-
Φοράω τα energy saver+ στο Octavia με 15' ζάντα. Και σε μεγάλα ταξιδια και μεσα στην πολη, και σε βροχη και στο στεγνο δρομο, δεν ενοιωσα κάπου να με προδίδουν. Πολύ ησυχο και μαλακο λαστιχο , το προτεινω για οσους αγαπανε την ηρεμη οδηγηση κσι την ησυχια στην καμπινα
Στάλθηκε από το MB526 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Προτιμάμε Bridgestone S001 RFT ή τα Continental Sport Contact 5 σε RFT? αυτοκίνητο z4 e23i, πρώτη αλλαγή ελαστικών! Αρκετοί μου πρότειναν επίσης να πάω σε συμβατικά ελαστικά, τι λέτε?
ΕΔΙΤ: 225/45/R17 η διάσταση!
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Προτιμάμε Bridgestone S001 RFT ή τα Continental Sport Contact 5 σε RFT? αυτοκίνητο z4 e23i, πρώτη αλλαγή ελαστικών! Αρκετοί μου πρότειναν επίσης να πάω σε συμβατικά ελαστικά, τι λέτε?ΕΔΙΤ: 225/45/R17 η διάσταση!
Aν εχει συμβατικα με προδιαγραφες BMW πηγαινε σε συμβατικα, αν θες βεβαια.
-
Άμα είναι για συμβατικά, κάποιο kit επισκευής ξέρουμε?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Άμα είναι για συμβατικά, κάποιο kit επισκευής ξέρουμε?Οδική βοήθεια,πιο χρήσιμη .
-
Γεια σας. Καμμιά ιδέα για καινούρια λαστιχα σε fiesta 1.6? Eίχα τα turanza και μπορω να πω πως είμαι ικανοποιημένος, χωρις να έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Ιδιαίτερη σημασία δίνω στην άνεση, ησυχία και αντοχη στο χρόνο. Διάσταση 195/50/15
ευχαριστώ -
Όλα μαζί δεν μπορείς να τα έχεις......μπορείς να δοκιμάσεις το Pi Cinturato της Pirelli για αρχή!!
-
Καλησπέρα μάγκες και καλό μας μηνα!Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θεώρησα σωστό να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο ποστ.
Θέλω να αλλάξω ελαστικά σε seat ibiza sc 1.4 101hp /2009.Αυτήν τη στιγμή φοράω διαστάσεις 215/45/16 86Η pirelli R9 και επειδή δεν έχει μεγάλη ποικιλία και όσα υπάρχουν είναι ακριβούτσικα , θα ήθελα να ρωτήσω:
Α)Αν είναι δυνατόν να πάω σε 205/45/16R.
β)Αν ναι , τότε τι θα επιλέγατε ανάμεσα σε continental premium contact 2 , dunlop sportamax RT και goodyear F1.
Γ)Τι είναι το 86Η που αναγράφεται μετά τις διαστάσεις.Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Απο τα pzero εχει κανεις εμπειρια?Help!
-
Ο χρήστης vaggelisg20ibiza έγραψε:
Καλησπέρα μάγκες και καλό μας μηνα!Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θεώρησα σωστό να ρωτήσω εδώ για να μην ανοίγω νέο ποστ.
Θέλω να αλλάξω ελαστικά σε seat ibiza sc 1.4 101hp /2009.Αυτήν τη στιγμή φοράω διαστάσεις 215/45/16 86Η pirelli R9 και επειδή δεν έχει μεγάλη ποικιλία και όσα υπάρχουν είναι ακριβούτσικα , θα ήθελα να ρωτήσω:
β)Αν ναι , τότε τι θα επιλέγατε ανάμεσα σε continental premium contact 2 , dunlop sportamax RT και goodyear F1.
Το 86 ειναι κωδικός για το βάρος που μπορεί να αντέξει ανά τροχό και το Η υποδεικνύει την μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πας με αυτά τα λαστιχα, εν προκειμένω μέχρι 210χλμ
Από εμένα μην αλλαξεις διαστάσεις γιατί θα χαλασει το βήμα του αυτοκινήτου και δες για οικονομικοτερη μαρκα ελαστικών -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Απο τα pzero εχει κανεις εμπειρια?
Help!
Πολύ καλό λάστιχο για γρήγορη οδήγηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απο τα pzero εχει κανεις εμπειρια?
Help!
Πολύ καλό λάστιχο για γρήγορη οδήγηση.
