-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
2 warn απο εμενα -
Απο τις 17:30 χθες το απογευμα δεν μπορεσα να ξαναμπω στο φορουμ μεχρι τις 23:00 εκανα συνεχεια προσπαθειες μπας και μπω αλλα δεν
Youtube Video -
και που ειναι το παραξενο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και που ειναι το παραξενο?κανένα παράξενο με τις φωτογραφίες που ποστάρετε να 'ουμ'.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
και που ειναι το παραξενο?
κανένα παράξενο με τις φωτογραφίες που ποστάρετε να 'ουμ'.
Κατερευσε το φορουμ με τον ακατανομαστο να 'ουμε Κανας διαχειριστης κατι να μοιρασει BAN
-
Ειδικα αυτη του drunkard...
-
Kατι δεν παει καλα.Το φορουμ λειτουργει..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Kατι δεν παει καλα.Το φορουμ λειτουργει..εντάξει...γ@μήθηκε 2 μέρες...Δεν σου έφτασε?
-
Kατι δεν παει καλα.Το φορουμ λειτουργει..
εντάξει...γ@μήθηκε 2 μέρες...Δεν σου έφτασε?
Εχει συνηθησει να τον ......... τον πασχο στα συνεργεια
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
τώρα που θα εξαγοραστεί η alfa, θα τα ξεχάσει αυτά.
-
τώρα που θα εξαγοραστεί η alfa, θα τα ξεχάσει αυτά.
Τι;;; θα καίει λάδια, κιβώτια, πολλαπλασιαστές και θα πέφτουν τα παράθυρα στις πόρτες;;;
Παίζει πάντως να είμαι ο μόνος χρήστης που δεν είχα πρόβλημα (εκτός από 1-2 φορές που λύθηκε με μία ανανέωση....)
Λέτε να έχω ανοσία στον γκαργαμέλ;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Παίζει πάντως να είμαι ο μόνος χρήστης που δεν είχα πρόβλημα (εκτός από 1-2 φορές που λύθηκε με μία ανανέωση....)
μπα...είμαστε πολλοί, απλώς δεν αναφέρουμε πουθενά ότι το αμάξι μας είναι χωρίς προβλήματα (που από την άλλη είναι το αναμενόμενο).
-
μπα...είμαστε πολλοί, απλώς δεν αναφέρουμε πουθενά ότι το αμάξι μας είναι χωρίς προβλήματα (που από την άλλη είναι το αναμενόμενο).
Και το κορυφαίο είναι ότι λίγο αφού το έγραψα μου κόλλησε άσχημα...
Τελικά πρέπει να σέβεσαι μερικά πράγματα...
-
τις τελευταίες μέρες έχει έξαρση το φαινόμενο με τα 'άσχετα'/spam posts (διαφημίσεις ξενόγλωσσες) ή εμένα μου φαίνεται???
-
τις τελευταίες μέρες έχει έξαρση το φαινόμενο με τα 'άσχετα'/spam posts (διαφημίσεις ξενόγλωσσες) ή εμένα μου φαίνεται???Δεν θα ελεγα οτι εχει διαφορα απο αλλες μερες.Προσπαθουμε παντως ολοι μας να τα σβηνουμε οσο γρηγοροτερα μπορουμε.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τις τελευταίες μέρες έχει έξαρση το φαινόμενο με τα 'άσχετα'/spam posts (διαφημίσεις ξενόγλωσσες) ή εμένα μου φαίνεται???
Δεν θα ελεγα οτι εχει διαφορα απο αλλες μερες.Προσπαθουμε παντως ολοι μας να τα σβηνουμε οσο γρηγοροτερα μπορουμε.
βασίλη (bill?), δεν το αναφέρω ως παράπονο.Πραγματικά καμία σχέση...Απλώς ότι μου κάνει εντύπωση που 'επιμένουν' να ποστάρουν εδώ.
Προσωπικά το βλέπω αρκετά ανάλαφρα... (δεν ξέρω αν βλέπεις ποτέ τα post που γράφω αν προλάβω να πετύχω τα topics πριν τα διαγράψετε ).Σίγουρα βέβαια για κάποιον moderator ή administrator δεν είναι.
-
ριχτέ μια ματια πόσοι έχουν γενέθλια σήμερα, οι 5 είναι αυτοί που θα μας ρίξουν spam posts
δεν μπορεί κάτι να γίνει και να διαγράφονται εγκαίρως προτού γράψουν. -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ριχτέ μια ματια πόσοι έχουν γενέθλια σήμερα, οι 5 είναι αυτοί που θα μας ρίξουν spam posts
δεν μπορεί κάτι να γίνει και να διαγράφονται εγκαίρως προτού γράψουν.Δεν γινετε ρε συ γιατι μπορει καποιος 1στις 100 και να μην ειναι
-
Αυτα δεν ειναι λυσεις.
-
Δεν θα ελεγα οτι εχει διαφορα απο αλλες μερες.Προσπαθουμε παντως ολοι μας να τα σβηνουμε οσο γρηγοροτερα μπορουμε.
βασίλη (bill?), δεν το αναφέρω ως παράπονο.Πραγματικά καμία σχέση...Απλώς ότι μου κάνει εντύπωση που 'επιμένουν' να ποστάρουν εδώ.
Προσωπικά το βλέπω αρκετά ανάλαφρα... (δεν ξέρω αν βλέπεις ποτέ τα post που γράφω αν προλάβω να πετύχω τα topics πριν τα διαγράψετε ).Σίγουρα βέβαια για κάποιον moderator ή administrator δεν είναι.
Ειναι γενικο το κακο και στο φορουμ του drive γινεται πανικος , βροχη τα διαφημηστικα και τα σπαμ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#2]