-
EYXAΡΙΣΤΩ ...........
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ............
-
Ο χρήστης FIAT KAGELARIS έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΤΗΣΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΣΤΗΛΑΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ............http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=3021991#p3021991
Στείλε μου (εσύ και όποιος άλλος αντιμετωπίζει προβλήματα με την πιστοποίηση) σε ΡΜ το τηλέφωνό σας, ώστε να το προωθήσω στην εταιρεία που κάνει την τεχνική υποστήριξη, να το ελέγξουν.
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !!!!!!!!!!
-
Aκριβώς απο πάνω υπάρχει απάντηση.
-
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν είναι θέμα διαχειριστών αλλά της τεχνικής υποστήριξης του φόρουμ.
Λυπάμαι αλλά θα περιμένεις να διορθωθεί το πρόβλημα.Γράφε με μικρά γιατί τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις .
-
Δεν φωνάζω απλά προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Με τους Ελληνικούς Αγώνες τι γίνεται ρε παιδιά; Ακούει κανείς;
-
Κατι νεοτερο για τους Ελληνικους Αγωνες ..................................................................
-
Ρε παιδιά κάντε κάτι λέμε
-
-
Λόγω τεχνικού προβλήματος με το σύστημα των SMS, η Πιστοποίηση για τους 'Ελληνικούς Αγώνες' προσωρινά απενεργοποιείται και πλέον μπορούν να συμμετάσχουν στη Δημόσια Συζήτηση όλοι οι χρήστες.
Ευχαριστούμε όσους έστειλαν ΡΜ για τη διερεύνηση του προβλήματος και παρακαλούμε να κάνουν μία δημοσίευση ώστε να επιβεβαιωθεί η ορθή λειτουργία.
Εννοείται ότι λυπηρά φαινόμενα όπως του παρελθόντος θα αντιμετωπίζονται με αυξημένη αυστηρότητα.
-
Δεν εχει απενεργοποιειθει ακομα .......................
-
Δοκίμασες να κάνεις δημοσίευση και δεν σε άφησε ?
-
Δεν μου βγαζει καθολου νεο θεμα ............................
-
Δεν μου βγαζει καθολου νεο θεμα ............................Για πάτα το απο κάτω
posting.php?mode=post&f=3
σε αφήνει; -
Oχι .....
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]