-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Χωρίς να είμαι αυθεντία του χώρου αυτό που μπορω να σου πω για τα λαστιχα που αναφέρεις ειναι.
Τα Bridgestone ειναι τα ποιο σκληρά και μετα έρχονται τα Pirelli και toyo.
Τα continental,Goodyear,Dunlop ειναι μαλακά.
Τα uniroyal και τα verdestein δεν εχω ιδέα και τα Yokohama επισης δεν εχω ιδέα αλλα αν κρίνω απο το όνομα μάλλον θα ειναι οικολογικά/μαλακά.με πληγωνεις
-
Χωρίς να είμαι αυθεντία του χώρου αυτό που μπορω να σου πω για τα λαστιχα που αναφέρεις ειναι.
Τα Bridgestone ειναι τα ποιο σκληρά και μετα έρχονται τα Pirelli και toyo.
Τα continental,Goodyear,Dunlop ειναι μαλακά.
Τα uniroyal και τα verdestein δεν εχω ιδέα και τα Yokohama επισης δεν εχω ιδέα αλλα αν κρίνω απο το όνομα μάλλον θα ειναι οικολογικά/μαλακά.με πληγωνεις
Έχεις απόλυτο δίκαιο να νοιώθεις πληγωμένος. Ήσουν ο πρώτος που μου ανέφερες ότι τα Toyo είναι σκληρά ελαστικά.
Μου έφτιαξε την μέρα ο συνδυασμός ενδιάμεσου πέλματος με τον σκληρό σκελετό είναι το σωστό.
Συγνώμη για την λάθος διατύπωση. -
Με φτιάχνεις.
-
Πάντως επειδή μ' αρέσει να το ψάχνω (αλλά μάλλον δεν μου βγαίνει σε καλό ) βρήκα 2 τεστ του 2014 για το CF2.
Σας παραθέτω τα αποτελέσματα και βγάλτε συμπέρασμα αν μπορείτε.2014 Auto Review Summer Tyre Test - 205/55 R16
4th: Toyo Proxes CF2
Total: 90 / Dry: 17 / Wet: 46 / Rolling Resistance: 9 / Comfort: 9 / Noise: 9
Positive: Good grip and handling in the wet, good comfort, low price
Negative: Lack of dry grip2014 Test World Summer Tyre Test - 205/55 R16
12th: Toyo Proxes CF2
Total: 84.4 / Dry: 18 / Wet: 32 / Rolling Resistance: 8 / Comfort: 9 / Noise: 9 / Overall: 8.4
Positive: Low noise, good comfort
Negative: Poor wet handlingΆβυσσος η ψυχή των τεστ. Μάλλον κι εκεί παίζει από ποιον τα παίρνουν?
-
Για λόγους που υπερβαίνουν της αναλυτικής μου ικανότητας διαφορετικά λαστιχα φαίνεται να αποδίδουν διαφορετικά σε διαφορετικά αυτοκινητα ενώ προφανώς απο την στιγμή που τα διαφορετικά τεστ γίνονται σε διαφορετικές πίστες και αυτή ειναι μια σημαντικότατη μεταβλητη.
-
@ Pavlos-84
Έγραψες ότι τα Cint P1 Verde όσοι τα δοκίμασαν από το club τα απέρριψαν γιατί δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στο βρεγμένο, άρα ξεχνάς τα Toyo CF2. Στην τελική, επειδή θέλεις το κάτι παραπάνω , από εμένα ψήφο στα Goodyear Efficient Grip Performance. -
Για μένα η μαλακή τριάδα continental,Goodyear,Dunlop αν και ανώτερη σε κράτημα τα και άνεση ειναι
1 σούπερ επισφαλή για καταστροφή στους χωματόδρομους που λες οτι κανείς
2 μάλλον θα σου βγάλουν 3 χρόνια 300000 + χλμ
Τα σκληρότερα Bridgestone,toyo,Pirelli
1 μάλλον θα σου βγάλουν 4 χρόνια 40.000+ χλμ
2 όχι φυσικά οτι ειναι για off-road η αθάνατα αλλα ποιο πιθανά να αντέξουν στους χωματόδρομους.
