-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μαλιστα... οποτε απορηπτω κ τα PZero rosso. Θελω 91V αντε το πολυ 91W, οποτε μενω προς το παρων σαν πρωταση με τα Κ115... Πριν λιγο που μιλησα με 1 συναδελφο, ο οποιος ειναι σε αναζητηση ελαστικων για το ΒΜW 318 Ε46, τον ειπαν 800 για Continental k 400 gia Barum... κ σκευτετε για τα Barum... Επισης μου ειπε οτι παλιοτερα ειχε δοκιμασει καποια αλη θυγατρικη της Continental (δεν θυμωταν ποια)κ τα πηγε 90.000χλμ κ πιαναν ακομη αρκετα... κ αυτος μου απεριψε τα Hankook λογω Κορεας.
Σωστά.. ....βαλε barum που είναι βουλγαρικά.. .εγγύηση! !!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μαλιστα... οποτε απορηπτω κ τα PZero rosso. Θελω 91V αντε το πολυ 91W, οποτε μενω προς το παρων σαν πρωταση με τα Κ115... Πριν λιγο που μιλησα με 1 συναδελφο, ο οποιος ειναι σε αναζητηση ελαστικων για το ΒΜW 318 Ε46, τον ειπαν 800 για Continental k 400 gia Barum... κ σκευτετε για τα Barum... Επισης μου ειπε οτι παλιοτερα ειχε δοκιμασει καποια αλη θυγατρικη της Continental (δεν θυμωταν ποια)κ τα πηγε 90.000χλμ κ πιαναν ακομη αρκετα... κ αυτος μου απεριψε τα Hankook λογω Κορεας.
Σωστά.. ....βαλε barum που είναι βουλγαρικά.. .εγγύηση! !!!!
Και τα Hankook Ουγγαρία θα γράφουν επάνω.. ....
-
Costas Athan:
'Λόγω Κορέας; Γιατί κάνουμε μποϋκοτάζ στην Κορέα; Εμένα δε μου φαίνεται ως αξιόπιστα τεκμηριωμένη άποψη το: 'Λόγω Κορέας'. Αν κάποια λάστιχα είναι όντως καλά (δεν τα έχω δοκιμάσει τα Hankook για να έχω προσωπική άποψη) τότε αγόρασέ τα ανεξάρτητα χώρας κατασκευής.'Δεν ειπα οτι συμφωνω μαζι του... απλα μεταφερω αποψεις...
Τωρα για τα 90.000χλμ, τι να σας πω...
Εφοσον περσι εκανα 6000-7000χλμ για ολο το 2012, κ θεωρω οτι καθε 3-4 χροννια πρεπει να αλαζω ελαστικα ανεξαρτητως χλμ, δε με απασχολει ο δειχτης φθορας, παρα μονο να μη χασουν αποτομα τις ιδιοτητες τους απο το 2ο ετος κ μετα...(οπως π.χ τα PS3) . -
Σωστά.. ....βαλε barum που είναι βουλγαρικά.. .εγγύηση! !!!! [/quote]
http://en.wikipedia.org/wiki/Barum_(company)
[/quote]
Και τα Hankook Ουγγαρία θα γράφουν επάνω.. ....[/quote]Aυτο δεν το ηξερα... αν κ τα συγκεκριμενα τα κατατασω σε ιδια κλαση
με τα kleber η με τα Bfgoodrich... (προσωπικη αποψη) -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα, πηρα τηλ. τον λαστοιχα που ειχα βαλει τα Bfgoodrich κ τα Kleber (καποτες), μολης τον ανεφερα για τα Hankook: Θα βαλεις κορεατικα σε αλφα ρομεο?
Πολύ τεκμηριωμένη άποψη αυτή από επαγγελματία
Δηλαδή τα Κορεάτικα προϊόντα, εν προκειμένω τα λάστιχα είναι της πλάκας ;Δεν τα πουλάει οπότε τα κακολογει.Κοντόφθαλμος και μη επαγγελματίας .
Συμφωνω κ ειμαι μαζι σου... Γιαυτο η κ μολις τον πηρα τηλ. τον ειπα για το αμαξι κ αν εχει Hankook (πριν πει οτιδηποτε)... βεβαια αφου εκανε την προταση του... τον ρωτησα για κανενα πιο οικονομικο οπως τα Cleber, κ απαντησε σε τετοιο αμαξι με τπτ... Αρα μαπα το καρπουζι... Αυτος καποτε με επεισε για τα φτηνα καλα Cleber, (μολις 30ε απο καποια continental), που ουτε το Micra με τα 75hp δεν κρατουσαν... Αν εκανα 0-100 σε εκινηση απο φαναρι, μεχρι κ με 3η σπινιαριζε... φανταστητε φρεναρισμα απο τα 60χλμ, Μπραβο του... Μονο τα Bfgoodrich κ τα Pilot sport πηρα με καλο ματι, 1.5χρονο περιπου πριν παρω το Micra.
