα θερινά...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τσ τσ πνεύμα αντιλογίαςΤα χειμερινά τα έχω στο υπόγειο στο γραφείο που είναι Τσιμισκή. Για να παρκάρω το αμάξι Τσιμισκή δεξιά πρέπει να πάω βράδυ αργά για να μην ενοχλώ. Κατέβα αποθήκη κουβάλα φόρτωσε. Και μετά η ίδια διαδικασία ξανά για να ξεφορτώσω τα θερινά...
Να τα πας στο υπογειο στο χωριο...
Ευκαιρια για μια μικρη εκδρομουλα στην φύση...
Επισης πας αργα Τσιμισκη, παρκαρεις το αμαξι, φορτωνεις τα λαστιχονια, πας για μια ,και μονο, μπυριτσα και μετα επιστρεφεις στο αμαξακι σου και στο κρεβατακι σου
Ολα εγω θα τα σκεφτομαι... -
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τα χειμερινά τα έχω στο υπόγειο στο γραφείο που είναι Τσιμισκή. Για να παρκάρω το αμάξι Τσιμισκή δεξιά πρέπει να πάω βράδυ αργά για να μην ενοχλώ. Κατέβα αποθήκη κουβάλα φόρτωσε. Και μετά η ίδια διαδικασία ξανά για να ξεφορτώσω τα θερινά...Εγώ τα έχω σε μια αποθήκη στα Λαδάδικα. Πηγαίνω κάποια Κυριακή πρωί και τα αλλάζω (σε μισή ώρα) στο δρόμο - δεν περνάνε καθόλου αμάξια.
-
Kαι οι αργόσχολοι μπαρμπάδες δεν σε ρωτάνε τίποτα;
-Πάλι χάλασε; Γαλλικό ε;
-4 λάστιχα μαζί; Ποιός σε έφτυσε; -
Δεν περνάει κανένας μέσα από τα Λαδάδικα Κυριακή πρωί.
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που με βλέπουν καταλαβαίνουν ότι αλλάζω χειμερινά/καλοκαιρινά, φτάνει να μη νομίσουν ότι κλέβω λάστιχα από ξένα αμάξια.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τα χειμερινά τα έχω στο υπόγειο στο γραφείο που είναι Τσιμισκή. Για να παρκάρω το αμάξι Τσιμισκή δεξιά πρέπει να πάω βράδυ αργά για να μην ενοχλώ. Κατέβα αποθήκη κουβάλα φόρτωσε. Και μετά η ίδια διαδικασία ξανά για να ξεφορτώσω τα θερινά...
Εγώ τα έχω σε μια αποθήκη στα Λαδάδικα. Πηγαίνω κάποια Κυριακή πρωί και τα αλλάζω (σε μισή ώρα) στο δρόμο - δεν περνάνε καθόλου αμάξια.
Ακριβώς γι' αυτό έχουμε μία 4άδα ζάντες επιπλέον μίστερ λόιερ...
Σοβαρά τώρα, πάρε μία 4άδα σιδερένιες, πόσο πια θα κοστίσουν... μεταχειρισμένες...
-
Απλό, οικονομικό λάστιχο για καθημερινή αστική χρήση. Να αντέχει στο χρόνο, δεν θα κάνει πολλά χλμ, ούτε σε πεζοδρόμια ανεβαίνει (αλλά ψιλοακουμπάει στο πλάι στα παρκαρίσματα).
Όχι Energy, το βαρέθηκα και δεν με ικανοποιεί γιατί ξεραίνεται μάλλον γρήγορα.
Έχετε κάποια πρόταση; -
Σε τι διάσταση Μάνο;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν με ενδιαφέρει αν αυτοί που με βλέπουν καταλαβαίνουν ότι αλλάζω χειμερινά/καλοκαιρινά, φτάνει να μη νομίσουν ότι κλέβω λάστιχα από ξένα αμάξια.
Τις προάλλες κουβαλούσα κάτι 2ες ζάντες ( ) κ μου λέει γείτονας: 'από που τις έκλεψες?'. Γελάσαμε πολύ!
(μλκ@!)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε τι διάσταση Μάνο;175/70/13' νομίζω (για το 13άρι είμαι σίγουρος).
-
Δεν έχεις και πολλές επιλογές σε αυτήν την διάσταση,,, energy ή ecocontact3 στις πρωτοκλασάτες μάρκες... το cinturato δεν ξέρω τι λέει
-
Μάλλον θα δοκιμάσω τα ecocontact τότε, έχω ακούσει ότι ξεραίνονται πιο αργά από τα energy. Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε τι διάσταση Μάνο;
175/70/13' νομίζω (για το 13άρι είμαι σίγουρος).
uniroyal rainexpert μαλακό και δεν είναι ΕCO
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]