-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Η ενότητα τελικά δημιουργήθηκε;Δε ξέρω. Θυμάμαι ότι το θέμα το είχε ανοίξει ένα παλικάρι CDL ή κάπως έτσι απο τη Λάρισα ο οποίος αν και απο αυτούς με ημερομηνία εγγραφής 1/1/70 δεν είναι ενεργό μέλος με κάπου 100 ποσταρίσματα.
Διαβάζω και τα προηγούμενα με τις υπογραφές και γελάω κάτω απο το μουστάκι μου - που δεν έχω.
-
για τρίτη φορά αυτό τον μήνα και ενώ είμαι μέσα στο φόρουμ μου αναδύεται παραθυράκι μέσα στην οθόνη με διαφημίσεις.
τι γίνετε βρε παιδιά. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
καιρο ηταν να το γραψω κατα δω αλλα μιας και αναφερθηκε τωρα σε θεμα του αντιλογου, παμε μια και εδω :το link για το πρωτο unread post [if(reader.equals('IKE')) previousWord.change('ποστικού')]
σε καθε θεμα οδηγει αρκετες φορες σε λανθασμενη σελιδα/ποστ.Δοκιμασε ,ή οποιος αλλος θελει ,το Alfa Romeo Forum viewtopic.php?f=15&t=47988 να δεις αν σου βγαζει παλι αλλα αντι αλλων .Ειναι ενα απο τα θεματα που ειχε προβλημα.
Επισης γραψτε σε ποια αλλα θεματα σας συμβαινει το ιδιο.
-
...Και μετά σου λένε Ιταλικά......Ούτε το φόρουμ τους δεν δουλεύει....
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
...Και μετά σου λένε Ιταλικά......Ούτε το φόρουμ τους δεν δουλεύει....Σε βλεπω!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε βλεπω!!
Είναι Ιταλικά γυαλιά ?
-
βιλλ, δουλεψε σωστα στο AR
-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Σε βλεπω!!
Είναι Ιταλικά γυαλιά ?
βιλλ, δουλεψε σωστα στο AR
Γιαννη γραψε και ποιο αλλο εχεις βρει μπας και φτιαχτει
-
Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητο σας έχει το ίδιο πρόβλημα
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Βάλτε μια φωτό από το αυτοκίνητο σας έχει το ίδιο πρόβλημαΕτοιμο
-
Σιγουρα; γιατι εμενα μ εβγαλε σε ημερονια 16/11/10 τωρα που το τσεκαρα και τις εχω δει τις σελ μεχρι την 622...αλλα νομιζω οτι απο δω και περα θα λειτουργει σωστα...
-
@Βill33
Tι ακριβώς έγινε αν επιτρέπεται?Επίσης μιας και μάλλον γίνεται μικρό service στο forum,( ) ,δείτε λίγο και το θεματάκι που υπάρχει με τα spoiler..
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
@Βill33
Tι ακριβώς έγινε αν επιτρέπεται?Επίσης μιας και μάλλον γίνεται μικρό service στο forum,( ) ,δείτε λίγο και το θεματάκι που υπάρχει με τα spoiler..
Αν σου πω θα πρεπει να σε σκοτωσω
πλακα κανω
Για τωρα ας βεβαιωθουμε οτι αυτα τα δυο θεματα πλεον δουλευουν σωστα . -
Bill και στο Ελλαδα, εργασια, αμοιβες το κανει αυτο. Με παει μια σελιδα πριν..
Και στο Renault forum αλλα εκει οχι παντα... -
Και στο thread της AR G, στο post προς θεσ/νικεις, και μερικές φορές στο 'Site με πολλά auto videos'
-
Αυτό που έκανε ο BILL33 είναι ότι μετέφερε όλες τις δημοσιεύσεις αυτών των θεμάτων σε νέα θέματα με ίδιο τίτλο οπότε τα παλιά θέματα έμειναν 'κουφάρια' με 2-3 κενές σελίδες (δεν ξέρω γιατί, η PHPBB ξέρει ) Το πρόβλημα με τη λύση αυτή είναι πως, ό,τι σύνδεσμοι υπήρχαν προς τα παλιά θέματα παύουν αυτομάτως να λειτουργούν και άρα ναι μεν διορθώνεται το πρόβλημα αλλά δημιουργείται ένα ζητηματάκι με τη 'συνέχεια' του forum. Ποιά είναι η γνώμη ΣΑΣ, των πολυαγαπημένων χρηστών μας για το τι προτιμάτε ?
-
Ενταξει δεν το θεωρω τοσο τραγικο, μια μικρη 'τομη' ειναι
ΥΓ ειπα κι εγω γιατι στο 'μια φωτο απο το τουτου σας' μου εβγαλε μη αναγνωσμενες απο τον Ιανουαριο
-
Ενώ στην αρχή έδειξε να δούλεψε σε κάποια θέματα που είχανε το πρόβλημα τώρα επανήλθε.
Πρόταση: Γίνεται στην μπάρα που βγάζει για τα βιντεάκια του youtube να προστεθεί και η δυνατότητα να μεγαλώνει η εικόνα σε fullscreen? -
Συγνώμη αλλά γιατί μου βγάζει ότι ο συνάδελφος καπετάνιος ιπτάμενος Ολλανδός-Drifter κάνει banιο ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στο αντίστοιχο tοpic στις ανακοινώσεις?
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Συγνώμη αλλά γιατί μου βγάζει ότι ο συνάδελφος καπετάνιος ιπτάμενος Ολλανδός-Drifter κάνει banιο ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη ανακοίνωση στο αντίστοιχο tοpic στις ανακοινώσεις?Γιατί έτσι
Θες μήπως κι εσύ;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]