-
Καλα τοση μεγαλι διαφορα απο τα 91V? Οποτε στα 320-350 Hankook κ Toyo? Αν τα Ηankook τουλαχιστον κοντα στα Yokohama σαν ποιοτητα πλαινων, πατηματος κ στο χρονο, δεν αξιζει η διαφορα +100 περιπου για τα Yokohama...
-
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Καλημερα, προτασεις ελαστικων για ALFA ROMEO 156 2.0 T.S 170PS σε δειαστασεις 205-55-16 πρωην 185-65-15 με τον 1800 Τ.S, αν κ για τα ΝΟΚΙΑΝ κ τα UNOROYAL rainsport 2 εχω διαβασει καλα σχολια... Μενω Θεσ/νικη κινουμε περιφερεια κ εγνατιες, πολη σχεδων καθολου. 80-160χλμ οι πιο συνηθης ταχυτητες κ σπανια 160-220 σε εγνατια. Ειμαι αρκετα νευρικος οδηγος...Ετησια χλμ απο 8000-13000 Ευχαριστω προκαταβολικα...Δες και τα Dunlop Sport Maxx RT. Έχουν αποσπάσει πολύ καλές κριτικές. Και εγώ που τα έχω περίπου 15.000 χλμ. είμαι πολύ ικανοποιημένος. Η ετικέτα τους για τη διάστασή σου: http://www.dunlop.eu/dunlop_grel/system/reprintable-stickers-service.jsp?name=530099
-
Στο 400αρι τα Dunlop Sport Maxx RT? Απο ζεσταμα πως πανε? αργουν? πλαινα? κ αντοχη στο χρονο, οχι σε χλμ, μιας κ κανω λιγα... σε 3-4 χροννια 30000χλμ περιπου.
-
Στο 400αρι τα Dunlop Sport Maxx RT? Απο ζεσταμα πως πανε? αργουν? πλαινα? κ αντοχη στο χρονο, οχι σε χλμ, μιας κ κανω λιγα... σε 3-4 χροννια 30000χλμ περιπου.Εμένα μια χαρά μου φαίνεται πως κρατάνε χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη πίεση το όχημα. Με συντελεστή ταχύτητας Y καταλαβαίνεις πως έχουν σκληρά πλαϊνά. (Εγώ βέβαια τα έχω σε 225/60R16 με ψηλό σχετικά προφίλ). Τα έχω ένα χρόνο και έχω κάνει 15.000 χλμ. Δεν έχουν ξεραθεί έως τώρα (όχι πως είναι πολύ παλιά βέβαια) και ακόμη έχουν διατηρήσει λίγο τη μυρωδιά που είχαν όταν ήταν φρέσκα. Το πέλμα τους πλέον έχει φαγωθεί το μισό, επομένως υπολογίζω να βγάλω γύρω στα 30.000 χλμ. πριν την αλλαγή.
-
Μαληστα... σε V βλεπω περισσοτερο, θελω να ζεστενοντε ευκολα, κ να αντεχουν στην πιεση, κανω αρκετες σφηνες οταν βλεπω να πηγενουν με 60-70 στην περιφερειακη τερμα αριστερα... Με τα formula, αισθανομαι οτι αργουν να ζεσταθουν, χαζογλιστρανε στο ξεκινημα κ σε εκτακτο φρεναρισμα απλα σερνονντε, κ ολα αυτα με τα 145hp που ειχα, τι θα κανουν με τον 2.0 στα 170hp? Γιαυτο κοιταω κ σε 205/55/16
-
Μαληστα... σε V βλεπω περισσοτερο, θελω να ζεστενοντε ευκολα, κ να αντεχουν στην πιεση, κανω αρκετες σφηνες οταν βλεπω να πηγενουν με 60-70 στην περιφερειακη τερμα αριστερα... Με τα formula, αισθανομαι οτι αργουν να ζεσταθουν, χαζογλιστρανε στο ξεκινημα κ σε εκτακτο φρεναρισμα απλα σερνονντε, κ ολα αυτα με τα 145hp που ειχα, τι θα κανουν με τον 2.0 στα 170hp? Γιαυτο κοιταω κ σε 205/55/16Μια χαρά φρενάρουν τα Maxx RT:
Και κρύα δεν γλιστράνε. Τουλάχιστον όχι στην περίπτωσή μου.
Επίσης είναι εξαιρετικά στο βρεγμένο:
-
@tragos...
....για να ζεσταίνονται βάλε Τ.......και μόλις πιάσει θερμοκρασία γύρνα το στο αερόθερμο,ή στο πάνω-κάτω!! -
Tragos13 αν βρεις τα hankook S107 βαλτα. Ειναι μια πολυ καλη και ολοκληρωμενη επιλογη.
