-
Ο χρήστης supergeorge έγραψε:
Σφαγή τιμών στα Good Year Eagle F1 Asymmetric 2 225/45/17!!! Η αιτία αγνοείται.
Σε πρόσφατη έρευνα βρήκα τιμή 4άδας οριακά κάτω από 400 ευρώ (Μπιλίρης, Φωκάς, Πανουσάκης). Ο Καλογρίτσας, που πάντα βρισκόταν κοντά στο φθηνότερο, τα δίνει 430. Όλοι οι παραπάνω με την εγγύηση ενός έτους της εταιρίας.
Ίσως παίζει κάποιο ρόλο ο δείκτης φορτίου (έβαλα 94, ο Καλογρίτσας είχε 91). Δείκτης ταχύτητας Υ.
Φυσικά τα ξαναέβαλα! (για 3η φορά...)
Σε τι αυτοκίνητο τα έβαλες; Ψάχνω και εγώ ελαστικά στην ίδια διάσταση και από ότι είδα έχουν αρκετά καλά review. Μέχρι τώρα δεν τα είχα στις επιλογές μου.
Γιατί; Έχουν τα καλύτερα reviews μαζί με τα Michelin Pilot Sport & τα Vredestein Ultrac Vorti.
Τα έβαλα σε Golf V GTI, όπου κράταγαν από την αρχή καλύτερα από τα Conti Sport Contact 5 και είχαν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Δεν πηγαίνει καλά ο κόσμος στην Ξάνθη. Ρώτησα σε 4 μαγαζιά και μου είπαν τιμές από 560€ μέχρι 600€!
Στα Γιαννιτσά που ρώτησα τηλεφωνικά μου είπε 440€.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Μέσω διαδικτύου ίσως....;
-
καλησπερες
το kormoran gamma b2,ειναι πολυ χαλια?το βρισκω σε καλη τιμη και αναρωτιεμαι..
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
καλησπερεςτο kormoran gamma b2,ειναι πολυ χαλια?το βρισκω σε καλη τιμη και αναρωτιεμαι..
Το θεμα ειναι,αν ειναι πολυ η' λιγο χαλια;;;
Αντε για σενα .......λιγο -
μιλας βαση εμπειριας?και μενα δε μου φαινονται πολυ σοι,αλλα τα βρηκα 170 ευρω 4δα 195/50/15
-
δεν έχω εμπειρία απο το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά απο άλλο σε 165/65/14 και ήταν......
η τιμή τους στην διάσταση σου είναι όντως δέλεαρ -
Ωραίος. Θα κοιτάξω κάτι άλλο και βλέπουμε, ευχαριστώ!
Sent from my One using Tapatalk
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
καλησπερεςτο kormoran gamma b2,ειναι πολυ χαλια?το βρισκω σε καλη τιμη και αναρωτιεμαι..
Να μήν αναρωτιέσαι...είναι πολύ χάλια!!!
-
αναρωτιέμαι τι εννοείς ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ;
ανάλογα δλδ με ποσο κοστολογείς τη ζωή σου, τους συνανθρώπους σου κλπ κλπ
kormorun θα έπρεπε να τα ελεγαν, ραν αγουέι
-
αψογα
και ειχα την εντυπωση πως ειναι συμπαθητικα,μαλλον θα τα μπερδευω με αλλα.
αλλη οικονομικη προταση?μου αρεσαν τα rainsport 3
-
Τα συγκεκριμένα,είναι κορυφαία στο νερό!!!!..το καλοκαίρι πάντως,σαπουνιάζουν εύκολα(άν το'στρίβεις')....Τίμιο ελαστικό γενικότερα!!
-
λογικο,αφου ειναι βροχολαστιχο!
αλλη προταση??
-
Βάλε Barum....Βravuris....
-
Nankang
Sent from Corsair's brick
-
Maloya._
-
Βάλε όλα αυτά που σου λένε και μετά κυκλοφόρα στη γειτονιά τους..... μπας και κόψουν τις πλάκες....!
-
Βάλε ένα από αυτά που σου προτείνουν και πες μας εντυπώσεις από το σύστημα Υγείας στην Ελλάδα!
-
Μή μας απειλείτε.....δέν μασάμε κύριε...... Και λίνκλόνκ θα βάλουμε!!!!
-
ωχ ωχ.απειλες βλεπω
περαν της πλακας,μεχρι στιγμης,φοραω τα ns2.πολυ ικανοποιημενος μεχει στιγμης,βεβαια εχουν αρκετο ψωμακι επανω ακομα
-
Για ελαστικά σε καρότσι οικοδομής μιλάμε ή σε αυτοκίνητο?
-
Το Peugeot 207 1.4 τριετίας της συζύγου με 44000χλμ θέλει λάστιχα,φοράει απο μαμά Michelin energy 185/65/15.
Εχω διαβάσει για Dunlop blue efficiency και για Goodyear,υπάρχει κάτι καλύτερο;
Ευχαριστώ πολύ!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]