-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Καλησπέρα σε ολους,
Ειμαι για αλλαγή σε Peugeot 308 Gti,πρώτη τοποθέτηση Pirelli Zero Nero 225/40/18.
Εχω μονο 1000 χλμ σε τρισημιση χρονια αλλα εχουν ξεραθει..
Σκεφτομαι να βαλω τα Rosso σε ιδια διασταση,τα εχω βρει στον Κουμπάρο 620,ποια ειναι η γνώμη σας?
ΕυχαριστώΤι χρηση κανεις? Σε ενδιαφερει το στριψημο ή κατι πιο all-around?
με 1000χλμ σε 3μιση χρονια........ουτε το στριψιμο τον ενδιαφερει ουτε το all around
βαλε οτι να ειναι....... -
Εντάξει,10350,λάθος δικο μου..!!!
Σκεφτόμουν το rosso βασιζόμενος γενικά στις καλές κριτικές του..
O Kουμπάρος,βουλκανιζατερ στην Τατοιου εχει προτείνει και τα ημισλικ Kuhmo..
Τα rosso τα δίνει 620..
Tα χλμ τα εχει κάνει εκτός Αθηνών,εννοείται με ενδιαφέρει το στριψιμο,εχει προγράμμα etuners και μεγάλο intercooler,περίπου 220hp.. -
ok,και παλι εχεις λιγα χλμ......καλα κανεις αλλα μην βαλεις ημισλικ,στην Ελλαδα εχουμε και βροχες!
ενα TOYO T1sport η' HANKOOK evo2 θα ταιριαζε απολυτα στο στυλ του αυτοκινητου σου -
Ο χρήστης greenking έγραψε:
Τα rosso τα δίνει 620..
Tα χλμ τα εχει κάνει εκτός Αθηνών,εννοείται με ενδιαφέρει το στριψιμο,εχει προγράμμα etuners και μεγάλο intercooler,περίπου 220hp..Eφοσον υπαρχει το Pirelli Pzero σκετο, βαλε αυτο και μη το σκεφτεσαι... Μη πας σε ημισλικ, ελεος δεν ειμαστε σε πιστα...
Το Pirelli Pzero ειναι το καλυτερο πολιτικο λαστιχο επιδοσεων.. Ισως με διαφορα. Θα ναι μερα με τη νυχτα το αμαξι, θα με θυμηθεις. -
Άμα δεν τον θυμηθείς, στείλε μου πμ να σου πω ποιος ήταν.
-
Ποιο ακριβώς ειναι το P zero σκετο?Ξερω οτι υπάρχει το nero/rosso/corsa και το καινουργιο nero gt..>Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Τα rosso τα δίνει 620..
Tα χλμ τα εχει κάνει εκτός Αθηνών,εννοείται με ενδιαφέρει το στριψιμο,εχει προγράμμα etuners και μεγάλο intercooler,περίπου 220hp..Eφοσον υπαρχει το Pirelli Pzero σκετο, βαλε αυτο και μη το σκεφτεσαι... Μη πας σε ημισλικ, ελεος δεν ειμαστε σε πιστα...
Το Pirelli Pzero ειναι το καλυτερο πολιτικο λαστιχο επιδοσεων.. Ισως με διαφορα. Θα ναι μερα με τη νυχτα το αμαξι, θα με θυμηθεις. -
Ο χρήστης greenking έγραψε:
Ποιο ακριβώς ειναι το P zero σκετο?Ξερω οτι υπάρχει το nero/rosso/corsa και το καινουργιο nero gt..>>Εντάξει,10350,λάθος δικο μου..!!!Σκεφτόμουν το rosso βασιζόμενος γενικά στις καλές κριτικές του..
Τα rosso τα δίνει 620..
Εμένα πάλι,μου το πρότεινε η Κουμπάρα!!!!
-
[quote='touring the m3 1.6']Εμένα πάλι,μου το πρότεινε η Κουμπάρα!!!! [/quoπΟΛ
-
Στα 620€ τα pzero είναι ακριβά νομίζω. Εγώ σε 225/40/18 τα βρήκα 570€ πριν κάνα μήνα που άλλαξα λάστιχα.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
-
Αναφέρεσαι στα rosso?>Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στα 620€ τα pzero είναι ακριβά νομίζω. Εγώ σε 225/40/18 τα βρήκα 570€ πριν κάνα μήνα που άλλαξα λάστιχα.