Επιφυλασομαι να μιλήσω για τα verdestein και Yokohama που δεν γνωρίζω. -
στην ... αέναη αναζητηση μου για λαστιχα και μαλιστα για '4Χ4' λαστιχα, κοιτωντας το σάιτ της ΤΟΥΟ ειδα οτι εχει λαστιχα στη διασταση που θελω (215/55/17)
ΤΟΥΟ Proxes CF2 SUV
215/55 R17 17 94V C B 69 dB
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/proxes-cf2-suvαπλα, ενω φαινεται στον καταλογο της Ελληνικης αντιπροσωπιας, δεν το βρισκω σ κανενα καταστημα
εχετε καμια ιδεα;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
στην ... αέναη αναζητηση μου για λαστιχα και μαλιστα για '4Χ4' λαστιχα, κοιτωντας το σάιτ της ΤΟΥΟ ειδα οτι εχει λαστιχα στη διασταση που θελω (215/55/17)ΤΟΥΟ Proxes CF2 SUV
http://www.toyotire.gr/tire/pattern/proxes-cf2-suvαπλα, ενω φαινεται στον καταλογο της Ελληνικης αντιπροσωπιας, δεν το βρισκω σ κανενα καταστημα
εχετε καμια ιδεα;
να πας στον Κυριαζη!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
στην ... αέναη αναζητηση μου για λαστιχα και μαλιστα για '4Χ4' λαστιχα, κοιτωντας το σάιτ της ΤΟΥΟ ειδα οτι εχει λαστιχα στη διασταση που θελω (215/55/17)
ΤΟΥΟ Proxes CF2 SUV
εχετε καμια ιδεα;
να πας στον Κυριαζη!
δεν εχει
περιμενω απαντηση απο την αντιπροσωπια.τα βρηκα απο εξωτερικο, αλλα δεν ξερω αν αξιζει με τα μεταφορικα, θα ρωτησω καποιον γνωστο λαστιχα αν μπορει να τα παραγγειλει αυτος και να μου τα περασει
-
Παιδιά για toyo ( cf2 ) έχει αντιπροσωπία η Θεσσαλονίκη για πιο φτηνά ?
-
Στην αθηνα βλεπω οτι αντιπροσωπος της toyo ειναι η τενορα τεχνικη αε. Γινεται αν καποιος θελει να αγορασει λιανικη 4 λαστιχα απο την αντιπροσωπεια; Και αξιζει η διαφορα τιμης αν υπολογισουμε οτι θελουμε πεταστικα μετα σε βουλκανιζατερ. Αν καποιος το εχει κανει θα με ενδιεφερε...
-
Ο χρήστης ohristou έγραψε:
Στην αθηνα βλεπω οτι αντιπροσωπος της toyo ειναι η τενορα τεχνικη αε. Γινεται αν καποιος θελει να αγορασει λιανικη 4 λαστιχα απο την αντιπροσωπεια; Και αξιζει η διαφορα τιμης αν υπολογισουμε οτι θελουμε πεταστικα μετα σε βουλκανιζατερ. Αν καποιος το εχει κανει θα με ενδιεφερε...με τον ανταγωνισμο που υπαρχει πλεον (τουλαχιστον στα μεγαλα αστικα κεντρα) και την 'ευκολη' πληροφορηση ελέω ιντερνετ, οι διαφορες στις τιμες για το ιδιο προϊον ειναι πλεον ελαχιστες.
Να παρεις απο την αντιπροσωπια σε 'τιμη λιανικης' ειναι σαν να τα παιρνεις απο ενα 'φτηνο' λαστιχαδικο (και επιπλεον επιβαρυνεσαι και τα περαστικα).
Η μονη πιθανοτητα να κερδισεις κατι, ειναι να εχεις καποιον γνωστο και να στα δωσει σε τιμη χονδρικης. -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
ΤΟΥΟ Proxes CF2 SUV
εχετε καμια ιδεα;
να πας στον Κυριαζη!