Απο ζεσταμα πως πανε?
-
Αμα τα πιέσεις θα ζεσταθούν
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Το 86 ειναι κωδικός για το βάρος που μπορεί να αντέξει ανά τροχό και το Η υποδεικνύει την μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να πας με αυτά τα λαστιχα, εν προκειμένω μέχρι 210χλμ
Από εμένα μην αλλαξεις διαστάσεις γιατί θα χαλασει το βήμα του αυτοκινήτου και δες για οικονομικοτερη μαρκα ελαστικώνΕίμαι καταδικασμένος δηλαδή να σκάσω 500+ για ένα καλό λάστιχο ;;;
Δεν βρίσκω κάτι φθηνότερο σε continental,michelin,goodyear κ.τ.λ. -
Ελα εχουμε την ιδια διασταση και το ιδιο αυτοκινητο με αλλο μοτερ... Με 420 ευρω βαζεις στη διασταση σου Dunlop Sp sport maxx τα οποια φοραω εγω εδω και 3.000 χλμ και ειμαι ευχαριστημενος!
Αν θες να αλλαξεις διαταση μπορεις να πας σε 205/50/16 καλυτερα, εκει εχεις περισσοτερες επιλογες, αλλα δε γλιτωνεις και παρα πολλα στην τιμη. Αν θες να ρωτησεις κατι παραπανω στειλε pm γιατι και γω ψαχνομουν αρκετα για τα ελαστικα μου και μπορω να σε βοηθησω. -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Προτιμάμε Bridgestone S001 RFT ή τα Continental Sport Contact 5 σε RFT? αυτοκίνητο z4 e23i, πρώτη αλλαγή ελαστικών! Αρκετοί μου πρότειναν επίσης να πάω σε συμβατικά ελαστικά, τι λέτε?
ΕΔΙΤ: 225/45/R17 η διάσταση!
Aν εχει συμβατικα με προδιαγραφες BMW πηγαινε σε συμβατικα, αν θες βεβαια.
Νομίζω ότι ο Nikos! είχε κάνει την έρευνά του στα νέας γενιάς RFT που φαίνεται πως έχουν αντιμετωπίσει σε μεγάλο βαθμό τα παλιά προβλήματά τους. Ίσως αξίζει να ρωτήσεις στο BMW θέμα.
-
Έλα ρε φίλε και δεν βγάζω άκρη με τίποτα...μένω νότιοανατολικά και απ'όσο έψαξα στα site των γνώστων καταστημάτων , έβλεπα κάτι τιμές 150ευρώ το φθηνότερο λάστιχο και τρελάθηκα.Αυτό το dunlop που λες δεν το βρήκα σε αυτήν την διάσταση σε αυτά τα καταστήματα , απο που το χτύπησες;
Δεν μπορώ να σου στείλω π.μ. , μου βγάζει ένα μήνυμα 'Αυτό το μέλος δεν υπάρχει'. -
Δεν μπορώ να σου στείλω π.μ. , μου βγάζει ένα μήνυμα 'Αυτό το μέλος δεν υπάρχει'.
Δοκίμασε με το ucp.php?i=pm&mode=compose&action=quotepost&p=3015393
-
Καλα ρε παιδια και σε 205 να παει 1,5% αποκλιση εχει δεν ειναι τραγικη η διαφορα, αλλα αν βρισκει στα 400 κατι το σωστο λαστιχο εννοειται πως δεν υπαρχει λογος για πειραματισμους...
-
Έλα ρε φίλε και δεν βγάζω άκρη με τίποτα...μένω νότιοανατολικά και απ'όσο έψαξα στα site των γνώστων καταστημάτων , έβλεπα κάτι τιμές 150ευρώ το φθηνότερο λάστιχο και τρελάθηκα.Αυτό το dunlop που λες δεν το βρήκα σε αυτήν την διάσταση σε αυτά τα καταστήματα , απο που το χτύπησες;
Δεν μπορώ να σου στείλω π.μ. , μου βγάζει ένα μήνυμα 'Αυτό το μέλος δεν υπάρχει'.Ρωτα σε ενα βουλκανιζατερ. Ειναι το πιο συνηθισμενο σε αυτη τη διασταση. Μπαινει και πρωτης τοποθετησης σε πολλα. Θα το βρεις σιγουρα. Τον Φλεβαρη αλλαξα εγω και υπηρχαν σε στοκ πολλα.
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]