Θα σε ικανοποιησουν και στο στεγνο και στο βρεγμενο, και σε τρεξιμο κλπ.
Realzeus μιας και γουσταρω yokohama ελεγα μετα τα parada μηπως δοκιμαζα και τα sdrive γι αυτο σε ρωτησα αν παραγονται ακομα, καπου ακουσα οτι σταματησαν.
Αλλιως παμε για S107 evo που και ο αδελφος sinanai τα εχει δοκιμασει και εγκρινει. -
Καπου διαβασα για τα Dunlop οτι μετα τα 15000χλμ η αποδοση τους πευτει αποτομα... Να διευκρινησω πρωτα οτι αναφερομουν σε μικρες ταχυτητες, αλλα σε γιαλι ασφαλτο... κ στα κατσαβραχα που μενω.
-
Καπου διαβασα για τα Dunlop οτι μετα τα 15000χλμ η αποδοση τους πευτει αποτομα... Να διευκρινησω πρωτα οτι αναφερομουν σε μικρες ταχυτητες, αλλα σε γιαλι ασφαλτο... κ στα κατσαβραχα που μενω.Κι εγώ κάνω αρκετά χιλιόμετρα σε ορεινούς δρόμους:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGicMta42CDYAxFYI7JFzJCfI8rXGXQinΔεν έχω παράπονο από τα Maxx RT. Το αντίθετο.
-
Μηπως ενοεις τα κ107?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Tragos13 αν βρεις τα hankook S107 βαλτα. Ειναι μια πολυ καλη και ολοκληρωμενη επιλογη.
Realzeus μιας και γουσταρω yokohama ελεγα μετα τα parada μηπως δοκιμαζα και τα sdrive γι αυτο σε ρωτησα αν παραγονται ακομα, καπου ακουσα οτι σταματησαν.
Αλλιως παμε για S107 evo που και ο αδελφος sinanai τα εχει δοκιμασει και εγκρινει.Tα κ107 ενοεις?
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Καπου διαβασα για τα Dunlop οτι μετα τα 15000χλμ η αποδοση τους πευτει αποτομα... Να διευκρινησω πρωτα οτι αναφερομουν σε μικρες ταχυτητες, αλλα σε γιαλι ασφαλτο... κ στα κατσαβραχα που μενω.
Κι εγώ κάνω αρκετά χιλιόμετρα σε ορεινούς δρόμους:
https://www.youtube.com/playlist?list=PLGicMta42CDYAxFYI7JFzJCfI8rXGXQinΔεν έχω παράπονο από τα Maxx RT. Το αντίθετο.
Κατσαβραχα, ενοω τις αποτομες κλησεις του δρομου, ειτε σε φαγομενη ασφαλτο ειτε σε τσιμεντο... + τα νερα τον χειμωνα...
-
Αλλιως παμε για S107 evo που και ο αδελφος sinanai τα εχει δοκιμασει και εγκρινει.Tα κ107 ενοεις?
ναι αυτα μπερδευτηκα σορρυ!
-
Κατσαβραχα, ενοω τις αποτομες κλησεις του δρομου, ειτε σε φαγομενη ασφαλτο ειτε σε τσιμεντο... + τα νερα τον χειμωνα...
Γιατί στους δρόμους των βίντεο του link που έδωσα έχει καλή άσφαλτο; Ορεινοί δρόμοι είναι με κάτω του μετρίου ασφαλτοτάπητα πολλοί απ' αυτούς. Όσο από απότομες κλήσεις στα βουνά άλλο τίποτα.
-
Σε αυτα κ τα ventus prime 2 αρχισα να καταληγω... απο αντοχη πως πανε?
-
Ο χρήστης Costas Athan έγραψε:
Γιατί στους δρόμους των βίντεο του link που έδωσα έχει καλή άσφαλτο; Ορεινοί δρόμοι είναι με κάτω του μετρίου ασφαλτοτάπητα πολλοί απ' αυτούς. Όσο από απότομες κλήσεις στα βουνά άλλο τίποτα.
Δεν καταφερα να το δω, με κολαει το νετ...
-
Δεν καταφερα να το δω, με κολαει το νετ...
OK. Όταν δεις κάποια θα καταλάβεις για τι δρόμους μιλάω, αλλά νομίζω πως ο προσδιορισμός 'ορεινοί' δίνει μια ιδέα για την ποιότητά τους. Νομίζω πως τέτοιοι δρόμοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί για τα ελαστικά από κάθε άποψη (τόσο απόδοσης όσο και αντοχής).
-
Καμια αποψη/εμπειρια με : Ventus Prime 2 K115 205/55 R16 94W XL κ
Ventus Prime 2 K115 205/55 R16 91V ? -
Σε αυτα κ τα ventus prime 2 αρχισα να καταληγω... απο αντοχη πως πανε?Δε φημιζονται κιολας...
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]