-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Την έκανα πάλι την πατάτα μου. Κάτι πάτησα και ξαφνικά η σελίδα του φόρουμ ξεχείλωσε και τα γράμματα έχουν γίνει τεράστια. Πώς την επαναφέρω παιδιά? Βοήθεια αν ξέρει κανείς!!!ctrl + 0
IKE show some mercy re man
-
Είναι θέματα του φόρουμ τα οποία όταν πατάω το 'δειτε τις τελευταίες μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις' με πηγαίνουν πάντα στο ίδιο μήνυμα. Δεν έχει σημασία αν έχω ανοίξει το θέμα προηγουμένως και έχω φτάσει στη τελευταία του σελίδα. Αυτό συμβαίνει με το θέμα των ταξιτζήδων και κάποια άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.
-
Στο θέμα των ταξιτζήδων δεν σε πηγαίνει και 5-6 σελίδες πιο πίσω?
-
διπλό ποστάρισμα!!!
-
taurus, spiros dmitspan σας ευχαριστώ για τη βοήθεια, ειδικά τον τρίτο ο οποίος με είχε ξαναβοηθήσει αν θυμάμαι καλά και την προηγούμενη φορά που είχα το ίδιο πρόβλημα. Όσο για τον ΙΚΕ είναι γνωστός για τα 'ποσταρίσματα' γεμάτα ...
Τον αγαπάμε όλοι μας κι ας έχει κι αυτός - όπως και όλοι μας - το κουσουράκι του!!! -
Δε μαθαίνεις όμως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Δε μαθαίνεις όμωςΌχι απλά δε μαθαίνω αλλά η κατάσταση χειροτερεύει!!! Παραλίγο να έκανα φορμάτ!!!
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Είναι θέματα του φόρουμ τα οποία όταν πατάω το 'δειτε τις τελευταίες μη αναγνωσμένες δημοσιεύσεις' με πηγαίνουν πάντα στο ίδιο μήνυμα. Δεν έχει σημασία αν έχω ανοίξει το θέμα προηγουμένως και έχω φτάσει στη τελευταία του σελίδα. Αυτό συμβαίνει με το θέμα των ταξιτζήδων και κάποια άλλα που δεν μου έρχονται τώρα.επίσης στον Αντίλογο: Γυμναστήρια και άλλα και Forum Γονέων και κηδεμόνων
-
and , we are back
-
...πρέπει να ήταν γερή η τρικλοποδιά για να μείνει κάτω τόση ώρα, ε;
-
εξαφανίστηκε από προσώπου γης
-
Εχμ, σαν χαμένος χρήστης πολλών φόρουμς...
Ξέρω ότι είναι δύσκολοι καιροί και η απαισιοδοξία κυριαρχεί στο Ελληνικό μέτωπο, και δη των αυτοκινητόφιλων, αλλά έλα τώρα, το ποτήρι είναι μισογεμάτο, όχι μισοάδειο.
Εννοώ... Το πρώτο εικονίδιο θα έπρεπε να είναι το γελαστό και όχι το 'φορολογούμενο'. Από συνήθεια πάω πατάω το πρώτο και μετά διορθώνω πάλι. Επανειλημμένα τώρα έχει μερικές φορές την πατάω
Φιλικά
-
come again?
-
Το πρώτο εικονίδιο θα έπρεπε να είναι το whatever.gif.
-
@all
πια είναι η 'τιμωρία' αν ένα μέλος γράψει σε άλλο 'γλύψε μου τα αρχίδια'?
προφανώς καμία ή άντε καμιά παρατήρηση-αν έγινε κ αυτή.
το σάββατο έγινε το σκηνικό που περιγράφω κ περίμενα μέχρι σήμερα να δω αν θα επακολουθήσει κάποια ποινή.
αυτά για να μην απορούμε με τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποια μέλη που έχουν είτε το ακαταλόγιστο είτε συμπάθειες
υποθέτω πως από εδώ κ πέρα υπάρχει 'δεδικασμένο' για όλους μας -
Έκανες report και δεν σβήστηκε?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
@all
πια είναι η 'τιμωρία' αν ένα μέλος γράψει σε άλλο 'γλύψε μου τα αρχίδια'?
προφανώς καμία ή άντε καμιά παρατήρηση-αν έγινε κ αυτή.
το σάββατο έγινε το σκηνικό που περιγράφω κ περίμενα μέχρι σήμερα να δω αν θα επακολουθήσει κάποια ποινή.
αυτά για να μην απορούμε με τον τρόπο που συμπεριφέρονται κάποια μέλη που έχουν είτε το ακαταλόγιστο είτε συμπάθειες
υποθέτω πως από εδώ κ πέρα υπάρχει 'δεδικασμένο' για όλους μαςΑν έχει άλλες 2 προειδοποιήσεις, ban. Σε άλλες περιπτώσεις, σβήσιμο+warn, και ανάλογα της σοβαρότητας αποφασίζει η ομάδα διαχείρισης για τα περαιτέρω. Δεδικασμένο δεν υπάρχει, μην αγχώνεσαι.
-
Το φορουμ τσακωθηκε με τον chrome?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το φορουμ τσακωθηκε με τον chrome?Ναι για κατι γκομενικα.
Τι προβλημα εχεις Γιωργο;
-
Να μωρε σημερα παταω να μπω το πρωι στο φορουμ και δε μου βγαινει το σιτε.Δηλαδη βγαινει στο explore bar (ετσι λεγεται εκει που βαζεις τα http) www.4tforum.gr και απο κατω ασπρη σελιδα.Το εκανα και ενα search στο google μηπως πατησα κατι λαθος ειτε ξερυθμιστικε κατι και βγαζει παλι το ιδιο.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]