-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
με μια πρωτη ματια πως τα βλεπεις;;
Σημερα εκανα 230 χλμ με τα καινουρια λαστιχα απο πατρα για αθηνα. τα dunlop μου εδωσαν την εντυπωση οτι ''μαλακωσε'' το πατημα του αυτοκινητου. τα P7 ηταν λιγο πιο ακαμπτα συνολικα. Τα πιεσα λιγο οποτε δεν μπορω να εχω τρελες εντυπωσεις αλλα μου αρεσε που δεν ''μαγουλιαζε'' το λαστιχο ακομα και με πολλα χιλιομετρα.
υ.γ. Τα λαστιχα εχουν εβδομαδα παραγωγης 3413 !!! πωτς γκενεν αυτο?
σκεφτομαι να τα βαλω και εγω σε 195 55 16 τι δεικτη φθορας εχουν;;
-
Προς tragos13:Tα uniroyal εχουν και αυτα ευαισθητα πλαϊνα!
Προς realzeus: Tα S drive δεν εχουν σταματησει να παραγονται? -
Για τα UNOROYAL δεν γνωριζα για τα πλαινα τους, απλα διαβασα αρκετες φορες οτι αντεχουν στο χρονο κ ειναι σαν τα NOKIAN... Για τα S drive κ γενικα για ΥΟΚΟΗΑΜΑ δεν γνωριζω τπτ,. Σε παλιοτερα post βλεπω: ολη τη σειρα Continental/MIchelin, αρκετα Pireli/Brigestone, Goodyear asymetric,αραια κ που τα Unoroyal οπως κ για τα Nokian. Η αληθεια ειναι πως εχω χαθει λιγο... Εχω δοκιμασει: σε alfa 164 το 2009 τα BFgoodrich (τα ππωτο σετ που εβαλα σε αμαξι) κ το 2010 μετα τα 2 μπροστινα με τα Pilot sport (μαλλον το 1 ηταν τοτε).Το 2011 εβαλα cleber σε nissan micra 1.3 που ειχα παρει, κ φετος τα formula by Pireli στην ALFA 156. Απο τις 3 Θυγατρικες τα Bfgoodrich με αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις...
-
Ο χρήστης george94 έγραψε:
με μια πρωτη ματια πως τα βλεπεις;;
Σημερα εκανα 230 χλμ με τα καινουρια λαστιχα απο πατρα για αθηνα. τα dunlop μου εδωσαν την εντυπωση οτι ''μαλακωσε'' το πατημα του αυτοκινητου. τα P7 ηταν λιγο πιο ακαμπτα συνολικα. Τα πιεσα λιγο οποτε δεν μπορω να εχω τρελες εντυπωσεις αλλα μου αρεσε που δεν ''μαγουλιαζε'' το λαστιχο ακομα και με πολλα χιλιομετρα.
υ.γ. Τα λαστιχα εχουν εβδομαδα παραγωγης 3413 !!! πωτς γκενεν αυτο?
σκεφτομαι να τα βαλω και εγω σε 195 55 16 τι δεικτη φθορας εχουν;;
νομιζω 240 αν και θα παω να τσεκαρω ξανα
-
Σήμερα εκλεισα στον Κυριαζη τα νεα λαστιχα για τον Γατο.....Hankook k715 optimo στα 170ευρώ
-
Ο χρήστης Tragos13 έγραψε:
Σαν τιμη/αποδοση ποια λες? Το Τ.S που εχω βγαζει 155hp, με λιγο βελτιωση στα 170.Παρομοια τιμη εχουν και τα δυο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Προς realzeus: Tα S drive δεν εχουν σταματησει να παραγονται?Υπαρχουν κανονικα στο σαιτ τους παντως.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Σήμερα εκλεισα στον Κυριαζη τα νεα λαστιχα για τον Γατο.....Hankook k715 optimo στα 170ευρώΦέρνει Hankook ο Κυριαζής ;
-
Ναι ειδα μικρεσ διαφορες... Για Hankook Ventus Prime 2 κ Ventus S1 evo K107 που ειναι στα 320-360ε αξιζουν? παντα για 205/55/16 91V...
-
Ο χρήστης bathan έγραψε:
Σήμερα εκλεισα στον Κυριαζη τα νεα λαστιχα για τον Γατο.....Hankook k715 optimo στα 170ευρώ
Φέρνει Hankook ο Κυριαζής ;
τα βαζω εκει για 2η φορα(3ετια).......
-
Ναι ειδα μικρεσ διαφορες... Για Hankook Ventus Prime 2 κ Ventus S1 evo K107 που ειναι στα 320-360ε αξιζουν? παντα για 205/55/16 91V...πολυ καλα αμφοτερα...........αν θες σπορ βαζεις το S1 evo2,αν θες τουρισμου βαζεις το prime
-
Ειναι πολυ κατω απο τα YOKOHAMA C DRIVE κ S?
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ναι ειδα μικρεσ διαφορες... Για Hankook Ventus Prime 2 κ Ventus S1 evo K107 που ειναι στα 320-360ε αξιζουν? παντα για 205/55/16 91V...
πολυ καλα αμφοτερα...........αν θες σπορ βαζεις το S1 evo2,αν θες τουρισμου βαζεις το prime
ξεχασα να σου πω οτι ενας φιλος εκλεισε σημερα εκει για το αβενσις του που εχει την ιδια διασταση με σενα τα ΤΟΥΟ CF2 στα 340ευρω.....και εχει σε πολυ καλη τιμη τα Τ001,320ευρω......
-
Ειναι πολυ κατω απο τα YOKOHAMA C DRIVE κ S?μην μπλεκεις διαφορετικες κατηγοριες και ας βγαινουν στη διασταση σου.........
καμια σχεση το C drive με το S.........οπως και το S1 με το prime! -
Τα Τ001 τα αποριπτω κ γενικα τα BRIGESTONE. Τωρα για τα ΤΟΥΟ δεν ξερω... αν κ τα βρηκα κοντα στα 600 με μια προχειρη αναζητηση... Κ επαναλαμβανω: τα Hankook ποσο χειροτερα ειναι απο τα YOKOHAMA? Σε σχεση παντα με την τιμη...
-
Τα Τ001 τα αποριπτω κ γενικα τα BRIGESTONE. Τωρα για τα ΤΟΥΟ δεν ξερω... αν κ τα βρηκα κοντα στα 600 με μια προχειρη αναζητηση... Κ επαναλαμβανω: τα Hankook ποσο χειροτερα ειναι απο τα YOKOHAMA? Σε σχεση παντα με την τιμη...τα ΤΟΥΟ απολειεται να ειναι στα 600ευρω εκτος και να παρεις 2 4εδες!!!
μηπως τα Ηankook ειναι ανωτερα;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μηπως τα Ηankook ειναι ανωτερα;;;;Δεν θα το λεγα.
-
τις θεωρω κορυφαιες αμφοτερες και περι ορεξεως......
-
Να 143 το λαστοιχο: http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/r ... 16&Speed=V
-
Να 143 το λαστοιχο: http://www.elastika-online.gr/cgi-bin/r ... 16&Speed=Vαυτο ειναι 94V XL και εγω λεω για 91V.....
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]