-
Ο χρήστης green έγραψε:
Αναφέρεσαι στα rosso?>Στα 620€ τα pzero είναι ακριβά νομίζω. Εγώ σε 225/40/18 τα βρήκα 570€ πριν κάνα μήνα που άλλαξα λάστιχα.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Αναφέρομαι στα Pzero σκέτα, αυτά είναι πιο σύγχρονα των Rosso.
-
Σε τιμή ειναι πιο ακριβά από τα rosso?>Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αναφέρεσαι στα rosso?>Στα 620€ τα pzero είναι ακριβά νομίζω. Εγώ σε 225/40/18 τα βρήκα 570€ πριν κάνα μήνα που άλλαξα λάστιχα.
-
Ο χρήστης green έγραψε:
Σε τιμή ειναι πιο ακριβά από τα rosso?>>Αναφέρεσαι στα rosso?>Στα 620€ τα pzero είναι ακριβά νομίζω. Εγώ σε 225/40/18 τα βρήκα 570€ πριν κάνα μήνα που άλλαξα λάστιχα.Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Δεν το ξέρω με σιγουριά, αλλά νομίζω πως ναι, είναι νεότερο ελαστικό.
-
Για μενα τα Pzero Rosso δεν ειναι πλεον κανενα τρελο λαστιχο... Πολυ καλο για την εποχη του, αλλα μεχρι εκει...
Γιατι δε κοιτας τα Dunlop SP sport maxx RT που ναι κι αυτα ολοκαινουργια και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απ ολα αυτα? -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Για μενα τα Pzero Rosso δεν ειναι πλεον κανενα τρελο λαστιχο... Πολυ καλο για την εποχη του, αλλα μεχρι εκει...
Γιατι δε κοιτας τα Dunlop SP sport maxx RT που ναι κι αυτα ολοκαινουργια και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απ ολα αυτα?Συμφωνώ για τα Dunlop Sport Maxx RT.
Εναλλακτικά υπάρχουν και τα Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.
Νομίζω πρόκειται για τα καλύτερα σ'αυτήν την κατηγορία.. -
Κάπου με προβληματίζει ότι όλοι οι λάστιχαδες αυτό (Dunlop)προτείνουν με επιμονή..
Ο χρήστης diosak έγραψε:
Γιατι δε κοιτας τα Dunlop SP sport maxx RT που ναι κι αυτα ολοκαινουργια και σιγουρα πολυ φθηνοτερα απ ολα αυτα?Συμφωνώ για τα Dunlop Sport Maxx RT.
Νομίζω πρόκειται για τα καλύτερα σ'αυτήν την κατηγορία.. -
Ο χρήστης green έγραψε:
Κάπου με προβληματίζει ότι όλοι οι λάστιχαδες αυτό (Dunlop)προτείνουν με επιμονή..Για μενα τα Pzero Rosso δεν ειναι πλεον κανενα τρελο λαστιχο... Πολυ καλο για την εποχη του, αλλα μεχρι εκει...
Νομίζω πρόκειται για τα καλύτερα σ'αυτήν την κατηγορία..Μπορεί να είναι λόγω μάρκετινγκ και ποσοστών, μπορεί πάλι επειδή όντως αξίζουν...
-
Άν δε κάνει κάποια χλμ ένα ελαστικό,πώς θα καταλάβεις οτι αξίζει;...καλά τα όποια reviews,αλλά μη ξεχνάμε:κάθε ελαστικό,έχει διαφορά από αμάξι σε αμάξι!!
-
Τώρα φοραω τα p zero Nero,τρεισήμισι χρόνια,10300 χλμ και στο μπροστινά στο πέλμα βλέπω ραγαδες και σκληρά κουτσουρο,μάλλον από τον ήλιο..
Να πάω διακοπές και να τα αλλάξω όταν γυρίσω;
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια.... [#2]