δεν εχει
περιμενω απαντηση απο την αντιπροσωπια.τα βρηκα απο εξωτερικο, αλλα δεν ξερω αν αξιζει με τα μεταφορικα, θα ρωτησω καποιον γνωστο λαστιχα αν μπορει να τα παραγγειλει αυτος και να μου τα περασει
Και δεν μπορει να στα φερει μελλοντικα;;;;
-
Καλα ρε παίδες απο ζάχαρη τα φτιάχνουν τα toyo, δεν ειναι υπερβολή να τα ψάχνετε Ίντερνετ η ειδική παραγγελία η ξέρω γω τι.
Υπάρχουν και αλλα λαστιχα. -
Καλα ρε παίδες απο ζάχαρη τα φτιάχνουν τα toyo, δεν ειναι υπερβολή να τα ψάχνετε Ίντερνετ η ειδική παραγγελία η ξέρω γω τι.
Υπάρχουν και αλλα λαστιχα.ΑΜΠΕΛΑΛΕ!!!
-
Σήμερα έκανα μια βόλτα από 4-5 λαστιχάδικα και είδα κάποια λάστιχα. Ευτυχώς οι δύο με άφησαν να έρθω σε επαφή με κάποια από αυτά.
Φίλε vasvo γιατί λες ότι δεν θα με καλύψουν τα Toyo? Είναι σε ίδια φάση με Pirelli? Δυστυχώς ήταν το μοναδικό λάστιχο που δεν κατάφερα να πιάσω στα χέρια μου.
Από την σημερινή μου βόλτα Goodyear, Dunlop, Continental ήταν υπερβολικά μαλακά, τα μαγούλιαζα για την πλάκα με τα δυο μου δάκτυλα.
Pirelli κούτσουρο, Bridgestone (ER300) σκληρό αλλά με μία ελαστικότητα και Falken λιιιιγο πιο μαλακό από το ER. To T001 κι αυτό πλεόν είναι πολύ μαλακό.
Αυτό που ήταν σε μια ενδιάμεση κατάσταση και από ότι μου είπαν ο σκελετός τους είναι πολύ καλός είναι τα Vredestein.Φίλε Aikibill ήσουν σε όλα σωστός αλλά σαν άπιστος Θωμάς ήθελα να τα πιάσω για να το επιβεβαιώσω.
-
Ο χρήστης Pavlos-84 έγραψε:
Σήμερα έκανα μια βόλτα από 4-5 λαστιχάδικα και είδα κάποια λάστιχα. Ευτυχώς οι δύο με άφησαν να έρθω σε επαφή με κάποια από αυτά.Φίλε vasvo γιατί λες ότι δεν θα με καλύψουν τα Toyo? Είναι σε ίδια φάση με Pirelli? Δυστυχώς ήταν το μοναδικό λάστιχο που δεν κατάφερα να πιάσω στα χέρια μου.
Από την σημερινή μου βόλτα Goodyear, Dunlop, Continental ήταν υπερβολικά μαλακά, τα μαγούλιαζα για την πλάκα με τα δυο μου δάκτυλα.
Pirelli κούτσουρο, Bridgestone (ER300) σκληρό αλλά με μία ελαστικότητα και Falken λιιιιγο πιο μαλακό από το ER. To T001 κι αυτό πλεόν είναι πολύ μαλακό.
Αυτό που ήταν σε μια ενδιάμεση κατάσταση και από ότι μου είπαν ο σκελετός τους είναι πολύ καλός είναι τα Vredestein.Φίλε Aikibill ήσουν σε όλα σωστός αλλά σαν άπιστος Θωμάς ήθελα να τα πιάσω για να το επιβεβαιώσω.
Ποιό Pirelli..και ποιό Falken;
-
Ο χρήστης Pavlos-84 έγραψε:
Σήμερα έκανα μια βόλτα από 4-5 λαστιχάδικα και είδα κάποια λάστιχα. Ευτυχώς οι δύο με άφησαν να έρθω σε επαφή με κάποια από αυτά.
:Kinky καταστάσεις
-
:Kinky καταστάσεις
Unpaiktable
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]