-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Δεν είναι λύση αυτό. Αυτό είναι workaround και υπάρχει και άλλο πιο πρακτικό από το να ψάχνεις στα 100άδες αδιάβαστα.
Search -> 'australian' και στο βγάζειΟπουδήποτε μου τα δείχνει.
-
Screenshot or it didnt happen...
-
-
Το pro έχεις ή το απλό;
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Το pro έχεις ή το απλό;To τζαμπα σε ανδροιντ, εκδοση ταπαταλκ 4.4.8 .Τσεκαρισμένο το 'ανακοινώσεις και αυτοκόλλητα' .
-
Μάλιστα. Δοκίμασα και το απλό, τα ίδια. Δεν έχει επιλογή για 'show announcements', μόνο 'show stickies'.
Οπότε είναι ΚΑΙ θέμα του tapatalk for iOS. -
-
υπαρχει καμια περιπτωση(λεμε τωρα..) να πεταξουμε το plugin του youtube Και να μπει του webm?
-
Όχι, τι σε χαλάει άλλωστε του youtube? Το μόνο αρνητικό είναι ότι δε μπορεί να τραβήξει μόνο του το id του βίντεο και πρέπει να το βάλεις χειροκίνητα.
-
test
-
τΕΣΤ... κατι δεν παει καλα.......
-
Προσπαθώ να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα και δεν φεύγει (μένει στα 'Εξερχόμενα'). Έσβησα παλαιότερα μηνύματα για να μην είναι γεμάτοι οι φάκελλοι αλλά επιμένει. Κάνω κάτι λάθος ή είναι γενικότερο το πρόβλημα?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Προσπαθώ να στείλω ένα προσωπικό μήνυμα και δεν φεύγει (μένει στα 'Εξερχόμενα'). Έσβησα παλαιότερα μηνύματα για να μην είναι γεμάτοι οι φάκελλοι αλλά επιμένει. Κάνω κάτι λάθος ή είναι γενικότερο το πρόβλημα?Μήπως δεν έχεις μονάδες;
Αν δεν το ανοίξει ο παραλήπτης πως να φύγει απο τα εξερχόμενα;
-
Πρώτη φορά το ακούω αυτό (εκτός αν είναι απλά επειδή το συγκρίνω με το ... email). Δηλαδή όταν το ανοίξει θα φύγει από τα εξερχόμενα και θα πάει στα απεσταλμένα ?
Εdit: Μόλις διαπίστωσα ότι λειτουργία ακριβώς έτσι. Ευχαριστώ Bill!
-
Μόλις παρατήρησα πως το post count μου έχει κολλήσει στο ίδιο νούμερο εδώ και καιρό: 2785 Αν μπει κανείς να αναζητήσει τις δημοσιεύσεις μου (αν και δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο για να το κάνει ) θα δει πως υπάρχουν 2905, μαζί με την παρούσα, που υποθέτω πως είναι το πραγματικό νούμερο.
Δεν με νοιάζει εδώ που τα λέμε να φαίνεται το σωστό νούμερο, αλλά δεν ξέρω αν είναι ένδειξη για κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα στη βάση.
Αυτά.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις παρατήρησα πως το post count μου έχει κολλήσει στο ίδιο νούμερο εδώ και καιρό: 2785 Αν μπει κανείς να αναζητήσει τις δημοσιεύσεις μου (αν και δεν μπορώ να φανταστώ τον λόγο για να το κάνει ) θα δει πως υπάρχουν 2905, μαζί με την παρούσα, που υποθέτω πως είναι το πραγματικό νούμερο.Δεν με νοιάζει εδώ που τα λέμε να φαίνεται το σωστό νούμερο, αλλά δεν ξέρω αν είναι ένδειξη για κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα στη βάση.
Αυτά.
2786 γράφει τώρα.
-
-
εδω ο ιταλακιας εχει καμια 60αρια ενω βαραει υπερωριες ενα μηνα τωρα
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ) ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ
-
Ο χρήστης FIAT KAGELARIS έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ) ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΑκολούθησες την διαδικασία που περιγράφεται στο viewtopic.php?f=11&t=45144 ?
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]