Τελος με αυτον! Ψαχνω αλλον λαστοιχα πλεον... -
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Σωστά.. ....βαλε barum που είναι βουλγαρικά.. .εγγύηση! !!!!http://en.wikipedia.org/wiki/Barum_(company)
[/quote]
Και τα Hankook Ουγγαρία θα γράφουν επάνω.. ....[/quote]Aυτο δεν το ηξερα... αν κ τα συγκεκριμενα τα κατατασω σε ιδια κλαση
με τα kleber η με τα Bfgoodrich... (προσωπικη αποψη)[/quote]
Για τα Barum ενοουσα... -
Τα Apollo Alnac 4G, τα ξερει κανεις?
-
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Τα Apollo Alnac 4G, τα ξερει κανεις?Iνδικά λάστιχα;Και σου βρωμάνε τα άλλα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τα Apollo Alnac 4G, τα ξερει κανεις?
Iνδικά λάστιχα;Και σου βρωμάνε τα άλλα;
Δεν μου βρομαει τπτ... απλα τα ειδα στα 135ε το κοματι 205/55/16 91V, παιρνουν C στην καταναλωση κ B στο φρεναρισμα σε βροχη κ 69db...
-
Νέα αποτελέσματα των δοκιμών από το φινλανδικό περιοδικό «Tekniikan Maailma'
205/55/R16 V:
- Goodyear Eff.Grip Perf. 9,1
- Continental Prem.Contact5 9,0
- Nokian HakkaBlue 9,0
- Dunlop BluResp. 8,9
- Pirelli Cintur. P7 8,6
- Vredestein Sportrac5 8,6
- Apollo Alnac 4G 8,2
- Hankook Ventus Prime2 8,2
- Michelin Primacy3 8,2
- Barum Bravuris2 8,1
- Bridgestone Turanz T001 7,9
- Toyo Proxes CF2 7,3
- Nankang Πράσινο / Sport 6,7
-
το Αpollo ανωτερο απο bridgestone,toyo,michelin.........
-
Απορησα κ γω γενικα... copy-paste ειναι απο ξενο forum...
-
Απορησα κ γω γενικα... copy-paste ειναι απο ξενο forum καθως εψαχνα για τα APOLLO...
-
Ανάμεσα σε Continental Premium Contact 5 και Michelin Primacy 3 για διάσταση 205/55/16 ποιο θα διαλέγατε?
-
continental...........
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το Αpollo ανωτερο απο bridgestone,toyo,michelin.........το οτι δεν ειναι γνωστο σημαινει οτι ειναι και μουφα?
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Ανάμεσα σε Continental Premium Contact 5 και Michelin Primacy 3 για διάσταση 205/55/16 ποιο θα διαλέγατε?Αμα κάνεις πολλα χλμ σε ΕΟ και γενικά θες να βγαλει χλμ Μισελέν
Αν δεν κάνεις κάτι απο τα παραπανω σε μεγαλο βαθμό το Conti
Εξίσου καλα και τα δύο -
Μπα, δεν κυκλοφορώ ιδιαίτερα σε ΕΟ (ειδικά τον χειμώνα). Φαντάζομαι 40.000χμ βγάζουν και τα δυο χωρίς πρόβλημα. Τώρα έχω energy saver 3.5 χρόνια (4 πραγματική ηλικία ελαστικού γιατί το αμάξι καθόνταν στο τελωνείο 6 μήνες) με 35.000κμ και έχουν 'πετρώσει' απότομα μετα το καλοκαίρι παρόλο που έχουν γόμα για άλλα τόσα χιλιόμετρα και παραπάνω. Αρχικά σκεφτόμουν τα primacy λόγω της παραδόξως θετικής εμπειρίας με τα energy πρωτού πέσουν, αλλά διαβάζω πολύ θετικά reviews για τα continental και λέω να τα δοκιμάσω.
-
Τα 90.000 χλμ ειναι κατι σπανιο αλλα οχι τραγικο.
Πολλοι επαγγελματιες με βανακια κλπ τα κανουν το πολυ σε 2 χρονια. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τα 90.000 χλμ ειναι κατι σπανιο αλλα οχι τραγικο.
Πολλοι επαγγελματιες με βανακια κλπ τα κανουν το πολυ σε 2 χρονια.Τα χιλιόμετρα γίνονται σε 2 χρόνια. Τα λάστιχα αντέχουν όμως ή έχουν γίνει σλικ όπως π.χ. βλέπουμε σε ορισμένες νταλίκες;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]